Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük... Dün akşam kendimi çok garip hissettim ve düşündüm kaldım... AH Kader sen ne zaman bu derdi sıkıntıyı alıp, mutluluk getireceksin...

evet 2011 dedim ya bu sene 53 54 kiloda olmak istiyorum
onun için her zaman her zaman elimden geldiği kadar az yiyeceğim
az yemem lazım ki kilo vereyim
spor yapmam lazım ki fit olayım değil mi
sana her zaman uğrayacağım aşkım askerde ve dertleşeceğim kimse yok ondan başka
o yüzden buraya yazacağım her hissettiğimi
evet akşama tarhana çorbası ve pilav var ben 1 kepçe tarhana çorba ve 3 yk pilav yiyeceğim bu gün orucum o yüzden 3yk ideal
sana sözümü tutup tutmadığımı akşama ayzarım

Günnüş;
2011 de ablam denen kişiyi sildim.Artık tek kardeşim

günnüş param bitti ben napcam ya daha 2 hafta var evimi x cimi d cimi özledim

off günlük off içim nasıl kötü anlatamam şuan annemin doğum gün kutlanıyor ve tüm sevdiklerim benden kmlerce uzakta nasıl isterdim yanlarında olmayı.. olmadı

Sabah 7 gibi geldim eve. Hiç uyumadık, sabahladık arkadaşlarla. Gittiğimiz ilk mekanda müzikler hiç hoş değildi ne yazık ki. Coşamadık tam. Hep aynı tonda ilerleyen dum tıs dum tıs tarzı saçma sapan şeylerdi işte... :/ Bir de gelen djler de yurtdışından. Hiç gereği yokmuş. Boşa vermişler parayı. Yalnız biz her ne kadar beğenmesek de deli gibiydi millet. Kendinden geçen çoktu. Sonuç olarak malesef 2011in ilk dakikalarını orada karşılamış olduk. :s Adam gibi dans edemedim. O müziklerde hoplayıp zıplayıp dans etmek ne mümkün... ( Eğer orası dışında başka bir mekana gitmemiş olsaydık gerçekten çok kötü geçmiş sayardım o geceyi. Ama şükürler olsun ki başka bir mekana geçtik ve havamızı bulduk. :)) Nasıl büyük bir huzur ve mutlulukla dans ettiğimi anlatamam. Çooookkk güzeldi. Biraz aradan sonra canlı müzik çaldılar. Bir grup çıktı sahneye. Sıkıldık. :/ Neyse ki çok uzun sürmedi ve devam ettik pisste salınmaya. En güzeli track bence. Herkes bunu biliyor. Saçma sapan djlerin gelmesine, ya da canlı müziğe lüzum yok. Başka gece olsa tamam da herkesin tepinmek istediği gecelerde uygun düşmüyor. Gerçi süper ötesi djler de var insanları manyağa çeviren ama bize denk gelmedi öylesi. :s Zencilerin arasında bağır çağır şarkıya eşlik ederek kendimizden geçtik bi ara. Bu arada çok da güzeldim. Ahahaha... En yakın arkadaşım dediğim insanın kıskançlık dolu bakışları delip geçti ruhumu. Halbuki kendisi de çok güzel bir kızdır. Böyle şeylere gerek yoktu. İnsanoğlu işte diyecek bir şey bulamıyorum. Baya da morali bozuldu beni ilk gördüğünde. O kadar dikkat çekici bir şey giyeceğimi düşünmemişti sanırım. Bir de yurttan kendi arkadaşları da iltifatlar edince kötü oldu zavallım. Daha ne numaralar döndü bir bilsen... Neysee... Bunlar hep olan şeyler. Kızlar arasında hep bir çekememezlik oluyor genelde. Hiç tanımadığım bir kız yürürken kolumdan tuttu partide 'sen çok güzel bir kızsın, bunun farkında mısın' dedi. :78::78::78: Teşekkür ettim ben de. Güzelliğim yalnızlığım konusunda bir b*ka yaramıyor tabi. O da ayrı bir durum. (

