Popüler Konu Sevgili günlük...

Bebişim
Mutluyumm.. Allah nazarlardan saklasınnn
Sonunda annem şu nişan lafını ağzına aldı
Bikac gün icinde cağıralım gelsinler kararlaştıralım artık dedi
2ay kaldı ve herseyi 2ayın icine sığdırmaya calısırken aceleden baştan savma olmasını istemiyorum
Cevremde yada forumda arkadaslardan görüyorum temmuzda nişanlancakların bile nişan tarihleri belli..
Neyse umarım hersey istediğim gibi olurr:78:

İzlediğim filmin etkisinden çıkmayı bekliyorum.

Çıkmak istemiyorum aslında, oooooffffffff.

Resmen 4 yıl önceki beni izledim günlük.

Üzücü olsa da güzeldi, çok saftı o hisler.

Şimdi neredeeeee o duygular, nereedeeee!!!

mağduram mağduram :) hay allahım ya hiç güleceğim yoktu akşam akşam....

evi yerleştirdik çok şükür eksikler var perşembeye bi kaç eşya daha gelecek günlüş..

istanbull bukadar soğukmuydun sen üşüttün içimi......

açtım cem adrianı ....

sen benim hiç sevmediğim sessizliğimmmm
sen benim terk ettiğim şehirlerimsinn...
huzura bak günlük huzuraa yeminlen içimmmden tertemz berrak gibi sular akarsular akıyor sanki....................
yarın alışveriş :)

Son düzenleme:
bitsin artık şubat... halbuki ne de çok sevmiştim taa en başında... meğer aceleci davranmışım ; her konuda yaptığım gibi... acele kararlar veriyorum sonra da acaba acele mi ettim diye kararlarımdan yavaş yavaş dönüyorum... ya da dönmek istiyorum da tam dönemediğimden yumuşatıyorum... ama kimin uğrunaaa... belki de sadece kendim için ya da kendime inat...

ne düşüneceğimi bilemiyorum hiç... :44:

Boşlukta hissediyorum kendimi halamın yokluğuyla...
1 hafta oldu günlük... 1 hafta sanki yıllar gibi geçti bana...
Şuanda iyi olduğunu hissediyorum sadece...
Üzülme acı çekmiyorum artık der gibi...
Yanımda istiyoruim halamı... Ama o artık uzakta....
Atlatılmaz bir acıymış... BAzen gülümsesemde yalandan oluyor...

Diğer herşey iyi sayılır şükür günlüğüm...

Günlük öyle zor günler ki, tabii çok şükür halimize yine ama artık güzel bi şey olsun şu hayatımda yaa havalara zıplayayım bende, bi ohh diyeyim yaa..

Kendimi kasmaktan yoruldum biliyo musun, normalde dinlenmek için uyunur di mi, ben uyanıyorum kaskatıyım, dişlerimi nasıl sıkıyorum bilsen farkında bile değilim..

Üstüne afiyet bi de grip olucam sanırım çok fenayım, umarım olmam yoksa 1 hafta sürer bu, zaten dinlenemiyorumki

Rabbim güç ver...

gecen gece okuldan eve gece 12 de geldikten sonra bugun de tum gun okuldaydim..
biraz yorgunum ama icim rahat.. calismalarim istedigim gibi gidiyor cok sukur.. artik hiz kazanmaya basladim..
saymayi biraktim artik cunku deney sayim 200 u asti coktan.. ve sanirim bu ancak deneylerimin 3 te 1'i...
ohh yarabbbiiiim sen bana yardim et...
bir de icim cok aciyo nedendir bilmiyorum.. icimden surekli onunla konusuyorum, onunla karsilastigimizi hayal edip neler soyleyecegimi kuruyorum..
kendime bu iskenceyi neden yapiyorum hic bilmiyorum...

yaram bicak yarasi gibi.. surecek tek merhemim yok, hava soguk icim ayaz, iyilesmeyi bekliyorum kendi kendime.. kimse gecicek dahi demiyor.. oysa bazen insan tek bir ses duymak istiyor.. bosver gececek desin.. yalan olsun belki ama yaninda biri olsun, yarana elini koysun sizisini dindirsin..

