Popüler Konu Sevgili günlük...

Gözlerim kapanıyor ama uyumak istemiyorum. İçimdeki boşluğu aşmak istiyorum, aşamıyorum. Dünya benim hızına yetişemediğim kadar hızlı dönüyor, başım da dönüyor... Bir umudum var uçurum kıyısında... Büyük bir umut. Her şey o umudun ucunda... Varlığın her şeyi değiştirecek pamuğum, ve ben biliyorum Allah'ın izniyle bir gün geleceksin ve o gün bence yakın...

slm günlük

canım sıkkın...
libyanamı çok merak ediyorum canım benim , güzel yürekli arkadaşım ...
sağ sağlim gelirler inşallah Allah yar ve yardımcıları olsun ...

Halen yusuf paşayı uyutmaya uğraşıyorum
inadı tuttu bu gece :97:

heeeeeeeeeeyyyooo :80: fstk is back :82:
görmeyeli what var what yok günnük özledin mi beni :97: söyle özledin biliyorum bende seni cok özledim kissss
ama yalan söylemeye gerek yok en cok 15li kankalarimi özledim darilmakk gücenme yok simdi:89: dost aci süler kiskanma
1 haftayi gecti ula KK'ya girmeyeli ohalar ohasi zaman su gibi akip geciyo valla :18:kankalarima ses seda etmeden koca bi hafta anlican bi kamyon dolusu tomatisleri hakettim günlük ama hic yoktan kabahatimin farkindayim buda bisi yani :86: demi la

bu arada DingiltereKralicesi yani Hacerin blogundaki hediye cekilisini ben kazandim ay em veri veri heppi :86:

öyle iste günlük bi ugrayip ses edem dedim
:87: efsane yasiiiyr yani :82:no panik

aaaah ahhhh yazsam dag olur en iyisi gideyim :79:

ula bi mesac yazacak ya
bakima girecee tuttu hanfendinin :95: hic cikmasaydin KK hatun sabaha kadan senin keyfini beklerdim mesaci yollamak icin te allam ya asabiyim ula var mi
hadi neyse yeter beni bu kadar tuttugun

Geldim işte geri...
Günlük, filmlerde bazı sahneler olur ya tesadüfün bu kadarı da olmaz deriz, aynen oldu Koskoca şehirde biz bir çay içmek için gide gide hangi kafeye gidip oturmuşuz? Onun da o an oturuyor olduğu kafeye gitmişiz Hem de kim kim gitmişiz Ben, o ve en yakın arkadaşlarımdan biri O ise tek başına oturuyordu İşkence gibi geçen bir saat Bir de arkadaşım siz oturun ben artık kalkayım demesin mi.. Bacağından tuttum nolur kalkma beraber kalkarız dedim
Kendimden bir kez daha nefret ettim.. O'nunla aynı ortamlarada bulundugumuz sürece yaşadığımız iğrenç şeyler aklıma geliyor, onun oldugu yerde susmak istiyorum sadece sanki konussam herkes bişeyler anlayacak gibi İnsanlar bişey bilmesin diye bir de cok normal davranmaya çalışmak falan. Okul bitse ve yollarımız hiç kesişmeyecek şekilde ayrılsa gitse hepsiyle ama hepsiyle

günaydın :80: diyeti bozmadım bu sefer
genelde sabah başlayıp akşam bozuluyordu
allahın izniyle zayıflıcam akşam çok beğendiğim çantayı
aldık günnüş ayy biz kadınlar nasıl yaratıklarız ya

Son düzenleme:
ahhh günlük ahhh çok özledim askerim onu askere yollayalı bugğn tam 1 sene oldu bir yanım mutlu teskereci olduk diye bşr yanım üzgün yanımda yok diyeee bit artık yaaa bit gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet

Günaydın günlükcan,
dün güzel bi haber aldım ama sevinemedim gibi oldum sanki.
Kuzenimle ilgili süper bi gelişme var, inş hep onla kalması dileğimle..
Yaşadıklarımı yaşamaması dileğimle.
ama uyuz bana söylemedi, ben olsam hemen ona yetiştiridim ki yaşadığım zaman hemen onla paylaşmıştımö bu duyguyu.
Neyse kötü tecrübemiz ona örnek oldu sanırım, yakında kendi der :)

Kendi kendime sözümdür. Bir daha aşk yok. Varsın kalbim çarpmasın.
Varsın yalnız öleyim. Varsın canıma can katamayayım.
Vazgeçtim o şirin kız cocugundan.
Artık acımı yaşama zamanıdır. Sonuna kadar hemde.
Sonrası Allah canımı alana kadar nefes almaya devam edeceğim.
Bliyorum bu acılar geçicek.
Fırtına durulucak. ama bu kalbin kapıları hep kapalı olacak.
Bi anlık acıyla söylenmiş sözler değil bunlar.
Çok mutlu olmak istemiyorum artık, sonrasında büyük acılar çekmekse ödülü.
Varsın mutlu olmıyım, mutsuzda olmam.
Kalbim buz kesti.
Artık hayat ne getirirse onu yaşayacağım.
Fazlasını değil.
Tutkularım,arzularım,hayallerim yok artık..
Kalbim öldü.
Tamir etmek için uğraşmayacağım. Tekrar bozmak için tamir edilmez ki.

