Popüler Konu Sevgili günlük...

ilk defa bir yılbaşında bu kadar yalnız hissediyorum.. evde annemle oturmuş tv izliyorum.. Allahtan evimdeyim ailem yanımda.. ani bi kararla gelmiştim memleketime..
ama bitanem yanımda yok.. 5.yılbaşımız olcaktı bu.. geçen yılbaşında evlenme teklifi etmişti sevdiceğimm hem de sahneden şimdi taaa Türkiyenin öteki ucunda..
bitanem benim herşeyimmm güne yolladığı güllerle başladım.. telefonda evlenme teklifi sırasında çalan şarkımızı dinletti.. öyle sarhoş olsamki...
2010 yılı benim için çok güzeldi.. hem zordu hem anlamlı..

bir kere üniversiteden mezun oldum.. bitanemle nişanlandım ama aşkım askere gitti 2010un yarısından fazlası hasret çekmekle geçti.. 2011in de yarısı hasretle geçicek,ama ağustos bizim ayımız olcak inşallah bu yıl benim için çok önemli.. öğretmenliğe 2011'de başlıcam inşallah Allah'ım nasip eder.. bitaneme de kavuşcam inşallah..
Allah aileme sevdiklerime bana herkese sağlık mutluluk başarı versin.. herkesin gönlüne göre versin
GÜLE GÜLE 2010
HOŞGELDİN 2011:80:
HERKESE MUTLU YILLARRRR

yeni yılın bende bi anlamı yok günlük ya herşey aynı ailemden uzaktayım ama sevgilim yanımda keşke memlekette olsaydık neyse uzatmiyim.. herkesin yeni yılı kutlu olsun

2011den çok korkuyorumm :18::18: korkularım rüyalarımda şekle bürünüyo, beni huzursuz ediyo herşey sorunsuz olsun istiyorum, bu kadar emek veriyorum , bu kadar gönül veriyorum yüreğimi koyuyorum ortaya, en değerli zamanlarımı koyuyorum ortaya.. sonu hüsran olmasın bu işin Allahım nolur :85::85: 2011 bana huzurlu gelsin, umutlu gelsin, mutlu gelsin :85: çok birşey istemiyorum sadece birazcık umut istiyorum, eğer doğrusuysa senin için de
ve sevgilimmmmm :98: volkan konağın dediği gibi bu akşam gırtlağıma kadar doluyumm.. hasret şarkıları söylüyorum sana, içime akıtıyorum resmen gözyaşlarımı.. annem görmesin istiyorum, teselli etmesin beni.. kimse geçer zaman sayılı gün çabuk geçer demesin bıraksınlar beni kendi halime, kimseden teselli duymak istemiyorum duyduğum teselliler seni bana getirmiyor ki bu akşam .. ben ya ben hiçbir yılbaşını sensiz geçirmeyen ben, bugün sesini bile duyamadım.. sana iyi seneler bile dileyemedim :85: bu kadar küçük bir cümleyi sana söyleme lüksüm yok benim , bu kadar acizim şu an :85::85: bitsin bu hasret hemen lütfennn
2010 beni çok üzdü çok yaraladı çok mutluda etti.. yani öldürmedi süründürdü
2011 benim yılım olursa , 2012 yi kendime istemicem söz Allahım :78::78:
senle pazarlık etmiyorum , bu küçük bir rica

' 2011 ' yılbaşıymış bugn günlük yılbaşı !
ben nası kutlayabilrm içim acıyo bogazm dügümleniyo konuşurken ..
abartmıyorm şuan ama heran herdk gözlerm dolu dolu gezdm bugn halada öyle ...
herkes gülüyo egleniyo çok anlamsz nefes alamıyorm sanki
biliyorm 18 gn kaldı htta 17 diyebilirz artık
ama az kalınca dada koyuyomş insana dhada yalnz hissediyomş kendini
aşkm bugn hasta we bnle knuşmak için bi saat sıra beklemş
kıyamam bn ona düzelsn gelsn hep mutlu hep beraber olalm !
bu onsuz geçirdigm ilk ve son yılbaşım olsn günlük

