Sevgili Gunluk,
Hala bademciklerim balon gibi ama atesim nihayet dustu .... hala ustumden kamyon gecmis gibiyim,umarim yarina daha iyi olurum...bu hastalik sirasinda dusunmeye, yeni planlar yapmaya cok vaktim oldu,sonuc; hayatima iliskin kuculmeye ,esyalarimi azaltmaya karar verdim, arkasindan ise ya yanlizliktan vazgecerim ya da tamamen kaybolurum..neyse hepsini gormeme cok az kaldi....
Teşekkürler Rüyamsin.
Her ayrılık zor günlük ..
Hatırlıyor musun Okanın peşinden yazdıklarımı ..
Bir daha kimseyi bu kadar sevemem deyişimi
Ben hatırlıyorum..
İnanarak yazmıştım onları.
Ama Okandan daha çok sevebileceğime inanmamıştım onu.
Dalga geçmiştim ilk zamanlar bizle.
Ben yaralıydım.
Ona aşık olmayı bırak hayatımda yer bile edinemezdi.
Ne demiştii ilk başladığımızda ben virüs gibiyim.
Kalbimin sancısı bitecek bir gün..
Birilerini sevmeyede hazır olacak belki.
Ama cesaretim olmayacak.
Bilmiyo muyum sanıyosun bu acının geçeceğini ?
toparlanacağımı
Tabi ki biliyorum.
Ama bildiğim diğer şeyde bu aşk cesaretimi aldı.
Artık don kişot olamam.
biliyorum ki yel değirmenleri beni yener.
gözlerim şiş biliyo musun balon gibi.
makyaj yapıcam az sonra
elimde 1 tane grrissini.
zorla yemeye çalışıyorum.
biliyosun aşk acısı beni zayıflatır.
hadi ben gittim.
kelimelerden cok sıkıldım, kendimden sıkıldığım kadar.
Dün çok sevdiğim bir dostumla konuştum.
Çok canı sıkılıyordu. Ne çok değişti hayat ikimiz için de... Onu çok ihmal ettiğimi anladım iş, güç derken.
Ne güzel başlamıştı her şey. Bundan yaklaşık 7 sene önce küçük bir yurt odasında tanıdım onu. Kıvırcık upuzun saçları vardı. Benim de çok uzundu saçlarım. Beraber tiyatroya başladık. İlk doğaçlamalarımız, sonra ilk oyunumuz. Her şey amatör ellerle, gözlerle hazırlanmıştı ama o ilk oyun, ilk sahne... Sonra o kadar hızlı geçti ki zaman...
Tiyatroyu bıraktık, saçlarımız kısaldı, okul bitti, o orada kaldı ben ondan uzağa. Ne güzeldi yangın merdiveninde oturup sanki hiç geçmeyecekmiş gibi o zamanlar, uzun uzun konuşmalarımız. Özlüyorum ben kuzucum o zamanları, hem de çok özlüyorum. Bir daha o tadı, o şehirde yaşadığım ve adına özgürlüğüm dediğim o şeyi bir türlü bulamadım...
ben geldim..
düşündüm taşındım alanımı değiştirmeye karar verdim günlüküm.. kimyacı olucam ben..
işin gerçeği neci olacağımı hala kestiremiyorum mesleğimden memnunum ama uzmanlığımı daha derin bir konuda yapmak istiyorum ve şu an ki gidişat beni kimyaya doğru meylettiriyor..
neyse kısmet bu işler tabiki..
bir japon hoca ile görüşüyorum.. zevkten dört köşeyim.. mailin sonuna arigattokozaymas bile yazdım yani.. o kadar japon filim izliyorum etkisi büyük tabiki..
yapmam gereken dünya kadar işim olduğunu farkettim tam az evvel.. ama hiçbirisine elimi sürmüyorum.. ne kadaaaa iyi yapıyorum demi.. :26:
hayatımda hiçbirşey yok yahu.. yani büyük üzüntülerim geçti çok şükür ama mutlu edecek birşey de yok malesef..
bugün sabah ama yolda düşünecek çok vaktim oldu, dedim kendi kendime aşk istemiyorum ki ben o zaman birisini istemek niye?..
heaa dedim boşver dedim kendime.. ben dalgalı denizden korkarım.. şu an sakinim.. istemiyorum dalgalanmak..
Bugün hastayım diye okula gitmedim...
Dayım geldi nişanlısına götürcekti gittik... Annem ben dayım...
