Popüler Konu Sevgili günlük...

neden böyle davrandığını anlayabilsem eskiden hep kıskanılmak sevilmek isterdi. şimdi de boğuyorsun diyor. bakalım beklıyorum sabırla. elbet varsa bişe çıkacak

gunnuk ben geldim yine
dun bulustuk sevgilimin en iyi arkadasi ve nisanlisiyla
cok heycanliydim ama cok iyi gecti
o kadar tatlilarki
oglan biraz sert, kendini empose eden bi tip bir o kadarda sempatik ve komik
kizda cok tatli uyumlu
cok iyi tamamliyorlar birbirilerini
once kahvalti yaptik sonra alisverise gittik
ayy alisveris yapislarini gorecektin yaa
sanki 40 yllik evli cift gibii (3senedir beraberler)
ama cok uzuluyorum gunnuk yaa nisanlilar ama oglanin babasi istemiyo
once annesi istemiyodu simdide babasi istemiyo evlenmelerine karsi
ille benim istedigim bi kizla evlenceksin diyo
hangi devirdeyiz yaa
bakalim sonu nolcak insallah yumusar

yaa bu ne gunnuk
bi haftadir batak yada okey oynayip duruyom
kahvedeki adamlara benzedim
neyse iyi geceler askim msj atip duruyo kapat artik su laptopu kiskaniyorum diyo
yarinda gorcem bitanemi hemen uyuyimde hemen yarin olsun

gunnuk __fstk a deki burnum hala kirik ustu biraz yaptirmadim herkes yaptir dedi ben korktum valla :18: bide onemli sinavlar vardi tam o arada calisamam ve sinifta kalirim diye korktum
simdide yaptirmak istiyorum ama korkuyorum yaaa :18: amma otlek ciktim bende
halam bile yaptirdi problemi olmadigi halde ama ben korkarim ameliyattan felan
he bide nasil bayildigimida anlatim lisedeydim bi grup arkadas ogretmeni dinliyoz koridorlarda bisey anlatiyo, ayaktayiz one dogru hic bukulmeden sap gibi bayilmisim bacagim felan hic bukulmemis dusun artik ve kuutt diye burnumun ustune dustum
bi keresindede cicekcide bayildim buyuk bi alisveris merkezinde
aa bi kerede kolumu kirdim buz pateni yapinca, o gunde kopuk partisi vardi buz pateni yapilan yerde ve dustum bilegimi kirdim ayni zamandada hep kopuk oldum ama simdi kirik degil tabi
neyse ben kazalarimi anlatirsam bitmez valla
tesekkur ederim

Egerian a da deki merak etme gunnuk iletmesini bilir :82: bisey degil canim

neden böyle davrandığını anlayabilsem eskiden hep kıskanılmak sevilmek isterdi. şimdi de boğuyorsun diyor. bakalım beklıyorum sabırla. elbet varsa bişe çıkacak

Eminn ol hiçbirşey yoktur bu akşam erkek arkmla tartştm bende bu harktlernle beni soğutuyrsn dedi ki bende cok konustm sıktım onu ama zaman geçti anladı hatasını erkekler böyle bilerek konusuyor bence seni düşündrmek için cnkü erkek arkım bana o kelimeyi kllndktan snra kendimi hemen toparladım ve alttan aldım şimdi hersy yolndaa belki bir sıkıntısı vardır erkekler bizler gibi değil bazen içinde yasıyorlar bosuna üzme kendini dua et ben hep aramız köt oldgnda dua ediyorm:) Devam ederse al karsına sakince konuş güzelcee

merhaba günlükk...
seninle yeni karşılaşıyorum.forumu karıştıra karıştıra öğreneceğim inşallah.ama senin burada olmanda iyi olmuş.canım sıkılıyor şuan.kocacığım çoktan uyudu.ama beni yine uyku tutmadı ve kalktım.bilemiyorum bu uyku düzensizliğinin sonu nereye varacak.tabi birde ders çalışma derdim var benim günlük. zaten tüm denklem bu ikisinden ibaret.bunlardan birini çözülse diğeri otomatik olarak çözüme kavuşacak.neden ders çalışmıyorum diye soruyorum kendime.birde kızıyorum birsürü.her türlü hazırlığı yapıp çalışmaya başlıyorum ama buseferde hazırlık aşaması çok yorduğu için çalışmaktan vazgeçiyorum. bir öğretmen olarak kendimden utanmalıyım biliyorum.
aslında işin doğrusu sürekli bir şeylere koşturmaktan fırsat bulamıyorum be günlük.herkes bir şeyler bekliyor benden.ev bekliyor,işler bekliyor,kocacım yemek bekler,hoş yapmasamda umursamaz ama yapıyorum elbette yemeğini.kuş ilgi bekler,balıklar yem bekler,kayınvalidem gel-git bekler,annecim şehir dışındaydı yarın gelecek oda şimdi özlemiştir tabi aç gelir oda yemek bekler.işte tüm beklentileri karşıladıktan sonrada okadar yoruluyorum ki,ya açıp wii oynuyorum ya buralarda takılıyorum yada kitap okuyorum.derse kafa kalmıyor be günlük.ben ne yapsam çözemedim.

