Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlük bacım,
harika bir pazar günü geçirdim. araba kullanma konusunda çok geliştirdim kendimi. ehliyet almanın zamanı gelmiş artık
film izledik ismi 'okuyucu'. gerçekten harikaydı. ama bazı sahneler abartılıydı:97:
bugün de pek iş yok ofiste. çok enerjiğim ama yazasım yok pek
hadi ben kaçar :86:

pek enteresan be günlük..
gittikçe de enteresanlaşıyor hayat ve güzelleşiyor sanki..
açık açık yazmıyım şimdi ama şöyle diyim.
zevk aldığım bişeylerin olması,bunlarla uğraşmk ve işlerin gittikçe daha da yoluna girmesi,üstelik de minicik bir kıza rağmen..
çok şükür Allaha...
iyi ki mühendisliği de öğretmenliği de bir kenara koymuşum.
beni kınayanlara,aptal olduğumu ima edenelere en iyi cevap olacak mutluluğum ve rahatım..
ohhh sefam olsun
cok güzel bi sene olacak bu sene,hissediyorum

Vuslatın hiçbir önemi yok benim için artık. Şu an onu görmek bile istemiyorum. Keşke ayrılalım dediğinde kabul etseydim. Aklımdan çıkmıyo hiç yaptığı şey. Kabusum oldu.

Ne olucak böyle bilmem, hiç bilmek istemem.

günlük herşey zaten kötüydü daha da çıkmaz oldu ya hiç mi bir düzelme olmaz
ALLAH ım lütfen hayatımda güzel şeyler olsun lütfen ALLAH ım

Son düzenleme:
günlük bu kendi kendine geçmicek değil mi illa ben ölmeliyim değil mi herkes beni gözden çıkarıyo ama ben kimseyi çıkartamıyorum dimi ama ama niye ben ölüyorum niye kimse beni sevmiyo niye hep ben suçluyum geçer diye beklesem mi gelecek mi gerçekten biliyorum asla gelmicek ama ben böyle dayanamıyorum olmuyo olmuyo olmicak bana bi akıl ver çok ihtiyacım var yardım ettt napim beni sevmiyo beni sevmiyoo benim yüzümden beni sevmiyo beni sevmiyo

Günlük nasıl gerginim anlatamam sana,
İş yerindeym daha çıkmadım...
Nalet kayınvaldemin evinde yemekteyim bu akşam. o iğrenç yüzünü görmek zorundayım yanii.
Her şey kocam için, bi tek onun hatrına dayanıyorum zaten.
Sevmiyorum o kadını. Ama ne yapıyım oğluyla evliyim. Aynı annem gibi konuştum şimdi.
Oğlunu almasını bildin yaa

bugün okulda bayıldım günlük sebebini bilmiyorum herkesin önünde pat düştüm allahtan sevgilim yanımdaydı çok korktu minik kuşum hiçbişey hatırlamıyorum hatırladığım tek şey herkes su ve kolonya uzatıyolardı.. üstne üstlük sınava girmeden bi 10 dakika öncesinde bayıldım.. uyandığımda tek sorduğum şey sınav başladı mı :26: allahtan girdim sınavıma onca girme girme baskısına karşı.. bilmiyorum nasıl geçti umarım iyidir

off günlüğüm çok garip bir rüya gördüm..
lisede iken beni seven bir çocuk vardı bana teklif etmişti reddetmiştim ondan sonra da ben çok hoşlanmıştım kendisinden ama o beni kabul etmemişti başımdan geçenleri öğrendiğinde.. yapamazsın demişti kabul etmiştim yapamazdım cidden de..
işte dün gece gördüm rüyamda diyor ki bana ben onu tam bilmem kaç 47 gün bekledim hiç gelmedi.. en sonnunda dayanamadım ben teklif ettim beni reddetti.. sonra evet döndü bana ama beni sevdiği için değil başka ihtimali kalmadığı için.. oysa benim tek ihtimalim vardı o da oydu...
gerçekler cidden böyle miydi? aradan geçen bir kaç ay içinde biri ile çıkmamış olsa ben onu özlediğimi söylediğimde ben de seni özledim dediğinde bir sevgilisi olduğunu sonradan öğrenmemiş olsam inanabilirdim belki de..
bizim cidden bir şansımız yoktu.. çok acı çekiyordum ben o zamanlar ve teselli olabileceğimi düşünmüştüm onunla..
oysa o teselli vermek değil sevmek sevilmek istiyordu.. diğerleri gibi..
yine sessizlikte herşey..
bugün üzüldüğüm birşey oldu... teee yazın benile ilgilenen birisi vardı çok özel bir şarkı yollamıştı.. dinlerdim ara ara.. bugün onun ofis arkadaşı yanımda maillerini açtı, bir de baktım ona da yollamış aynı şarkıyı..
hem şaşırdım hem üzüldüm.. özel olduğumu sanmıştım ki davranışları da o yönde idi.. ama anlıyorumki yavaş yavaş umrunda bile değilim..
olsun o da benim umrumda değil artık..