Yolda cam kırıkları vardıı... Kaza olmuş heralde dedik...
Vee aradan 2 saat geçti...
Telefon ve arkadaşımın babasının vefat haberi geliyor tamda yolda ki cam kırıkları var kaza olmuş heralde dediğimiz yerde kaza yaparak vefat etmiş...
Nasıl kötü oldum biliyor musun günlük
Allah'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın...
Mekanı cennet olsun inşallah...
Tüm yakınlarınada Allah sabır versin...
Moralen bitiğim bugün günlük...
okulda yine vukuat vrdı:18:
iki öğrncim büyük bi kavgaya tutulmuş biri camı yumruklayınca bileği kesilmiş hem de çok derinden.
ben o kanı ve kesiği görünce bayıldım okulda:18:hala dizlerim titriyo
Sevgili Gunluk,
2 yil once ayni tarihlerde yurtdisindayken zaturee olmustum, basimda kizim vardi..simdi yine aynisi.. tarih gercekten tekkerurden ibaretmis,of ki ne off,bu oksuruk bitirdi beni.....
günlüğüm birkaç gündür kendimi çok kötü hissediyordum biliyordun durumlar malum zaten değişen pek birşey olmadı da aslında ama ben resmen ferahladım rahatladım kuş gibiyim uçuvericem
sabah çok gergindim öğlen de devam etti aklımda hep acabalar vs. düşünüp dalıp gittim neyse aradan da bi sınavı çıkarttım tabi sınavda da afakanlar bastı beni o kadar soru mu sorulur ya hepsini oku düşün bi de çeldirici sormuşlar of terler boşandı resmen...neyse atlattık işte hayırlısı Allah'tan...
sonra arkadaşlarla lahmacun yedik ne zamandır canım istiyormuş şimdi anladım oh iyi geldi valla sonra da bizim cafeye gittik orası bana iyi geliyor anılarım aklıma geldikçe mutlu oluyorum onunla olan her saniyem aklımda dün gibi neyse arkadaşım kendince fal falan baktı serpil ablaya göre farklı birşey söylemedi ama ne bileyim bir ferahladım ya üstümde yük vardı da attım kurtuldum sanki tabi içimdekileri de döktüm Allah için anlattım anlattım aylardır içimde tuta tuta şişmişim resmen sonra da şok a gidip birşey alacaktım o da ne porselen çay fincanı tabağı falan Allah'ım aşkım depreşti ben tabak çanağa hayranım ya duramıyorum öyle güzeller ki gelin gibiler bebeğim geldi aklıma ilk onunla almıştık birşeyler her bişey alışımda aklımda şu an beni düşünemiyor biliyorum bin türlü dert var başında ama bana dönecek hissediyorum ve Allah'tan da diliyorum sadece zaman meselesi sabırsa mesele bende çok var ve o bir gün bana geri gelecekse ben onu ölene kadar beklerim günlük biliyorsun ben onunla gözümü açtım aşk sevgi güven neymiş ondan öğrendim kimseyle yeniden bu büyüyü yakalayacağıma inanmıyorum ve yakalamakta istemiyorum nasıl gelirse gelsin ne olmuş olursa olsun ben onu kabul ediyorum ve ölecek kadar çok seviyorum sen biliyorsun günlük anlatmaya gerek bile yok ama geri gelecek ben o günü bekleyeceğim neyse günlük kendimi 100 lira harcayıp mutlu hissettim işte suç mu canım sağolsun bebeğim seni de çok seviyorum sen bilmesende bilmek istemesen de ... kimse seni benim kadar sevemez bu yüzden sen de kimseyi benim yerime koyup sevemeyeceksin... sen ve ben ayrı bedenlerde aynı ruhuz... seni seviyorum...
Çok kızıyorum şimdi kendime günlüğüm.
Belki de bunca zaman 'ne kadar şanssızım, hayatımda beni mutlu edecek bir durum yaşamıyorum hiç' dediğim için olaylar benim istediğim gibi gelişmemiştir.
Yaa Allah korusun sanki ölümcül hastalığım mı var, sakat mıyım, konuşamıyor muyum, duyamıyor muyum...
Allah hepsini vermiş işte di mi.
Otur şükret biraz yani.
Gerçekten çok kızdım kendime.
Zaten farkındaysan birkaç gündür sana hiç olumsuz şeyler de yazmıyorum.
