Popüler Konu Sevgili günlük...

şükürler olsun karşıma çıktığın o güne... Allah ım bizi birbirimizden ayırmasın... senin ütünü yapmak, bulaşığını toplamak,saçını kurutmak bunları bile iple çekiyorum sevgilim.. kıymetimi bildiğin için ve her türlü durumda yanımda dimdik durduğun için, bana hissettirdiğin bu müthiş huzur için çok şanslıyım iyi ki varsın biiiiiitanemmmmmmm:2:

kaç ay oldu bilmiyorum buraya yazmayalı günlük ama internet başında geçirecek vaktim pek kalmıyor bana eskisi gibi..geceleri bile meşguliyetim oluyor bir şekilde.

yarim diyorum söyle dünya tatlım diyor, yok böyle güzel bir duygu günlük. sevmek için eyvallah tamam da sevilmek apayrı bir duyguymuş, iliklerinde hissetmek o sıcaklığı..

son günlerde o kadar çok evlilikten konuştuk ki, korkuyorum artık cidden.. halbuki ben çevremde evliliğe en sıcak bakan insanlardan biriyimdir.
ben okul diyorum, o yüzük takalım diyor. ben uzadı diyorum o evlenelim o zaman diyor. tabi ki annem okul varken evliliği onaylamadı, evlenince hepten bitiremezsiniz siz o okulu dedi. yanımdaki hatunların hepsinde pis bir gülüş belirdi. :)

ruhumu bir erkeğe ilk defa bu kadar açtım, sırtımı yasladım. güveniyorum diyebiliyorum gönül rahatlığı ile günlük.. ilk aylarda nasıl bu kadar vurulduğuma şaşkındım ama artık alıştım. sürekli şükrediyorum onu karşıma çıkarak Allahıma.. Allah herkesi mutlu etsin, hatta arada ömer faruğa bile dua ediyorum yaradan ondan razı olsun diye. şu anda yarimin kıymetini bilmemi sağladı apaçık. ve olması için neye dua ettiysem sevdiğim adama rabbim bahşetmiş onları şükürler olsun ki.

günlük asıl mesele ne biliyor musun.. benim hayatım annemin duaları doğrultusunda yön buluyor açık bir şekilde. bugüne kadar hayatıma kim girdi ve çıktıysa annemin
duasıyla oldu. üniversitede hayatımı değiştirenler de annemin duasıydı, talha da annemin duası.
bambaşka bir insan oluverdim ben, eskisi gibi ağlamıyorum. uzun zamandır en derin ağlamam yarimin benim için yazdığı yazı ve ardına iliştirdiği şiirde oldu günlük düşünsene.. ne sulu göz bir insandım ben ah günlük ah.:) hayat çok tuhaf, vapurlar filan.

mrb canm günlüğünü okudumda sanki beni anlatmışsın =( ben o dediğini yaptım gittim hatta annemle birlikte bıraktık babamı annem 5 ay sonra geri döndü ben yediremedim dönmeyi teyzemdeyim 2 sene kadar oluo inan o kadr zor ki zamn sonra sana ait bişe olamdığı duygusuyla yaşıosun benm 5 yıllık bi ilişkim var öğrencilik parasızlık derken anca nişan yapabilicez seneye kısmet olursa düğün yani koskoca bi sene daha teyzemdeyim. hiç iyi bişe değil tamam huzursuz aile ortamında olmakta ii deil ama evin sonuçta. hem içlerinde olmasanda aklın orda acaba annem iyimi ne olup bitiyo hep kafanı yiyosun ve çevrende seni anlayan insan çok az. Allah sabır versin iyi kaderler yazsın canım.. hem bak öğretmenmişsin inşallah atanırsın hayatın değişir . iyi şanslar tatlim.

Günlükcann günaydın
tatilden önceki son gün olduğundan sanırsam
bombaa bommbaa bommmmbaaaa gibiyimmmmmm

gidişim sessiz oldu ama dönüşüm muhteşem olacak buraya biliyor musun
arkadaşlar Şeffaf Oda yı tekrar başlatalım diyorlar
aynı şey geçenlerde benimde aklıma geldi ama kimse istemez diye düşünmüştüm
neyse bu konuya yorum yaparsa arkadaşlar sevinirim
bakalım kim ne düşünüyor
eğer çoğunluk istiyorsa Bayram dönüşünde konuyu açarız :))
yorumlar için bu konuya bir uğrayın arkadaşlar
http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/464741-seffaf-oda-tekrar-olsa-keske.html

kuzenim hamiş biliyor musun
hatta 1 ay içinde 3 kuzenimin birde bebişi olacak
neysee ben daha ilk hamile olduğu zamanlarda birini rüyamda görmüştüm
oğlu olacak demiştim
onlarda da hep ilk erkek ikinci kız oluyor bu kız olur dediler
2 gün önce cinsiyeti belli olmuş teyzoşumun
oğlu olcakmıi annem telde konuşurken bende bağırdım arkadan ben biliyodum diyee
hayırlısıyla alırlar umarım kucaklarına
rabbim isteyen herkese kısmet etsin inşş

