Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükümm
depresif havalardayım...
koca tatilde tüm planlarım suya düştü.
üstelik 20lik diş ameliyatı oldum,yanakım şiş.
çok bunaldım.
sevdiğim de burda değil.
o da ayrı sıkıntı oldu bana.
okul açılacak ama benim gitmeme gibi bir lüksüm yok.
bunu söyleyecek kimsem de yok.
hayatımı yine acınılası bulmaya başladım.
Dua et geçici olsun.

Sıkıldım bunaldım resmen.. Tüm gün evin işleriyle uğraştım. Bir de tabii susmak bilmeyen biriyle. Ben çok konuşmam, konuşulsun da istemem. Maalesef bazen istenilen şeyler olmuyor. Tek sorun o da değil, başım çatlıyor şuan. Uyuyamamam da cabası. Off.. Zaten sıkıcı monoton bir tatil geçirdim. Okulun açılmasını 4 gözle bekler oldum. Bir de bunlar çıktı. Günlüğe yazacak tek bir olayım düşüncem yok. Sırf dert yanmaktan ibaret yazdıklarım. En iyisi susayım..

sevgili günlük aşkımı çok özledim, gelmesine 20 gün kaldı çabucak geçsin istiyorum günler.. Onun kollarında olmayı hayal ediyorum hep.Deli gibi özlüyorum be günlük:2:

hesapsızca kitapsızca yaşamak istiyorum günlük.. sonunu bile bile ateşle oynuyorum belki.. o ateş beni yakacak biliyorum, yine de kendimi bu rüzgara bırakmak istiyorum.. hayallerim var, hem de tek taraflı olmayan hayaller.. hayatımda beni nelerin mutlu edeceğini sorsalar ilk sıralara yazacağım hayaller.. ve bu hayallerimi gerçekleştirmek isteyen bir adam.. ne olursa olsun.. buna hayır denebilir mi günlük? demek istemiyorum ben.. mutlu olmak istiyorum.. hiç bir hesabın yükü altında ezilmeden, vicdan muhakemeleri yapmadan.. içimden geldiği gibi.. dileğim gibi.. gönlümce

Günlük,gitmeden sana uğrayayım dedim.
Gözlerim kıprkırmızı ağlamaktan.
Az önce konuştuk aşkımla
Ve tam 4 gün duyamayacağım sesini
Niye bu kadar alıştım ki ben ona
Bak işte şimdi hem kendimi üzüyorum,hem onu
Kıyamam bitaneme,güçlü durmaya çalışsa da neler hissettiiğni biliyorum.
Günlük noooolur dua et bize
Uzak yola gidicem diye aklımdan bin türlü senaryo geçiriyorum,ya dönemezsem diye
Nolur günlük her şey yolunda gitse,güzelce gidip hemencik dönsek,bitaneme kavuşsam yine...
Ona doğru düzgün bi seni seviyorum bile diyemedim ağlamaktan
Kendim için değil de,onun hissedeceği boşluk için üzülüyorum günlük
Yoksa 4 gün dediğin geçer hemen dimi
Hoşçakal günlük,satırlarıma burda son veriyorum.
Orada yazamam sana büyük ihtimal.O nedenle şimdiden senin ve tüm kk ailesinin bayramını kutluyorum.
Mutlu Bayramlar herkese

Günlük

Zamanında birilerinin ayağını kaydırmadığıma o kadar pişmanım ki
Çok fesat, çok asabi , çok negatif ,çok sohuk nevale oldum ben ...
Aslında öyle biri değilim Ne oldu bana böyle
Sanki patlamama ramak kaldı gibi hissediyorum
Sakin olmaya çalışıyorum ...
Tüm bunların ardından gerginliğim yerini bugün itibariyle sukunete bırakır inşallah.
Tabi biri sinirlerimi zıplatmazsa

kapıldım gidiyorumm
bahtımın rüzgarına
ey ufuklar diyorum
yolculuk var yarına

ayrılık görünmüşken
yar tutmuyor elimden..
misafirim bugün ben
gurbet akşamlarına

ayrılık görünmüşkeenn
yar tutmuyor elimdeenn
misafiriim bugün beenn
gurbet akşamlarınaa