Allahim bana oyle birini nasip etki omur boyu hem dostum hem esim hem arkadasim hem guvendigim hem asik oldugum insan olsun.. yarama merhem, ruhuma ilac olsun.. iki cihanda da yuzumu kara cikarmasin, yolundan ayirmasin, hayatima kariyerime engel olmasin, bir kez olsun pisman etmesin ne ele ne aileme muhtac etmesin, yuzumu yere egmesin, iyi ki var dedirtsin.. Tabi aynisi onun icin de gecerli olsun...

geberesiye sevdim ben onu
ölesiye...aklımı kaçırırcasına,manyaklaşırcasına,ölürcesine...kimine göre arabesk gelebilir,evet arabesk,acılı,buram buram aşk dolu,tutku,gerçek, dünya üstü bi sevgiydi
evet;bu aşk bu dünyaya göre değildi!çünkü böyle bir aşk yoktu!...
ama noldu??bitti:)şaka gibi dimi:)onsuz soluk alamadığım,hasretinden nefesimi kesen herif hayatımda değil
bensiz duramıyan,çılgınca özliyen herif artık yok...
ne diyebilirimki:)acı bi gülümseme bu,inanma bu gülüşe.zaten sahtekarın teki oldum.öyle sahte bi kişiliğimki
hayatım şu an yalan üzerine kurulu.bambaşka bi kız var...üzgün durmayan,etrafına neşe saçan,kısaca 5 sene önceki hatunum...ama bu ben değilimki....hala içim acıya,yanıyorum,
bu sabah noldu biliyomusun,sabah ezanı okunurken,onun ismini haykırarak uyandım.ağlıyodum.çünkü uyandım o yoktu,ama onun adını bağıra bağıra uyandım...
yanıyorum ulan,cayır cayır yanıyorum hemde,evet acı çekiyorum,ama bu acı dibine kadar yaşanmalı
ama,millete bunu göstermicem,kimsenin yanında ağlamıcam,kimsenin yanında adını anmıcam.hala onun hayaliyleyim biliyomusun
sanki yine barışıcaz gibi,sanki yine mutlu makara günlerimize geri dönücez gibi
kokusunu tekrar içime çekicek,hasret kaldığım tenine dokunucak gibi.gözlerine bakarken eridiğim günler geri gelicek gibi
ben onunla büyüdüm,onunla sevdim bu hayatı.hertaraf rengarenkti,cıvıl cıvıldı.şu an her yer gri,kapkaranlık...ışıklarım kesik
yaşam durdu benim için!bu neyin umudu gerizekalı diyorum,bitti artık,geri dönersen dötsün diyorum,senin ben...diyorum ama,noluyo2 sn sonra ölürcesine onu özlüyorum ve bir umut bekliyorum
nereye kadar??

günlük bir aksilik çıkmazsa sözlüm 11 inde gelecek. çokbunalmıştım bu haberi duyunca kalbim zıp zıp zıplıyor

benim bunları kimselere anlatacak gücüm yok
anlatacak kimsemde yok
o yüzden sana yazıyorum günlük
çok şey yaşandı herşey bir çırpıda silinir mi bilmiyorum
ama yarın olucak ve o aşık olduğum güneş tekrar doğacak ben başka bir hayata başlıyacağım
herşey başka olucak
ben yalanı sevmem kimseye yalan söz etmedim bugüne kadar
yalan dediğin nedir ki zaten bugün söylersin ertesi gün koşa koşa çıkar bi yerden karşına
ben inanıyorum ki ben bugün saat 18. den sonra olan hiç birşeyi haketmedim
ağlamak en kolayı bugün sadece onu yapıcam çünkü başka bişey için gücüm yok
hayat bu ölüm olsada devam eder
ben üzüldüm diye bunları yaşadım diye hayat durmaz
Allahım elimden tut ne olur

Sevgili Gunluk,
2 haftadir uyku, huzur vermeyen grip nihayet bana olan tutkusundan(!) vazgecti ve beni rahat birakti, bugun kendimi cok daha iyi hissediyorum..sanirim sinema, avm derken guzel bir gun bekliyor insallah!

günaydın günlük günaydınnnnnnnnn bugün güzel bir gün olacak inşallah..onun sesiyle uyanmak, balımmm deyişini duymak öyle güzel ki asla asla vazgeçemeyeceğim bişey bu çabalamam lazım günlük onun yanına atanmam lazım bana şans dileeee her şey güzel olacak

Günlük, buraya bişeyler vıdı vıdılamak için geldim ama
Şuan gözlerimden akan yaşları durduramıyorum...

Tanrıçamın yazdıklarını okudum ki,
Sanki ben çektim o acıyı okurken, sanki benim içim yandı cayır cayır...

Hayata küstüm şuan Günlük, herkese, herşeye küstüm...
Tanrıça gibi bir insana bu acı çektirilir mi ?
O neleri haketti, nelerden feda etti aşkı için...
Yazıklar olsun, ne diyeyim...

Boğazıma bir düğüm geldi oturdu, şimdi Tanrıçamın yanında olmak vardı, dertleşmek vardı, hatta sarılıp ağlamak...Sanki kardeşim gibi...

Gelse şimdi, konuşsak en azından şurada...
Canım kankam benim ya...

