Popüler Konu Sevgili günlük...

ne yapacağım
24üne kadar yandım yani
allahım hemen geçsin ve hiiç bişiy olmasın yarabbim lütfen eğer bir şey olmazsa iyi bişiyler yaapacağaım alllahım lütfen bunu atlaymış olayım ve her şey seyirinde ilerlesin lütfen yarabbim

Günlük o kadar canım sıkkın ki anlatamam sana,
Deli gibi ağlamak istiyorum, hıçkıra hıçkıra ama kendimi zor tutuyorum.
Genede çok şükür, Allah beterini göstermesin, ama dayanamıyorum ki artık.
Şu araba meselesi, bu gün gene bi alıcı gelmiş bakalım inşallah satılır, siz 15 e satıyoruz dedik ama 14,250 oldu. Ne diyim...
Bi de hiç ummadık bi yerden daha borç çıktı
Hangi birini ödücez,bu aralar bu maddi konular beni çok yıpratıyo,
Haaa tek onunla kalsa tamam neyse dicem, ama babam var bi de, sürekli başımda bundan 15dk önce gene kavga ettik.
Hele hele ona dayanamıyorum.Sinirlerimi çok bozuyo. Zaten yaz gelsin çıkıcaz bu dükkandan yoksa evliliğim tehlikeye giricek bide ben deliricem...
Günlük bi gelişme olursa yazarım, sende olmasan kime anlatıcam derdimi

Günlük o kadar canım sıkkın ki anlatamam

iş yerinde sgk'lı bi işçimizin sezonluk iş bittiğinden dolayı çıkarılması gerekiyordu
yılbaşından önce
ama unutulmuş
napıcam bilmiyorum sgk'yla da ben ilgilendiğim için ceza yersek
çok üzülürüm,sadece 1 kişi
80 kişinin işi halloldu sadece 1 kişi yüzünden ceza yiyebiliriz:18:
o da benim yüzümden:26:
napıcam bilmiyorum,iş yeri sahibi arkadaşım bana afra tafra yaptı
sinirimden ağladım bende
nolur dua etsin herkes benim için yaa
ceza yemeyeliiimmm nooluurr

slm günlük
Farkındayım sık uğramıyorum sana.
Bu aralar çok durgunum, kk ya bile giresim yok, zaten kk da sevdiklerim de yok , öylesine arada bakınıyorum.
Evde de pek durmuyorum ya bi arkadaşım geliyo yada ben çağrılıyorum.
Evde boş olduğum günler malum dikişlerimle meşkulüm.
Öyle yani
Belki yine gelirim

Günlük o kadar canım sıkkın ki anlatamam

iş yerinde sgk'lı bi işçimizin sezonluk iş bittiğinden dolayı çıkarılması gerekiyordu
yılbaşından önce
ama unutulmuş
napıcam bilmiyorum sgk'yla da ben ilgilendiğim için ceza yersek
çok üzülürüm,sadece 1 kişi
80 kişinin işi halloldu sadece 1 kişi yüzünden ceza yiyebiliriz:18:
o da benim yüzümden:26:
napıcam bilmiyorum,iş yeri sahibi arkadaşım bana afra tafra yaptı
sinirimden ağladım bende
nolur dua etsin herkes benim için yaa
ceza yemeyeliiimmm nooluurr

Bugün daha iyiyim şükür günlüğüm :)
Ama hala yatıp uyumak istiyorumm...
Hala başım çok ağrıyor... Gözlerim acıyor...
Bir yandan perşembe 2 cuma 2 sınavım var onlara çalışmam gerek...
Yatsam bir dert yatmasam bir dert...
En iyisi 15 20 dk daha kk da kalıp biraz kafa dinleyip derse başlamak sanırım :)

