Popüler Konu Sevgili günlük...

ayyyyy çok yorgunum bugün
evleri temizlemek bile yaramıyor bu hamilelikte ne yapıyor bu
yumurcak içerde
çok yorgunummmm
yılbaşında değişik birşeyler yapmak istiyorumm
ama şu eşim yokmuuu
cnm sıkılıyor
midem bir tuhaf ayyyy
ya sence benim kızımmı olur erkekimmi
çok merak ediyorum yaaaaa:84:

başladım yine
kendime gelmeliyimmm
haydeyin görüşürük günnük kıs

günler su gibi akıp geçiyor.. finallere o kadar az kaldı ki.. yumurta kapı durumu olmayacak inshaAllah bu sefer. çünkü işimi şansa bırakmamalıyım, düzeltmem gereken mis gibi dersler var bunun haricinde pek de birşey yok aslında. herşey aynı şekilde geçiip gidiyo.. bense sadece bekliyorum. çok ani davranışlar sergiledim, an geldi düşünmeden hareket ettim.. pişman olacağım seyler yaptım. binpişmanım! o nedenle şimdi daha temkinli yaklaşıyorum olaylara.. buna mecburum. mutlu olmak için sabır şart!

günlüğüümmmmmm nabersin bakiiimmm
ay ben çok iyiyim biliyorum seni bu aralar çok boşladım ama napiim içimden birşey yazmak gelmiyooo
ben okul ev ev ookul durumundayım sınavlarım başladı ve şafaj sayıyoruz bizz
4 hafta sonra yolcuyum kardeşşşşş
günlük giteden alışverişe çıkmam lazım neler alıcam neler bugün çok fena oje ve kozmetik malzemesi almak istiyo cnm ama çok yorgunum
artık annemi takarım peşime haftasonu kendimi kaybederimmm
hadi benden bu kadar günlük bayan1903 kkaçarrrrrr

evet 138 gün var günlük askerimin gelmesine:78::78::97::97:
olsun ben onu aşkla bekliyorum

sana yeni kararımdan bahsedeyim
2 ay önce diyete başladım 66 kilo idim ve şuan 60 kiloyum aslında idwal kilom ama daha çıtıpıtı olmak istiyorum boyum uzun daha seksi görünmek istiyorum kalça kısmımda fazlalık var ama giden 6 kilo ile daha iyi oldu ben 55 olmak istiyorum ve olacağım da en geç 6 martta 55 kilo olacağım kendime söz veriyorum
2 gündür kendimi tutamıyorum diyet konusunda bugün canım ne istiyorsa yiyim ki yarın gözüm aç olmasın
evet duydun ben günlük
169 boyund a 55 kilo bir bayan olmak istiyorum
kalçam şu an 98 95 olsa yeter sporuma da aksatmadan yapacağıma söz veriyorum
belim 68 sorun yok o konuda göğsüm de 86 :78:
işte böyle
2 aylık maratonum 6 ocakda son buluyo
6 marta da 55 kilo olacağım inşallah bunu her şeyden çok istiyorum

günlükcük
ters köşeye yattım biliyonmu
şimdilik herşey iyi ve hatta normalden çok iyi gibi görünüyor, bu kadar iyi şeyden korkmaya başladımya hayırlısı :))))

2010 yılı benım ıcın cok zordu aynı zamanda cok guzel
umarım bu 2011 yılı sadece guzellıklerle doludur
ailemin ve bütün sevdiklerimin huzurlu saglık dolu bır yıl gecırmesını ıstıyorum
bu yılbası ılk defa esımle beraber olucam sadece 2011 degıl butun yıllar beraber oluruz ınsallah

kendimi arıyorum günlük,neden diye sorma bana.Beni bana anlatan,içimdeki değerleri bana gösteren hocamdan Allah bin kere razı olsun.Tesadüf değil bu bambaşka bir şey.başka alemlerdeyim....

insan kötü bi ilişkiden sonra yeni ilişkiye temkinli mi başlar yoksa direk üstüne mi atlar?
kendi adıma karar veremedim..
ne yapmalıyım ne yapmamalıyım bilemiyorum..
haftasonu yemeğe çıkıcaz gibi görünüyor, annem çıkmamı istemiyor bense bilemiyorum onunla geçirdiğim vakitten çok hoşlanıyorum ama onunla ileride kendimi bir çift olarak görmüyorum.
ne yapmalıyım..

