Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili acılı günlüğüm benim...
düşünüyorum da acaba ne zaman sana 'hey günlük çok mutluyum bugün' yazacağım...
ne zaman....

bugün doğum yapan arkadaşıma gittim kızı 1 aylıık çok güzel maşallah
cimcime çok güzelde giydirmiş annesi
kaç gündür uyumayan kız kucağımda 2 saat uyudu hatta arkadaşım sen hergün gel seni çok sevdi dedi
ordan çıktık annemle dolaştık kadın küpe manyağı 50 çift küpem var habire küpe alıyo
sonraaa ufak kuzenime converse aldım minicik 21 numara çok tatlı yaa orjinal hemde harikaa
geçen haftada çok güzel pemöbe elbise ve eşofman altları aldım harika hepsi kız çocuğunu giydirmeye bayılıyorumm..
sonra ordan çıktık annemle armonie gittik iskender yedik
ayyy buarada sabah beni patronum aramış tabi ben duymadım tırstım msj atmış birde
bilgisayarının şifresi ne diye internet arıza için gelmişler adam bana ulaşamıyo
pazartesi ola hayrola :44:

naber günlük..
gece gece ne yapıyorum tahmin et.
bi clutch dikiyorum kendime.
acemi cesareti mi bilemiyorum.
kestim tabi dikemiyorum,malum gece gece apartmanı ayağa kaldırmak olmaz.

bakalım nasıl olacak,ben de merak içindeyim :)

haftasonunu seviyorum günlük,keşke daha uzun olsa...
hadi ben kaçtım,şunu tam olarak dikilecek hale getireyim de yarın hemencik hallederim :82:

Son düzenleme:
cicim ; az önce geldim eve... işten gelir gelmez duş alıp dışarı çıktım bu saate kadar arkadaşımla ve sıpacık oğluyla birlikteydik keyifli bir gündü... yarın da kısırlı kızlar partisi var ; hani kara kara düşünüyordum ya haftasonu ne yapacağım diye birden planlar arka arkaya dizildi valla süper oldu...

bu haftasonu yalnızlıktan yırttım anlayacağın

ama yalnız kalsam da planım vardı ; arka arkaya Spartacusun 1.sezon tüm bölümlerini tekrar izlemeye karar vermiştim... eee yalnızken ve de birşeyleri zamana bırakmışken bundan daha keyifli bir plan olamazdı zaten ; ahhh Andy neyse bu planım B planı olarak başka bir yalnız günüme kaldı...

bu arada sessizlik devam ediyor ; bozmayı düşünmüyorum şimdilik... aslında hiç olmamış gibi davranabilsem keşke... davranıyorum da belki ama hissedebilsem keşke... neyse kendi sınırlarımı zorlayarak sabırlı olmaya çalışıyorum ve umarım başarırım :26:

tatlı dillim,güler yüzlüm,e ceylan gözlüm,gönlüm hep semi arıyor,neredesin sen....
çok özledim seni sözlümmm

sevgili günlük
bugün çok üşengecim her zamanki gibi beni bilmiyormusun işte.kahvaltı etmeye bile üşendm şimdi yatağıma geri yattım ve buraya yazıyorumm.çok komk oldu sanki heee =)
yatağımı toplamayada üşeniyorum.keyif yapmak çok güzel bence hahahhaa

slm günlükk yine hasta yine hastayım ne biçim bir kış geçirdim ya dün nişanlımın hediyesi geldi biliyo musun? telefon almış bana sağolsun harika bişey ya ben severim teknolojik aletleri sonra dün ablamlara gittik hiç ders çalışamadım ama 3 haftalık yeğenimizi sevdik bol bol geç saatte geldik bi kahve içip ders çalışıyım dedim bu sefer de 2 saate yakın nişanlımla konuştuk sonra da uykum geldi yattım zaten :84: bugün yapmam gereken bi sürü şey var önce anlatacağım konuya hazırlanmam lazım. kişisel bakımımı yapmam lazım sonra da bi sürü ders çalışmam lazım ama hastayım yaaaa neyse görüşürük