Selam günlük ben geldim
Arabayı sattık,önceler 15 dedik sonra 14,50 yapalım dedik sonra 14.250 ye düştük şimdi de 14.150 ye sattık.
Offf günlük bi de vergisini ödedik. çok üzgünüm günlük çookkkk.
Tabii babamlara 15 e sattık dicez, yoksa yer bitirirler beni, akşam bırakıcam parayı abimede benden çıksın artık.
Şubat 7 de 3.304 çek var, nasıl ödücez. ayırdığım paradan 850 almak zorunda kaldım 15 e tamamlıyım diye, elde avuçta bi şey kalmadı.Ne yapıyım bilmiorum
kimseye bi şey anlatamıyorum ki

Sevgili Gunluk;
Sana Balik burcunun bugunku iki ayri tahminini yaziyorum;
1-" Karsi konulmaz bir aska yelken actiniz....."
2-" Buyuk bir aska tutulacaksiniz, sakin ola ki kaybetmeyin...." vay vay..supermis ,degil mi??

Selam Günlükcan
Uzan bir aradan sonra bende yazmak istedim
Askerimin tezkeresini almaya az kaldi :98: Son 30 gün :98: Sükürler olsun
Baya heyecanliyim simdiden bile, migde bulantilar, bas agrilar her seferinde hastalaniyorum heyecandan Ama olsun Kocacigima kavusiyim yeter

Baska bi konu icinde coooooook heyecanliyim
Bizim burada yurt disinda ev kiralamak icin puan lazim,
her ay 1 puan aliyorsun maximum puan 84. ben 10 senedir yaziliyim ve
max puanim var.. Ve coooooooooooooook begendigim bir ev kiraya cikmis..:92: hemen basvurumu yaptim yarin geceye kadar millet basvuru yapabiliyo.. ve su an
50 kisi basvurmus o ev icin :84::26: aslinda bir yandan diyomki puanlarim var
secilebilirim diye, ama bi kac kisinin 84 puani oldugu zaman cekilis yapiyorlarmis
Yani anlayacaginiz cok heyecanliyim..
Kocacigimi buraya yurt disina getirecem allahin izniyle agustosta, ilk kendi evimiz olacak.. tam bize göre bir ev.. askerimde cok heyecanli.. fotograflarini gosterdim evin oda heyecanlandi.. :26:

Allahim insallah bize cikar o ev ve 1ci ben yani biz oluruz
evi 15 subat teslim ediyorlar.. 18 subat askimin askerligi bitiyor..
17 subat Türkiyeye ucuyorum kocacigimin yanina..
Ne güzel iste anahtari alip kocacigimin kollarina ucarim

Cok yazdim galiba ama ne yapiyim, bi evin heyecani var, birde askimin tezkeresine :26: Insallah persembe günü olumlu haber alirim o evden.

Hakkimizda hayirlisi Seni cok Seviyorum Kocacim Askerligin bitsin hersey yoluna girecek Allahin izniyle

günnüş insanların akıl vermesinden nefret ediyorum mesela bugün ah verdi.şükür her şey çok iyi gidiyor.acaba bitanem nasıl şimdi? neler yapıyor? burnumda tütüyor...kaşı gözü gülüşü bakışı...

günlük yarın 2 tane sınavım var ben hala kk da dolanıyorum:2::2:bana çalışmam için istek ver yoksa benden adam olmaz günlük yaa insanlar nasıl oturupta kafasını kaldırmadan saatlerce ders çalışabiliyor anlamıyorum off offf ineklerin olduğu bir sınıfta olmaktan nefret ediyorum

günlük..
anlatamadım bi çok şeyi..
erdem aradı..kötüydü..hatta cok kötüydü..
buluştuk..çok özlemişim..ama bitti olmaz olmamalı
dün bana bnmle devam ediomusun die sordu..hyr bana ve bütün bu olumsuzluklara inat mutlu ol dedim..bitti..ona cok koycak biliorum..

nese güzel bi gündü bugün..alışverişe cıktım canm arkadasımla..ve güzel bi çanta aldım..hayat devam edio günlükk..

