Popüler Konu Sevgili günlük...

Türkiye şehidisine Huysuz Virjin ve saz arkadaşlarının danslarıyla ağlıyor... Lanet olsun... !!!

Rabbim, tez zamanda, bu milleti kendine getir... !!!

Bugun 1 milyon rakamini solladik KK olarak hepinizi opuyorum.....

sana bu gün yazmayı düşünmüyodum.yazılabilecek ne bir söz,nede keyfim var!
hüzünlü anlarda söyliyecek söz bulamam.aslında yazıcak çok şey varda,nede olsa burası bir forum.
zaten mimliyim forumda,o yüzden sivri konuşmalar yapmak istemiyorum,sadece rabbim sabır versin şehitlerimizin ailelerine.tüm milletimizin başı saolsun...ne diyebilirimki başka!!!
17 ağustosu unutmakta mümkün değil.ne acılar yaşandı,ne hayatlar yıkıldı.dilerim rabbim böyle acılar yaşatmasın bir daha...
canım kardeşim aprilin günlüğünü okudum,bitaneme geçen baya uzun bir msj yazmıştım,ama yollıyamadım ve deli oldum:)bu yüreği güzel kardeşimle bir kere yüzyüze görüşmüşlüğüm yok,ama onun yüreğini öyle bir hissediyorumki!
onun dostluğunu öyle bir alıyorumki!
gelelim o zalağa(kanka dostum deme şuna ya)benim kankamı yüzyüze görme şansına sahip olan bu şahıs,hatta nikahına davetli olan bu şahıs,utanmadan arkadaşının dedikodusunu yapıyo sanal ortamdan!şaka gibi ya...kıskançlık diz boyu.zaten nikahlar olsun,düğünler dernekler hep böyledir.yok gelinliği kötüydü,yok yakışmamışlardı,yok limonata vermediler,yok pasta kötü,armudun sapı vardı,üzümün çöpü,aman kaşının üstünde göz vardı aaaadiye uzaar gider.en varoşundada böyledir en burjuvasında da...kıskançlık,çekememezlik hayatımızın her alanında vardır.okul ortamı,iş ortamı,akrabalardı arkadaşlardı vs...ama el insaf!kız seni adam bilmiş,mutluluğunu paylaşmak için çağırıyo,be fesat kişi,hiçmi Allah korkun yok bu kızın arkasından konuşuyosun!kankam boşver yaaasen aşık olduğun adamla evlendin,çokta mutlusunonlar kendi mutsuzluklarına yansınçatlayın işte
bana gelirseksana günlük yazarken aşkımla mesajlaşıyodum,ve aşkıma yazıcağım mesajı baktım buraya yazmışım
sildim tabi sonrazalak kafambi özel mesaj yazabilsemde,aprilime aşkımla tanışmamı anlatsamah kankam bi bilsen,öyle aşığımki ona
günlüko,bu kadarlık yeter bu gece.yarın güzel bir gün beni bekliyor

Son düzenleme:
günlükcümmm;

tuvalet eğitimi vermek bu kadar zor değildi sanırım ama galiba ben yaşlandım sabrım kalmadı...

keşke ramazanda başlamasaydım ama aniden oldu bende anlayamadım...

şimdi vazgeçemem yoksa bu böcük benimle oyun oynar...

inatçı ve sabırlı olmalıyım...

evet küçük bey bu öğ-re-ni-le-cek!!!

o kadar...

günlükcüm bana sabırlar dile çünkü çooook ihtiyacım var...

şu ergen psikolojisinden çıkmam gerek günlük saçma sapan davranıyorum aşkımın sabrıyla çok güzel oynadımm yaa ama günlük sevmediğim hiç ama hiç sevmedğim bir arkadaşı var ona gidince böyle oluyorum sonra başka yerlere getiriyorum falan konuyu neyse kendime gelmem lazım günlük toparlanmam gerek.2 gün sonra dogumgünü kutlucaz az bakım falan yapayım kafam dağılsınhiçbirşey olmadığı halde böyle içim sıkılıyor kimseye tahammülüm yok şu dönemim bitsede herkes rahat etse
diğer can sıkıcı mevzu hakkında çok konuşmayım ama hala bayram geçsin ramazan geçsin diye bekleniyor ne bayramı ya orda askerlerimiz şehit oluyor.kuzenim orda askerlik yapıyor sabah haber alasıya dek öldük dirildik vatan sağolsun diyemicem günlük onca askerimiz şehit olurken!!

hiç bir neden yokken
ya da biz bilmezken
tepemiz atmış ve konuşmuşuzdur

onca neden varken
ve tam sırası gelmişken
hiçbişey yapmamış ve susmuşuzdur

aynı anda aynı sessiz geceye doğru
içim sıkılıyo demişizdir

aynı sabaha uyanırken kimbilir
aynı düşü görmüşüzdür

olamaz mı
olabilir
:)

onca yıl sen orada
onca yıl ben burada
yollarımız hiç kesilmemiş
bu ağustos akşamı dışında...

belki benim kağıt para mbi şekilde döne dolaşa senin cebine girmiştir

belki aynı posta kutusuna değişik zamanlarda da olsa bi kaç mektup atmışızdır

ayın karpuz dilimi gibi batışını izlemişizdir deniz kıyısında

aynı köşeye oturmuşuzdur köhnede

belki de bir kaç gün arayla

olamaz mı?
olabilir :)

onca yıl sen orada
onca yıl ben burada
yollarımız hiç kesişmemiş
bu ağustos akşamı dışında...

aynı anda başka insanlara seni seviyorum demişizdir

mutlak güven duygusuyla başımızı başka omuzlara dayamışızdır

olamaz mı?
olabilir :)

sen nerdeydin şimdiye kadar?