Günlük hüzünlü uyandım bu tatil ne de çabuk bitti. Yine gidicem 12 saat uzaklığa yorgunluk halsizlik üstüne okul ailenin yokluğu çok pis üzecek beni. Yatağımı evimi şu evdeki halıları bile özlicem koskoca 9 ay halıya basmadan geçiyor insan özlüyor yahuŞu devlet yurtlarının yerlerine bir halı mı koysalar acaba gerçi o zaman kesin pislikten ölürüz neyse neyse günlükcüm kalsın Seni de özlicem valla bak azıcık kaldı 1 aydan az işte buraya yazamayacağım artık lanet olası net çekmiyor malesef orda ama belki aşkm bana vın alır öyle demişti Çok zorlu bir sene beni bekliyor derslerr adananın sıcağıı hem ailemden hem aşkımdan uzak olmam... Geçen sene en azından o vardı yanımda bir nebze azalıyordu üzüntüler özlemler ama o da gidiyo off off günlük anlayacağın ben başladım bir ay önceden ağlamaya başlamalara yine Heee bi de söylemeyi unuttummm Lugano'm gitti be günlük ona da ağlıyorum sabahtırr.. Güle güle cesur yürek...

Son düzenleme:
Suan benı delı edıyosun..
umarım uyuyosundur yoksa paralıcam senı
cok sevılıyosun delı ondan bu beklemeler

serserım benım delı dolu sevgılım kor gıbı sıcak yada sular gıbı serın
bu moddasın delı askım

günlük ben geldim...
ailemdeki gerginlikler, aslında hiç olmaması gereken sorunlar kafamı yoruyor bugünlerde...
anneme çok haksızlık ettiler günlük...
iyi niyetini çok suistimal ettiler...
ses çıkarmadıkça tepesine çıktılar...ama son olayda ağlattılar ya mübarek kadir günü kadıncağızı, allah büyük ve onlarında çocukları var... keser döner sap döner, gün gelir hesap döner demişler...
canım anneciğim, ben varım ve herşeyine yeterim senin... sakın üzülme, uzakta da olsam herşeyine yeterim... sen emret yeter...bırak, onlar kendi hatalarının dersini çok feci alacaklar... bir de hacca gidecek... mübarek gün anne kalbi kırıp hacca gitmek ona has olsa gerek...

tam 3.5 sene önceki konu nedense aklıma geldi ve daha azönce kayınvalideme sordum
bana neden böyle haksızlık yaptınız die
unutamamıştım bigün yüzüne vurucaktım
afalladı önce kendince cevaplar verdi ama bu benim kalbimi yumuşatmadı
hala o olayın içindeki kişilere kin duyuyorum
offf neyse öle işte deştik eski konuları....
ama içimde kalmadı en azından..

hava malum çok sıcak benim bulantılar son sürat devam edio..
parmagında oynatıo valla sıpam benim..
henüz cinsiyeti belli olmadıgı için ve erken oldugunu düşündüğüm için bişeyler almama taraftarıyım
elbet onunda günü gelicek diye sabrediyorum

bayramda gelioyo
herkes içinde bizimde dahil oldugumuz palanları yapmışlar bile
yok 1.günü şunu yapalım yok 2.günü şunu yapalım falan
kimse sormuo bize yaa
deli olmamak elde diil günlük
hoş bu durumada boyun egecek değilim ama onuda bekliyorum bakalım
benimde cevap vereceğim an gelecek..

biraz gerginim galiba...

