Popüler Konu Sevgili günlük...

İçimde bir sıkıntı....
Hayırlara yor inşallah...
Aklımda kötü düşünceler...
Alıp götür onları çok uzaklara...
Bugünlerde sıkıntılıyım... Huzursuzum..
Bilmiyorum neden ama çok karamsarım...
Beni üzecek bir şeylerin yaklaştığını hissediyorum...
Hayır olmasın böyle bir şey istemiyorum...
Yoksa sadece kuruntu mu yapıyorum akşam ki kısa süren gerginliğin vermiş olduğu bi kuruntu mu?
Öyle olsun mümkünse .

günlükk sabah sabah çok dertliyim çok özledim sadece çok ama çok özledim beklemek çok zor geliyo günlük....

Omzumda başın eksik, yatağımda kokun
Tenimde tenin eksik, gel de bir dokun
Gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüm
Elimde elin eksik, yaşlı hep gözüm

Omzumda başın eksik, yatağımda kokun
Tenimde tenin eksik, gel de bir dokun
Gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüm
Elimde elin eksik, yaşlı hep gözüm

Ne olur dön geri sevindirme elleri
Bozdur mühürünü, kara büyüleri
Sensiz olmaz, sensizlik anlatılmaz
Hep eksik diyorum ya, o bile az..

Yarın önemli.
Duyacağım cevap önemli.

Umarım olur günlük.
Olması gerek benim iyiliğim için.

Dua et bana.
Bulsunlar bir çare.

offf günlük ben geldim
hayat ne kadar sıkıcı ya
nolurdu isteklerimizin gerçekleşmesi bu kadar zor olmasaydı
ne olurdu şimdi düğün hazırlıkları yapsaydık
nişanlımla çıkıp dolaşsaydık
birlikte nişanlılığımızın tadını çıkarsaydık
o orda ben burda...
bazen yoksa her şey rüya mıydı diyorum
alyansıma bakıp iç geçirmek istemiyorum artık
nişanlımla buluşucam, nişanlım gelecek gibi cümleler kurmak istiyorum sık sık ama ayda yılda bir değil
ne biliyim kayınvalideme akrabalara falan gitmek istiyorum nişanlımı koluma takıp
gidelim evimiz için birlikte mobilya bakalım istiyorum
yaza da evlenelim istiyorum
çok şey mi istiyorum günlük??
5 yıl oldu nerdeyse yetmez mi beklediğimiz?
ayrı şehirlerdeyken beklemek o kadar zor ki...
offf bir mucize lazım bize.

yarın sınavım var ben internet başındayım
ama daha ne kadar çalışayım yani bilemedm ki
tatile giriyorum günlük
tatilin her günü zpor yapacağım inşallah bu 1 ayda 3 kilo vermeyi hedefiliyorum
yaza dönüşüm süper olacak inşallah
aşkım aramadı bugün dün 2 kere aramıştı ona sayayım:26:arasa iyi olurdu
:18::18:yarın tartı bana ne dicek acaba

sevgilim gelse sürüklese beni peşinden
çok özledim onu :78:

Taşındık !
Ama evimizde kalamıyoruz hala, eksikler vaar çook...
Ama ben (eski) evime gitmek istiyorum hala neden ?
Dünkü doğum günü yorgunluğundan sonra bugünde taşınma telaşı hepimiz sresem gibi olduk, ama her şey yolunda çok şükür..:93:
Yapmak istediğim o kadar çok şey var ki, normalde yapabildiğim sıradan şeyler, şu karmaşık halde lüks ve harika keyifli geliyor...
Yine yorgunluktan oturamayıp az sonra uyuyakalacağım mesela....
Aklımı veremiyorum yazmaya bile şu aralar...
Her eşy çok hızlı.
Sakinliğimle çelişiyor bu koşturmaca..
Yine de şükürer olsun O'na....