2010 yılı çok yorgun bi yıldı yarısına kadar mutluluk dolu bi eşim ve yuvam var çok şükür 5 yılın sonunda evlenbildik tüm aksaklılara rağmen allahın bi lütfu kocam onu çok seviyorum ondan bi bebek istedim ve hamileydim ama malesef nasip değilmiş kaybettim bebişimi ama bazen herşey istediğin gibi olmuyor hemen hamile kalbileceğimi sanmıştım ama 2 yıl olmadı sonra 3 aylık bi tedavi ve tam artık olmıycak dedğim ay bebişim b ize geldi tatlı kızım 2010 yılının en güzel süprizi sevdiğim adamın çocuğu bizim bebişimiz ve artık içimde çok şükür son 1 ayımız kadı işallah ondan sonra kollarımda olacak canım bebğim onu çok merak ediyorum heycanla bekliyoruz kzıımızı elasu yumu işallah rabbim seni bize yazmıştır kuzum 2011 de senin güzelliğinle geçer rabbim olmayan herkese nasip etsin işallah allahım bütün herşey için san çok şükür olsun hep yanımda ol

slm günlüğüm şu an evdeyim tv karşısında geçiriyorum yılbaşını içim buruk çünkü aşkımdan uzağım
onu çok özledim günlük isterdim ki yakınımda yanımda olsun gözlerinin içine baka baka şarkı söyleyeyim
başımı omzuna koyayım 10 dan geriye beraber sayalım malesef günlüğümm 2010 bnm için hem güzel hem zorlu hem acılı geçti
güzel yanı aşkımla ikimiz de üniversiteyi kazandık ama ayrı şehirlerdeyiz maleseff
3 yıl boyunca her gün onun yanındaydım ben günlük 6 aydır bu ayyrılık çok zor geliyor bana bazen ddayanamıyorum bugün olduğu gibi
malesef 3 yıl boyunca şafak saymaya mecburuz günlüğüm sesini sadece telefondan duyabiliyoruum 2 hafta oldu yanından geleli onsuz zaman geçmiyoo
onnunlayken su gibi akıyo resmenn
derler ya yeni yıla nasıl girersen öyle gider diye ee ben 2011 ide O'nsuz geçirmekten korkuorummm :96:
ama 2010 bana gittikçe büyüyen bir aşk bir çift yüzük ve bağlılık verdi
neyse günlüğüm karamsarlığımı yansotmayayım buraya da tek istediğim 2011 bana askımı ol bol görme fırsatı versin sağlık mutluluk huzur ve ask versin inşallah tabii bir de okulumuzda başarı
MUTLU YILLAR HERKESEEE :79:

selam günlük
malesef yeni yıla evde yalnız oturarak girdim, eşim yine nöbette.
ilk defa kendimi bu kadar yalnız hissettim, yanımda olsaydı keşke...
tam 1 yıl öncesini düşünüyorum, yine yoktu o yanımda, hayatımda da yoktu ama
2010, bana evliliği tattırdın, eşim gece ben gündüz calıştıgımız için aynı evde yaşayan iki insanın özlemini tattırdın. üniversiteden mezun oldum, eşimin desteğiyle ikinciye başladım, atölyemi kurmak için ufak da olsa calışmalara başladım, parttime olmasına ragmen şartları çok iyi olan bi iş buldum, ama ailemden kopardın beni, güldüremedin yeterince bu kadar güzel olaya rağmen.
2011, hoşgeldin, senden çok beklentim var
hepimize mutluluk getir

HERKESE MUTLU YILLAR!