merhaba günlükçüm ben geldim dedim bir içimi dökeyimde öle işlerimi haledeyim dün anam agladı günlükçük derin dondurucu ne zor işmiş belim koptu sabahta erkenden kalktım sigara böreklerini sardım tek kırmızı biberim kaldı okadar rabbim agız tadıyla yedirmeyi nasip etsin işşallah bugün trafigim çok daha namazı kılıcam evi temizlicem ondan sonra eyübe işşallah gidicem aşkımla ordan gelicem neler yaparım allah bilir mubarek yerleri gezmek lazım degilmi günlükçüm bu arada 633 tane yasinim oldu 1000 tamamlayalım dedi kaç kişi mesaj attı herkez tanıyan tanımayanlar allah razı olsun onlardan hep dua ediyorum her kk açtıgımda rabbim sana şükürler olsun diyorum her mesaja çocuk gibi seviniyorum bir sürü arkadaşlık teklifi aldım herkez bendende dertli helede birinin mesajı çok etkiledi beni okadar mesaj geliyorki10 dakikada yazdıgım için cevap veremiyorum digerlerine unutuyorum canım günlükçüm allah razı olsun okuyanlardan dedimya biri mesaj yollamış diye yazmış arkadaş seni rüyamda gördüm bende 2 yasin istedin dedi o yazıyı okuyunca gözyaşlarım sel oldu günlükçüm rabbim dedim sen beni seviyosun bende kullarını allah razı olsun hepsinden günlükçüm bayram çocukları gibi seviniyorum vallahi halimi görsen günlükçüm gülesin gelirne mesajlar geliyo neler var hayatta günlükçüm halimize şükretmek gerek günlükçüm yavuz bingölün bir şarkısı var o şarkıyı devamlı dinliyorum çok aglarım beni bir yerlere götürüyo şarkı bugday tanesi diyo şarkıda nasıl içim gitmez o şarkılara kızıma bir kıyafaet almıştım günlükçüm dün elime geldi o şarkıda çalıyomu ömürüm yavrum dedim öptüm kokladım agladım evin ortasında oturdum bagırra bagıra agladım eşim dedi dayanamıyorum böyle gözümün önünde aglamana dedi takdiri ilahi paşam dedi yanıyo içim dedim içim nasıl acıyo bir bilsen içime bir girsen dedim hersaferinde yıkım çok agır oluyo dedim 2 çocugumu hastanede dogrudum dedim koca hastane elbet evladımla çıkıcam burdan dedim kıızmıda o hastanede dogurdum dışarı çıktım dedim koca hastane gene aldın elimnden yavrumu dedim çok agladım arabaya zor attılar beni beni tutana aşk olsun işşalah bundan sonra iyi olucam olmalıyım yoksa bu hayattan gidesim varavatardaki resim gibiyim vallahı günlükçüm evlat acısı neden bu kadar zor neden bu akadar adamın canını yakıyo babacımda vefat etti çok agladım ama kızma banada günlükçüm babamın acısınıda solladı gitti evlatlar annelerini kendileri seçermiş günlükçüm 3 melegimde cennetiki yavrularımda beni seçtiler ben onlardan onlarda benden ayrılmak hiç istemezdi biliyorum evlatlarım benden ayrıldıklarında benim agladıgım gibi aglamışlardır rabbime yalvarmışlardır ne olur rabbim annem bensiz ne yapar demişlerdir kesin günlükçüm iyi oluyo sana içimi dökmem eşimde içinde kimseye yazamıyorum canım acımaz degilmi bir daha günlükçüm söylesene bana

sevgili günlük güzel bi tatilin ardından yine geldiğim yerdeyim ve seninleyim, ona karşı günden güne nefretim artıyor, tek söylediğim ise "seni Allaha havale ediyorum"..
gıcık olduğum bi durum var,tatilde bile onu yine rüyamda gördüm bikaç gece, ve aklıma zorla girmeye başladı ama umrumda değil, bikaç zaman sonra bu rüyalarda biticek, umuyorum ve inanıyorum....

