Popüler Konu Sevgili günlük...

ALLAH herşeyi iyi yapar
ALLAH herşeyi güzel yapar

11.01.2011
önemli bir gün be günlük
ak mı kara mı belli olacak gibi
inşallah güzel şeyler duyarım
buna çok ihtiyacım var
hem kendim hem eşim adına

Günaydın hocum günlük,

Dün akşam işten gelince bir film izledim. Never Let Me Go(Beni Bırakma). Çıkamadım etkisinden hala. Hayat bazen ne garip be günlük.

Bu işyerinden acil çıkmam lazım, iki dükkan bir arada olmuyo, babamla hele hele hiç olmuyo....
Allahım nisan ayına kadar bana kolaylık ver...
Ne kadar çok sıkıntım var anlatamam sana.....

KIVIRCIK ALI ölüm sana yakisti mi simdi
saka gibi allahim uyuyodum tvnin sesiyle nasil uyandigimi sasirdim günlük
hemde saat kacta biliyo musun günlük 5:30 o saatte beni uyku tutmamisti hala.. uyumaya calisiyodum
ah hayat hayat.. ne ibnesin hayat

Eki Görüntüle 125432
Eki Görüntüle 125435
hic unutulmayacaksin

Allah rahmet eylesin

Son düzenleme:
yok günlük,bu kızın uykusu hiç düzelmeyecek,böyle her gece sinir harbi..
hiç umudum kalmadı..
olacağı da söyliyim ben sana..
tam düzelir gibi olacak,deliksiz uykular bize göz kırpmaya başlıcak,o zaman da bezi bırakma dönemine giricez,çişe kalkıcaz her gece.

ama düşününce ona da razıyım aslında,şimdiki durumdan iyidir.
en azından uyandıran ben olurum bu sefer

of saçmalıyorum ama geceleri cok yoruyor bu kız beni günlük..
Allahım sağlık versin tabi ama uykusuzluk da iğrenç bişey :26:

cok kotuyum be gunluk sankı kocaman bır denızde kaybolmus gıbıyım yasım 23 50 yasında kadın gıbı ruh halım.

herkezı bı sekılde dusunurken kendımı unutmusum ne ısterım benı ne mutlu eder onu bıle bılmıyorum.

bıktım ondanda bazen o kadar cok sevıyorumkı onu ıcıme sıgmıyor bazende nefret edıyorum sankı hayatımdan cıksa omzumdan buyuk bır yuk kalkıcakmıs gıbı.benı anlamıyor guzel bır sozunu duymayalı seneler oldu belkıde 3 senenın agırlıgı uzerımdekı yuzum guluyor ıcım gulmuyor be gunluk

bıktım artık keske baska bır sehırde baska sartlar altında yasasaydım belkı daha mutlu olurdum yazık bana guzellıkgıme genclıgıme yazık

kırıklarını aldırdım kalbimin
zırhımı çıkarttım Astım portmantoya
güzel vücutlar boş suratlar
benimse yenmiş tırnaklarım
titrek ellerim var
evet dedi
bende seni aldattım
bir kez de değil üstelik
çünkü beni çok kanattın
çok sevdiğim bir
YALANDIN
gönülçelen ,gönülçelen
aynı anda utanmadan
hem kırıcı ,hem kırılgan
yordun beni gönülçelen
gönülçelen,gönülçelen
biraz gerçek biraz yalan
hem yarabandım
hem yaram

bitsin artık gönülçelen

Son düzenleme:
Günnüşüm gizli gizli sigara içiyorum işyerinde
Hiç hoşuma gitmiyor bu durum..
Kurtulmak istiyorum şu lanetten ama bir anda olmuyor..
Babamla birlikte çalıştığım için rahat davranamıyorum.
Tuvalette içiyorum gizli saklı..
Vicdanım el vermiyor valla..
Nasıl etmeli şu sigaradan kurtulmalı???

