Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük beklediğim açıklama geldi ve atanamayacağım kesinleşti.
Belki ek alım olsa bile olmayacak.
Yine ücretli öğretmenlik ve yine kpss..Yapacak hiçbir şey yok!!!

Günlük firarperest için üzüldüm, hakkında hayırlısını diliyorum, inşallah herşey istediği gibi olur...

İlk şehit haberini ne zaman duyduk hatırlamıyorum bile... 30 yıldır saldırıydı, pusuydu, mayındı, çatışmaydı, bombaydı, lanetiydi, acısıydı... Ömrümün yarısı geçti gitti. "Terörü kazıyacağız!", laflarıyla büyüdüm ben, terörün anlamını bilmeden, yaşayarak öğrenen bir kuşak olmaktan öteye gidemedim. Bomba korkusuyla Taksim'e gitmemizin yasaklandığı günleri de yaşadık, bir sevdiğimizin Doğu'da asker düşmesinin korkusunu da...

Değişen ne? Duyarlılaştıkça duyarsızlaşan Türkiye! 5 gün sonra 8 şehidimizi yine hatırlamayacağız! Taki, yeni şehit haberleri yankılanıncaya kadar! Ne güzel, durmadık yola devam ediyoruz, açıyoruz, açılıyoruz, bir türküyle millet olmanın bilincini yaşayıp, bir mayınla düşman olmanın tadına varıyoruz...

çok pis fake hesap buldum

hatun kasım ayında evleniyorr kasım gelini tamam hayırlı olsundaa bir yandan kasım ayı anneleri topiğinde doğuma hazırlık yapıyor..ortaya çıkartınca nerenden uyduruyorsun diyor galiba yazdıklarını okuyabildiğimizin farkında değil yöneticiiiii götürünnnnn

Gidiyor aslanlarımız gidiyor hiç uğruna..
O analar babalar 20 yıl boyunca nelerle sınanıyor.. Ne zorluklarla büyütüpte asker eyliyorlar.
30 yıldır bıçak kemikte ! Lakin gel gör ki ateş sadece düştüğü yeri yakıyor !
Kimse masal okumasın artık. Hani son teknolojiyle donanmıştı Türkiye? Nerede o uçaklar? Neyi bekliyorlar daha?
Daha kaç canın yanması gerekecek.. Kaç anne oğulsuz, kaç çocuk babasız, kaç eş kocasız kalacak? Ne zaman çıkaracağız kafamızı?
Canım/ız yanıyor..
Ruhunuz şad olsun.. Toprağınıza bereket yağsın mehmetçiklerimiz..

Yazıklar olsun bizlere ki buna göz yumuyoruz !!
Eskiden şehitler 1 tane 1 tane olurdu, şimdi 8-10 tane !!
Kör müsün Türkiye ??? Uyan ve ses ver artık !!!
tüm şehitlerin elleri yakamızda !! bize onların öcünü almadan rahat yok !!
yaşamak bize helal değil böyle suskun kalırsak !!! vakit birlik olma vaktidir, edebiyat yapma vakti değil !
Kendine gel Türkiye !! sen bu değilsin, susmaz, göz yummazsın,
uyan uyan uyan !!! yoksa bu topraklara kanı değmeyen evlat kalmayacak !!!

Günlükcüm sıkılmadım bugün arkadaşlarım geldi ikizler hem de çocukluk,bebeklik arkadaşlarım. Hatta bir tanesiyle adanada birlikte okuyoruz
İnşallah cuma günü diğeri de gelecek yanımıza...Akşam tekrar geliyorlar bu sefer anneleriyle ohh yine sıkılmayacağım.
Şimdi kurstan geldi benimki,uyudu. Kıyamam ona. Bitsin artık şu kurs,gitsin istanbuluna,yaşasın hayatını,çalışsın. Geçsin şu günler...Özledim günlükcüm okul açılsa da görsem artık. Uzak olmak çok zorrr
Şehitlerimiz var bugün yine,vatan evlatları onlar. Allah gani gani rahmet eylesinn,allah ailelerine sabır versin... Kahrolsun onlara kalkan eller. Hepsi kahrolsun bu ülke yıkılmadı, yıkamayacaklar...