Yanıma yanaşmaya çalışan sırnaşan pek çok salak tip oldu. Şunu çıkardım bir de ben bu geceden, dans ederken büyük bir hüzün kapladı içimi hatta , hiç kimseyi beğenmedim. Bir tane mi yakışıklı olmaz arkadaş yeaa... Gerçi zencilerden biri çok hoştu onun da kız arkadaşı vardı zaten. Kız arkadaş değil de partner diyelim ya da. Vardığım sonuç şu: Ankara'daki erkeklerin sadece %1i yakışıklı. Düşünsene halimi. Bir an önce gitmek istiyorum bu şehirden. Hatta arkadaşlardan biri (erkek kendisi), 'sizin adınıza çok üzüldüm bir tane bile hoş adam yok Ankara'da' dedi. ( Biz de biliyoruz zati. Yaramıza tuz bastı. ( Ayrıca çok rezil manzaralarla karşılaştım günlüğüm. Sevgilikten, sevgiliye dokunmaktan adamı tiksindirecek manzaralar. Öyle zavallı kızlar var ki. Erkekler sarhoş olduğunda daha zararsız, kızlar rezalet çıkarıyor. Allah kimseyi, kimsenin çocuğunu o hallere düşürmesin. 2. mekanda sabaha kadar oturduk. Yavaş yavaş daha sakin şarkılar çalınmaya başladı gün doğarken. Biz de kalkıp geldik işte. Bir yıl daha böylece bitmiş oldu.

evet günlük sana dediğim gibi olmasa da dengeli yedim
2 kepçe tarhana çorbası ve 2 yk bulgur pilavı yedim
evet zayıflıyorum hissediyorum çünkü artık akşamları 63 kilo çıkmıyorum 61.kusur çıkıyorum bu çok iyi bir haber benim için 1.5 2 aya kadar 53 54 kilolarda olacağım inşallah
zaten güzelim o zman daha iyi olacak beni çekemmeyenler çatlasın

Slm günnüşümmmm
Döndümmm evet evimdeyim artık
Döndüm ama başıma gelenleri hiç sorma
Yılbaşından önce döndük yeni yıla evimizde girdik kocikimle
Umarım herşey yeni yılda çok farklı olur
Herşeyimi evimi arkadaşlarımı eşyalarımı çok ama çok özlemişim
İstanbulu çok özlemişim
Başıma gelenleri anlatayım da ne haldeyim düşün
Çarşamba günü yola çıktık
Arabayı dönüşümlü olarak kullanacağımız için sabahdan hazırlıklara başladık
Çıktık yola
Doğruuuuuuuuuuuu İstanbula
Neredeyse bütün yolu ben kullandım eşim çok az kullandı ben dünden hevesli olunca yanımda sürekli keyifle bişeylerle uğraştı durdu
Evime kadar Rabbimin izniyle getirdim arabayı
eşyalarımızı indirdik eve taşıyoruz yavaş yavaş
Kapıyı açtık ağır bir koku ve havasız kalmış evin halii
Birizi bizim elektriği kesmiş
Hangi devirde yaşıyoruz yaaa
Buzluğumda ne varsa hepsi mutfağın ortasına kadar akmış
Buzluğumda emekle hazırladığım kışlıklar vardı
20 gün falan elektirik olmayınca düşün halini
Birde balıklar vardı kokuyu tahmin edemezsin
4 gündür kabuslarla uyanıyorum kendimi bile görmeden temizlik yapıyorum
Montumu çıkarır çıkarmaz giriştim işe ve hala dolabı yerine koyamadık
4 gündür resmne lego gibi parçaladığım dolabı litrelerce çamaşır suyu sirke süt karbonat hatta tinerrr
dün artık sonuca ulaştık ve kokuyu sildik dolapdan
Artık bugün sökülen prçaları birleştirim çalıştırıcaz inşallah sorun olmaz
Buzdolanından çıkan kurtulan hiç birşey yok ne yazık ki
Memleketten getirdiklerimizle idare ediyoruz
Az az alıyoruz dolap yok diye
Balkonlar dolap görevinde şuanda
Onlarda bir yere kadar
ama neyse ben kazandım sonuçta
işte bu güzel olaaannnnnnn
Evim içi darma duman yarın toparlamaya çalışıcam
Karşımda inşaattan dolayı evin içine toz yağmış resmen baş etmek çok zor oluyoooorrr.....
neyse çok acıktım günnüşşşşş gelirim yineeeee

Tekrarlayan görüşmeler....
Yapılan anlaşmalar....
Pazartesi günü belli olacak nasibimiz mi değil mi ?
Bugün çenem ağrıdı konuşmaktan ama cevabımızı aldık şükür :86:
Ben elimden geleni yaptım Rabbimin izniyle, .....beylerde yaptılar.
Allah razı olsun...:87::87:
Çok yoruldum ama bir haftada çok fazla !
inş'Allah annecimde ben de mutlu oluruz sonucunda
Allah mahçup etmesin...:97:

yemek iptal oldu.. nasil da heveslenmistim ya.. zaten hep boyle olmaz mi sen heveslenirsin o is yolunda gitmez.. neyse anlayacagin yeni yilin ilk gununu onunla gecirme fikri fazlaca hayalmis onu anladim..
isim var dedi nedir diye sormadim ben de.. aciikcasi yeni yilimi kutlar diye bekledim ama hic de oyle bisey yapmadi.. ben atsam mi diye dusunurken hic de icimden gelmedigini farkettim..
niye ugrasiyordum ki iste.. gerek yok yani..
cidden soyle kafa dengi birisi olsun istiyorum hayatimda.. sevgilim olmasin ama arkadasim olsun arasin sorsun hayatina katsin beni..
hoff bu adam da tam dedigim gibi bir adamdi.. umarim bi supriz yapip arar beni..

