Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam günlük,
İçim bi sıkılıo bi sıkılıyo ki anlatamam sana,
Bu borçlar,çekler,senetler falan derken içim kararıyo
Bu da bi süreç, bu da geçicek biliorum. Ev kirası + perdeci + elektirik faturası + k.kartım .....
Bu böyle uzuyabilir...
İşin içinden nasıl çıkıcam bilmiyorum :26:
Mantıklı olup bi ödeme planı veya banka kredi ama neyse çözüm yolu bulamıyorum...

Burada yağmur var..
Hafif hafif sakin sakin yağıyor.
Havada ılık ve hafif soğuk arasında bir şey..
Nasıl bir hava bu der gibisin. Ne ılık ne soğuk işte...
Ben bu havaları çok severim...
Böyle havalarda gezip dolaşmak o kadar huzur verir ki bana...Ama yollarda insanlar olucak kalabalık olacak öyle huzur buluyorum..
Şu an canım çıkmak istiyor dışarı ama burada ki sessizliği ve yolların sakinliğini görünce canım sıkılıcak çünkü bugün hafta içi ve dışarıda fazla insan yok sokaklar çok tenha tek tük insan ya vardır ya yoktur... Çıkarsam kendimi yalnız hissedicem sanırım şu an evde durmak en iyisi...
şimdi düşünsene bu havada gezdiğini deniz kenarında yürüdüğünü ve denizi izlediğini yağmurlu havada deniz ne kadar güzel olur.. . Tabi sakin yağmurda:)))
Off ya özledim valla!

selam güllaç...
bu gebelik hormonları, bende gudubetlik hormonlarına dönüşmüş durumda sanırım...yaaa ben çalışmak istemiyoooom işe gelmek istemiyooğğğm bunalındayıığğn...ne olacak böyle bilmem
şu gerizekaaalı banka kredi kartımı getirse de bebikim için azcık alışveriş yapsam, içim gidiyo güllaç minnak minnak elbiseler ayakkaplar görünce...ula bu bankalr da bi hoş, istemezsin 25 tane kart yollarlar, halihazırda kullandığın kartı da aylarca yenilemezler...amaan keyifleri bilir...

bugün canım kocemin doğum günüsü...akşam başbaşa kutlarız artıkın...gerçi aynı zamanda bugün kocemin ağabeyinin de senesi olduğu için pek kutlamak gelmiyo içimizden ama, abartmadan 2 şımarırız demi günnük...
Allah hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın
hadi güllaç si yu

gunlukcugum selam sanaa...

askımla aramda sorunlar vardı cok sınır ettı benı ama dun barıstık canım ya gozlerıme baktıgında gozlerı parlıyordu senı asla kaybedemem askım...
bugun sacıma tost yapıcam hıc hoslanmazdım ama bı kızda gordum cok yakısmıs aldım bende hemen tost makınası ne kıskancım yahu...

neyse gunluk 2011 ılk mesaısı 1 saat sonra bıtecek delı gıbı ruzgar var dısarıda her yer buzzzz buronun ıcınde ufo yanıyor kalafıfer yanıyor ben hala buz gıbıyım... Rabbım sokakta kalanlara sabır versın ev bark versın (amın )

bugün rezilliğinnn dibine vurdum!! sabah arkadasım derse girmedi.. bende uzun süredir girmiyor diye mesaj atayım dedim. edaaa diye bi msj attım. sonra telefonda ne olsa beğenirsin X e iletildi yazdı :O:O:O o X de benim eski sevgilim... aman allahıımmmm.. hem de daha dün biriyle ilişkisi var yapmıştı facebookta. tam da onun üzerine gitti msjım.. saniyesinde de cevap geldi. X X Eda değil:) diye.. üüüüfff! kesin yanlış anladı. ben de cvp atmadım. yerin dibine girdim zaten. bana nispet çıkıyor o kızla biliyorum. bende biriyle olmasına seviniyorum da açıkcası.. nispetmiş değilmiş umurumda değil. ben başkasından hoşlanıyorum cünkü. bu rezilliğimin haricinde diğer şeyler gayet güzeldi :)) Onunla aynı ortamda bulundum bugn bol bol :$ çok tatlııı... bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak :)

Çok acayipler günlük :94: klinik vaka teşhisi koydum gitti valla..
Biri depresif şizorfenik , diğeri narsist , biri çift kişilik , biri ruhaniyle bozmuş..
Dur bakalım daha neler çıkıcak.

