Popüler Konu Sevgili günlük...

bugün aşkımla Şirinlendikeksik kalmayalım gidip görelim dedik ama çok güzeldi.sonra ikimizde birsürü kitap aldık biran önce başlamak istioyorum ama vakit yok hiç buaralar2 gün öncede çeşmeye gittik malum özel durumuma gelince deniz falan hayal oldu tabi ama akşam çok eğlendik dün oruc tutamadım son günde tutammıcam hep böyle denk geliyor :84:ama çok dua ettim allahım huzurumuzu bozmasın hiçokullarımız açılsın artık günlük çok güzel planlarımız var sırada onun doğumgünüsü var bişeyler düşündüm ya bakalım çok özel olsun istiyorum birsürü sürpriz yaptı bana ben kuru kuru hediye alıp veriyorum hep.hadii ben kaçtımmm

Günlük!

Benden fırtınaların sonlarını anlatmamı bekleme.Ben bütün denizlerin yeşil suları içindeyim.Yüzdükçe hafifliyorum. Yüzdükçe uzaklaşıyorum karadan.Ait olduğum denizleri arıyorum. Yelkenlerimle koklayarak havayı. Bütün rüzgarların peşinde olan benim! Ah kader kork benden! Bütün firari martılar gibi bir gün ben de ulaşacağım son limana .Odysseus 'un kaybettiği tüm ölü denizcileri alıp yanıma sana geliyorum! sancak alabanda!

selamlar gunnuk
Yarın guzel bır gun olacak sevdıcegımden son dakıka golu yemezsem
yersem yıcek kırmızı kartı zaten

vakıtı azcık gec vakıte verdı ama ıdare edıcez bu buhranlı donemde artık
benı cok sevdıgını hala o kecı ınadından duyamadım catlıcam
ben saf salak soyluyorum gene
ama ne ypım ben boyleyım

bugun ıkıncı dereceden kuzenıme sınır oldum
aklınca fırca attı bana neymıs ınsanların bana soyledıklerı bosa gıdıyomus
sonucta ben kımseye tamam senın dedıklerını uygulucam demedım kı
kafamın dıkıne gıtmıcem dıyede bı soz vermedım.
benım cok uzulmeme kızıyo ozaman aglayıp zırlamıcakmısım
kendı hayatını duzene soksun bence once kızdım hemde cok alındım.:19
o an savunma yapamadım annesının mudahalesıyele konu kapandı ama

herkes kendı tercıhlerını yasıyo sonucta bu adamla ılısklı yasayan benım.
hatalarını goz yuman benım.:26:
eger benı sevıyosanız uzulmeme destek olmak zor gelıyosa soylersın bende konusmam gelmem
ıcerledım yanı.. ıncır cekırdegını doldurmaz aslında.ama ıste

ramazanda bıtıyor hayırlısıyla.
bayramda kımsecıkler yok burda herkesler gıdıyo
bız ne yapıcaz bakalım.
su free takılma modundan cıkıp
ılıskımızın ozune donebılırsek guzel bı bayram olucak nasıpse
eylul ortasına kadar yalnızım sevdıcegımın ılgısıne ekstra muhtac gunler benı bekler

Selam Günlük
Yarın yolcuyuz.İçimde buruk bi mutluluk var.O sınır kapısından çıkarken kendimi nasıl tutucam bilmiyorum.
Şuan daha da kötüsü geleceğimizden umutlu değilim.Dün gece ne kadar dua ettiğimi hatırlamıyorum.Yalvararak uyudum.
Ama bugün sanki hiçbir dileğim kabul olmayacak gibi hissediyorum.
Benim mi yanlışım var? Mutluluk için yanlış biri miyim?
Sanki ben bir şeyleri istedikçe o kadar olmuyor hiçbir şey.
Allah beni duydu,biliyorum.
Bir gün ''Evet,işte hep istediğim gibi mutluyum her şey yolunda.'' diyebilecek miyim acaba...
Neyse günlük,sağlıklı olalım da her şey hallolur ondan sonra.Şuan tek isteğim sağ salim gidip dönmek ve orada zamanın çabucak geçmesi ve döndüğümde onu bıraktığım gibi bulmak....

Sevgili günlük senden sonra evimi temizledim namazlarımı kıldım eşimle pazara gittim sonra eyübede gidicektim malesef yattı kışlık için dpndurucuya bişeyler aldım barbunya uçmuş be günlükçüm Fasülyeyide barbunyayıda açık gözlülük yaptım ucuza aldım şimdi sahura kadar onları hazırlıcam kışa rabbim agız tadıyla yedirmeyi nasip etsin işşalaheşim bana ciciler aldı bir eşarp aldım pek dadlu görsen günlükçüm harikabayram hediyesi olarak parası içime oturdu ama boşver ilk defa beyendigim bişey çıktı karşımabu arada günlükçüm kardeşim 23 haziranda evlenmişti hanımı 6 haftalık hamileymiş hala oluyorum rabime şükürler olsun artık kimse den kormucam esirgemezler benden başkaları ölemi günlük vebalı gibiyim gibi bebeklerini benden saklıyolar ama kardeşiminki ölemi severim koklarım herşey alırım ona yeterki benim bebeklerim gibi gitmesin bir yere dünyanın kıyafetleri var yavrularımınkiler ona götürürüm kardeşime feda olsun ikinci anneside ben olucam ne güzel hayalini bile kurdugum ama kavuşamadıgım bir bebek evlat neyse günlükçüm benim işlerim çok var allah yardımcım olsun kocişi acaba kandrırımıyımda bana yardım etsin kafayı yormak lazım :44::44::44:hadi bismilah diyeyim namazımı kılıyımda başlıyım işlere sonra gene görüşürüz günlükçüm bak bunlar aramızda kalsın aman diyim kimselere deme daha kimsenin haberi yok sadece bana dediler ablararımın haberi bile yok çok sevilen ailede oldugum için galiba bahsızımya ondan annem aglayarak dedi yavrum yengen hamile diye dedim neden aglıyosun nasıl aglamayım dedi senin yok onun var olsun anne dedim takdiri ilahi gerçekten neden benim yokkk

