geberesiye sevdim ben onu
ölesiye...aklımı kaçırırcasına,manyaklaşırcasına,ölürcesine...kimine göre arabesk gelebilir,evet arabesk,acılı,buram buram aşk dolu,tutku,gerçek, dünya üstü bi sevgiydi
evet;bu aşk bu dünyaya göre değildi!çünkü böyle bir aşk yoktu!...
ama noldu??bitti:)şaka gibi dimi:)onsuz soluk alamadığım,hasretinden nefesimi kesen herif hayatımda değil
bensiz duramıyan,çılgınca özliyen herif artık yok...
ne diyebilirimki:)acı bi gülümseme bu,inanma bu gülüşe.zaten sahtekarın teki oldum.öyle sahte bi kişiliğimki
hayatım şu an yalan üzerine kurulu.bambaşka bi kız var...üzgün durmayan,etrafına neşe saçan,kısaca 5 sene önceki hatunum...ama bu ben değilimki....hala içim acıya,yanıyorum,
bu sabah noldu biliyomusun,sabah ezanı okunurken,onun ismini haykırarak uyandım.ağlıyodum.çünkü uyandım o yoktu,ama onun adını bağıra bağıra uyandım...
yanıyorum ulan,cayır cayır yanıyorum hemde,evet acı çekiyorum,ama bu acı dibine kadar yaşanmalı
ama,millete bunu göstermicem,kimsenin yanında ağlamıcam,kimsenin yanında adını anmıcam.hala onun hayaliyleyim biliyomusun
sanki yine barışıcaz gibi,sanki yine mutlu makara günlerimize geri dönücez gibi
kokusunu tekrar içime çekicek,hasret kaldığım tenine dokunucak gibi.gözlerine bakarken eridiğim günler geri gelicek gibi
ben onunla büyüdüm,onunla sevdim bu hayatı.hertaraf rengarenkti,cıvıl cıvıldı.şu an her yer gri,kapkaranlık...ışıklarım kesik
yaşam durdu benim için!bu neyin umudu gerizekalı diyorum,bitti artık,geri dönersen dötsün diyorum,senin ben...diyorum ama,noluyo2 sn sonra ölürcesine onu özlüyorum ve bir umut bekliyorum
nereye kadar??