Çok şey mi istedim be günlük...
Güzel bir rüya göreyim demiştim sadece. (
Olmadı.
O bile olmadı. :85:

Bir hafta monoton ve sıkıcı geçecek el-malum sebepten ve bugün ilk günün seceresini verdim...
Ama...ama...Bunun yılın ilk haftası olması büyükk haksızlıkkk...
İstermisin günlük 1 hafta yerine 10 gün-15 gün falan olsun...:104:
Hayırrr naaayırrr olmasın...:113:

selam günlük
işten ayrıldım resmen rahatladım özel şirkette insanların insiyatifinde olmak zor
bugun özlediğim sosyal ortamıma kavuştum derneğe yeni kişiler gelmiş anlaşırım inşALLAH

Son düzenleme:
Herhalde en zor durumlardan biri "beklemek"...
Önemli bir haber beklemek, birini beklemek, tahlil sonucunu beklemek, rapor beklemek, telefon beklemek :95:
Baskı oluşturuyor insanda
Hele ki oyalandığını hissetmeye başladıysan:88:
Bakalım neler olacak ?

geçen postumdan sonra dualarını eksik etmeyen gerek bu topicten gerek özel mesajlarıyla bana destek olan tüm kkdaşlara teşekkür ederek yeni postuma başlayayım cevap veremediklerim oldu, hemen onlara dönüp mesajla da cevap vereceğim.

bu smileyi kullandığıma göre iyi haber vereceğimi anlamışsınızdır. çok şükür ameliyata gerek yokmuş bacılarım. diğer doktorun sandığı şey yokmuş bende. başka işi bilen birine gittim, bu sefer kesin yani. ama şu geçen günlerde rahat 20 sene yaşlandım, ömrümden ömürler gitti. diğer doktor da en kötü senaryoya göre konuştu belki ama ben onun yerine bu adama gitmediğime pişmanım yani. yazık değilmi bana da hayret bişi ya biriki haftaya iyileşecekmişim çok şükür, ağrılarım azalacakmış. desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler. rabbimin sevdiği kuluyum sanırsam, önce eşeği kaybettirdi sonra buldurdu çok şükür yine de şu çektiğim eziyeti dilerim kimseler çekmesin, düşmanım dahi çeksin istemem.

düşmanım demişken; işin tuhafı bana bi yımışama geldi, babanneme bile merhamet eder oldum. her işte var bir hayır ne diyim.

Son düzenleme:
Günlük ben geldim
Hislerimde yanılmamışım
Bu karamsar hallerim boşuna değilmiş
Bir felaketin habercisiymiş
Nişanlımla ayrıldık.
Hem de hiç olmayacak bir sebepten, olmayacak bir şekilde...
Çok garip!
Bir sorun olduğunda beni düşman gibi gördüğünü düşünüyorum.
Sevdiğine ise zerre kadar inanmıyorum.
Pişman olacak biliyorum.
Belki olmuştur bile.
Ama bi anlamı var mı onca söylediğinden sonra?
Öyle konuşuyo ki sanki benden nefret ediyo,sanki çok kötüymüşüm gibi konuşuyo.
Ben onu bu hale getirmişim öyle diyo.
Keşke ne yaptığımı bilsem...
Önceden olsa evet yapardım bunaltırdım üstüne giderdim falan
Ama onu yapacak kadar bile mecalim yok ki.
Neler dedi ya bana
Başkası olsa yani benden daha güçlü biri çoktan atmıştı yüzüğü
Ama ben napıcam ne yapmalıyım?
Hiç bilmiyorum.
Bu kadar değersiz miyim ya ben?