Ailemi çok özledim günlük...
yaş ilerledikçe daha çok ihtiyaç duymaya başladım onlara
önceliklerimde ön sırada olmaları gerekirken neden arkaya ittiğimi düşünmeye başladım son zamanlarda
artık yaşlanmaya başladılar günlük
nedense bir ümitsizlik var içimde babam için
tek arzum günlük hep benimle kalsınlar hep benim arkamda kocaman bir kuvvet olsunlar
onlar hiç gitmesin olur mu günlük?
her zaman benim biricik ailem olarak kalsınlar
ve ben gece yataga yattıgımda babam için gözyaşları dökmiyim artık
sizi çok seviyorum canım ailem şuanda uyuyorlar ve
kulaklarına fısıldarmısın günlük?

Bir salaklık yaptım.

Yapmamalıydım.

Bir daha yapmayacağım.

Çok güzel rüyalar görmek istiyorum bir de. (

Son düzenleme:
kiz günnüüüüüs ne bicim bi rüya gördüm inanamazsin ayh
biliyosun yada bilmiyosun tarkan buraya konsere gelicek :118: :mutluluktanyerindeduramayanfstksmili: :124:ama kesin bi bilgi yok cünkü mekana karar verememisler eeee malum koca megastar :98: öyle dandik yerlere gelmez o yüzden mekan icin menajeri son hiz calisiyomus herneyse iste
eh benimde tarkan askimi biliyosun ölürümde kacirmam:89: kesinlikle gitcem olm kacar mi he heeey :94: son günlerdeki gündemimde hep bu oldu zaten herkes bikti amaaan onlar asktan ne anlar ki zaten
nasil büyük bi askla o günün hayalini kurup :97:sabirsizlikla bekliyosam artik rüyama girdi tarkana olan askimi sen düsün yani
üryamda konsere gidiyomusum zaman gelmis eger 5 dk gec cikarsam gec kalcam konsere :96: ama ben hala ne giyecegime karar verememisim kapi caliyo arkadaslarim beni bekliyo ben bi yandan "allam benim yüzümden onlarda gec kaliyo" diye paniklerdeyim ama caktirmiyorum tabisi :86: dolabi acip karistiriom hala ama yok allam yok :84: giyecek hicbisey yok kafamdan giyecek seyler düsünüp bunlari giyip gidiyim diyorum:87: ama onlari bulamiyorum :95: dolabin icinde yoklar:83: kaybolmuslar :96uf diye ucuvermisler sanirsin nasil büyük bi cinnet gecirip terör estirdigimi sen düsün vallah o anki gerilim testerede yoktur allama :86:sabah bi uyandim hemen kankimi arayip anlattim:102: "salaksin ya inanmiyorum" deyip güldü salak dedim "sensin salak :95: bi düsünsene sefkilimin yanina giderken giyecek bisey bulamadim sen olsan naparsin tongus " dedim "bi ay öncesinden ne giycemi hazirlamam lazim
" dedim :86: sonrada diyo "evet haklisin" :82: "gidersek güzel bi alisveris yapmamiz lazim" bana diyene bak :90:salak ya valla billa bende "kendi adina konus ben zaten gitcem" dedim iyi demis miyim :86: sus la tamam lafin gelisi sorduk:89: hemen atlama sazan gibi iyi dedim biliyorum "baban izin vermezse napcan" diyo bide allam cakcam bitane görcek gününü babama soran mi var konu tarkan olunca akan sularin durdugunu ve hayir demesinin hicbisey ifade etmeyecegini cok iyi biliyo

ah tarkanim ahhhhh :98: bu kadar heves edip planlar yapmaya basladim son anda iptal olup:83: gelmezsen :84: bunalima girerim valla

bu arada kankam ehliyet almis:81: yuhuuuuuuuuu kazasiz belasiz iyi günlerde kullansin ins bas gaza kus kafam bas gaza
git günnük:88: tebriklerimi ilet ona :emirverenfstksmili:

günlük sana bi kız yazıyo fstk adı gece gece öldürdü beni gülmekten 30 tane smiley koymuş dahada güldüm anlatış tarzına bu gece çok güldüm yarın ağlicam hala burdayım sınavım var benim kalkıp gideyim ben hahha iyi gecüler günlükcan