Mutlu olmamak için hiçbir neden yok ki...
Sevgilim yok ama güzelliğim var, çok güvenebileceğim bir arkadaşım yok ama yalnız da değilim.
Zengin olmasam da umudum var, okuyorum...
Görüyorum, duyuyorum, konuşuyorum, yürüyebiliyorum...
Ve şu an için hayatımda varolmasını istediğim bazı şeyler benimle olmasa da olacak biliyorum.
Mutluyumm mutluyum, her şey yolunda, huzurluyum.
Her gün bu güzel cümleler benimle artık.
Ağzımdan çıkan, beynimden geçen kelimelerim mucizelerim olacak.
Farkettim bayadır siteye girmiyormuşum...
Yarın 1. yaş günü etkinliğimiz var...
Öyle harika bir bir sene geçirdik ki, şükürlerimiz yetersiz...
Rabbim miniğimize çok hayırlı, her bakımdan sağlıklı, mutlu, huzurlu, bereketli bir hayat versin İnş'Allah sevdikleriyle...
Ertesi gün taşınıyoruz
1 haftadır finaller, abonelik iptal- nakil- tekrar bağlatma işlemleri, kutulama, koli bantları,yeni eve gelen ustalarla ilgilenme işleriyle uğraşıp duruyorum
Bugünde evi temizlemeye gittik.
Fakat fakat temizliğe gelen abla sağolsun beni çalıştırdı daha çok
Şu an sırt ağrım dayanılacak gibi değil ama oldu bir kere
Eve geldikten sonra evi süsledik doğum günü için.
Çook güzel oldu
Oğlan her yeri şıkır şıkır görünce ne yepacağını, neye bakacağını şaşırdı..
Çok tatlıydı çok...
Şimdi uyku çekmeliyim, en deliksiz hem de !
gunluk yeni geldim eve
arkadasimlaydim
cok samimi, guvenebilecegim biri
iyi anlastigim biri
hatta bi ara bahsetmistim sana ondan
hristiyandi musluman oldu diye
iste o
uzdu beni yaa
kucuk bisey ama beklemedigim biseydi
kotu hissettim kendimi
Istanbul'a gitmek bile istemiyorum artik
cunku ben onun icin gitmek istiyordum en cok
belki fazla tanimiyorum onu yada yanlis taniyorum
yarin bende kalcak insallah guzel gecer acik acik soylicem
soyledim bile ama onemli olmadigini soyledim kapattik konuyu
aslinda cok kucuk bisey ama benim icin onemli biseydi...
yarin yine konuyu acarim
amaaan olur boyle seyler arkadaslar arasinda
hadi optum seni gunlukcum
yoruldum günnüükk...
misafirlerim vardı...
yarın zabanan da annemle teyzem gelicek kahvaltıya...
sonra da eminönüne gidicüük inşallah...
öyle işte şimdilik...
neyse ben biraz daha geziniyim de,yatıcam birazdan...
hadi iyi geceler:94:
günnükcan..
sanki kankamin bana ilan-i ask ettigini duyar gibi oldum nerden duyduysam artik ah ahhh ask dedikleri bu olsa gerek canim kankam kokosum benim
Ruyamsiin'in günlügüne daldim yine :86: :günlükkaristiranedepsizfstksmili:
vay anasinin kocasi sayin seyirciler kirmadik bi yer birakmamis allam neyse öhüm öhüm gülme komsuna gelir basina demisler kizam ama gülmemek elde degil yareppimhatun bayilma konusunda asmis kendisini :94: diz bükmeden burun üstü cakilmalar fln bayilovski sanati :86:peki bu bayilmalar niye günlük
neeeyyy kirik burunla mi geziyomus tövbe tanrimaaaa :96: eh sinav fln oda hakli ama erteledikce is uzar gider.. hos uzamista biraz cesaret iyi bi doktor :94: bak bakalim günnükcan o zaman kirik burun kaliyo mu ama tabikiside düsüp tekrar kirarsa orasini bilemicem o potansiyel var yani ruyamsinda ama ins bidaha tekrarlamaz :18: tehlikeli bi durum valla
o laptop kiskancigida ayri bi komik :86:
beni soracak olursan günlük..
ne kadar caktirmamaya calissamda bi yanim buruk bugün
merak ediyorum korkuyorum hemde cok korkuyorum
acabalarimda var aslinda, ama.. ama........ saglicakla günlük.. tek dilegim bu!