Popüler Konu Sevgili günlük...

İnsan nasıl alışır içindeki cam kırıklarına
baba?

Nasıl baş edebilir kötülüklerle susarak mı diş göstererek mi?

Hep elimi tutardın baba arkadaş gibiydik yol gösterirdin bana yalnız mı kalayım bu yolda?

İki gündür askerler uğurlanıyor, konvoy yapıyorlar balkondan izliyorum ben de günlük. Ağlamaktan gözlerim şişti artık az önce iki otobüs gittiler
Bi zamanlar birisine vatanını ne kadar seviyorsun diye sormuştum, susarım bu soru karşısında demişti
Ben de şimdi susuyorum günlük, vatan sevgimin üstüne bir şey yok

doğumgününden bir gün önce küçücük bir sebepten terkeden nişanlıya ne denir günlük?
ne denebilir?
güzel hediye,güzel kutlama di mi?
herşey o kadar saçma ki aslında..
neyime güveniyorum ki?
neyime güvenip de bi ilişkinin ardından gidiyorum 5 senedir?
neyine güveniyorum onun?
bak işte..
yine içindeki canavarı saldı ortalığa..
yine darmadağın etti herşeyi..
geçtiği her yeri yıktı gitti.
ne kadar salağım aslında.
bir insana bu kadar değer vermek salaklığın da ötesinde..
üzülmüyorum,ağlamıyorum artık..
belki de gerçekten bitmeli.
böyle zamanlarda ortaya çıkan o kaba,kırıcı,umursamaz adamdan korkuyorum..
ben o adamı istemiyorum.
benim sevdiğim adam değil o..
bitti günlük bitti...

slmmm....

offf içim kararıyo sabah zor uyanıyorum uykusuzum hiç halim yok
yarın yine sabah erken kalk 1,5 saat yol tep.
evi temizle sil süpür.
offf evlenmek ev düzmek ne zor iş.
havada buz gibi.
bi kaç saat evde uğraşıcaz daha eksikler var hiç bitermi zaten.
sonra damatlık almamız lazım.
daha bindallı bakmamız lazım.
bu havada nasıl olacaksa tabi :26:
offf benimkide çok agresif herşeyi kafasına takıyo sinir ediyo beni
evin temizliğini bile o düşünüyo
neymiş haftaya ctesi eşyalar geliyomuş evi acil temizlememiz lazımmış
ya diyorum haftasonu gideriz hallederiz ne olucak niye gözünde büyütüyosun diyorum
daha parke süpürgeliklerinin üstünde kalan eski boyayı kapatmam lazım
kapıların kenarlarını boyamam lazım
küçük odada kabaran duvarı zımpalayıp tekrar boyamam lazım
v.s v.s sayıyoda sayıyo
off içime daral getirdi ya...

Huzurluyum bu sabah günlük.
Sakinim.
Yorulmadım beklemekten.
Sevdiği insanı beklerken bile kendi ayakları üzerinde durabilmeli insan.
Kapatmamalı kendini dünyaya, dövünüp neden kavuşamıyoruz diye ağlamamalı.
Sabırla bekleyebilmektir belki de bir insanı sevebilmek.
Hep okurdum lisede.
Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğünü umursamayın derdi kitaplar.
Tabi derdim, ama aslında anlayarak demezmişim.
Sevdiğim insanlar var hayatımda, çok değiller ama nicelik hiç de önemli değil günlük.
Hayatımda kapladıkları yer önemli olan.
Diğerlerinin ne düşündüğü çok da önemli değil.
Güzel günler yaşıyorum ve güzel günler beni bekliyor.
Bir insanı çok içimden gelerek seviyorum, yorulmuyorum yanımda olacağı günleri beklemekten..

Son düzenleme:
selam günlüğüm
allahın izniyle hallettim işlerimi
akşam baya konuştuk eşimle
evet biçok konuda haklı ben çabuk pes ediyorum
ama artık hayır pes etmek yok
bu uyuşuk tembel hallerimden kurtulmam kendime gelmem
lazım neticede küçük bir kızım var onun için allaha şükürki eşim hep yanımda
bugünümüze şükürler olsun

günlükkk

perşembe dabahı karabasan geldi üzerime çok kötü oldum hala etkisindeydim dğn gece saat 2 oldu ben uyuyamadım yine aynı şeyi yaşıcam diye... ilk defa başıma böyle birşey geldi ya..