bi haftadir bi dizi izliyorum senide bu yuzden ihmal ettim gunluk
50 bolumunu izledim bile cok super bi dizi
"El Diablo"
Allah'im bi insan bu kadarmi yakisikli olur (sevgilimden sonra tabi )
cok tatli yaa
resmini sanada gostermek istedim

gunluk askimlada cok iyi gidiyo masallah
cok onemli bi karar aldik onunla
kimse bilmiyo simdilik ve en yakin arkadaslarimdan baska kimse bilmicek galiba
belki bi gun sanada soylerim

yarin aksam sevgilimleyim
ama kendisi bilmiyo
arkadaslarimla olacagimi saniyo
ve cok uzuluyo
ama gecen yilbasi benimle olmadigi icin (sevgili degildik ama sevgili olmamizi cok istedigine gore benimle olabilirdi ) bende bu yilbasi onunla olmicagimi soyledim
tabi dogru degil
ilk yilbasimizi ayri gecirememmm
ama o bilmiyo dogru olmadigini
ve beraber olmamizi cok istiyo cok uzuluyo
bende herdefasinda planim var bile diyorum cildiriyo
yilbasininda zaten bizde olacak
git sende eglen diyorum yok bitti artik sensiz hicbiyere gitmicem diyo
benimde gitmedigimi gorunce cok sevinecek
ama dun az kalsin dayanamiyordum soylicektim o kadar uzgun uzgun "gitme lutfen bebegim seninle olmak istiyorum 2011'in ilk dakikalarinda" diye
az kalsin dayanamiyordum
ama ben ne dedim
"askim 2011'in ilk dakikalari beraber olmayiz ama sonra hep beraber oluruz dedim"
cok kotuyum demi
neyse sonunda sevinecek ama

butun KK'nin yeni yili saglikla mutlulukla gecer insallah

uzuuunnn zaman oldu sana yazmayalı...
yazıcak pek bişey de yooktu zaten...
ama şimdi paçalarım tutuştu...
hafta sonu bi arkadaşın nişanı varmış
benim çok geç haberim oldu yaaa,ne giyicüüm şimdi ben

günlük bile bana maziyi hatırlatmaya yetiyor
sevgili günlük ben bu geçmiş hesaplaşmalarındna ne zaman kurtulacağım geçmişi atırlamamak için seni bile 1 senedir almıyorum elşme ama nafile aklımdan atamıyorum
gün oluyo nedne böyle yaptım pişmanlığı gün oluyo neden bana böyle yaptılar pişmanlığı geçmişten kurtulup günümüze gelebilsem belkide şimdiki hayatıma dahahiyi konsantre olacağım ama beceremiyorum pöfff hep dert hep dert mutluluklaırmı bile gölgeliyo bazen diorumki ben efkar adamıyım kardeim seviyorum eflarlanmayı diyorum sonr aok yok öyle değil diyorum bazne bütün insanlardan sıkılıyorum herkes bi yok olsa diyorum bazen de yalnız kalmaktan korkuyorum hep çelişkiler acabalar yaww ben ne istiyorum bi karar vereyim artık yawww

sevgili günlük merhaba...
2010 un son saatlerinde sana bişeyler yazmak istedim...
şafak:19 ÇORUM askerimin gelmesine az bir zaman kaldı buradaki sevgili dostlarım onlar kendilerini biliyor hepsini o kadar çok seviyorumki hepsi yanımda oldular 142 gündür hep beraber şafak saydık kah üzüldük,kah güldük hepsi bana destek oldu saolsunlar bu kk sayesinde çoook güzel dostluklar kazandım ...
2010 seni çok sevdim çok teşekür ederim nedenmi ???bana aşkımı,birtanemi,hayatımın anlamını kazandırdın ve kk da böyle dostluklar kazandırdığın için ...
2011 de de inşallah ailemle,aşkımla,dostlarımla hep beraber güzel bir yıl geçiririz...rabim bütün aileme,aşkıma,dostlarıma uzun ömürler versin ve hepsine mutlu yıllar diliyorum...tek dileğim aşkıma kavuşmak ve evlenmek birde aileme uzun ömürler diliyorum daha ne istiyimki...

Son düzenleme:
yıne cok zmaan oldu gunluk
cok sey degıstı,sok olcaksın solesem belkıde
cok korkularım var ,ama mutluyum,ıns en dogru yolda en guzel sonuca varırız
dua ıstıorum cok ıhtıyacım var

Bende de yazacak birsey yoktu bomba gibi döndüm ama.
Yani hersey beni mi bulur?? Alttan derslerim icin sık sık okudugum ile geliyordum yine geldim.
Evde kalan bazı arkadaslar evden ayırlmıslar benim istanbulda niyetim az kalmaktı herseyimi orada bıraktım haliyle bırakmaz olaydım.