ama bir yandan da kafaya koydum bu iş bu sene olacak diye.çocukta yapacam kariyer de diye birde iddia ettim.şimdi sözümü yemekte olmaz.gerçi ortada daha ne çocuk var nede iş.
bilemedim ne yapsam.bundan sonra sana dökeyimde bari içimi ve çalışma(ma) planlarımı rahatlayım bari.haydi şimdi gidiyorum biraz derse bakayım: şimdi de pavlov'un köpekleri beni bekler. (tek derdim pavlov olsa neyse ah şu program geliştirme yok mu kanser edecek beni be günlük.hafızam süperdir ama bu dersi unutuyorum.yok böyle bir şey tam bir kabus.
artık hergün sana bitirdiğim konuları üniteleri yazacağım.
evet bak bu iyi bir çözüm.çizelge gibi olursun.zaten en baştan başladım bu sene de herzamanki gibi.millet eylülde başladı çalışmaya ben daha YENİ BİR YIL YENİ BİR DERS diyerek yeni oturacam Allah'ın izniyle.ama hala burada senin karşında oturuyorum.neyse ben kaçtım günlük.
sana derdini döken herkes derman bulsun ne diyeyim.

Son düzenleme:
sevgili günlük.... sevgilimin anlık bir sinir boşalmasıyla terk edildim küçücük bir kavgadan. şimdi o çok pişman ben çok üzgün. 2 sene geçirdik ve bir kere bile ayrılmadık biz çok güzel bir ilişkimiz vardı. uykularım kaçıyor. uyuyamıyorum. geceler gündüzüm oldu. o da öyle biliyorum. ikimizde birbirmizi çok seviyoruz. ne olacak bu halimiz bilmiyorum ben hastalanıyorum üzüntüden tsh ım inmiyor 4 haftadır.depresyon geçiriyorum. 1 ay 5 gün oldu =( ne zaman unutucam ne zman ne zaman =(

ya öyle biriki sevdiğini biliyorum. ama o kadar rahat yetiştirilmişki. zoru sevmiyor. uğraşmayı sevmiyor. ben nasıl unutucam bana bu bir aydır yaşattıklarını. hayatımızı mahfetti resmen. şaka gibi geliyor hala inanamıyorum. herhalde uyanıcam ve rüyaymş dicem gibi geliyor. onsuz olmayıda istemiyorum ama onla olursam nasıl unutucam bu olanları da bilmiyorum. çocukluk yapıp güzelim hayatımızı mahfetti.

Selam merhaba,
Allah'a çok şükür günlük, şikayet etmiyorum ama sadece:44: işteeee
bu sabah baktım bi mesaj varmı diye yok,
Bu arada şunuda hatırlatıyım, bu durum Allah korusun eşim duyarsa veya mesajları görürse, sonum geldi demek oluyo.
Aslında durumu açıklayabilirim ama genede kötü olur benim için, güvenini sarsmış olurum ve böyle bi şey yapmaya hakkım yok.
Ama bunu bildiğim halde mesaj varmı diye sürekli facebook kontrol ediorum buna ne demeli ? :26:
Peki nasıl açıklıcam durumu, Aşkım bu benim eski sevgilim,mesajlaşıyoduk işte ama bak öyle anladığın gibi değil, oda evli hatta çocuğu var resimlerini gösteriyim .... böyle mmi açıklıcam
Tamam gelmiş geçmiş bitmiş bi şey Allah mutluluğu ondan esirgemesin bu kadar tamam.
Facebookta ekli olarak dursun ama bu mesaj olayını kaldırmam gerek.
Ama şu zamana kadar 2 kere o mesaj attı,tebrik etti evliliğimi, bende oğlunu sordum büyüdümü diye.konuşmalar bundan ibaret yani.
ne olursa olsun merve, bu iğrençliği hiç bi şekilde ört bas etmeye çalışma bence, kendimi kandrıyorum
Neyse eşimi çok seviyorum canımdan öte, eğer öyleyse bu durumu kapatmalıyım, muhattap olmamalıyım, o kadar
Ne aklımda ne kalbimde eşimden başkasına yer yok.