Askerden ses yok bir umut bugün çarşıya çıkar belki diyorum
bayram öncesi konuşmak iyi gelirdi ama olsun
az kaldı zaten 26 gün kaldı
tatilde koşturmacayla günler geçer diye düşünüyorum
dönüşte yani 5 eylülde 17 gün kalmış olacak düşünebiliyor musun
ayy geçsin zaman biran önce gelsin

neyse ben kaçayım artık yoksa dövcekler beni çok yazdım diye

şimdiden herkese iyi tatiller iyi bayramlar =))) kazasız belasız bol kahkalı geçer umarımm

son olarak

26

bugün onun doğum günü..şapşalll msj atmış bana ne hediye aldın die :) sevdiğimin doğumgünü haftaya.güzel sürprizler planlıyorum daa tee oralara nasıl göndericem diye düşünüyorum kalpli kırmızı kurabiyeler yapıcam diyorum , annem saolsun teröristlerin kafasına atsın diemi gönderiosun diyor :):):)

Ahh.

İçimdekilere anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalıyor onun içinn . . .

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili günlük ben geldim canım beni sorarsan çok mutluyum çünkü ben buranın sihirini biliyorum kadın kadının halinden anlar canım günlükçük rabbime şükür 582 tane oldu yasinim işşallah dahhada olucak mesajlar geliyo herkez diyo kaç tane istersen okuruz yavrunu al yeterki kucagına diyolar işin kötüsü bir kişi bir yasin okuyo günlükçüm okadar mutluyumki çok dua ettim mevlam duydu sesimi yasinlerimi topluyorum ne telefonlarım ne mesajlarım durmuyo yollayan yollayana çok seviniyorum günlükçüm burası sayesinde çok topladım yasin rabbim işşallah beni sevindirdiler onlarıda sevindirirler işşallah dün çok dua ettim kadir gecesinde allah biliyoya rabbim dedim benim canımı bir daha acıtma 10 sene oldu be günlük işin kötüsü bebeklerim 5 aylıkken bırakıyolar beni canlı doguyolar sonrası malum içimin acısını sana tarif edemem günlükçüm içim acıyo benimde bebegim olurmu günlük eşime işte başardım canım bu sefer diye evladımı versem kucagıma daha ne isterim ah günlükçüm gözlerimin yaşı durmuyo o secdelerin dili olsada konuşşa çok aglıyorum ben günlükçüm kızım benden ayrıları 95 gün oldu okadar aldıklarım elerimle yaptıklarım boşa gitti biliyorum cennete 3 evladımda beni bekliyo ama elimden bişey gelmiyo be günlük kızımı dogurdugum zaman eşime dememişler biliyomusun günlükçüm canım nasılsın dedi iyi olmaya çalışıcam dedim kızımız nasıl dedi???kızımızmı dedim canım gene başaramadım olmadı dedim sarıldık agladık günlükçüm herkezin var bebegi benim yok herkez ellerindekinin kıymetini bilse keşke be günlük bugün yataktan kalktım gene yavrum aklıma geliyo gözlerimin yaşı klevyeyi yıkıyo benimde bebegim olmasını okadar istiyorumki günlük herkez yazıyo bende paylaşıyım dedim bir nevze içime sana boşaltıyım günlükçüm odası herşeyi hazırdı günlükçüm gene olmadı odasına her baktıgımda gözyaşlarım sel oluyo ne olur rabbim dedim dün bende anne oluyum o duyguyu yaşıyım herkeze hediye almaktan bıktım günlükçüm ben ne zaman alıcam yavrularıma hediye içim acıyo içim ay çok kötü oldum yazamıyorum artık

