bu sayfa iyimiş
benim sevgilim de 337. dönemde askere gitti 12 aralıkta yani kısa dönem hatayda
çok zormuş kşulları hatayın camlar kırık tuvaletler yukarıdan damlıyomuş pislik içinde tüm askerler hasta imiş tabi benim askerim de hasta
1 tane battaniye ile yatıyorlarmış
bugün dağa çıkacaklar gece orada kalacaklarmış sınır timi yetiştiriliyormuş orada
ama sevgilim usta birliği de hataya düştü şükürler olsun kötü bir yerde askerlik yapmasından grip nezle olması daha iyi bence çok özlüyorum onu bazen durduğum yerde ağlıyasım geliyo zor tutuyorum kendimi olur olmadık anlarda olduğu için korkuyorum açıkçası dağa çıkacaklar ve ne olduğu belli bile değil onu çok seviyoru 5 yıldır birlikteyiz askerden gelince evlenmek istiyorum ama ailem razı değil yüksek lisans yapıyorum okul bitmeden mesleğini almadan evlenme diyorlar ama onların ne düşündüğü önemli değil 5 yıl oldu birlikte olalı eğer iş sahibi olmayı beklersem bi 5 sene daha beklememiz gerekecek belkide
allah korusun askerlerimizi en başta ta askerimi
evet ne kadar yazık değilmi türkiyemizi emanet ettiğimiz askerlerimizi pislik içinde barındırıyorlar
adaletsizlik çok fazla
bugün dedi ki hep rüyasında görüyormuş beni canım benim çok özlüyorum onu ama ona gün geçtikçe daha da bağlanıyorum
onsuzz bir hayatı düşünemiyorum
dedim ya 5 yıldır birlikteyiz
evet 5 yıldır
onu ilk gördüğüm ankı gibi her gördüğümde heyacanlanıyorum
onsuz anım geçmesin istiyorum
yine gelicem