Selam günlükkk bugün şafak doğan güneş biliyor musunnn?? Ben şimdi giyinip aşkımı havaalanından karşılamaya gideceğim ama sanırım bayılacam bu rüya mı günlük doğru söyle bana

Mirabaa günlükkkk :80:

Haftasonum çok güzel geçti..O yüzden bugünki diğer pazartesilere oranla daha az olan pazartesi sendromumu buna borçluyum..azaldı cidden azaldı sanırım günlerin gittikçe azalmasının heyecanına borçluyum bunu .. sana uzuunn uuzunn yazasım var yazıyom heee

ctesi sabah anneciğim dişçiye gitti beni aradı saat 11 e geliyordu kuzum hadi kalkta çay suyu koy ben şimdi çıktım dişçiden geliyorum eve dedi.öğleden sonrada güzel bir eminönü alışverişinin bizi beklemesinin heyecanıyla hemencicik kalktım sıcacık yatağımdan...kalktım kahvaltıyı hazırladım.yarım saat-45 dk sonra anneciğim geldi.babam annem ben kahvaltı yaptık.halam ve yengem ilede sözleştikten sonra hep beraber buluşup tuttuk eminönü yolunu.akşam 6da anca işlerimiz bitmişti..bak neler aldık sayayım sana.düğünden sonra hani gelin kayınvalidesine kayınpederine görümcesine ve damadın birinci dereceden akrabalarına bir bohça verir ya.onların bohçalarını aldık.annemin yaptığı ve yaptırdığı havlu kenarlarına uygun havlu aldık.bana salon takımı aldık çok cici salonumun renginede fevkalede uyuyor..aşkım eminönünü pek sevmez oda zaten cumartesi günü davetiyelerimizle ilgilendi o yüzden bana verdi paracıkları ben aldım gerekli olanlarıda.gelin tacımı aldım.gelinliğin üzerine takılacak olan kırmızı bel kuşağımı aldım çok cici günlük pullu pullu yaa 100 adet kına aldım paketlenmiş üstündede nazar boncukları var çok şirin 100 adet 10 tl günlükk çok iyiydi ya hemencicik aldım bohçaları bağlamak içinde ayrıca kurdale aldım.bu haftasonuda bana gelinlik altına ayakkabı ve kına gecesi elbisesinin altına ayakkabı alıcaz aşkımla.para onu gıdıklamasın diye bana verdi şimdiden parasını nikah işlemlerini hallederken beyenmiştim ayakkabı,onları alıcam..ayy çok mutluyummm yaaa bayılıyorum alışverişeee bayılıyorumm neyse konuyu dağıtmayayım öhö öhö :76: eminönünden kabataşa döndük kabataştan annemle yengemi bıraktım orda halamda kendi otobüsüne bindi.bende aşkımla buluşup onu bize getircektim.çünkü evi çok uzak ansıl olsa pazar günü biz onlara gideceğimiz için dedim onu kapıp bize getireyimde hem hasta biraz bakayım ona evde diye.buluştuk ömrümle ayy bii sarılmalar bi laflar ayy ölürümmm sanaaa bennn güle güle geldik evimize.otobüse bilem binmedik ben ömrümle yürümek istiyorum dedi hasta haliyle paşam benim eve geldik canım benim midesi fenaydı sonradan düzeldi ellerimle yedirdim yemeğini , meyvesini yedirdim , annecim bitkilerden çay yaptı aşkıma şifa olsun diye içinede bal koyduk.fena üşütmüş bitanem benim kıyamam ya..sonra açtım ona yatağımı ufo yuda yaktım üşümesin benim koca bebeğim diye..ilaçlarınıda içirdim.belide ağrıyodu beline krem sürdüm masaj yaptım..kurban olurum yaaa...o hastayken canımdan can gidiyo valla..neyse pazar günü oldu ben sabah kalkıp kahvaltıyı hazırlayacaktım kahvaltıdan sonra aşkımlara gidecektik halletmemiz gereken işler vardı.sabah ben 10:30 a kurmuştum alarmı.beyfendi çağrı atıyo bana yan odadan 10:28 de kalk kahvaltı hazırla diye gittim yanına noluyo be dedim öptü beni bol bol pissss sonra kahvaltıyı hazırladım kahvaltı ettik çıktık yola annem babam ben aşkım. çanakkale seramik ten fayanslarımızı seçtik parasını ödedik.mobilyalarımızı peşin ödeyeceğimiz için ayırtmıştık bi kısmını ödemiştik onların geri kalan parasınıda ödedik.sonra annemle babam daha oturacağımız evi görmemişti orayı gösterdik onlara.yemek yedik çay içtik sohbet ettik aşkımlarda..sonra kayınvalıdeciğim şimdiden cuma akşamı onlara gelmem için babamdan sözüde aldı çakal kayınvalidem benim işi garantiye alıyo he sonra gene bütün bi hafta bitanemi özleyeceğimi bilmenin verdiği üzüntüyle öptüm öptüm bida öptüm bebeğimi sonra ayrıldık.. yolda gidiyoruz airport avm nin önüne yaklaşacakken baba dedim yanyola sapsana size düğün için bişeyler bakalım annemle diye..eve gelince sapmaz olaydım diyo babam akşam akşam yolduk babamı babama takım elbise , anneme ceket etek ayy yazık babama ayy ama annem çok şeker olduu yaaa tam genç kaynana oldu walla yerim onuuuu.. babamda artisttt hee tam artistt giymiş takımı bide aynada saçını başını düzeltiyo hahahahah güzel bi alışverişin ardından eve gelmemiz 21:30du.. bu haftasonuda böylece bitmişşş olduu günlüğümmmmm ... uzun zamandır sana böyle uzun uzun yazmamıştım iyi oldu günlükk :)))