biliyormusun günlük, onu Rabbime havale ediyorum ama bütün hayatı boyunca pişman olmasını, heryerde beni aramasınıda içten içe istiyorum... şuan onu hiç sevmiyorum hiçte istemiyorum, tek duygum öfke ve nefret... şaşkınımda ayrıca...

neyse işte Rabbim biliyor, kim haklı kim haksız, kim sözlerinde durmadı, kim yalan yere yeminler etti.... kim dürüst Rabbim biliyor, çook çok çok şükür...
bigün ona karşı nötr olducağım günlerin umuduyla yaşıyorum, neyse ondan bukadar bahsetmek ona fazla bile, zaten rüyama girip durmasaydı hiçte aklıma gelmezdi...

buarada günlükcüm tatilim çok iyi geçti, kendimi çok güçlü hissediyorum... ailem birkez daha benle gurur duyucak inşallah, zorlu bir sene beni bekliyor ama ben zoru severim biliyorsun

Ben bugün tatile çıkıyorum günnük . 5 kız umarım eğlenceli geçer :)
O başka yerde tatilde ben başka yerde.
Elim gitmiyor telefona ve bayram boyuncada böle olucak. O ararsa açarım,mesaj yazarsa cevap veririm ama benden
tek bir adım göremicek.
Ben kararımı verdim günlükcan. Zor oldu ama verdim, sonrası daha zor olacak ama kabullendim.
Napalım biraz daha ağlar sızlarız :) alıştık nasılsa.
Umarım bu tatil iyi gelir banada onada ..

Bütün KK'nın Ramazan Bayramı şimdiden mübarek olsun.

günlük ramazan ramazan dedik buda bitiyor geldi bayram.insanın sevinmesi lazım dimi ama hiç sevinmiyorum.normal gün gibi geliyor.tek farkı işte büyüklerimizin ellerini öpüyoruz.
hep brirlikte bir ara da oluyoruz.nerde o eski bayramlar.ama ben ananemin ölümünden sonra böyle oldum günlük.
buşuna demiyorlar.büyüklerimizin varlığı her şeye yeter diye.ananem öldü artık 7 kardeştek kaldık 3 kardeşe neden acaba?
neyse günlük ne demişler ölümlü dünya elbet bizde ölücez bir gün.
bayramdan sonra tercihler biticek ama bir yere yerleşmiş olsam be günlük daha ne isterim.böyle sürünmektense babama muhtaç kalmaktansa kendim iş bulurum.
birde tabi günlük unutmadan sevdiğimle hala aram bozuk ne yapıyor acaba?ama sanki keyfi bir yerin de gibi ne diyim ki kendi bilir.
acaba bir gün onunla barıştım diyebilcekmiyim sana hiç sanmıyorum ama neyse her şey de vardır bir hayır derler bunda da vardır bir hayır.
rabbim hakkımız da hayırlısı neyse onu nasip etsin.
nasipten ötesi yok zaten eğer o benim alnıma yazılmışsa elbet birleşiriz.n

neyse günlük kendine iyi bak..

kurban olduğum allahım inşallah bundan sonra seni hiç üzmez.dilerim en kısa zamanda tekrar bir evlat sahibi olursun. ağlattın beni. yapma böyle. çok inançlı biriisin, yazılarından belli. ne denmiş. kulun bir sıkıntısı olduğunda.benim büyük bir sıkıntım yok çok büyük bir rabbim var.allaha sığınıyoruz hepimiz.her zaman duacın olcam. istersen yasin toplayabilirim. ben okuyamıyorum ama çevremde senin için okuyacak çok insan var.dilerim bundan sonra hep yüzün gülsün, rabbim ne dilersen onu versinn. mutlu kalman dileğiyle.