1 korucu 11 asker sehit ya inanmiyorum..
hos inanmasakta ne oluyor oluyor hersey...
ve sanki bastakilerin gözlerine perde indi bicak kemige dayandi diyor birsey diyemiyor..
anlamiyorum israille kafa tutuluyor ama burnumuzun dibinde ahmet,mehmet,ali sehit ediliyor kimin umrunda
onlari doguran ananin duygulari kim icin önemli..
yazik o kadar balik hafizali bir milletiz ki bunuda 2 gün sonra unutacaz ta ki 2 gün sonra yine bir sehir haberi gelene kadar
o kadr duygusuzlastik sanirim 1 sehit oldu mu haberlerde bile gecmiyor ama cok oldu mu reyting icin midir nedir gösterilyior
hergün aslinda bir bir sehit veriliyor ama gören kim..

Susayım diyorum, inat ediyorum ama dayanamıyor parmaklarım yazıyorum siliyorum, yazıyorum siliyorum...

En çok içimi yakan da ne biliyor musun günlük?
12 şehit verdik bugün ama acıları 12 gün sürmeyecek ve 2 gün sonra unutulup gündem değişecek.
Olan gidene, kalanlarına oldu.
Allah sevenlerine, ailesine, eşine, dostuna sabır versin.
Ülkemin başı sağolsun diyemeyeceğim. İki yüzlülüğün alemi yok.
Lanet olsun ki yarın unutulacak. Bir bakmışsınız iki gün sonra "Askelik süresi kısalıyor" diye bir haber...
Bir parmak yalandan bal çalmak insanların ağızlarına...
Söylenecek çok söz var be günlük...

ben geldim sonunda.
nerdeyse 1 haftadır internetim yok giremiyodum.
telefondan da yorum yazılmıyo ne yazıkki :S
1 hafta içinde çokta birşey olmadı aslında.
dershaneye kayıt oldum sonunda. umarım beni hayallerime götürebilecek bi dershane olur bu
benim için en önemli şey artık hayallerim
onlar gerçekleştikten sonra eminim ki devamı gelicektir.
benimkiyle de aramız iyi şükür
çok özledim kk'yı. anladım ki burası olmasa ben sıkıntıdan patlar mışım.
ne yalan söyliyim en çokta seni özledim günlük.
sana yazmak o kadar iyi geliyoki

12 şehidimiz var
ülke hala uyuyor ve uyanmamakta direniyor. söylenecek o kadar çok şey var ki aslında. evet milletim bunu 2 gün sonra unutacak ama ya asker yakınları ?
Allah onlara sabır versin

Son düzenleme:
Türkçede her kelime yazıldığı gibi okunur, ama bir istisna vardır;
terörist diye yazılır, OROSPU ÇOCUĞU diye okunur....!!!

Sultanımın yazdığına kahkaha atmakla meşgulum şuan Günlük
Bizim dostluğumuz Real marketlerde bile yok uleyn
ahahhahaha