Son düzenleme:
Sınavım gayet iyiydi günlük. Mutlu çıktım yani. :))
Hocamla da sarılıp ayrıldık çıkışta. :))
2. dönem onun dersini almıyorum çünkü.
Gel bi sarılayım sana dedi.
Beni özleyeceğini de söyledi şeker hocam. :))
Ama ben onu ziyarete giderim ki günlüğüm. :))
Veda değildi bu. :))

Biri var. Bayadır var aslında ama yeni yeni farkına varıyorum onun.
Oldukça yakışıklı, güzel yüzlü, çalışkan, efendi...
Kafamı karıştırıyor. Sanki hoşlanıyor gibiyim. :S
Pfffff... :S Sadece 1 tane ortak dersimiz vardı artık o da olmayacak.
Oysa bugün bana dersle alakalı bir soru sorduğunda yüzüne baktım;
'ne kadar hoş bir insan' dedim içimden. (
Offf yaaa... Beni tanıyan birine bak bu çocuktan hoşlanıyorum desem şaşar kalır ama.
Bilmem ki günlük... Araya tatil de giriyor zaten.
Neyseee.. İşte böyle. :s

selam günlük
evet sana sabah kaç kilo olduğumu söylemeyi untmuşum
57.9 kiloyum tamı tamına 57.9 kilo
çok mutluyum
kendime ayakkabı elbise ve panço aldım yarın bir ayakkabı daha alacağım
aşkısım bugün niye armadı acaba:26:
çok ösledim onu
zaman bulamamıştır dün nöbetçi idi herhal gün içinde vakit bulamadı akşama da yoruldu yattı:26:
olsun bi gün aramasın ne olur ki ne eksilir benden ondan o sağ olsun yeter bana
yazın düğünümüz olacak mı acaba iş bulabilecekmi
beklerim beklemek zor değil ne zaman olacak o belli değil beni üzen bu
bu gü serbest günüm günlük çok yimedim desemde yidim :92:
haftaya 57kg olmak istiyorum inşallah başarırım
yarın belkim kilolu çıkarım yidiklerimden dolayı ama buna hazırladım kendimi tabisiki
iyi gecelr günlük
sevgilim yanımda yok
her zaman da konuşamıyoruz
benim bunları konuşabileceğim ondan başka bir kişi de yok

Sevgili Gunluk,
Cok halsizim, hastayim, kolum kalkmiyor, kotu dusuncelilere savas acmisken bu sefer vucudum zayif dustu galiba...

Huzurlu bir iş, huzurlu bir ben, huzurlu bir ev istiyorum ..
Safi huzur istiyorum..
Günlük ben aşk istemiyorum, ilişki istemiyorum ..
Kendi kendime yetmek istiyorum. Maddi ,manevi ..
Allahın izniyle bunların hepsi olsun istiyorum ..

Güzel düşün güzel olsun.
Ama kötü olursa bak çok üzülürüm.
Çok büyük hayal kırıklığı yaşarım biliyor musun hayat?
Ona göre mutlu et beni :)
Sen beni mutlu edersen bende çevremdekileri mutlu ederim.
Anlaştııık