Günlük nedir bu uykusuzluk..

saat 03 de uyudum sabah 7,30 da kalktım kaç zamandır böyle..

beyin fırtınası yaşayarak uyanıyorum ,aptal aptal şeyler görüyorum..

ama gecen gece gördüğüm rüya cok guzeldı yaa ,gercek olma ımkanı yok gıbı ama guzeldı..

bu arada eşimin işgüzarlıgından evın içi silikon kokuyor yaa ,actım heryerı ev buz gıbı oldu ama o kokunun gıtmesı lazzzzzzım :97:

selam günlük
bugün içim buruk
karışık duygular içersindeyim

oğlum yaşasaydı bugün 1 yaşında olcaktı
bende doğum günü kutlaması yapçaktım..

arkadaşım oğluna yaptı dün onunla bi gün arayla doğum yaptık bide beni arıyo

nihan saç maşanı verirmisin oğlumun doğum günü için süslencem diyo
bi insan bu kadar düşüncesiz olabilirmi günlük söylesene

Onu her gün görürken mümkün mü unutmak günlük ?
Bu bi sınav ,başarısız olmaktan korkuyorum..
Hadi dese gel dese ..
Demesin..
Ben bi iş bulup gideyim günlük ..
Oda acı çekiyo farkındayım..
Çektiğimiz acıya değsin ..
Ben çekip gidebileyim..
Daha kolay olur herşey..
Hem benim , hemde sevdiğim adam için..
Onun gözlerinde de hüzün istemiyorum..
İkimizde ayrı ayrı olsada mutlu olmalıyız..
Keşke bu kadar iyi olmasaydı , bu kadar çok sevmeseydi beni..
Daha kolay olurdu di mi ?
Onu görünce dokunmadan,konuşmadan yapamıyorum.
Allahım güç ver dayanabileyim..
İş ver çekip gidebileyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…