Mrblar günlük...
Bugün hiç keyfim yok...
Cuma günü halamı kaybettim
Çok kötüyüm 2 gündür canımdan can gitti be günlüğüm...
MEkanı cennet olsun bitanemin...
Dua etmekten başka birşey gelemiyor malesef elimden

2 gündür öyle bakınıyorum.. Boşluktayım günlüğüm anlatılmıyacak bir acı...
Böyle işte ...

selaaam günlük
bu akşam çiçeğimizin doğum günü var
gerçi daha kimseninde haberi yok ama
fazla kalabalık olmuyacağız anane dede babane
gelirlerse bikaç arkadaş okadar dün temizliğimi yaptım şimdi
çıkıyoruz evden alınacak bikaç şey onları alıcaz
babanemiz pastamızı yaptırmış uğur böcüklü beğendim
kardelen çok seviyor uğur böceklerini neyse küçük hanımın şortunu alalım
bulamadım okadar mağazaya baktım bu doğum gününde spor olsun istedim
şort üstüne badisi ve bolerosu çok tatlı olucak maşallah kızıma

günnüş buraya geldiğimden beri kimleri uğurlamadım ki...annemlerin arabaya binişi dün gibi hafızamda.sonra ev arkadaşım...bugün de çok sevdiğim iş arkadaşım tayin olup gitti.kimi sevsem bırakıp gidiyor beni..nasıl geçecek 4 ay...zaten derslerim bölüncek gibi laflar var.en kızdığımsa ş.nin bundan zevk duyar görünüşü..veririm ben sana neti...ayrıca son internet faturamı da ödeyeyim de değiştircem.kızları çaya veya yemeğe çağırcam kpss çaışcam belirli günler farklı etkinlikler tiyatro dreken geçecek zaman.rabbim hayırlısıyla sonsuza dek memleketime kavuştur ve orada çaılşmayı nasip et.

Cuma günü ani bir kararla İstanbu'a gittik. Kafamıza estiği gibi takılıyoruz biz böyle.

Gezmekten bitap düştük diyebilirim. İlk gün 4e kadar Taksim'de takıldık. Sabaha karşı Boğaziçi Üniversitesi'nde bir arkadaşın yurduna gittik. Çok uyumadık 12 gibi uyanıp bu kez de Güney kampüsünün eşsiz manzarasını izledik, yeşillikler içinde dolaştık, Bebek sahilinde yürüdük. Yine sahil kenarındaki bir kafede kahvelerimizi yudumladık. Soğuk hava yüzümüze çarparken sıcacık kahveler içimizi ısıttı. Ardından yine Taksim'e geçip gezdik gezdik gezdik... :s Girmediğimiz club, bar, kafe, pub kalmadı herhalde. Kafamıza göre bir yer bulamadık yeaa... Çok sinir bozucuydu.
Her telden yere girdik. Bi orda bi burda... Pfff!!! Zaten hava bozdu Cumartesi. Kar yağdı vs.

Heaa en önemlisi de bi çin restoranına gidip her zaman G.Kore filmlerinde görüp özendiğim chop sticklerle erişte yeme olayını gerçekleştirmiş olmam oldu. :124::124:
Hemi de şeker mi şeker çinli aşçıların güzel ellerinden yedik. O kadar tatlılar ki beaa... Bir sürüsüyle karşılaştım; artık koreli midir, japon mudur bilemiyorum. Yani en vasatı diyebileceğimiz tiplerle bile sevgili olmaya hazırım o derece seviyorum şu adamları. Çok yakışıklı geliyorlar gözüme. Öpesim geliyor o kemikli suratlarını. Bayılıyorrruuumm o çekik gözlere.