ben geldim günlük. dün iyiki mesaj atmamışım kendi aradı. konuştuk ve her zamanki gibi yeniden barıştık.
beni çok sevdiğine dair inancım tam olmasa barışmam ama biliyorum ki çok seviyor beni. kim birini 7 sene beklemeyi kabul eder ki ? ama o istediğin kadar bekleyebilirim diyor. ayrılmak için tek bir sınırım olcak bundan sonra eğer onuda yaparsa bitiricem ve bir daha asla başlamıycak. dershanede başlayacak zaten kavga edersek kendi kendime üzülecek vaktim olmaz. dershane-ev-ders derken zaman geçer gider.
oda çalışmaya başlamış. gerçi o gün kavga ettiğimizde söylemişti. hayırlısı olsun hakkında. bundan sonra bol bol gezebiliriz

hihoyttttt barıştıkdur baştan anlatıyım dün çok zoruma gitti aramamasıdiyorumki bitti yanaptım ben buna,ortada ne varda aramıyo.benim ne kadar gaddar olduğumu daha bilmiyoöyle pis inadım vardırki adamı sinirden komaya sokarım,ama 4 aydır beraberliğimiz boyunca gaddar yönümü değil,çocuksu yönümü gördüğü için ben ararım sanıyo kendisi moralim bozuktu yalan değil.hayal kurmuştum beraber olucaktık,camileri gezicektik falan filan:78:eve gittim iş çıkışı,soyun dökün,duştu abdestti derken biraz ibadet ettim rabbim kabul ederse,sonra yatıp zıbardım!bu arada dua ederken demiştimki,Allahım,bana gerçekten aşıksa arasın beni barışalım mutlu olalım gibilerden romantik bi dua ettimgelelim bu güne:94:baktım tanımadığım bi numero(kendi telinden aramıyo çahal): x=napıyosun? ben=iyi.....sessizlik.....sen napıyosun?(bi zahmet sordum) x=iyi...nası gidiyo? ben=nasılmı gidiyosayende harika!!! X=müsait değilim şu an,arıycam ben seni... :97::97::97:manyak=) sandıki şirinlik yapıcam ona.ölümüne trip,yok öyle hemen yumuşamak kavga etsek rahatlıcam aslında,ama kavga etmiyoruzki:44:azcık kırıp döksem fena olmıcaktabebeğim benim yaexşın dolu bi ilişkimiz yok bırakta olmasın.huzura ihtiyacım var.4 sene zaten anamdan emdiğimi burnumdan getirdi eskisiben onunla çok mutluyum günlükbakmaya doyamıyorum adamaen önemlisi bana güven veriyo...hee manyak kıskanıyorum o ayrı,ama güvenmek farklı bişey... şükürler olsun Allahım barıştığımız içinkim sevdiği ile küsse barışsın işallaheşşek kadar kızım,hala çocukça şeylerle uğraşıyorumyok aradı,aramadı,sen ara,aman arama o arasın,off niye aramıyoki vs....sen akıl fikir ver bana:97: heyyy bugün annecikin doğum günücanımın içi,beni doğuran meleğime güzel süprizlerim var akşama kısmetsebu gün güzel bi gün,enerjimde güzel,deyme keyfime

Kendimi temizliğe verdim günlük hazır evde kimse yokken dip köşe bucak her yeri temizliyorum. Temizlemezsem kafayı yiyeceğim çünkü sıkıntımı ancak bu şekilde atabiliyorum. Ben mi her şeyi hatırlayan olacağım hep ben unutsam bile unuttum demem aa tamam hemen yapıyorum derim ama nerdeee... Cumartesiyi bekliyorum demiştim ya sana günlük dün gece 4 buçukta yattı inanabiliyo musun tam 4buçuk nasıl olur aklım hayalim almıyor. Her gün 7 de kalkıp 11 de yatan kişi 4 buçukta yattı. Ben de görmüyorum onu 2 ay olacak ben niye kendimden ödün veriyorum o kadar özlememe rağmen her seferinde erkenden yatırıyorum onu.. Saat 11 erken değil ama kurstan gelince de 5 den 8 e kadar uyuyor zaten. Ben uyu demem yüzünden suçlu oldum ya vay benim halime... Heee şu an da uyanır uyanmaz çarşıya alışverişe çıktı zaten!!!

Her şeye üşenir oldum...

Yemek yapmaya üşeniyorum, yemek yemeye üşeniyorum...

Dışarı çıkmaya üşeniyorum, birşey okumaya üşeniyorum...

Malak modunda yatıyorum...

Telefonla bile konuşmaktan üşenir oldum,laf anlatmak bile zor geliyor...