Sadece benim için değil değer verdiğim insanlar içinde zor günler gözlemlediğim kadarıyla...
Savrulmak lazım bazen böyle demek ki..
Pazar günü kasvet demek ki acaba ??

bana haber vermeden gitmiş anlatmış her şeyi grubumuza.
kendimi çok suçlu hissediyorum.
kendime yakışmayan bir şey yaptım,evet pişmanım ama geçen zamanı geri getiremem.
bol bol dua ediyorum onun için,başkada yapacak bir şeyim yok malesef.
okulda her şey eskisi gibi olur inş:18:

bugün alışverişteydim yemek yemeye biyere girdim tek başıma oturdum yemeği bekliyorumm..karşımdaki masada bi bayanla bi adam oturuyorlar ama garip dikkatimi çektiler konuşmuyorlar böyle biri oyana biri buyana bakıyor.normalde dikatimi çekmez ama çekti işte gariptiler...sonra yan masadan iki kadın bi kız çocuğu bunlara bişeyler diyip güldüler sonra anladımki..bunları tanıştırmak için görücü usulu göstermek için gelmişler .bunlarda tanışıyorlar heralde evet denirse istemeye gidilecek ...öyle ara ara bakıyordum bunlara ama çok soğuktular çok garibime gitti.........
5 ay sonralarını hayal ettim kız onun karısı olacak belkide!!
şimdi buz gibi durduğu adamı 5 ay sonra karısı....
belkide hayat bu günlük!!!
belkide bukadarcık...
en iyisi onlarınki belki..
bi aşk peşine takılıp gitmeden en kısa yoldan mutlluluk!!
en güzeliymiş!!kalktı gittiler..
epeyce düşündüm arkalarından...yemeğimi yedim karşı sandalyem bomboş :)o bana bakıyordu ben onaa.............tek başımaaaa

rüya gibi günler geçirdim günlük..herşey o kadar o kadar o kadar güzeldi ki tarif edemem
çok üzüldük kızlarla döndüğümüz için çünkü çok alışmıştık
ah be Ankara ben küsmüştüm sana ama yine kalbimi fethettin hee..
Türkiyenin her tarafından bi sürü barodan bi sürü arkadaşım oldu
hepsiyle kaynaştık çok güzel vakit geçirdik
ankara barosu avukatlarından da genç avukatlar bize arada bi eşlik ettiler..gönüllü olmuşlar..
ben de o gönüllülerden birine hafif bi gönüllü oldum ne mülayim ne tatlı bi çocuktu o öyle bee
hemşeri çıktık bi de iyi mi..ama döndük işte..öff be..neden böyle hoş şeyler olacakken hayatımda hep bi engel olur ki..
kapılmadan kapatmalıyım bu meseleyi..uzak çünkü..
bi ara uzun uzun neler yaptık neler ettik anlatırım belki günlükçüm
ahhh ahhh bee

Bak günlük; okul dersleri, akşama doğru formasyon dersleri, staj, hafta sonu da 3 saat bilgisayar kursu... :s
Bazen aklıma gelince çıldıracakmış gibi oluyorum, acaba bunların altından rahatça kalkabilecek miyim diye düşünüp. İçim daralıyor. İlk kez her anım bu kadar dolu olacak.
Artık hafta içi her gün 9dan sonra evde olabileceğim ancak, bazen daha da geç. :s
Hafta sonu olan kurs saatimi 13.00e aldırdım ki bari Cuma ve Cumartesi geceleri film izleyebileyim.
Her gün sabahın köründe uyanmaya dayanamam ben yoksa.
Neredeyse hiç boş vaktim olmayacak. :s
Bir yandan da çok güzel bir şey bu gerçi.
Kafam o kadar dolu oluyor ki uğraştığım işlerle, üzülmeye vakit bulamıyorum resmen.
Yarına, yepyeni dönemime, çok çok çalışmam gereken günlerin başlangıcına hazır olmak amacıyla bugün kişisel bakımımla uğraştım önce. =))
Epilasyon ve banyo sonrasında takma tırnaklarımı takıp, saçlarımı bile sardım. =D
French manikürlü tırnaklarım tam istediğim gibi, porselen tırnak yaptırmama gerek yok. =))
Yarın sabah göz doktoruna gidiyorum; artık lens almanın vakti geldi.
Gözlük kullanmak istemiyorum ve kullanmıyorum da zaten.
Staja başlamayacak olsam düşünmezdim lens mevzusunu ama artık çok gerekli oldu.
Bir de çok fena makyaj yapasım var. =))
Kaç haftadır sade sade geziniyorum. =))
Yine makyaj fotoları ve videoları izlediğim günlere döniim en iyisi şimdi. =))

haftasonunu evden kapı dışarı çıkmayarak geçirdim nekadar çabuk geçti
yarın yine işbaşı daha dinlenemedim bile doğru düzgün
bu hafta sonu tatlı krizine girdim zaten anemle kadayıf yaptık bi güzel yedim
off günlük içim çok sıkılıyo hadi gidiyorum burdanda sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…