Evet zor bir günün ardından buradayım. Olmadığını söylememe gerek yok sanırım. Bugün günün yarısını uyuyarak diğer yarısını da ağlayarak geçirdim. Şu an daha iyiyim,sakinleştim. Bu atamayı bu kadar çok istememin birçok sebebi vardı. Biri de buradan gitme isteği... Gitmem lazımdı. Üniversiteyi bitirdikten sonra tekrar ailemin dizinin dibinde yaşamaya alışmak kolay olmamıştı. Bir de evdeki sorunlar iyice artınca çekilmez bir hâl aldı. Ciddi anlamda yorulduğumu hissediyorum. Bir evlilik bu kadar mı etrafına zarar verebilir? O kadar sıkıldım ki bu durumdan açık açık kaçıp kurtulmak istiyorum.
Gidecektim. Belki kızkardeşim üniversiteyi kazanıp yanıma gelecekti. Anneme maddi anlamda yardım edecektim. Çok ama çok güzel olacaktı günlük. Buna çok ihtiyacım vardı. Bugün hiç sırası değilken o kadar zorlandım ki yine kendimi annemle babamın sorunlarının tam ortasında buldum. Bu artık o kadar zor gelmeye başladı ki... Bitsin istiyorum. Bu evlilik bitsin. Bir şeyler değişsin artık. Ben de kendi hayatımı kurayım. Huzur olsun ya huzur... Bu kelimeye hasret büyüdüm ben. Paramız, sağlığımız,her şeyimiz vardı ama huzurumuz hiç olmadı bizim. Güzel yaşanması gereken her an sorunlarla kirletildi. Daha fazla bunları yaşamak istemedim günlük gitmek istedim. Olmadı.
Her neyse karar verdim buna takılıp kalmıcam artık. Belki birkaç gün daha üzülücem sonra geçecek,geçmeli. İnşallah güzel bir okula ücretli öğretmenlik çıkar da biraz olsun oyalanırım. Belki ek atama falan yaparlar. Onu beklerken zamanın nasıl geçtiğini anlamam umarım.
Neyse günlük toparlayamıyorum cümleleri. Hoşçakal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?