Cinsleştim bu aralar

Sevgili günlük şuan beni dinliycek kimse yok en iyisi sana yazmak.İyi değilim 1.5 saattir ağladım ve şuan savaştan çıkmış gibiyim.Ne oldu diyceksin.Çok mutluyum eşimi seviyorum,oğluşumda iyi sayılır gaz sorunu dışında bişeyi yok.Ama ben iyi değilim.Hergün temizlik yapan ben bugün yapmıycam dedim.Sanki biri gelcekte beni ayıplıycak.Gelicek kimse yokki ayıplasın.Ailem yok,akrabam yok.Eşimin akrabaları ise geldiklerinde din dersleri vermekten beni boğdu.Sanırım anladılar onlarda gelmiyo.Ben ayaklarına gitsem dahi onlar öldünmü yaşıyor musun diye merak etmiyolar.anlıycağın bu evde yarı açık cezaevinde vakit öldürüyorum.Dün geçti,bugünde bitcek,sonra yine başlayıp yine bitcek.Etrafımdaki herşey hızla akıp gidecek ben ise ağır çekimde onları izliycem.Bunaldım,yoruldum,sıkıldım.....Depresyona mı giriyorum yoksa girdimmi acaba?Aşkım nolur eve gel nefret ediyorum bu mesailerden nefretttttttttttttttttttttttttt

Dualarım kabul olduu günlükkkkkkkkkkkkk işe alındımmmmmmm teşekkür ederimn allahımmmmm

Son düzenleme:
Heeey günlük nbr_?

hazırlığa başladık,Akşam Ankara yolcusuyuz kısmetse
kuzenlerle takılcaz bayramda inşallah.. 3günlüğüne ondan sonra dönücez kısmetse
ne demiş yahya kemal"Ankara'nın en güzel yanı İstanbul'a dönüş yoludur"diye

öyle de bi geyik vardı di mi

Keşke fırsat bulsam da Ata'mı da ziyaret edebilsem

gerçi en az 10 kere gitmişimdir ama her gidişimde ayrı bir heyecan duyuyorum...

Hastalanıyorumm sanırım güncem..
Offfff....... Orucum gitti bana ne yaaaaaaaaaa:84::84::84:

günnük masallah cok iyiyim..:130:
dün askimin dogum günüydü, hediyelerini cok begendi, cok mutlu oldugu gözlerinden belliydi..
bir haftadir görüsmüyorduk zaten, cok özledigimi gülüsünü görünce anladim.. :103:
sonra ise birakti beni, normalde yani genellikle durgun bir sekilde girdigim is yerine nasil bir sevincle gittiysem herkes ortak oldu mutluluguma..
cok seviyorum günnük ve cok da kiskaniyorum ama bu iki duyguyu da ona pek fazla belli etmiyorum..
hos onu ne kadar cok sevdigimi zaten biliyor ama kiskandigimi hissettigini hic zannetmiyorum.. :78:
bak ne güzel seylerden bahsederken birden aklima okul geldi.. :105:
off günnük su yasa gelmis ve hala o okulu bitirmemis olmak cok kötü..
neyse umarim bu sene hic sorun yasamadan bir avazda bitirim..
bugün yine calisiyorum, yarin evdeyim cok sükür, bakalim belki askimla bulusuruz..

canım çok tatlı istiyordu. tatlı aldım kendime. şerbetinide hazırlayıp döktüm üstüne. şimdi iftarı bekliyorum
ilerde çalışmaya başlayınca bütün maaşım böyle abur cubura gidecek sanırım. elimde hiç para kalmayacak.
benim kadar boğazına düşkün olupta kilo alamayan var mıdır acaba ?
ama şu ramazan geçsin kilo alma çalışmalarımada başlayacağım.

günlük çok özlüyorum onu ben dün çok dua ettim hakkımızda hayırlısı diye ama bakalım bugünde vakit geçmiyor sanki iftarı bekliyorum.
karnım acıktı mı ne.
günlük bir daha asla yaptığımı yanlışı yapmıcam ona tabi barışırsak ah bir görsem onu ne güzel olur.
zaman zaman diyorlar ama sadece geçen zaman başka bir şey yok..
günlük bu sefer birleştiğimizde hayırlısıysa eğer evlenerek bitsin lütfen lütfen.
o benim ruh eşim gibi ne kadar kızsam gerçi ben onu daha çok kızdırıyorum o ayrı ama napıyım kızdırmayı seviyorum.
bazen çok kızıyor ama öyle böyle değil.o zaman ben de kızıyorum ona
olsun insan sevdiğiyle uğraşırmış
ah günlük ah
seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…