Popüler Konu Sevgili günlük...

ayaklarıma kara sular indi..... annemle çarşıya gittik,eve yeni mobilya aldık salon takımı,oturma odasına kanepe falan...babam sağolsn başının etini yedikde adamın nehaliniz varsa görün dedi sonra annemi brıllanta soktum klozet takımı aldırdım ...evi yeniledik sayılır..tabi bi kaç sene sonra abimle ben bu evden gidince,annemle babama bu ev çok büyük gelicek gnlükcan bomboş olur evimiz ozaman.evin yarısı benim eşyalarımla dolu sayılır..kocaman evimiz var salon ve çocuk odası bomboş kalıcam oturma odası onlara yeterde artar bilee onlardan nasıl ayrılıcam bilemiyorumki
neyse nerden çıktı buu dur günlük durr bi rüya gördümki hayırdır inşallah..
yaz gelsin artıkk babamın şu tatil sözünü bekliyorum.tabi geçen sene gidemedik yine bu yaz gezmeye niyetim var ilk yalovaya tatile gideriz diye planladık sonrada memlekete gitmeyi istiyorum ama köye temiz bi dağ havası almam lazım...15gün yeter ...
bilemiyorum hayırlısı ..iki dedemede hediye alacağım günlük.birisine kazak biriside benden takke istedi :)
alıp birileriyle yollamam lazım...sınavlarımıda geçtim ya açıköğretimden hemde onun için hediye olur.hepsi arayıp soruyorlar geçen naptın geçtinmi diye...
çook yoruldumm yaaa topuklu ayakkabılarla gittim vallaha eve zor attım kenimi yürü yürü ellerde poşetler bide markete girdik alışverişte yağmurda başladı yağmaya...neyseki herşeyimizi aldık.elime para geçti tekrardan kısmetim açılıyorrrrrrrr ay başı taksit yatırdıktan sonra düzgün biyerden bi takım kıyafet almayı planlıyorum...hadi şimdik bi yeşil çay içip kendime gelmem lazım......

Heyt günnüş naber nan
Bundan sonra dileğim
Allah korkusu olan insanlar çıksın karşıma
Acımam can yakarım ben
Kimsede neden demesin
Nedeni belli ortalık oyuncu dolmuş bi haberiz yahuu....

selam günlük.yeniyim ben.işyerindeyim.iş yokkkkkkkkk....zaten 4 gün çalışmadım,bugün geldim ama yok.neyse buna da şükür allahım

Doğum günümü hatırlayacağını düşünüyorum ama mesaj atar mı ya da arar mı bilmiyorum.

Büyük ihtimalle asla bir şey yapmayacak.

Zaten geçen yıl aradığında açmamıştım.

O olduğunu biliyordum halbuki.

Yanımdayken olmuyor ama uzaktayken de özlüyorum.

Aşık değilim de bana olan aşkını özlüyorum.

'Kimse seni benim kadar sevemeyecek, benim gibisi karşına çıkmaz' demişti.

Çıksa nolur ki? Ben sevmedikten sonra...

Dün gece ufacık bir şey üstüne düşündüm ve rüyamda sadece o şeyi gördüm.
Hem de film gibi.
Ama istediğim bir şeyi düşünüp yatsam yyooookkk girmez rüyama.
Sinir oluyorum.

Ders çalışasım da yok hiç.
Hiçbir şey zevk vermiyor.
Yine bir mutsuzluk hakim bende. (
Ooofffffff... (

günlük benden cvp bekliyor biliyorum ama ne cvp vercem ona
çok değerli benm için,ben şimdi anlatsam görmek isteyecek beni
olmaz be günlük biliyorsun işte çok ihtiyacım var aslında onla konuşmaya
konuşcam eninde,sonunda anlatcam derdmi

kimbilr günlük...diledim dün gece...
kabul olursa,eğer ilahi bir adalet varsa diyorum
bir ömrü verrim ben yeter ki olsun dileğim
ne dersin ha günlük olur mu sence

son olarak millete hava atan insanlardan nefret ediyorum
falancanın şuyuyum,rütbesi şu,maaşı bu
geç bunları kızım
sen kimsinn,sen nesin onları söyle
öyle caka satma

Çok yağmur yağdı bugün, birileri geldi birileri gitti önümden... Kötü hislerden başka hiç bir güzel hissi hissedemiyor ruhum. Donmuş gibi tüm mutlu duygular... İçimde hep bir sevinç olmasını isterdim, büyük sevinçler yaşamak isterdim eskisi gibi küçük şeylerden. Sükunetim beni boğuyor... Bir yere gidip avaz avaz bağırasım var artık gözyaşı yetmiyor... İçimde bir şeyler öldü. Dirilmiyor. Diriltemiyorum ve bu duygularımı kimseyle paylaşamıyorum. Sadece bir umut var, o beni hayata bağlayacak olan. Rabbim'den dileğim çabuk yollasın bana umudumu İnşallah en yakın zamanda...