salem günlük kendimi çok halsiz hallediyorum inşallah aşkım sayesinde olaylar hallolacak
denilen yere ulaşmadan hemen bitiririm olayı inşallah çok yıprattı beni bu olay allah korusun
sevgilim de istatistikçi olmuş allahın izni ile iyi olur bundan sonra inşallah
yarın kaç kilo çıkcam acaba daha almam ama kilo falan herhalde yerleşti çünkü 2 aydır
ama 5 kilo daha vermek istiyorum tabiki inşallah zor değil benim için​

Olumsuz yazmıcam bu akşam ..
Güzel günler göreceğim ..
Güneşli günler ..
Mutluluk çok yakında hissediyorum..
İster onun gözlerinde , ister yeni bir işte, ister bibebeğin gözlerinde ..
Mutlu olmalıyım.. :81:

Geriye doğru sayıyoruz sürekli.
Durmadan dönüyor çark bizle ya da bizsiz..
Gölgesinde soluklanmak kadarcık bir zaman dilimi geçirmek için gönderildiğimiz bu ağaca sımsıkı sarılıyoruz...
Beyhude bir çaba !
Sahipleniyoruz ne saçma !
Benim, benim, benim..
Benim problemim daha önemli, benim arabam böyle olmalı, eşyam güzel olmalı, her şeyde uyum olmalı, o olmadan olur mu hiç canımm!,tıkalayıp duruyoruz benliğimizi güya maddiyatla...
O delikler kapanır mı hiç para,pul,makam, mevki ile ?
Yıkmış tüm barajlarını isteklerimiz dört nala gidiyoruz peşinden...
Hırs, haset, sürekli başkasının elde ettiklerine göz dikme, vahşice bir yarış artık hayatın gerçekleri diye basitleştirilmedi mi?
"Dünya bu işine gelirse", "iş hayatı acımasız kusura bakmayın", " devir değişti,artık para konuşur"...insanlardan (!) duyduklarımız bunlar değil mi?
Medeniyet !
Medeni insan !
Modern batı toplumları !
Günümüz çağdaş insanı !
Gelişmiş toplumlar !
Bilim çağı !
Hangi sermaye sahibinin eseri acaba bu kavramların içinin boşaltılması..
Şaka gibi bu sıfatları günümüz insanına yakıştırmak...
(Afedersiniz) hayvanlarda besleniyor, ürüyor, geziyor,kendilerine yuva yapıyor,keyif yapıyor avları için mücadele veriyor..
Bizi onlardan faklı kılan, üstün kılan (!) arabaya binmek mi ? para kazanmak mı? giydiğimiz şık kıyafetler mi? harika evlerimiz mi? televizyon izliyor oluşumuz mu? teknoloji mi ? makamlarımız mı? Deli gibi biriktirmek, aldıklarımızın kölesi olmak, makamlarımızın kölesi olmak mı? kimseye acımamız mı?

Oturup düşündüğünde bu farkı bulamayan, bu sorulara cevap veremeyen insanlardan olmaktan Allah'a sığınıyorum...
Bir kara delik gibi her şeyi sadece, amaçsızca, manasızca tüketen insanlarla karşılaşmak, yaşamak, çalışmak istemiyorum....
Düşünmeden, bir hayvan gibi sadece isteklerimin peşinde yaşamak istemiyorum...
Bu yorgunluk bundan mı acaba?
Omuzlardaki bu manevi yük ?...
Böyle işleyen çarkların altında eziliyor muyuz?