Çokk bunaldım çokkk günlük bu aralar iyi şeyler duymaya o kadar ihtitacım var ki bu haftasonu dananın kuyruğu kopacakk eyvah ki ne eyvah.. inşallh herşey yoluna girer artıkk üzülmek istemiyorum yoruldum yaaa.. :95:

günlük hayatımda iyi bir şeyler olsun istiyorum artık gençliğimin en güzel yılları böyle geçerse ilerde ne olur bilmiyorum

Günlük hani bedirhan gökçenin bir şiiri vardı
sol yanım acıyor anne diye hatıyrlıyor musun
benimde sol yanım acıyor şimdi
ayrılık acısının ne kadar zor olduğunu anlıyorum her geçen gün
kendimi güçlü hissediyordum ama yalanmış hepsi
kendimi kandırıyormuşum meğerse
niye bana bunu yapıyor ki niye niye niye
bir bilsem cevabını
ama başımı eymeyeceğim güçlü duracağım
acımı yine içimde yaşayacağım

bak son attığı mesaja

Bir insan qelir her dediqine kanarsın. Canını istese vermeye hazırsın. Sonra qider ardından sadece bakarsın. Bir zaman sonra aqlamaya başlarsın. Susmayı denersin başaramazsın. Biraz sonra bakarsın haline acırsın. Ben kime yandım diye yanarsın. Hayat buya dönse yine kanarsın. çünkü sevdin sen... unutamazsın.... ölümüne üzer seni dayanırsın. Neden mi? Hayat yazar sen sadece oynarsın...

Çok yoğun bir gün işte ama ben sıkıldım be hacım günlük, bir iki bir şey yazayım dedim. Hiç seni sormuyorum. Nasılsın, iyi misin? Sivilce için doktora gittim dün. Doktor inanılmaz ilgili bir adamdı. Uzun uzun anlattım sivilce tarihimi. Sivilcelerin az ama madem tedaviye başlayalım hiç kalmasın dedi. Bir hap ve merhem verdi. Yalnız aklıma takılan bir şey var günlükçüm verdiği hap antibiyotik. Hiç duymamıştım daha önce sivilceye antibiyotik verildiği:26: Dur bakalım ne olacak. Ellerinden öper, selam ederim canım.

bebişim günlük :)

bugün kuaföre gittim..sacımı boyattım kestrdim..kasımı aldırdım..pek bi iyi geldi :
bi de gittim cok güzel bi çizme aldım..ee yavas yavasa final sonrası kendime geliorum bebişim

bi de bişey var sanki..kesinleşsin söliycam

merhabalar günlük bugun kocacım aşkım singapura gitti6gunlugune iki cocukla kaldık evde. bakalım günler nasıl gececek ben simdiden özledim aşkımı... eve kocanın gelmıcegını bılınce hiç birsey yapasım gelmedi yemek bıle yapmadım bunalım takılıyorum ogluşum uyuyor kızım okuldan geldi tv izliyor ama daha şimdiden babamı özledım nezaman gelcek diyorkeske annemler yanımda olsa onlara gıtsem annemide özledim ramzandan berri görmedim günlükcugum hiç arkadasım yok gıtcek bir yerim yok kayınvalıdem eltım var aynı apartmanda ama onlarda bugun görmedim iyice bunaldımbana hava degişikligi sart günlükkkk

Unutmak... İnsanoğluna bahşedilmiş en gerekli duygulardan biri olsa gerek...

İnsanlar her şeyi nasıl unutabiliyor ben şaşıyorum, yapamıyorum... Bir gün bir yerden patlak veriyor işte...