yoksun ama varmışsın gibi hoşum askerim
aklım başımda ama tatlı sarhoşum
seni çok seviyorum herşeyimsin sen aşkı bana doruklarda yaşatıyorsun yoksun ama
beni düşünmen beni kıskanman o kadar çok mutlu ediyorki beni
geçen onca seneye rağmen sana karşı daha da doluyorum sen benim herşeyimsin diyorsun ya hani seni çok özlüyorum her an seni düşünüyorum bayılıyorum o an sana
yoksun ama varmışsın gibi hoş tutuyorsun beni sevgilim
seni tanıdım o güne bin kere şükürler olsun iyiki seni tanımışsım
seninle evlenelim sana da iş yaptıracağım ama kırmadan seni tabiii
mesela aşkım sensiz iş yapamıyorum seni yanımda istiyorum diye
ama sen zaten beni yalnız bırakmazsın ki mutfakta
sen her benim yanımda olacaksın bunu biliyorum
ben de ölene kadar senin peşinde olacağım
seni çok seviyorum
senin kuyruğun olacağım adeta
sen zaten bunu istiyorsun beni çok seviyorsun
sana layık olmaya çalışacağım
hangi erkek evinde eşine yardım ederki senden başka
ben her anım seninle geçsin olsun istiyorum
yolunu gözlüyorum
asker dönüşü seninle evlenmek istiyorum
sen benim her şeyimsin sevgilim
seni çok seviyorum
yokluğunla sevişiyorum:78:
yoksun ama varmışsın gibi hoşum​

en son dün agladım ama bu sondu günlük
aşkımın glmesine kalmış 17 gün aglamıcm söz verdm onaa
ama geldigi gün aglayabilirm ona izin var

İnadına umut diyorum günlük.
İnadına umut.
Sevgiye dair, aşka dair, hayata dair umut...
Karanlık odamda hüngür hüngür ağlarken bugün, dur dedim kendime.
Yalnız değilsin sen!.
Sana şahdamarından yakın Rabb'in var.
Seni seven seni bilen seni gören sana yaşam hakkı tanıyan Rabb'in...
Yalnız değilim günlük..
Aklıma bu fikri sokup beni hüzne boğan şeytana vesveselerime kuruntularıma kötü düşüncelerime sesleniyorum; yalnız değilim ben!
Rabbim var çok şükür.. Zamanı geldiğinde annemm diye boynuma sarılacak evlatlarım olacak benimde. Geceleri elimi tutmadan, nefesi nefesime vurmadan uyuyamayan sevgilim olacak.
Sildim aklımdan yalnız olduğum düşüncesini.. Sildim...
Duaya icabet eden Tanrı'ma yalvardım bugün, günahlarından tövbe etsinde gelsin bana sevgilim.. Hayırla bereketle aşkla muhabbetle gelsin.

Hadi bakalim, cok sukur, simdi sira geldi yeni planlara, yeni hedeflere,yeni guzelliklere...

slm kendime 2011 kerkesin umudu olduğu gibi benimde var bunu başkalarına anlatamam sen hariç ben bu sene allahdan bebek istiyorum bu bana özel diğerlerine gelince herkesin istediyi şeyler onlarada ver banada ver 2011 de diyorum sadece

Başkalarının yılbaşı bitti geçti...
Sıra bizim yılbaşımıza geldi..
Ocağın 10'undan sonuna kadar olan süre çok şükür Rabbime benim ve ailem için çoook özel, her sene de çok güzel şükürler olsun...
Dün ablam, eniştem ve ben hediyeleri aldık, süsleri aldık, pastayı şeklen falan beğendik, ayarladık..
Bu sene bir de yeni ev mutluluğun yaşayabiliriz nasipse..
Bakalım, Mevlam neylerse güzel eyler...

Günnük;
Başıma ne kadar kötü şey geldiyse hepside yakınlarımdan geldi.
Artık beni üzeni hayatımdan tamamiyle çıkarıyorum.Yeni yıldaki ilk yapacaklarım arasında yaptımda 2011 in ilk dakikalarında.Beni mutsuz huzursuz eden birilerinin hayatımda yeri olamaz olamayacakta:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…