günlük öyle uykum var ki,akşam olsada eve gidip uyuyup gece kalkı ders çalışsam öle zevkli geldiki bana ders çalışmak

allahım dualareımı kabul etti hep isteksizdim rabbime dua ediyordum neolur içimden bir istek gelsin dört elle sarılım derslere diye çok şükür derslerime çalışmaya bitirdim inşallah bu sene 2 yi bitirip 3 sınıfa geçicem...

evet biri var gibi günlük ama bilmiyorum hazır mıyım değil miyim .bundan önceki ilşkimden dolayı erkeklere olan güvenim sıfır oldu,ne dese yalan söylüyor diye düşünüyorum,haksızlık ediyorum ona..

ablasına benim resimlerimi göstermiş günlük,çok beğenmiş ablası beni,ama çok erken oldu söylemek için anlatıcak ablasının ne dediklerini..beklemedeim,merakta ediyorum açıkcası günlük....

gunluk ya dusunebılıyormusun 110 tl olan derı ceket 20 tl ye dusmus olamaz boyle bırsey ya bıede gıcıklık gıbı ay sonunda yapmazlarmı ındırımı cepte fazla para yok.ceket ve elbıse aldım ama daha ordan almam gereken cok sey var.bakalım az sonra patron gelır ona soylıcem ıstıyorum cunku onları benım olmalı.elbısede 60 tlden 20 tl ye dusmus montlar derı ceketler badıler ne ararsan.....

dun 11 e kadar calıstım gunluk o kadar sınırlerım bozuldukı ısım cok ıyı patronum ıyı ama su ınsanlara havadan havadan bakması benı delı edıyor.her hareketı gıcık gıcık. bask bır ıs bulsam durmıcam burda.700 tl maas alıyorum ssk var sabah 8.30 12.00 13.30 17.30 mesaı saatlerım memur gıbı boyle ıste bulunmaz offfffff sabır dıyorum baska bısey degıl

sevgili günlük
şu forumlarda kaynanalar yüzünden çıldıran biz gelinlerin sevinmesi için onların beter olmasını bekleyerek heba olmak istemiyoruz...biranönce ortadan kalksınlar nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çocuk özlemimden, hevesimden ve hayallerimden yavaş yavaş vazgeçmek üzereyim. her konuda kendimi kandırabilirim ama masum bi bebeğin sorumluluğunu tek başıma taşıyacak gücü kendimde görmüyorum.
benim zaten bi bebeğim var hiç büyümedi ve büyümeyecek.. herşeyi benden bekleyen bi eş. küçük bi bebeğe aynı anda bakacak gücü kendimde göremiyorum allahım sen yardım at.

günlükcüm bugün hava çok bunaltıcı.yani havada bunalımda,bende bu ara..depresyona mı giriyorum ne??canım ne dışarı çıkmak istiyo,ne televizyon seyretmek istiyo ne de başka bişey.hani beni şimdi uyutsalar iki gün sonra uyansam 'ammada uyumuşum ben yaa' diyesim bile yok,yeterki zaman geçsin.bunalımdan kitaba sardım yine öğrencilik zamanlarımda bitmek bilmeyen 2. dönem sonu tatillerinde yaptığım gibi.'sıkıntıdan kitabın sayfalarını yiicem' derdim ya hani,aynen o şekildeyim.bu ara beni kimse anlamıyo.kim anlasınki?anlasada benim için n'apsınki?hiç...
bi okul okudum,bölümüme göre iş bulamadım.bi işe girdim,istediğim gibi çıkmadı,dikiş tutturamadım.evlendim,hadi bari o olmadı bu olmadı anne olayımda çocuk büyüteyim bari dedim,onu da beceremedim.'daha dur bakalım,yolun başındasın' diyip pispis sırıtanlarada sinir olmaya başladım.her ay yolun başıysa,hani,nerde bu yolun sonu?inşallah gideceğim doktorda 'bekleee bekleee' demezde derdime bi çare bulur.denemekte yoruyo insanı.eşim artık bıktı.denemeyi bırak arkasını dönüp horul horul uyuyo.benimse gecelerim geçmiyo artık.yarı uyuyorum,yarı uyanıyorum.kafamda bin tane düşünce.sigarayı da bıraktık çocuk sevdasına.ya dert küpüne dönücem yakında,ya da çocuk diye önüme geleni yemekten araba tekerine..
bilseydim buna bu kadar sarıcağıma başından eşimi ikna eder istanbulda formasyon alır,1 seneyide böyle meşkaleyle geçirirdim,aklıma çocuk falan gelmezdi.ama gözü körolmayasıca beni aralık ayında dürttü dürten mothercarede arkadaşımın bebeği için hediye bakarken 'ben niye olmayayımki?benim neden bebeğim olmasınki?karnım şişmesinki?'..eve gidip anneme isyanı bastım 'bıktım başkalarının çocuklarına hediye almaktan,zıbın seçmekten.kendi bebeğime almak istiyorum artık.sinirlerim bozuluyo anne' dedim.ne zaman bi bebek mağazasına girsem hamile kadınlar ya da kasiyerler tuhaf tuhaf bana bakıyolar,ya da bana bakıyolarmış gibi geliyo.beni herkes hala öğrenci sanıyo.evli kadın olmuş olmak için illa dışarıda çökmüş,bakımsız ve paspal mı görünmek gerekiyo?ne var?elalem 19,20 yaşında 2.yi doğuruyo.ben 24ümde anne olmak istemişim,suç mu??hem ben onu yapıpta doğurana kadar 25 olmuş olcam çoktan.
işte bööle günlük..ohh be rahatladım!yarın olsun,kociş gelsin ilçeden onla da konuşucam yine.her zamanki nutuklardan attırıvercem 'kendi başıma uğraşıyorum,böyle bebek olur mu?sen de benimle birlikte çabalamazsan nası baba olucaksın?' diycem.