Nasıl bu kadar odunlaşabiliyo şaşıyorum
Erkekler zamanla değişiyo diyolar ya doğruymuş sanırım
O da değişti.
O anlayışlı adam gitti ben ve benim kurallarım diyen biri geldi sanki.
Hayalini kurduğum evlilik,birlikte olmak istediğim insan bu muydu gerçekten?
Ben mi kendimi kandırdım yıllarca yoksa o mu beni?
Ya da hayat mı bize oyun oynadı?
Bunca yılın faturası böyle mi çıkacaktı günlük?
Tükendik sanırım..
Bittik, birbirimizi de bitirdik..

Yüreğim sıkışıyo,aldığım nefes kalbimi zorluyo..
Uyumak ve herşeyi unutmak istiyorum..
Onu bile unutmak istiyorum.
Bize huzur dile günlük...

cok ozluyorum.. burnumun diregi sizliyor ozlemden..
gecen sene bu zamanlar sacima ilk ak dusmustu.. nasil sasirmistim..
sacima aklar dusuren adam simdi baskasinin yureginde misafir.. gercekten unuttu mu beni? bu kadar kolay unuttu mu cidden? mutluysa eger unutmustur.. ama bir gun uzulurse sanirim aklina gelirim belki..
ozluyorum dedigim de bu adam degil ha.. bu adama kirginim sadece.. daha fazla kirmasin parcalamasin diye o kadar zaman kurdugum herseyi o kopruleri yiktim attim.. yeniden insaa ediyorum.. ama bu sefer onun icin degil... bu sefer yolum ona dogru degil..
ozluyorum dedigim su senelerdir bitip gitmeyen askim.. uzerine kac kisi ile ciksam kac kisi ile gezsem tozsam da kimsenin onun yerini alamadigi kisi..
bazen onu cidden unutmak istiyorum, sonra bu istegimden utanip ozur diliyorum ondan o bile farkinda olmadan..
benim imtihanim da buymus demek ki.. bugun eve gelirken 25 yasima gelip de caktigim bir civi olmamasina hayretle baktim.. asik oldugum adamla bu dunyada bulusma imkanimiz yok.. eski sevgilimle kel alaka insanlariz, tekrar yeniden barisma ihtimalimiz yok.. dostlarim desen cogu el olmus zerre kadar guvenim yok.. hayallerim hic boyle degildi benim ya..
tamam cok sey yasadm cok gordum cok da gezdim cok tecrubem var, ama bu kadar tecubedense ilk askimla hic ayrilmamayi dilerdim..
niye seni yuregimden tek bir gun bile cikaramiyorum?..
yok mu bunun ilaci..
ozur dilerim..

Son düzenleme:
üfff iyice saçmaladım haaa, paranoyak yaptım kendimi ne oluyo yaniiii,
sinir oluyorum kendime, benim benim benimmmm.
Ben aldım onu. Onun bi önemi yok artık.Gün içinde ne kadar olumsuz bi şey olduğunda hemen ona yüklüyorum. ne alaka yaa.
Bırak artık şunu düşnmeyi, her şy oldu bitti yani saçmalıyorum bence.
Evlenince bu düşünceler geçer dedim, ki geçmişti. Ama ben gene saçma düşüncelerimle gene başa döndüm.
Mutluluğuma evliliğime odaklanıcağım yere, eski sevgilileriyle kafa bozucam nerdeyse.
adı üstünde geçmiş....
Böyle basit bi durumda nasıl yenilgiye uğruyorum, çok şaşırıyorum.
Halledicem amaaa

Buraya yazmazsam msj yazıcam buda hiç hoş sonuçlar doğurmayacak...
Çook gerginim, bugünü hayırlısıyla atlatmak istiyorum, sıkılıyorum boğulucam neredeyse...
Allah'ım saatler geçsin ve uyuyayım ben, kafamdaki herşey silinsin sadece uyuyayım başka hiçbişey istemiyorum şuan...
Rahatlamak için uğraşıyorum ama yok yok, olmuyor...
Rabbim sen yardım et, hayırlısıyla atlatayım şu günü ve şu günleri...

1günde biyerim ağrımasın ya:2:
başım karnım bellim kkolum bacamyiter artııııkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…