Günlük hadi cuma gelsin artık...
Ama yağmursuz gelsin olur mu...

Çok özlemiş vapura binmeyi...
3 günlük vaktimiz çok güzel geçsin emi...

tembelliğim üzerimde yine mutfak toparlanıcak yemek yapılıcak
bense oturmuş mügeyi izliyorum amaaaan boşverciyim buaralar

Bugün benim doğum günüm, hem sarhoşum hem yastayım :))
Her doğum günümde bu şarkı takılır aklıma, yaşlanıyorum be günlük...
Doğum günüm diye şen değilim, aksine normal bir günden farkı yok nedese...

eveleme develeme geveleme bitti
kitabına uymadı uymadı gitti
jetonumu yoktu aramadı gitti
VELHASIL BİTTİ..

Sevgili Gunluk,
Surprizleri oldum olasi cok severim,dogum gunume biraz daha var ama ilk hediyem geldi bile!!!

Libya'ya yerleşecektim artık ve olana bak Babam dönüyor artık..bugün uçağa binmesi lazımdı ama ulaşamıyoruz.Libya savaş alanı gib.Korkuyorum:26: Düzwlince babamla birlikte bende giderim de düzelir umarım bir süü vatandaşımız işsiz kaldı..
Türklere karsı bir sey yok aslında. Halkın iç ayaklanması..Abartıldı..:95: Amerikanın oyunu .Müslümanları birbirine düşürecek
Libya halkınıda anlamış değilim.. Çalışmak yarım gün..maaşlar güzel para kıymetli evler hiç bir karsılıksız yenileniyor.yaşam ucuz. vergi az ya da yok..Çalışmayana maaş bağlanıyor.Daha ne isterler

sevgili günlük

ben nişanlımı çook seviyorum heryere yazmıştım bir burası eksikti burayada yazayım dedim

ama namazımı çok aksatıyorum bu aralar Allah ım bu mutluluğu elimde alma ben sana kulluk görevimi laıykı ile yapamasamda,inşallah başlıcam yakında sohbetlere eminim o zaman namazımı düzene koycam 3 yıl kıldım şimdi ne oldu sanırım işi bahane ediyorum

buldum günlük ayy çok sevindim
kızımın resimlerini kaybettim diye ödüm patlıyordu
taşınırken hiç dikkat etmedim çünki allahtan diğer cdlerin arasındaymış
baktım biraz ne kadar ufakmış kuzum benim şimdi onları ayırıcaz ve bastırıcaz
babası güzel bir albüm alıcakmış birde stüdyo fotosu istiyorum çerçeveleticez
bugün küçük cadının iştahı pek yok şimdi çikolata yiyor kucağımda akşam için
yemeğimi yaptım ama ona ne yapsam diye düşünüyorum şimdi ne zor yemeyen çocuk:95:
dün gece aklıma malum şahısın aldığı hediyeler geldi geri versemmi diye düşündüm ama
çocukça bir haraket olur gibi geldi eşime sordum oda kullanma koy bir kenara dursun diyor
iyide ben ona ait hiçbişeyi istemiyorum evimde :95:neyse bakıcaz artık bir çaresine ben şimdi kaçıyım şeker
sonra yine görüşürüz

MRB GÜNLÜK ,

Bu hafta işyerindeki son haftam.Gerçi haftaya pazarteside var ama , son günlerim olduğu içinmidir nedir hiç geçmek bilmiyor.Soğudum artık buradan bir an önce ayrılmak istiyorum.
Nikahımızda burdan tazminat alıp ayrılabilmek için erken oldu zaten.
Düğünede son 5hafta bir an önce akıp gitse zaman... İşyerinde zaman hiç geçmiyor.İşten çıkınca daha çabuk geçer diye düşünüyorum umarım öyle olur..
Bu haftasonuna eşyalarımızın bi kısmı gelecek.Önümüzdeki haftada diğer kısmı.
Sonrada son 3 hafta kalıyor zaten.
Son haftada düğün haftası onu saymazsak o 2 haftadada çeyizler gider yerleştirilir falan.
Ama bu zaman bir an önce geçsin yahu...
Kocamı özledimm zatenn
Şu kına gecem için bide uygun fiyata bi bindallı bulsaydım başkada bi eksiğim yok valla
Önümüzdeki hafta arkadaşımla eminönüne bakıcaz umarım uygun buluruz.
Gerçi eminönünede artık eskisi kadar ucuz değil hep yüksekten atıyorlar.
Umarım uygun satan bi esnaf çıkar karşımıza.
Daha bugün salı yahu ne zaman bitecek bu hafta...
Cumartesi günü perdelerimi görmeye gittim evime takılmıştı şahane olmuşlar yaaa....
Ben bu kadar beklemiyordum maşallahh evimize 4-4lük oldu herşeyimiz
Allah kayınvalidem ve kayınpederimden razı olsun.
Evin tadilata girmeden önceki haliyle şimdiki halini tanıyamıyorum

Son 39 Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…