Günlüğüm ben geldim, ne zamandır yazamadım sana...
Yarın kayınvaldem gidiyomuş
Ahhh canımmmm çok üzüldümmmm
Bu akşam görmeye gidicez kendilerini, nemrut suratlı karı
Neyseki ordan kalkıp arkadaşlarla buluşucağımız için çok zaman geçirmeyiz.

Günlüğüm düşünüyorum da bazı şeyleri kafama çok takıorum çok düşünüyorum ve bu yüzden takıntı haline getiriyorm.
Eminim bunları atlatabilirim, bazen çok bocalıyorum. evim, işim, kocam, ben derken şaşırıp kalıyorum.
Ama daha evleneli 4 ay bile olmadı.
Eminim bu süreç benim için kolay geçmicek, geçmiyo da...
Ama atlatıcam.Hemde en güzelinden

selam günlükcan..
dün vurdum kendimi alışverişe
bayanlar için alışveriş yapmak mükeemmel bi duygu ne derdi varsa unutuyo insan sankiiyi geldi baya..
demiştim ya yapmayı planladıgım şey güzel geçer inş diye:26:
yaptım ve kaynanamla aramızdaki buzlar eridi çok şükür daha iyi oldu:97:
gerisi artık askerim gelince düzene girer İNŞALLAH be günlük..:93:
rabbim herkesin duasını kabul etsin..
işim çok güzel gidiyo,sevdim orayı alıştımda bana göre tam..
ehliyet kursuna yazılmayı planlıyorum..araştırıyım bi kursları
son 44 günü kaldı bitanemin
şükürler olsunkii..
günlük aöf sınavına ne kaldı şurda ve ben hiiiç çalışmadım:2:
kalıcam kesin..bu hafta sonu full çalışmayı düşünüyorum çalışabildiğim kadarıyla
birazdan dişçiye gidicem canım çok yanıcak yine bitsin bu eziyet artık..
uzun zamandır sana böyle uzun yazmamıştım iyi oldu
görüşürüz yine..
hoşçakal

Son düzenleme:
seviyorum evliyim mutluyum

akşam yemek yapmaya üşeniyorum kocacıım[/​
B]

Ay ne oldu bana anlamadım, içime Urfa'lı biri falanmı kaçtı ki, bir çiğköfte merakıdır gidiyor.
Sanki aşeriyorum, her gün yesem doymıcam, ne oluyor bana Yarabbim, Iğdır'da canım isterse nerden bulcem ben çiküfteyi...
Kocemi taa Urfa'ya gönderirim, orası İstanbul'dan daha yakındır en azından, taa oralara götürmek değil, çeksin biraz

ohhh be günlükkkk hep bugünü beklemiştim sana yazmak içinnnn haykırarak hem bağırıorum hem yazıorum hazırmısın :26:

şafak 81 DÜZCE 'YE selam yola devam

selamm günlükk
sıkıntılı günlerin ardından süper haberler aldım bugün
artık herşey netleşiyor
istediğimiz tarihi ayırttırıcaz artık
inanabiliyomusun davetli listesini bile hazırladıkk
Mutluyum herkese nasip olsun....

seviyorum ben bu adamı be günlük hem de çooook seviyorum...
beni hiç utandırmadığı ellere fırsat vermediği için
sevdiğini saydığını bana ve herkese göstermesine bayılıyorum
çok mu şanslı bi kadınım neyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…