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık günlük
2010 pek güzel bir yıl değildi benim için. 2011 aşkla mutlulukla geçer inşallah. Seni okuyan herkese güzel bir mesaj yayınlamak istiyorum herşey bu mesajdaki gibi olsunn

Belki bu yıl çok şeye kızdın...delirdin...kırdın...
Belki kendinden ödün verdin...savaştın...tek kaldın...
Belki aşık oldun...belki sevildin...belki terk edildin...
Belki aldatıldın, belki istenilmedin...kim bilir ...
Belki çok para kaybettin...belki işinden oldun...
Belki "ne yapıyorum ben yaa" cümlesini ard arda kurdun...
Her ne yaptıysan yaptın...bitti...
bu çok güzel bir yıl olsun tamam mı? ...buna sen de gayret et!....
gülmekten yanakların çatlasın..paranı koyacak cüzdan bulama...bankalar "yatırım" hesabın için telefonlarda kalsın...sağlık bedeninden aksın...aşk kalbini patlatsın...başarıların dillerde dolaşsın.....yastığa koyduğun kafanda "huzura" daha fazla yer kalsın...

mevzu çiçek değildi.
ben bu günleri önemsediğimi üstüne basa basa söyledikçe senin umursamazlığın beni bitiriyor.
küçücükkalıyorum kendi gözümde değerimi yitiriyorum aynaya baktığımda..
sende sanırım beni değersiz görüyorsun ki beni mutlu etmek için henüz bir adım dahi atmadın..
şimdi idyeceksn ki yine sorun çıkarıyorsun ne zamandır sorun yoktu..
sorun niye yok biliyormusun artık senden birşey ummadığım için yok..
bak artık bnmle wakit geçir diyormuyum ??
ya da niye geç kaldın
beni niye aramıyorsun..
bu bizim şarkımızdı sen hiç farkemedin diyor muyum ??
millet eşinin ellerine sımsıkı sarıllırken bnmki kanepeye kurulmuş sanki kahvede oturmuş maç seyrediyor bende karşı masadan bi arkadaşıyım..
bunlar hala bnm kalbimi kırıyor aMA artık ağlamıyorum kalbim parça parça olsada senin anlamayacağını bildiğim için konuşmuyorum..
gülen yüzüm değil asıl yüzüm kanıyor halen içim..
ben artık aman tatsızlık çıkmasın aman küskünlük uzamasın demekten yoruldım!!!!
ben neyim ki gözünde kaybetmöe korkun yok kırma korkun yok hiç bir korkun yok..
nerden geliyor sana bu güwwen..
tamam seni çok hem de senin o taş kafanın anlamayacağı kadar çok sewiyorum ama...
birazda kaybetme korkusu olmalı insanın bnm war çünkü bir kere yaşadım çok zordu sensizlik.
imkanszmıydı?? değildi eğer ayrılmış olsaydık şimdiye alışmıştık bile..
ama şimdi yanındayım seninleyim seninim lütfen artık sımsıkı sar ellerimi ama içinden gelsin..
keşke içindeki sewgiyi bu kadar tüketmeseymişsin ya da ben bunları düşünseymişim..

lütfen bana yalan söylemeyi kes artık..
ben kabayım düşünemem diyorsun ya resmen atıyorsun derdin para gitmesin senin..
bırak bunlar için gitsin aşkım bırak..
ben eğer bu geceyi sensiz geçiriyorsam ewimde huzurlu ve daha rahat yaşamak için..
hoş bu gce için ne kadarda kazansam az..senin yanında olmanın verdiği o huzurun değieri yoktur.
bu arada eğer düşüncesizin tekiysen bekarken düşünebildiklerini düşün sadece ..
o zaman anlardın romantizmden ne oldu da şimdi kabalaştın..
o zaman yapmasaydın birşeyler bende seni böyle kabul edecektm..
şimdi bu yaptıklarını kabalık olarak yorumlamıyorum..
içinden gelmiyor sadece..
ite ewlilik budur monoton ve sıradan bi hayat..
içinde heyecan yok sürpriz yokk..