surup gibiyim surup turp gibiyim turp turp :86: ben ateeees sen barut:118: öptüm seni sap sup saaaaaaaap sup saaaaaaaap suppp bi dakka ya bi dakka günlük ne diyorum ya ben sapittim galiba sanirsam pek bir ajdar hissettim kendimi :120: ay tövbe yareppimmmm kendi kendine hakaret eden canli olarak tarihe gecicem :96:
offff yapcak bisi yok ama napim can sıkıntısından ajdarlastim gidisatim gidisat degil günnük baci raydan ciktim ben raydan ciktim töbe allamsapittim la iyicevay bana vaylar bana simdi bide zilgit cekicem tam olucak :sacmaladikcasacmalayanfstksmili:

tamam tamam relaxsakin ol iyiiim ben :86:no panic
günlük la dügün olsa :97:göbek atsam at gibi tepinsem :122: su sebebi belirlenemeyen enercimi bi atsam iste o zaman normale dönerim biliyo musun:86:
sende sasirdin farkindayim bi geliyorum efkarli efkarli bi geliyorum extra hipersonik hipersonik ne ya :26: hiperaktif dicektim :89: aman neyse iste üfffffffffffff :95: daha fazla sacmalamadan- ki yeterince sacmaladim zaten gidiyim en iyisihadi cüüüüüüzzz

durrrr
gidiyorum günlük gidiyorum gidiyorum ama dönüsüm muhtesem olucak :86:
tamam tamam bu sefer cidden gidiyorum

gunnuuukk yarin askimla ve onun en iyi arkadasi ve nisanlisiyla kahvalti edicezz
ilk defa taniscam onlarla uzak yerde kaldiklari icin
cok stressliyim be gunluk yaa
benim yasadigim ulkede degiller
komsu ulkedeler sevgilim gibi
benim Turkcem hic iyi degil nasil konuscam
beni bi sevgilim anlar uffffffffffffff
napcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :18:
keske burdan olsalardi cok iyi anlasirdik
ama ben Turkce konusamiyorum dogru duzgun offffffffffffff :84::84:
insallah guzel gecer cok heycanliyim

bu arada Egerian'a gecmis olsun dedigimi soyle banada olmustu oyle, stressliyken bide sekerin dusunce bayilma riski cok yuksek bana bi kac defa olmustu hatta burnumu kirdim bi keresinde hahah
ve __fstk'a tesekkur et beni gece gece guldurdugu icin

nasıl rol yapılır gunluk,

dün mutluyken bugün nasıl mutsuz olunur..

her an degısır mı ruh hali,

nasıl dayanacagım silmem lazım aklımdan düşünmemem lazım..

ona rol yap,buna oyle de ,yok yanlıs anlamasın sureklı gül..kendıme bıle rol yapıyorum..

oysa doktorun tüm söyledıklerım aklımda kulaklarımdan sesi,gözlerımın önunden o hali mimikleri gitmiyor hıccccccccc

agla agla içim dısıma cıktı resmen..

annemler de gıttı ,yalnız kaldım yıne tam alısmısken

cok sacmasapan haldeyım..

ne ıstıyorum kımı ıstıyorum ..

bıraktım artık bu sefer o üstelıyor..içimden gelmıyor kı hıc

offf yarın okudugmda ne yazmısımben dıyecegım kesın.

Sızıp kalıcam gözler şiş..

ve unutma lutfen benı artık görrrrr lutfen görrr
ama kıme ne yaptım kı ben bı turlu görmüyorsun benı unutyorsun hep bı kenarda gör benıııııııı
yada dayanma gücü ver

çalışıyorum çalışıyorum çalışıyorum

bitmedi gitti neyseki bu öğlen bir ödevi bitirebileceğim sonunda

hep çalış çalış elle tutulur bir şey olmayınca hani ne yapmışım başarmışım göremeyince insanın şevki de kırılıyor, bu öğleden sonra bi içime güneş doğsun artık.

bitince geriye kaldı üüüüüççççççççççç

amman be yav günlükcan geçecek değil mi bu süreçler, aklımdakilerin tamamlanması zirve olacak

2011 in 1. ayı en güzel ayı soğuk olsada bize yenilikler getiren ocak ayı;
lütfennn bu ay bize, evimize, ailemize bebiş mutluluğunu yaşat. bu sevinçle doldur içimizi. hayatımız değişsin mutluluğumuza mutluluk eklensin.

gece 3te yattım sabah 8 de kalktım düzenim de bozuldu..

bu arada Kıvırcık Ali kazada vefat etmıs nasıl üzüldüm anlatamam

Allah rahmet etsın cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…