Son düzenleme:
Sevda rengi gözlerine
Derde derman gülüşüne
Biraz daha doyamadan
Aramıza giren hayat bana düşman sana düşman

Yalnız ve paramparça aşktan hasarlı
Zormuş unutmak bu geçmez yarayı
Sevdan içimde bir kurşun misali
Kanar durur gönlüm gittin gideli

Sensizlik çok zor,hem de çok...
Aramızda bu kadar mesafe varken nasıl yaşadığıma şaşıyorum bazen.
Böyle olmak zorunda mıydı diyorum.
Hayat,şartlar,yapmak zorunda olduklarımız bizi farklı yerlere sürüklemek zorunda mıydı?
Birlikte,aynı şehirde,aynı havayı solumak bu kadar imkansız mıydı?
Şimdi sen ordasın yalnız,tek başına...
Ben de içinde bulunduğum kalabalıkta kaybolmuşum.
Belki bana en çok ihtiyaç duyduğun zamanlarda belki sana en çok ihtiyacım olduğunda bir arada olamadık,olamıyoruz.
Böyle mi olmalıydı sevgilim?

Çok değil bundan 2 yıl öncesinde üniversitede birlikte kurduğumuz hayatı hatırlıyorum da şimdi rüya mıydı acaba diyorum.
Yoksa hiç yaşanmadı mı o günler?
O zaman yani birlikteyken yani seninleyken su gibi akıp giden zaman şimdi neye,kime inat edip durdu hiç bilmiyorum,anlamıyorum.

Off yine karamsarlaştım işte..
Çünkü özledim.Hem de çok...
Sen yoksun ya hep eksik gibiyim zaten..
Herşey yarım kalıyo sensiz..
Gülüşlerim yarım,hüznüm yarım,günler geceler yarım...
Seni çok özlüyorum...
Aramızdaki mesafelere inat,geçmek bilmeyen zamana inat seni çok seviyorum...

Sourcream'in yazdıkları gerçekleşir umarım günlük.
Offfff...
Aşkı özledim, sevmeyi özledim, sevilmeyi özledim, heyecanlanmayı özledim, sürekli neşeli şarkılar dinlediğim dönemleri özledim.
Neden hala olmuyor?
Neden yalnızım nedenn?

Yarın bi sınavım var.
Vizede gösterdiğim başarıyı finalde de göstermem gerekiyor.
İnşallah bu da çok iyi olacak.

Yaaa bu arada Peteğiiiimmmm, bebek yüzlüm, bakmaya doyamadığım, afet-i devranım TNTde sabah programına devam edecekmiş.
Nasıl sevindim la güünllüük.
Kanaltürk'te çıkmıyordu 2 haftadır.
Acaba hasta mı noldu niye çıkmıyor ki diye düşünmekten bi hal olmuştum vallahi.
Sonra da izlenmedi de kaldırıldı diye düşünüp çok üzülmüştüm.
Günün mutlu haberi oldu bu. Gerçekten sevinçten uçabilirim şu an.
Yaaa nasıl anlatiim daha mutluluğumu.
Her sabah onun suratıyla mest olmak nefiss.
Bir de keşkeee Star Tv'de program yaptığı zamanlardaki gibi olsa makyajı yine.
Arada bir yapıyor öyle gerçi ama yetmiyor bana.
Eski makyajlarıyla görmek istiyorum ben onu.

Hadi ben kaçiim en iyisi.

Allaha sükür günlük kendimi cok mutlu ve huzurlu hissediyorum. Üniversiteyede tekrar basvuru yaptim yine biliyorsun kis semesteri icin kaydimi yapmis sonra sildirmistim. Insallah olacak bu sefer herseyde bir hayir vardir...

Tekrar gitar kursuna baslamaya karar verdim günlügüm beyadir vardi aklimda insallah yine baslayacagim kursa heyecanli ve mutluyum...

Hersey yavas yavas yoluna gircek insallah. Son zamanlardaki stresten midem maf oldu biliyorsun saclarima bile bu yasimda bi kac tel ak düsmüs ama insallah bundan sonra hersey allahin izniyle cok güzel olucak...

Konuşsam dilim yanar sussam kalbim..
Ben ikisini de yaptım... konuştum yandım..
sustum yine yandım...
ikisinin bir arada ateşi çekilir gibi değil.
Ama olması gerekti.
Böyle olmalıydı.
Ve oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…