Geldi 2011 sonunda... Her sene gibi... Ne degisti anlamadim. Diger seneler gibi herhangi bir sene iste. Bana göre tek fark takvim. Ha biseyler degisiyorsa o zaten her gün oluyor, her yil degil. Degisim var takvim olsa da olmasa da. Biz bahane ariyoruz bence eglenmek icin. Yilin sadece belirli günleri eglenebilecegimizi mi düsünüyoruz ne. Yilin diger günleri, ise-okula git, eve gel, yat, uyu. Arada bahaneler yaratiyoruz iste mutlu olmak icin. :122: Neyse.. Umarim herkes yeni yila güzel bir giris yapmistir. Sakin seneye iyi ya da kötü girdiniz diye senenin iyi veya da kötü gececegini düsünmeyin ha. Her zamanki gibi olacak unutmayin. Degismesi size bagli, takvime degil...

selam günlükkkk
2010 bizim için çok özeldi nişanlım askerden geldi istememiz,söz,,nişan oldu bana güzel mutluluklar verdi
bu sene de beraber kutlayamadık olsun bardağın dolu tarafını görmeyi öğrenmem lazım
2011'den çok bişey istemiyorum
güzelliklerle gelsin
ailem sevgilim sevdiklerim iyi olsun sağlıklı olsun mutlu olsunlar
aşkımla düğünümüzolsun işte o zaman biizm senemiz olur
herkese huzur sağlık getirsin
umutlar bitmez,acı tatlı yaşamak zorundayız
sen yanımda ol aşkkk annem babam ben gerisi halledemeyeceğimiz bişey yok
hoşgeldin yeni bir yıl hoşgeldin mutlulukla huzurla sağlıkla sürprizlerinle Hoşgeldin

hoşgeldin 2011
senden çok isteğim var bu sene
ilk önce sağlık istiyorum bana ve sevdiklerime
daha sonra mutluluk huzur istiyorum
sevgilimle düğünümüz olsun istiyorum
evlenelim mutlu olalım 2012 ye onunla gireyim istiyorum
sonra okula öğretim görevlisi olarak girmek istiyorum işlerin yolunda gitmesini hocalarımın gözüne girmeyi istiyorum
sonraaa 53 54 kiloda süper bir hatun olmak istiyorum kullaandığım sivilce ilaçının etkisinin mükemmel olmasını bebek gibi bir cilde sahip olmak istiyorum
çok şey istiyorum ama en önemlisi de bir yuva kurmak istiyorum sevdiğimle
o şimdi asker asker yolu gözlüyorum yani
onu çok seviyorum
bunların olması için elimden geleni yapacağım bu sene
durduğum yerde bunların olmasını beklersem saçmalık yaparım
inşallah her şey istediğim gibi olacak bu sene ve 2012 e sevgilimle birlikte mutlu yuvamızda gireceğim

2011 ne olur ilk golünü bize bu kadar çabuk atmaaaaaaa

çok korkuyorummm

2010'un son süprizi...
Yeni yıl hediyesi almış bana.
Bu bir ilk.
Acaba aklına gelir mi dediğim 20 yılbaşında aklın neredeydi be adam..

Kör öünce gerçekten badem gözlü oluyormuş.

günlük kahkaha ve gözyaşı
sevinç ve hüzün
hepsini yaşıyorum şuanda ne kadar değişik bir duygu
ortaokul arkadaşlarımla konuştuk facete kırıldım gülmekten
tam o sırada bir haber aldım ve neye uğradığımı şaşırdım
patronlarım daha doğrusu abilerim ortaklıklarını bitirme kararı almış
abim eşyalarının bir kısmını topladı gitti
o kadar kötü oldum ki
buraya geleceğine hiç ihtimal vermiyordum
şoktayım hala
sabahtan işe zorla geldim sonra eski dostlarla konuşmak iyi geldi
ve bu haber gözyaşı ve hüzün getirdi
bu yıl bana hep ayrılık getirdi yaa :84:
umarım 2011'in getirdiği son ayrılık olur bu :84: :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…