sevgili günlük..
bu seninle ilk dertleşmemiz..umarım birbirimizi severiz

biliomusun 4 senelik ilişkimi bitirdim ve erdemle ayrı oldugum 9. gün bugün..
ilk günler resmen zaman gecmedi..hala daha cok yeni..ve alışıyorum günlük..
beni daha hiç aramadı..dogru olanda bu..ama her gecen gün bişeyler yitiyo benden....

nese günlük..yarn finallerim bitiyo..sömestrda canım arkadasım yanıma geliyo..bi sürü plan yaptım..acil olanlar kuaför ve alışveriş.. nese yapıcagım değişikliklerde sana haber veririm

hoşcakal yeni dostum..finallerden sonra görüşmek üzere

Son düzenleme:
Sevgili Gunluk,
Bugun dunden de daha kotu hissediyorum, hem de her bakimdan..............birilerinin nazari mi degdi, ne???....

Son düzenleme:

sevgili günlük
evet bugün alışveriş yaptım yeni bir ayakkabı daha
kazak etek çorap zıbın şampuna filen aldım iyi geldi alışveriş her ay bundan sonra alışveriş yaacağım inşallah
sabah tv ve askeri uçağın düştüğünü söylediler ve ölenlerin isimlerini saymaya başladılar oan çok kötü oldum
ne kadar kötü bir durum ailesi ne durumdadır onların çoğu da evli ben bu halimle yıkıldı isem onlar ne haldelerdir allah bilir
allah yardımcısı olsun herkesin
kimsenin başına vermesin böle bir acı
uzadı bana günler artık daha kötü oldu bu olay
onu çok sviyorum ona bişey olursa allah korusun bana da olur onsuz bir hayat bana haram
onu çok seviyom
5 yıldır gözbebeğim o benim 1 günümüs küs geçmedi bu beş yılda kırgınlıklarımız oldu ama onları yenmeyi bildik
o benim her şeyim alnımın yazısı
başımın belası
ben onsuz ölürüm
allahım bir anca bitirsin askerliğini inşallah

Perşembe gününden itibaren ayın 19una kadar hep film izleyeceğim.
Bitsin şu Perşembe. :84::84:
Stresliyim günlük.
Diğer önemli sınavım bir gün sonra. :18::18:
Çok çalışmam gerek çooookkkk.

Son düzenleme:
günlük haaaaaaaaaaaaayy naber nassin baci
he evet biliyorum ikinci kez yaziyorum bugün sana ne o rahatsiz mi oldun terbiyesiz

sabah kötü haberi alinca direk sana kosasim geldi niye bilmiom yohsam yohsam yohsam sen kötü gün dostu musun günnüüüüü :cazgirfstksmili: ama hic sanmam deget sen sir tutmayi bilmiyosun:95: kötü gün dostuymus peh sen adami tüm KK'ya madara edersin la
simdi sana niye yaziyorum bilmem yazicak pek bisey yok aslinda :97: aslinda pek biseyden ziyade yazacak hicbisey yok
desem daha dogru olur ama sana yazmamin sebebide zaten yapcak bisey olmamasindan degil mi evet günlük dost aci söylermis seni kötü emellerime alet ediyorum günlük o tertemiz pembis sayfani kirlettim kizaaaaam hahahaha :kötükizkahkahasiatanfstksmili: :86:ama dert etme bak bos zamanlarimda yanina kosuyorum :teselliverenfstksmili:du bi dakka gülme krizi geldi
tamam kriz gitti bende gidemde az alemlere akiyim eksinlar beni bekler görenlerde cok eksin var sancak :95: zaten asiri eksinsizliktan vitaminsiz kaldim mapisi mi özledim ne

Sumak'ima nolmus öyle ins hersey yolundadir

Egerian
bayilmis gecmis olsun dedigimi söyle günlük umarim sinavi iyi gecmistir :97:

Ruyamsiin'ada yazdiklarimi okutmussun günlük ne is ayip ayip az tut ceneni
ama ossun :94: bende onun günlügünü okudum hersey karsilikli :82:
bayilip burnunu kirmis peki ya o burnu sonra nolmus günlük
bide bana gülmüs git yürü söyle ona :88: bana gülcene o önce dogru düzgün bayilmayi ögrensin hanfendi cizgisinden kaymadan bayilsin
:86: sonra gelsin karsilikli güleriz haci saka tabikiside günlük tekrar gecmis olsun dileklerimi ilet

anam az kalsin unutuyodum kankam pro oldu günlük bi görsen kizarip bozardi
zhebani :82: bak kirmizi nasi yakisti zibinima:89:
bak bunu okutabülüsün kankyme izin veriyorum

hadi günlük hos't'cakal ay ne dedim ben dilim sürstüüüü hoscakal dicedim so sorry günnük so sorryy :18: :lightselamigibikonusanfstksmili::86:

hadi KK göreyim seni eksin dersem cik kazen dersem cikma
yada amaaaan
kazeksin vazgectim ister cik ister cikma ben kendim bulurum nasilsa

gunaydınn gunlukkk...

askımla kavgalıyız ben haklı oldugum halde hala çirkeflık yapıyor bana havalı havalı konusuyor.dun aksam dukanı kapaınca aradı basım agrıyor suan dusunemıyorum bırsey ama yarın konusalım dedı.bıraz ara verme yanlısıyım yada konusmama cunku her aradıgında actım telını her zaman guler yuzluydum neyse hata bende aslında..

hayırlısı bugun konusacaz ama bıtsın artık cok yoruldum bıseylerden kacmaktan gızlı saklı bulusmaktan

Okul zamanlarımda, finaller bitince, sanki dünyanın bütün yükü omuzlarımdan kalkmış gibi bir duyguya kapılırdım. Bu duyguyu özledim bugün günlük...

Lütfen olsun, her şey dediği gibi olsun. ((

Yapmamalıydım, kötü oldum yine. (

çok zor bazen konuşmak.benim gibi canını yakan şeyleri susan bir insan için konuşmak çok zor.oyüzden susuyorum ya.....
buhafta çok stresliyim hep sınavlarım var...kazanmalıyım günlük ...
inglizce kursumdan 90 -87 almışım.
almalıyım sertifikamı..hayata geç başladım ama başladım ya orası önemli...
yapıcam birşeyler inşallah...
günlük 3yıllık ilişkim bitmişti biliyorsun 20 gün oldu.
askerliğini beklediğim insan hayatımda olmuycak ..istemiyorum.geçen aradı msjlar attı geleyim istanbula düşün vs.
düşüncek hiçbirşey yok günlük..
bu ne kin ne hırs ne öfke ne gurur hiç birşey değil benimkisi tamamen kafamda noktalamak.herkez çok şaşırdı bana ANNEM bile....
güçlüyüm günlük.
evet evet güçlüyüm ben...
küçük yüreğim güçlendi şimdi...küçük bedenim ayakta duruyor...acı çekiyormuyum diye merak edenlere çekmiyorum.
içim rahat huzurla uyuyorum.
köpekler gibi bekledim..uzaktan.
sevdimmm yanlışım olmadan.
o o dediği laflr bize,bana yakışmadı günlük..boşversene...herşey bizim için.öldükmü yooo...
yaşıyoruz hala...allahım hayırlısını ben aciz kuluna böyle laik gördü.buna isyan edememki isyankarlık benim ruhumda yoook..
kabul ettim.!!!en güzeli...vicdanım çok rahat..o sebep oldu son noktasına kadar.
neyse ney kafamı yoramam artık.önüme bakıcam bana değer veren insanlarla olucam..hayat güzel...
dün gece kuran okuyarak uyudum.oakdar huzurluymki.allahım senden gelen herşey çok güzel.kabulum.
yeterki bizleri kulun olarak layık gör.....
sizleri seviyorum canım ailem.
kendimi seviyorum.

kankammm seni çok seviyorum
beni gülmekten gebertiyon namıssız
olm dışarı çıkcamşimdi
süslenme lazım
hoşkal ceylan gözlüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…