Sonunda gece 1 buçuk gibi otobüs firmasına doğru yola koyulduk. Servise binecektik. Büfeden çıktığımızda bir çocuk 'siz tam bir çılgınsınız' dedi.
Sanki 2 gündür sabahtan akşama bizi gözetlemiş de yaptıklarımız biliyormuş gibi... Çünkü gerçekten biz deliyiz günlük. Yaptığımız şey manyaklık. Bu kadar rahat olmamız, bu kadar kafamıza göre takılabilmemiz herkesin yapacağı iş değil. Ve bu geziden annemlerin haberi yok.
Bu başlı başına büyük bir delilik zaten. Aaahhh ne dersin bilmem.
Gençlik ateşi mi, cahil cesareti mi... :26::26:
Onlara başka bir yere okul gezisiyle gideceğimi söyledim. E mecburum be günlük. Yalan söylemek bu ama napiim. Eğer söyleseydim izin verilmezdi, 'noluyo da hep İstanbul'a gidiyorsunuz' diye. Yoksa zamanında hiçbir şey uydurmadan da gittim tabi ki İstanbuluma. Hem yarından sonra hiç fırsatımız olmayacak ki gezip tozmaya. Değerlendirmekle çok iyi yaptık bu hafta sonunu.
Çok güzeldi, çok iyi geldi bana.
İçim de rahat, vicdanım da sonuç olarak.

Ama şu inişli çıkışlı ruh halim yaptı yapacağını. Bir an capcanlı konuşkan bir kızken; biraz zaman sonra durgun, üzgün dudakları mühürlü bir kız olup çıkıverdim. Arkadaşım da şaşırdı. İlk kez bu kadar bariz yaşadım onun yanında sanırım bu dengesizliği.
Resmen bukalemun gibi renk değiştiriyorum.

Gitmişken dedim bir fal da baktırıvereyim.
Normalde hayatta söylemem falcıların dediklerini gerçekleşmeden. Ama zamanla anladım ki hiçbiri gerçekleşmiyor. Bu yüzden umrumda değil söylerim. 40, 50 gün içinde esmer uzun boylu biri girecekmiş hayatıma.
Bunu en son Ekim aynında bana fal bakan biri daha söylemişti. O zaman da Taksim'de baktırmıştım. 2010 Kasım'da yeni ilişkim başlayacaktı sözde.
Şimdiki de 40,50 gün sonra diyor olaya bak. Ne güzel atıyorlar bea.
Bunu bile bile gittim tabi, eğlenceli oluyor.

Artık tatil cidden sona erdi. Yarın maraton tam anlamıyla başlıyor. Allah kolaylık versin hepimize. Derslerim çok ağır, çok uğraştırıcı olacak. Bir de üstüne formasyon dersleri. Ooofff ooffff... Ayyy daha bilgisayar kursu da var. Sırf seneye rahat olayım diye bu yılı böyle doldurdum günlük. Hepsinin altından kalkabilme gücünü nerden bulabileceğimi bilemesem de güzel olacak her şey, buna inanmak istiyorum.

Hadi bayy.

Dün gece acile gittik....
O kadar üzgündüm ki alerjim nüksetti, cildim yine kabardı, yine nefes borumu tıkadı...
Mecburen iğneler ,ilaçlar, kalp ritmi düzensizliğiyle geçti dün gece..
Çok şükür ki ilerlemeden gitmişiz oksijen almaya gerek kalmadı..

Allah büyük ve adalet ancak O'nundur...
Hayatımda ilk defa maruz kaldım böyle bir olaya, haksız yere suçlanmaya, hakarete ama çok şükür ki çirkinleştirmedi, edepsizleştirmedi bizi...
Onun adaleti ve koruması küçük hesapların peşinde koşanlardan üstündür...
Buna inancım sonsuz...