Sevgili Gunluk,
Biliyor musun,cok sukur,gecmise, gecmistekilere inat hala gulumseyebiliyorum...bu arada dogumgunume neredeyse 5 gun var ama ikinci erken hediyem de kargoyla geldi... sevmek, sevilmek cok hosmus, resmen sevgi arsizi olup ciktim,umarim 2011 hep boyle guzel gider..!!!

günlüğüm sonunda bir neticeye kavuştum!
o kadar aydır çalışmam sonunda meyvesini vermeye başladı.. çok mutluyum.. çok yorulmuştum gemileri yakmak üzereydim ki bu sonuçlar çıktı. sonunda tezimi yazmaya başlayabilirim artık.
aşk maşk işleri de yalan biliyorsun, hepsi gibi bunun da heycanı hevesi geçti gitti.. mantıklı bakınca olaya zaten olmayacağını da gördüm.. bir rahatlık geldi ohh bee dedim şimdi sadece çalışıyorum..
tezime bebeğim gibi bakıyorum resmen.. sanki haziran da çocuğum olacakmış gibi heycanlıyım..

sinirlerim öyle tepemdeki patlaya az kaldı ama sabır sabır içimden gecenleri bi yüzüne söylesem rahatlıcamki ama soylesem sonu benim yüzümden olacak sanki cok yardımınız dokunduda bide adamın calışmasına kafayı takın neymiş cok calışıyomuş neymiş saat kaça kadar calıştığı belli değilmiş miş miş miş allah işsiz bırakmasın calışsın olsun diyeceği yerde lafa bak neyse cok konuşmıcam günlük gideyimde bir cigara yakayım bari

İzmir bugün kapalı günlüğüm... Yağmurlu...
Sanki son zamanlardaki üzüntümü paylaşıyor benimle...
Gitmedim bende okulu zaten kendimi toparlıyamıyorum...
BOğazlarımda iltihaplandı...
Keyfim yok bugün pek ...
Biraz test çözerim bugün...
Öyle geçirmeye çalışıcaz zamanı...​

Günnüşümmm bir insanı tanımaya çalışmak ne kadar zormuuşşş

günlükk canım sıkılıyorr

güvenim diyorum ama hep bişiler çıkıyor acaba konuşmayı kesmein işareti midir rabbim işarte mi veriyor bana anlıyamıyorum güvenmeye başlım diyorum bir sorun ...

ne yapsam şaşırdım kaldım..

gunluk su anda hayatımda en zevk aldıgım seyı yapıyorum tabıkıdeeeee

nescafem ve cıkolatam en sınırlı anımda bıle yumusuyorumm.işler o kadar cokkı gunluk sana bıle yazamıyorum ama sukur ıyıyım dun askımla bulustum canıma kıyamam puruzlu ıslerı var cok takıyor kafasına uyuzum benım.

cok zor günnük...
zaman gecsin diye beklemek cok zor...
bir sürü soru kafamda, acabalar icindeyim yine...
herseyi akisina biraktim, bekliyorum öyle...
sonradan farkettigim ama degistirmek icin cok gec kaldiklarim beni cok üzüyor...
mutsuz degilim ama tam anlamiyla mutlu da degilim...
kim adam akilli mutlu ki zaten...
belkide cok sey bekliyorum, en iyisi istekleri minimuma indirmek, olmadigin icin üzelecegim hic birsey kalmaz o zaman...

günlük bugün çok yoruldum çok yoğundu
canımda kışgünü nasıl dondurma ve tiramisu istedi anlatamam akşama dondurma alıyım
bugün hiççç yazasım yok
facemide kapattım msne de girmiyorum hayatla bağlantımı kestim sende olmasan ben ne yapıcam :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…