yüce rabbimm isteyen ve olmayabn herkese tattırsın anneliği gelip beni bi öpüşü varki sormd gitsinn oturup ağlıyorum ALLAHım sen oğlumuzu bize bağışla diyee ..evet bi kızım olsun istiyorum ama daha çok erken olduğunu düşünüyorumm oğlum bi büyüsünn ben biraz kendime geleyimm..bayramada az kaldıı yarın oğluşuma bayramlık alıcamm herşey onun için babasıda bende onun için uğraşıyoruzz onun bi gülüşü,bi öpüşü herşeyi unutturuyoo ne kadar sinirlemsemde onun evde bıdıl bıdıl gezişi ANNE deyişi yokmuu içim eriyoo..
canım oğlumm ÇAĞANIM iyiki varsın hayatımızda,iyiki doğurmuşum seniii

Ölesim geçti Günlük ama gene de içimde bir boşluk var şu işsizlikten ötürü...
Daha ne kadar evde oturabilirim bilmiyorum
Bunu duyan herkes
Ohoooo daha 1 aylık evlisin ne acelen var diyorlar
Amaaa kaç zamandır işsizim yaa bıktım vallahi
Ev iyi güzel rahat tamam. Para da problem değil ama her şey para değil ki Günlükcan...
Bir işe yaradığını hissetmek var benim karakterim ev hanımı olmayı karşılamıyor ne yazık ki.
Neyse ki Yüksek Lisansa başlayacağım kısmetse Eylülde, o da bir şeydir. Bakarsın üniversitede kalmak nasip olur.
Gerçi burdaki üniversitenin ekseni benlik değil ama bakalım nasılmış, neler yapabilirim göreceğiz.
Olmadı evde durduğum sürece KPSS ye kasıp şöyle iyi bir kadroya atansam...
Geçen sene sıfır çalışmayla sırf deneme amaçlı girip 74 aldıydım. 75 barajını aşamadğım için tercih yapamadım zaten o puanla iyi bir yer olmazdı ama
demek ki çalışsam bir mok olacam. KPSS dershanesine mi yazılsam ?:44:
Du akşama kocamla konuşayım bu mevzuyu...

Dün gece İstanbuldan canım kuzenim geldi kocası ve oğluşuyla oyy balım yeğenim benim için özel yeri var Günlük o kuzunun çünkü sevdalı kocamla tanıştığımız günden 1 gün önce doğdu o! Ve biz tanıştığımız gün ben 'teyze oldum teyze oldum' modunda dolaşıyodum ofiste
Bizim ilişkimizle direkt yaşıt yani. 12 Eylülde 5 sene dolacak.
Bizim için kutlanacak tek tarih bu bence. Evlilik yıldönümü filan değil.

Bu şehirden geçip tatile gidiyorlar, gece uğradılar bize çok güzel oldu hem evimi görmüş oldu
Burdaki düğünüme gelememişlerdi işten dolayı

Onları gece 2 gibi uğurlayıp biz de azcık sahilde tur atıp uyuduk :79:
Bugün de evde yalnızım ve gece sahilde ayaklarımı üşüttüğüm için de hastayım buyur!

Üff çok yazdım sanki

SULTANIIIIIIIIMMMMMMMMM öpüyorum seni okuyunca sen de öp beniiii

Aşırı bir sıkıntı var içimde nedendir anlamadım...:S
Kaç gündür geziyorum kendime bayramlık istediğim şeyleri aldım
Onlar bile tat vermiyo ..
Bayramda gezcez tozcaz kızlarla ama yok işte keyfim yok..

Bugün dedemgil gelicek yemeğe Kızma günlük ama ben sevmiyorum galiba bu adamı
Ne babama babalık yapmış nede bize dedelik yapmış bir insan
Çocukları arasında ayrımın alasını yapan 2.hanımının çocuklarını el üstünde tutan bir insan
Ve aldığı bir kararı değiştirmesi üzerine babamın bütün hayallerini umutlarını yıkan bir insan
Tam ısınıyodum sana dede... ama olmuyo işte sevdirmiyosun kendini
Yaşlılara hürmetim neyse sanada o..
Bir gram fazlası yok içimde

Şimdi akşam yalandan gülümsicem sana offffff beee..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…