off günlüğüm çok garip bir rüya gördüm..
lisede iken beni seven bir çocuk vardı bana teklif etmişti reddetmiştim ondan sonra da ben çok hoşlanmıştım kendisinden ama o beni kabul etmemişti başımdan geçenleri öğrendiğinde.. yapamazsın demişti kabul etmiştim yapamazdım cidden de..
işte dün gece gördüm rüyamda diyor ki bana ben onu tam bilmem kaç 47 gün bekledim hiç gelmedi.. en sonnunda dayanamadım ben teklif ettim beni reddetti.. sonra evet döndü bana ama beni sevdiği için değil başka ihtimali kalmadığı için.. oysa benim tek ihtimalim vardı o da oydu...
gerçekler cidden böyle miydi? aradan geçen bir kaç ay içinde biri ile çıkmamış olsa ben onu özlediğimi söylediğimde ben de seni özledim dediğinde bir sevgilisi olduğunu sonradan öğrenmemiş olsam inanabilirdim belki de..
bizim cidden bir şansımız yoktu.. çok acı çekiyordum ben o zamanlar ve teselli olabileceğimi düşünmüştüm onunla..
oysa o teselli vermek değil sevmek sevilmek istiyordu.. diğerleri gibi..
yine sessizlikte herşey..
bugün üzüldüğüm birşey oldu... teee yazın benile ilgilenen birisi vardı çok özel bir şarkı yollamıştı.. dinlerdim ara ara.. bugün onun ofis arkadaşı yanımda maillerini açtı, bir de baktım ona da yollamış aynı şarkıyı..
hem şaşırdım hem üzüldüm.. özel olduğumu sanmıştım ki davranışları da o yönde idi.. ama anlıyorumki yavaş yavaş umrunda bile değilim..
olsun o da benim umrumda değil artık..