Sevgili günlükçüm bugün şehit haberleriyle berbat başladık güne Rabbim ailelerine sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyo biz ne desek boş Artık kızmaya başlamıştım niye bişey yapılmıyo ramazanın bitmesi bekleniyo diye ama Allah tan RTE sağ gösterip sol vurdu da hava harekatı yapıldı umarım devamı da gelir ve ülkemiz tamamen temizlenir bu yaratıklardan gerçi onlara ölüm bile az ya neyse Rabbim bildiği gibi yapsın.
Bi kaç gün serin olan havalar yine ısındı malesef ve ben akıllı oruçlu halimle alışverişe çıktım ama pek bişey alamadan geri döndüm ayakta duracak halim kalmadığı için daha da böyle bişey yapmam
Neyse günlükçüm şimdilik havadisler bu kadar her açıdan zor kötü bi gündü

günlük artık ne istioyrum biliyormusun?
sadece mutlu şeyler paylaşmak..
herşey güzel giderken sürekli dibe çökmemiz mi lazım..
evleneli 10 ay oldu biliyormusun daha anlayamadım..
evlendim babamı kaybettim
işimi kaybettim
aniden nedeni olmayan bi hastalıktan rahatsızlandım
annem de yeni yeni rhatsızlıklar çıktı
şimdi dün gece aniden kayınpederim beyin kanaması geçirdi..

Rabbim aklıma mukayyet ol..Senden gelen herşeye razıyız..Rabim artık bedenim ne kadar dayanır bilmiyorum..
Nefes almak istiyorum..
Allah herkese acil şifalar versinn..

günlükcüküm kardeşim bugün ameliyat oluyor ani bir kararla.
İnşallah çarçabuk iyileşir,ağrısız ve sonuçları güzel bir ameliyat geçirir.

Burada benimle birlikte 15 ay Askerini bekleyen ve birlikte $afak sayan arkadaslarimi özledim..
Nasilsinizzz kizlarrr... msj yollayin uleynnnnn.. Kimisi evlendi, kimisi ni$anlandi, Kimisi Dügün hazirliklarla ugrasiyor..

Ben Evlendim, Kocacigimi aldim buraya (yurt di$ina), Mutluyuz, Huzurluyuz... Allah Herkese Gönlüne göre verir insallah

günlük sinirden geri uyuyamadım iyi mi
nerdeyse dörtte yatmıştım
çok fenayım
nasıl geçicek bugün yaa

Kötü bi sabahla hepinize günaydın ! Şehit ailelerine bol sabır diliyorum ...
Bitmedi gitti bi, yanmadık ocak kalmayack mı bu ülkede !!
Bide mal mal tv rogramlarıda taktik uygulama görüşleri verilmez mi ??
Düşmanına resmen biz bu tekniği kullanıyoruz hee haberin olsun demenin manası nedir !!
Son olsun artık son !! diye diye biz tükendik ama duyan çare olan yok !!

Günaydın günlük..

Dün aşkımın kuzeni kankamın yeni sevgilisi askere gitti.. Kızcağız beni aradı gece onu güldürmek için telin ucunda yapmadığım şaklabanlık kalmadı Bi de gitmiş üstüne aşk tesadüfleri severi izlemiş Kısa dönem gerçi 460 tan sonra bana 155 gün hiç bişey gibi gelio.. Rabbim tüm askerlerimizi korusun

Günlük o kadar kötüyüm dünden beri.
Bu şehit haberleri ne zaman bitecek..

Içim şişti sabah tekrardan baktım o ana ,babalara yazık ya ,çok kötü oldum ağladım ,kendimi onların yerşne koyuyorumda gerçekten berbat bir acı

allahım kimselere evlat acısı vermesin

kimisii evli 9 aylık bebeği var

kimisi 20 gün olmuş evliliği

kimisinin emekliliğine 6 ay kalmış

off offf yeter artıkkkk yeter

allah belanızı versinnn

ne mutlu türküm diyene

Günlük artık işten çıkmayı düşünüyorum, 3 hafta sonra okul açılacak, o güne kadar evde resim yapmak çalışmak istiyorum. ayrıca şu an o kadar yorgunum ki sanki bayılacak gibiyim. gözlerim açık ama beynim uykuda sanki. geçer mi sence bugün

"RAmazanla ilgili sabrımız bitmiştir " cümlesinin manası nedir ya ?
Savaşın ramazanı, kurbanı, haftasonu, bayramımı olur !
Bazen yöneticilerimiz ne dediğini bilmiyor sanırım !

durmak yok şehitlerimiz ölmeye devam edecekmi böyleyazık ya çok yazıksen anladın günlük daha açık konuşmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…