Popüler Konu Sevgili günlük...

evdekiler dışında ilk buraya yazıyorum.
günlük ben dünyanın en salak kazasını geçirdim geçen hafta.
ilk gittiğim sağlık ocağında pretisyen hekim güle oynaya bişeyin yok diyip yolladı.
1 hafta sonra acı devam edince aynı yere gittim, bu sefer başka bi pretisyen hekim vardı, bana "senin ne işin var burda, doğru uzman doktora git!!" diye çıkıştı. "ne biçim doktormuş, insan nazik olur biraz" diye düşündüm o gün. meğer haklıymış. benim dışardan hiçbişi yok gibi görünen bacağım parçalanma noktasına gelmiş. paranın gözü körolsun diyip gittiğim özel hastane ortopedi uzmanından öğrendim bunu. saatlerce ağladım, şiş gözlerle ekrana bakıyorum.

memur çocuğu olup da bunu demek komik ama, Allah bu devletin eline kimseyi düşürmesin arkadaş.
ederim parasına. varım yoğum ne varsa parayı bastırıp özel hastanede yapacaksın işlemini. paran yoksa işin zor. memlekete bak ya. tiksindim yemin ederim. hadi ben çalışanım, sosyal güvencem var, olmayan napsın? tüylerim diken diken oluyo.

haftaya Allah nasip ederse dizimden ağır bi ameliyat geçiricem arkadaşlar. Allah rızası için dualarınızı bekliyorum. istanbulun en iyisi dediler, ona olacağım inşallah ameliyatı. şu 1 haftada yaşadığım duygusal ve ödsel (ödün kopup gelmesi, önce bişiyim var sanmam sonra yok denmesi, sonra ameliyat gerek yoksa sakat kalırsın denmesi) türünden şeyleri Allah kimseye yaşatmasın. amin. dualarınızı eksik etmeyin bacılarım.

ve bu yazdıklarım aramızda kalsın olur mu. etrafınızdakilere falan bahsetmeyin. bu kadar açık yazabileceğim bi yer yok. içimi dökmeye ihtiyacım var. size güveniyorum. dualarınızı eksik etmeyin.

Son düzenleme:
december allah acil şifalar versin cnm bnm.. ama üzme kendini moralini yükksek tut dualarım seninle... umarım herşey yolunda gider...güzel haberlerini bekliyoruz burada ona göre

december allah acil şifalar versin cnm bnm.. ama üzme kendini moralini yükksek tut dualarım seninle... umarım herşey yolunda gider...güzel haberlerini bekliyoruz burada ona göre

saol bacım. cümlemize, tüm hastalara acil şifalar nasip olsun. sağlık hiçbişeye benzemiyo. ben de ilk kez böle bişi yaşıyorum çok şaşkınım. dikkat edin sizler de kendinize. iş güç zaman bilmemne hiçbiri sağlıktan mühim değil. bir anlık hata çok şeye malolabiliyo.

olacak mı derdisin günlük? içimdeki kördüğümleri çözecekmiyim?
az kaldı biliyorum son durağa gelmeme yavaş yavaş toparlansam iyi olacak...
bu durak benim için yeni başlangıçların ilk yeri olacak...

Son düzenleme:
selam günlük
dün sabaha kadar aşkımla konuştuk,geyik yaptık
çok iyi geldi
özlemişim böyle sohbetlerimizi...
onun dışında yine alış veriş ve yine kitap oldu günümde
yüksek lisansa başlarsam 480tl kredi alma hakkım oluyormuş
uff amma harcarım ben onu di mi
inş olur şu yüksek işi,amin

koca bir sene geldi ve geçti günlük..
2010 a girdiğimizde bu sene anne olayım inşallah dedim...
ama olmadı maalesef..
dilerim 2011 in ilk ayında rabbim bu güzelliği bana nasip eder...
poooffffçokta girmek istemiorum bu konulara çıkamıorum sonra yaaaa..

iice ev kedisi oldum zaten..
megerse benim içimde potansiyel sabah kuşağı kadın programı izleyicisi varmış en çılgınından...
işten çıkalı 1ay olucak nerdeyse..
hangi dizi kaçta bgn müge anlıda neler oldu sedaya kimler konuk hepsini bilir oldum..
pooofff allah kimseyi işinden gücünde ayrı koymasın...

aslında hiç şikayet etmicemde..
o istediğim şey ah bi olsa ahhhh ahhhhh

günaydın günlük bacım,

koskoca 1 sene daha geçti. bu yılbaşında evdeyiz gibi ama bi yandan da plan yapıyoruz. inşallah planımızı

işleme koyabiliriz geçen yıl halamlar vardı eğlendik yedik içtik öyle geçmişti..ondan önceki de eşimin

arkadaşlarıyla geçmişti. oda çok eğlenceliydi.özlüyorum o günleri hatta özlüyoruz

hele bi monopoly oynayışımız vardı gülmekten oynayamamıştık:86: off aklıma geldi bak gene...

bu arada saçlarıma kür uyguluyorum ya hani sinamekili olan, 5. kez uyguladım haftasonu..3 cm uzama var yaza kadar belime gelecek inşallah sonra da sarı röfle düşünüyorum uffffff mucize gibi

birşey bu kür kkontess'e çok teşekkür ediyorum:81:

kpss açıklanmış.70 almışım. hiç matematik yapmamıştım. buna rağmen harika bir sonuç bu benim için:92:

atanamam ama olsun, 2 yıl boyunca kokmaz nasıl olsa:86:

canım sıkkın günlük, sebebi biliyosun..oooffff oooofff:96:

Benim için yılın başı yıl başı olmadığı üçün, yarın akşam için farklı planlarım var inşallah...
Bugün sınav var, piyagodan bu çıktı bana bilet almadan
Çığlık atacak müsait bir yer bulduğum vakit gün içinde bir seans düzenlemeyi planlıyorum..:84:
Artık akşama sağ çıkma nasip olursa, izlemem gerekn füsus derslerini izleyeceğim çok istiyorum, çok özledim...:97:

47 gün.. Mardin'e Selam
ppff dün gece gördüğüm rüya ne uzundu öyle yahu :26:
gerçek hayatta olmasın öyle şeyler bitek rüya olsun
inşallah yarın aşkım bize gelebilir
gelmezse çok pis kırılırım he
bugün gün zor geçiyo
bu hafta bitmek bilemedi

Laaaannnn yılbaşı gecesi bulunacağımız mekana gelecek olan dj hakkında fena yorumlar var nette.:26:
Offf yaaaa...
İnşallah fiyasko olmaz.
Biraz daha bakıcam yorumlara.
Olumsuz olanlar dikkatimi çekti ilk olarak.
Ya koskoca mekanda bizi bu özel günde eğlendiremezse yuh derim artık.
Neysee yeaa...
Okula gideceğim hazırlanmam lazım.
Daha rimel, oje vs. almadım. Son güne bıraktım.
Akşam okul çıkışı hepsini halletmem gerek.
Çok işim vaaar çooook.

Kız günlük o kadar hastayım ki kafamı kaldıramıyorum, burnum silmekten düşecek nerdeyse.. Yarın da yılbaşı sevgilim gelcek. Yemekler yapmak istiyorum ama hiç halim yok. Offf offf

Aaaaaaa Başka süper djler de varmış günlükkk.
Sadece birine bakmışım ben. Hehehe... Güzel olacak inş.

:118::118::118::118::118:

güllük senden soğumuşum laa mesafeler girmiş aramıza...1-2 satır çızıktırayım gönlünü alayım bari
önceliklen ö.m. kutusu dolu olduğu için December a geçmiş olsun dileklerimi burdan ileteyim...dualarım seninle, inşallah güzel hayırlı haberlerini de almak nasip olur
sonralıklan, Aslı nerdeyse evlencekkk çok mutlu oluyorum onun bu süreçlere gelmiş olmasından ötürü..Allah utandırmasın yuva kuranları ne diyim
beni - daha doğrusu bizi- soracak olursan güllaç, kızım İnci büyümeklen meşgul...anasına kilo aldırtıp duruyo mini sıpa...herşey yolunda Allaha şükürdoktorcum bile şaşırıyo bazen o derece maşaallah...onun dışında iş yerinde durumlar iç güveysinden hallice, boşver en iyisi mi...
yarın 2010 u uğurluyok, benim için sınav dolu bi yıl oldu...Allaha bin şükür güzel biten sınavlar...inşallah seneye kızımızla birlikte, tam bir aile olarak yılbaşını kutlarız
herkesi öpüyom...si yu

slm günlük ben geldimmm
okuldan geldim 4 dersim vardı bugün
yemeğimi yedim kkya bi uğrayım dedim
bakalım gündüz uyumadan akşamı edebilecek miyim? :85:

dün gözümde arpacık çıktı hala da geçmedi sinir oldum
nazar mı değdi ne?
bugün okula yeni atanan kadrolu hoca bir öğrenciyi almak için dersime girdi.
sonra teneffüste bana "Ben o sınıftayken öğrenciler sıranın üstünden inmiyo siz de ne güzel sessiz sessiz dinliyolardı" dedi.hoşuma gitti
kıvırdım galiba ben bu öğretmenliği
Maşallah diyelim
İşimi seviyorum be günlük iyi ki okumuşum bu bölümü
Bi de atansam tam süper olacak
1 Ocak 2011'i başlangıç ilan ediyorum KPSS için
inşallah uğur getirir

Yarın da nişanlımın ataması belli olacak
İnşallah sakaryaya çıkar duaları bekliyorum bu konuda
Doğu olmasın da varsın sakarya da olmasın napalım

Şimdilik bu kadar hoşçakal günlükkkk

iyi-kötü 2010 yılını geride bırakıyoruz
bana hem en güzel hem en sıkıntılı günlerimi yaşattı bu yıl
2011 in bana şans getireceğini umuyorum
burç yorumlarında da koçların eğer iyi değerlendirirlerse
en şanslı ve başarılı yıllarından olacağını söylediler
inşallahh
tüm koçlara selamlar

Öncelikle burdan bana yardım eden daylight ve isilisil arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Nüfus işlemlerinde bana yardım ettikleri için.

Sonunda soyisimhaneme kızlık soyismimi de ekletebildim.

Şimdi, nerdeler ne yapıyolar bilmiyorum ama Allahım onları en çaresiz anlarında kurtarıcı misali birilerini göndersin ve bir an önce feraha çıksınlar...

aleyküm selam inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…