merhaba günlükçüm ben geldimdedim bir içimi dökeyimde öle işlerimi haledeyim dün anam agladı günlükçük derin dondurucu ne zor işmiş belim koptu sabahta erkenden kalktım sigara böreklerini sardım tek kırmızı biberim kaldı okadar rabbim agız tadıyla yedirmeyi nasip etsin işşallah bugün trafigim çok daha namazı kılıcam evi temizlicem ondan sonra eyübe işşallah gidicem aşkımla ordan gelicem neler yaparım allah bilir mubarek yerleri gezmek lazım degilmi günlükçüm bu arada 633 tane yasinim oldu 1000 tamamlayalım dedi kaç kişi mesaj attı herkez tanıyan tanımayanlar allah razı olsun onlardan hep dua ediyorum her kk açtıgımda rabbim sana şükürler olsun diyorum her mesaja çocuk gibi seviniyorum bir sürü arkadaşlık teklifi aldım herkez bendende dertli helede birinin mesajı çok etkiledi beni okadar mesaj geliyorki10 dakikada yazdıgım için cevap veremiyorum digerlerine unutuyorum canım günlükçüm allah razı olsun okuyanlardan dedimya biri mesaj yollamış diye yazmış arkadaş seni rüyamda gördüm bende 2 yasin istedin dedi o yazıyı okuyunca gözyaşlarım sel oldu günlükçüm rabbim dedim sen beni seviyosun bende kullarını allah razı olsun hepsinden günlükçüm bayram çocukları gibi seviniyorum vallahi halimi görsen günlükçüm gülesin gelir ne mesajlar geliyo neler var hayatta günlükçüm halimize şükretmek gerek günlükçüm yavuz bingölün bir şarkısı var o şarkıyı devamlı dinliyorum çok aglarım beni bir yerlere götürüyo şarkı bugday tanesi diyo şarkıda nasıl içim gitmez o şarkılara kızıma bir kıyafaet almıştım günlükçüm dün elime geldi o şarkıda çalıyomu ömürüm yavrum dedim öptüm kokladım agladım evin ortasında oturdum bagırra bagıra agladım eşim dedi dayanamıyorum böyle gözümün önünde aglamana dedi takdiri ilahi paşam dedi yanıyo içim dedim içim nasıl acıyo bir bilsen içime bir girsen dedim hersaferinde yıkım çok agır oluyo dedim 2 çocugumu hastanede dogrudum dedim koca hastane elbet evladımla çıkıcam burdan dedim kıızmıda o hastanede dogurdum dışarı çıktım dedim koca hastane gene aldın elimnden yavrumu dedim çok agladım arabaya zor attılar beni beni tutana aşk olsun işşalah bundan sonra iyi olucam olmalıyım yoksa bu hayattan gidesim var avatardaki resim gibiyim vallahı günlükçüm evlat acısı neden bu kadar zor neden bu akadar adamın canını yakıyo babacımda vefat etti çok agladım ama kızma banada günlükçüm babamın acısınıda solladı gitti evlatlar annelerini kendileri seçermiş günlükçüm 3 melegimde cennetiki yavrularımda beni seçtiler ben onlardan onlarda benden ayrılmak hiç istemezdi biliyorum evlatlarım benden ayrıldıklarında benim agladıgım gibi aglamışlardır rabbime yalvarmışlardır ne olur rabbim annem bensiz ne yapar demişlerdir kesin günlükçüm iyi oluyo sana içimi dökmem eşimde içinde kimseye yazamıyorum canım acımaz degilmi bir daha günlükçüm söylesene bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?