özledinmi beni günlük
aylardır yazmıyorum sana fark ettinmi
oğlan büyüyo yaramz fındığım bi dak otumuyo 14 aylık olacağız bi kaç gün sonra
bazen yemeyip kussa geceleri ağlasa evi dağıtsa beni çileden çıkarsada
çok şükür be günlük çok şükür

selam gunlugum
yine mutsuz hissediyorum kendimi fazlasiyla.
yorgunum ama yorgunluktan degil mutsuzluktan dolayi bu enerjisizligim.
icimde fena bir sknti var.
su yeni tanistigim cocugu annemlerden gizlemek zorundayim.
artik yeni bir itirazla yeni bir mucadele ile ugrasicak sabrim yok.
hem anlatmak da istemiyorum.
hem birsey olacagi da yok sanirim.
kac gun gecti tik yok.
olmamasi da isime geliyor su an icin.
evet dersem cocuga (sanki teklif etti de ha ha ) ailemi karsima alicam, hayir dersem de en yakin arkadaslarimi.
hepsine uzun uzun aciklamalar yapmak zorunda kalicam.
isin komik yani icim sessiz bu konuda; hani careler bulmaya oluruna uydurmaya felan calismiyorum.
planlar yapmiyorum yani akiyo gidiyor hayat ben izliyorum..
bu duygusuz doyumsuz aksi halime ben bile aliskin degilim.
o kadar uzun zamandir kendimle konusmuyorum ki tikandim kaskati oldum artik.
isin komik yani sevgilimden ayrilmaktan cok dostlarimin terketmis olmasi canimi acitiyor.
yerin dibine girsin dostluklari da sevgileri de.

bak günlük kimimiz mutluluğu yaşarken kimimiz acıyı yaşıyoruz
söylesene günlük bizim suçumuz neydi bizim problemimiz varmıydı hayır
peki biz neden ayrıldık başkaları mutlu olsun diye kendimizden ödün verdik daha çok sorun çıkmasın diye ben artık noktayı koymak zorundaydım çünkü olan gökhana oluyodu
o arada kalıyodu oailesi arada kalıyodu artık ben olmamalıydım ben gidersem sorunda gider dedim
Söylesene günlük benim suçum ne
ben bunları hak edicek ne yaptım ben bukadar kötü müydüm ben kötü olmak için ne yaptım
gittim ailesinimi doldurdum hayır tam tersi 1 kelime bile etmedim

şuahn ayrıldım diye canım çok acıyo ama gökhan bana gece 4 lerde sevdiğim diye msj atıyo
ben dahada parçalanıyorum
severek ayrılmak çok zormuş be günlük
koskoca oğlan karşımda ağlıyo ve biz bişey yapamıyoruz
ama suç bende insanları çok iyi tanımadan samimi olmuycaksın herkes ben değil işte herkes benim gibi içten değil işte herkes açık arıyomuş ben bilemezim anne

Şafak Doğan Güneeeşş

Yarın askerim, askeriyeden çıkıyor sözlük. Şafak topiğinden bi arkadaş benim için "Mutluluktan Uçtuğunuz Haberler..." bölümünde bi topik açmış. Herkesi mutluluğumu paylaşmaya bekliyorum...

tırnaklarıma desen yapıyorum sıkıntıdann günlük off yarın d okul varr.bu aralar öyle üşengecim ki tuvalete gitmeye bile üüşenir oldumm

sevgili günlük
yeniden aşık olabilirmiyim bilmiyorum bi işarete ihtiyacım var ve birde midemdeki bitmek bilmeyen sorun beni rahatsız etmeye basladı yine doktor yolu göründü bana

iyigeceler günlük can
saat 2 gibi çıktık bugün evden dedimya sanada şort alıcaz diye
avmye gittik önce şortlara baktık istediğim gibi bişey bulamadım
derken indirim reyonunda çok güzel bir takım bulduk cadıma
tülten fırfırlı etek üzerine buluzu ve kilotlu çorabı takım çok hoşumuza gitti
vazgeçtik şorttan onları aldık iyikide almışız çok tatlı oldu kuzum
koçtaşada uğrayıp yemek yeyip eve geldik aceleyle evi toparladım
misafirler geldi çok güzel bir akşamdı aslında 17 şubat doğumlu
ama hafta sonu yaptık doğumgününü nice yaşlara tekrar minik bebeğim benim :
69:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…