Canın yanmaya her daim devam ediyor

2011de fal olmayacak dedim ve bu kararımın sonuna dek arkasındayım.
10 falcının 10u da aynı şeyi söylediği halde gerçekleşmeyince haliyle insanın bir inancı kalmıyor bu işlere. Ama umut kapısı oldu işte günlükk.
Ayrılık acısını yaşarken teselli verdi ne yalan söliim.
Fasa fiso olsa da hepsi, idare etti beni, hafifletti o kandırmaca cümleleri acımı.
E artık o acılardan eser kalmayınca, beklentiler de bitince uzak durma kararımı aldım ben de.
Amaa maleseeff karşıma biri çıktı, baksın bari dedim kadın.
Hani günlerde kadınlar toplanır da aradan biri çıkar şu ablamız çok iyi fal bakar der ya, işte o cins bu durum da. O ablalardan biri kendisi.
Beni hiç tanımıyor. Üniversitede okuduğumu bile bilmiyordu.
Ben yuvarlama şeyler söyler dedim, öylesine bir şey sallar dedim...
Öyle olmadı. 'O'ndan bahsetti lanet olasıca. Aklıma getirdi işte yinee...
Ne kadar mutluydum, huzurluydum biliyor musun günlük...
Yoktu o içimde. Hiçbir şey eskisi gibi değil. Bu kadın bahsedince çok huzursuz oldum.
Suratım düştü. Acıklı şarkılar dinlemek istedim, dinledimm.
İstemiyorum artık 'o'nunla alakalı bir şey duymak da görmek de.
Nasıl bir talihsizlik oldu bu bana bir bilsen.
Aklımdan çıkmıyor şimdi. :84::84::84::84:
Çok üzgünüm fal baktırdığım için. Öylesine basit bir şey sanmıştım ben.
Kafelerde olduğu gibi değildir diye düşündüm. Yanılmışım.
Etkilendim çok. Yalan olduğunu bildiğim halde aklıma soktuğu için üzgünüm.
Olmayacak bir şey için söylenmemeliydi o laflar.
Hiç kimse bir umut veremez artık bana. Kalmadı çünkü. Bitti.
Kabul ettim ben de bunu, biraz geç olsa da.
Çok karışık yazdıklarım biliyorum. Anlatamıyorum ki hissettiklerimi.
Dağıttı beni. Nerden çıktı bu mesele oooffff...
Birkaç güne düzelicem biliyorum. Söz veriyorum. Geçici bu.
Defalarca yaşadığım bir şey.

Sınavım çok iyi geçti bu arada ama iştee aklıma gelen saçma sapan düşüncelerden onun sevincini yazamadım adam gibi.
Oysa çok çok önemliydi benim için.
Şimdi ben bir Brigitte Bardot filmi izleyeyim günlüğüm.
Mutluyummm yine de çookkk, sen yukarda yazanları boşver.

Hatırlıyorumda günlük ..
O izindeyken demiştim ki ''Ben bu kadar güzel şeyleri bitirmek için yaşamak istemiyorum''
''Nerden biliyosun belki bitmez demişti''

Bitti.
Sevdiğim adam gitti..
Çok sevmiştim onu ..

İlk başladığımızda kalbim paramparçaydı, bişi yapamazdı bana çünkü zaten darmadağınıktım.
Nerden bilirdim o kalbi toparlayıp , gidişiylle darma dağın edeceğini.
Çok sevdi beni günlük, bende onu ..
Sesiyle bile huzur dolmamı sağlardı..
Ne güzel okşardı saçlarımı..
9 aydır onun sesiyle uyanırdım güne ..
Çalar saatimdi benim..
Bazen sevmek yetmiyormuş, uğruna herşeyi feda edebilcek durumda olman yetmiyormuş ..
Çok geç kaldım ona günlük ..
Ciğerlerim parçalanırcasına bağırmak istiyorum..
Hayat yeter artık alma sevdiklerimi benden..

Biliyorum acım hafifliycek, sızı haline dönüşücek ..
Ama bir daha bu kadar masum sevebilecek miyim ?

Sanki son şansımdı , son umudum ..

Gitti , biz bittik ..

Hep saçmalayan,dengesizlik yapan ben ayrılıkta dik durmalıyım.
Acımı içimde yaşamalıyım.

Ve bir daha sevmemeliyim günlük.

Güzel bir iş bulmalıyım ..
Hep yapmak istediklerimi yapmalı, Yaradan canımı alana kadar yaşamam gerekenleri yaşamalıyım..

Ama artık sevmemeliyim.. Kalbim her vazgeçişte azala azala ufacık kaldı..

Sadece dua ediyorum Allah'a yardım et bana diye ..

Onu geri istemiyorum, o gitti..

Kalan ben, dik durabileyim..

Son düzenleyen: Moderatör:
gunluk minikdepresif'in yazisini okuyunca gozlerim doldu
Allah'im kimseye ayrilik acisini cektirmesin
insallah cabuk toparlanirsin

günlükkkk ben geldim
çok yorgunum çok uykum var, hep uykum var.
sabah çok erken kalkıyorum ya mahvediyo beni
neyse yarın haftanın son iş günü
haftasonu dinlenicem inşallah

anlatacak pek bişey de yok aslında
her gün birbirinin aynı
sabah kalk okula git öğlen gel birazcık uyu sonra kpssye çalış yazılıları oku not ver of pofff
öyle işte
yine de şükürler olsun
şubat tatili olsa da nişanlım gelse
aman ya
hayat ne zorsun
hep bir şeyleri beklemek zorundayız
hep bir belirsizlik
içim daraldı bak yine
neyse günlük iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…