Nasılım bugün ? Aslında az önce bir blogda okuduklarım beni kötü etkiledi...Eski bir dostum. Nikahıma geldi, ardından Günlük niyetine yazdıklarını okudum.
O benim okuduğumu bilmiyor tabii, belki de biliyor, o yüzden yazıyor kim bilir...:44:
Büyümek nedir ya Günlük ? Ben büyümedim. Sadece evlendim. Hayatta en sevdiğim şey olan sevgilimle evlendim. Bu dünyanın en garip olayı olmadığı gibi, çok sıradan önemsiz veya banel bir durum değil. İnsanlar yüzyıllardır evleniyor. Hiç bir zaman 'gelinlik' budalası olmadım. Bir 'bridezilla'ya da dönüşmedim. 5 yıldır hayatımın tümü olan adamla bir aile olmak için 'evet' dedim. Ki biz zaten tanıştığımızdan beri evliyiz, bu konuda hiç şüphemiz olmadı. Benim evlilik fikrine ve kurumuna oldukça mesafeli olmama rağmen, bir şekilde bu yola girdik, baktık güzel oluyormuş, düğün dernek işlerine giriştik, çok ta memnun olduk. Mesele 'evlenmek' fikri ya Günlükcan...Biz zaten o hissiyat ve yeminde bir çifttik belki ilk günden beri. Beni ilk gördüğü an, yanımdan geçerken (kankalarım tanışma hikayemizi bilirler ) 'Karım orada duruyor işte' demiş içinden ve o gece bir kağıda yazdığı notları ben 2 sene sonra okuduğumda inanamamıştım...Neyse bunları niye yazıyorum ? Ey sevgili eskiiiiiiiii dostum (burayı okumadığına eminim zira KK da sana banel, saçma ve avam gelir zaten). Eğer sen de böyle bir aşk yaşasaydın, emin ol sen de evlenirdin. Ayrıca ne feminist teori evliliğe karşıdır ne de sosyal demokrasi. Bu tip müesseseleri aşağılamakla ancak kendine güldürüyorsun...Unutma ki o hiç beğenmediğin annen ve baban da evlendikleri gün çok mutlulardı. Çünkü 'o an' öyle bir şey. Yaşanası bir an...
Geçmişte beni sevmiş, bana aşık olmuş ve sözde hala bana aşık o kişiyle gidip dertleşmen de beni inan hiç şaşırtmadı sevgili eski dostum.
Zira senden beklediğim bir davranıştı. Aynen yazdığın gibi, belki de seni o şekilde, onca yıldan sonra seven biri hala karşına çıkmadığı için kıskançlık duyuyorsun. Bunlar senin sözlerin ve emin ol ki çok haklısın...Ama hayat böyle sevgili dostum...Bu demek değil ki kimse seni öyle sevmeyecek.
Senin de karşına biri ansızın çıkacak bak görürsün. Tıpkı benim karşıma birden bire çıkardığı gibi. Sonra ne desen, ne yapsan, ne söylesen de,
aşka sözün geçemeyecek. Bir bakacaksın ki 'iki kişilik mutluluk' bağımlısı olmuşsun. Ne sıradan arkadaşlıklar, hatta eski dostluklar ve hatta hatta geçen on yıllar; bu bağımlılığa çare olamayacak. Aksine bir gün gelecek ve artık sana yetersiz gelen tüm eski dostlarını bile nikahında görmek isteyeceksin. Çünkü 'o an' öyle bir an sevgili eski dostum. Anlayacaksın. Bir gün anlayacaksın...

Analar, babalar, kardeşler, eşler, evlatlar yandı tutuştu...
Sen ailelerine sabırlar ver Allah'ım...
Şehitlerimize "RAHMAN" isminle, Yaralılara "ŞAFİ" isminle, öldürenlere " KAHHAR" isminle, tecelli et Ya Rabbim...

meraba güünnüş..

sana hep kötü günlerimde geliorum sanırım..neyse sen beni dinlersin sessizce zatn dimi

öyle böyle şeyler degildi bugun olanlar.ben nerden tutunucam bilmiyorum.sanki olmaz artık.yani olmamalı.kendime yediremiorum ki günlükkk.belki bende hatalıyım ama sözde vermişssen tutucaksın dimi.yok söyleydi böyle olmuşştu yok ..erkek adamsın nasıl yaptın da söylüosun yüzüme :85: off offf

sayın günlük
hiç aklıma gelmeyecek şeyler gelmeye başladı bu ara ya ben ondan hoşlanmamalıyım hem tipim değil hemde dostum o benim yani olmamalı sevmemeliyim of anne hep senin yüzünden kuşkuya düşürüyorsun insanı

bu sitede çok şeyler okudum günlük.
şaşırdığım, sevindiğim tepkisiz kaldığım birçok olay okudum.
ama 10 yıl sonra hala eski sevgilisini unutamayıp buna karşın bide evli olduğunu öğrenmek...
gerçek aşk öyle birşey galiba günlük.
bazıları unutulmaz sanırım.
acaba şimdi yaşadığım ilişkim gerçek bir aşk mı ?:44:

bu sinirime bi çare bulmalıyım artık :97: çok çabuk sinirlenip karşımdakileri kırıyorum :97:
öyle olmak istemiyorm aslında ama tutamıyorm kendimi haklıymışım gibi geliyo :78:
aşkla konuştuk
ben hatamın farkındaym bugün istedigin kadar kız bana bagır ama yarın msj atıcaksn bekliyorm dedi
atmıcam haklıyım ben neden alttan alıyorm dedim
ben herşeyn farkındaym ama amacım senin şu sinirini ben bişey yapmadan kontrol altına alman dedii :78:
yine kabul etmedm atmıyorm atarsamda hiç iyi şeyler yazmam dedim

sen at anında bende söylemem gerekenleri söylicm dedi
bende ama 'anında ' dedim
tamam anlaştık dedi

biraz yumuşadı gibi aramız bakalm nolucak yarın

çok sinirliyim off nası geçircem bu huyumu ya :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…