Dolabıma geldigim gün bir baktım altın kolyem yok!! Güya arkadaslarımdıı onlar.
En sevdigim tshirtimde onlarla beraber gitmis.
Daha ilginc bir olay evde sadece 4 kisiyiz dısarıdan oda arkadasımla eve geldik, diger arkadaslarımız mutfaktaydı önce gidip canta ve montumuzu odamıza koyduk 10 dk sonra biri markete cıkıyordu oda arkadasım birsey istedi cüzdanını bir actı 50 tl eksik!!
Düstü dedik haliyle..
Her yere baktık yok ne oluyo bu eve diye sakalasırken, sende bi bak cüzdanına dedi benim parada yokmus bide dedim cüzdanı bi actım 100 tl yerinde yeller esiyoooorr!!
Sadece 25tl kalmıs arkadasımında 40 tl nasıl is anlamadım evdekiler mutfaktaydı ikimizde mi düsürdük yani inanasım gelmiiyoo.
Bizim evde ne oluyo böylee..:26:
Daha nelerim gidecek böyle acaba???

ilk önce tüm herkesin yeni yılını kutluyorum herkese sağlık huzur mutluluk ve dileklerinin gerçekleştiği bir yıl diliyorum
beni sorarsan ben iyiyim cok sukur cok iyiym herşey yolunda olmasada dengesizlikler hat safada olsada ben iyiyim

bugun erken cıkıyorum işten sağolsun patroncuklarım bizi iki de salıveriyorlar eve gidicem cok güzel bir masa hazırlıcam yılbaşı yemeği yapıcam kocacığıma güzel bir yıla gidelim diye yarında canakkaleye gidiyorum eşim iş için gidecek günü birlik beni götürüyor görmediğim yerleri bir göreyim inşallah
bu yıl inşallah ban bir bebek nasip eder tahlillerimde iyi cıktı dr artık gebe kalmanla ilgili bir risk altında değilsin dedi yeni yıl hediyesi gibi oldu cok mutluyuz kocacığımla inşallah basladım bakalım calışmalara inşallah nasip eder olmayan herkesle banada öyle işte günlüğüm cok operim iyi yıllar :123:şekerim

Öncelikle hepinizin yen yılını kutluyorum hanımlar...
Sağlıkla mutluluk ve huzur dolu yıllar diliyorum ...

31.12.2010....şöyle bir bakalım su bitmekte olan yıla...
geçen yılbaşında, bebek sahibi olma isteği ve heyecanı vardı...aklıma hiç kötü şeyler getirmiyodum, nasıl olsa hemen olacaktı bebiş...Türk filmlerinde hep öyle görmedik mi...ocak geçti, şubat oldu...beklenen adet gelmedi Didem şiştikçe şişti...
şubat ayında pkoyla uzaktan bakışmaya başladık...arkasından gelen feci moral bozukluğu, iş yerinde üstüste gelen sorunlar...gittikçe şişen Didem...
mart nisan aylarında pko artık: "ben burdayım aga" dedi..."seni kolay kolay hamile bıraktırmayacam"...bitmek bilmeyecek sandığım ilaçlar silsilesi...diyetisyen ziyaretleri...
yaz geldi sonra, hiç bir yere gitmedik...canımız sağolsun evde dinleniriz dedik...video oyunu aldık eve turnuvalar düzenledik
sonbahara gelince, pkonun inadını biraz da olsun kırmış gibiydik ama doktorcum hala umutlu değildi...ben de zaten tamamen direncimi kaybedip yıkılmıştım
negatif sonuç korkaklığına sığınmayıp bi test yaptırsaydım 4 ekim de, ilk evlilik yıldönümümüzde eşime hediye olarak bebişimizi verebilirdim...ama hıyarlık işte, 4 gün daha inat ettim
veee 8 ekim akşamı, kızım ilk olarak dandirik idrar çubuğundan "merhaba" dedi bana
ve 27 kasım, doğum günümde, cinsiyetini gösterdi, hiç üzmedi beni
Allaha şükürler olsun, yılın kalan günleri de güzelliklerle bitti, ve bugün de yıl bitiyor...
benim için 2010, çoktan seçmeli şıkların olmadığı, zorlu bir sınavdan ibaretti, ve bu gece cevap anahtarımı teslim ediyorum
seneye inşallah bebişimizle de birlikte tam bir aile olarak gireriz yeni yıla

günlük nasıl geçti bir sene anlamadım bile
hayatım o kadar hızlı geçti ki ben bile yetişemedim
insan oğlu kuş misali diye boşa ddemiyorlar
geçen sene ne durumdaydım bu sene nasılım
geçen sene aşkımın doğum günü diye heycanlıydım ne yapsam ne etsem diye
bu sene bir boşluktayım sanki
kafamın içine pamuk doldurulmuş gibi flu daha birçok şey net değil
bitirdiğim için pişmanlık duymuyorum
geçen onca sene onca hatıraya ağlıyorum aslında
kurduğum hayallerin yıkılmasına
2011 de yeni hayaller kurmak istiyorum
bakalım neler olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…