Selam günlük bugün bir şey oldu. Kardeşimle alışverişe gitmiştik. Sonra trenle dönerken inmemize bi durak kala bana bir şey oldu. Kardeşime ben kötüyüm dedim. Sonra gözlerim karardı. Bayılmışım. Tutmuşlar kaldırmışlar beni oturtmuşlar. Az sonra ayılmışım. Gözlerimi açtığımda oturuyordum etrafımda tanımadığım bi sürü insan vardı. Yardım etmişler sağolsunlar. Ne olduğunu neden olduğunu anlamadım günlük. Gece sahura kalkmamıştım ama bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim. Neyse tabi ben bayılınca inememişiz biz. Bi durak sonra indik. Hala kötüydüm babamı aradık geldi aldı bizi. Eve geldim yattım, iftarı da yaptık. İyiyim galiba. Başım bi garip ama... Hiç böyle olmamıştım günlük.

Neyse bugün de böyle geçti. Yarın evi dip köşe temizlememiz lazım. Bayram geliyor sonuçta. Bizim için buruk olacak biraz. Annem gelmiyor memleketten. Belki de ilk kez annemsiz bir bayram olacak. Neredeyse bir buçuk aydır evi çekip çevirmeye çalışıyorum. Başka sıkıntılarım da vardı biliyosun. Yoruldum sanırım. Keşke ben de gidebilseydim bi yerlere. Bi kafamı dinleseydim... Neyse günlük görüşürüz.​

oofff offf günlük ne kadar zor geçiyor bu bayramlar..eskiden en sevdiğim zaman olan bayramlar şimdi gelmesin diye gözüne baktıgım kaçtıgım bir şey oldu

günlük..
ne isteddigimi blmiyorum neyapıcam ben .keşke tek amacı evlenmek olan koca peşinde koşan kızlardan olbilseydim azla yetinebilseydim beynim basmasaydıda insanların benden mantıklı beklentileri olmasaydı. nasıl olsa yapamaz deselerdi of çok yoruldum.

gunluk ,dun esım bana bayram hedıyesı almıstı ,ben de bugun kızıma ,bana ,hatta kuşumuza ve esıme bayram hedıyesı aldım küçük seyler ama olsun

kızımınkıler cok tatlı ona iki tane aldım ::)

kuşumuza da iki tane :) canım oglum benım şimdi ötüyor ,Şampiyon dıyor ya oyy benım ilk cocugum :)

bana bır tane :) esıme de bır tane :) ama sımdı güllaç yaptım esım cok sever ona da ıkı tane olmuş oldu :)

yarın sabah erken cıkıp once cocuk magazalarına bakıcaz sonra eısme takım bana da elbıse alıcaz ..gün boyu dolaşıp duracagız esımın yerı bellı onun yarım saat sürecek

bakalım ıstedıgım gıbı olucak mı ..

az kaldı ya ınsan ınanamıyor ..şimdi benım küçük kardesım evlenecek mı :)

oyle ıste günlük ..mutluyum huzurluyum kızıma kocama asıgım

günlük,,,,
çok tuhaf buraya ilk defa yazıyor olmam.şubat ayında acılar içinde olan babamı sonsuza kadar kaybettıkten sonra kk ya gırıyor bakıyor yazıyor olmakta tuhaf,,,sanırım yaşlanıyorum günlük ramazanlar bayramlar eski günler...şuan da yapayalnız ve herkesten uzak oluşum,,,mutsuz oluşum,,,neden buradayımkı zaten???herneyse sadece yazmak ıstedım..birirlerı okuyor olsalar bile

olur inşallah

günlükkk....umut ve huzur istiyorum hayattan huzurr...
keşkelerin içinde sıkışıp kaldım
rabbime dün gece hıçkıra hıçkıra yalvardım mucize mucize diye..
herşey daha da kötüye gidiyor..
onsuz nefes alamıyorum ama onunlada olmuyor
hiç bu kadar çıkmazda olmamıştım..
keşke herşeyin başladığı yerde ilk günkü gb olsak
yeni tanışmışız gb yine o heyecanla o Aşkla...
EY sevdiğim ADAM yapma böyle
yuvamız yıkılıyor yapma böyle...

Babamsız geçireceğimiz bilmem kaçıncı bayram ..
Koskoca 7 sene olacak canımın canını kaybedeli
Bayramları sevemiyorum artık günnüşüm ya ..
Eşim sağolsun yokluğunu aratmamaya çalışıyor ama baba bu ..
Tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olur inşallah

ister inan ister inanma günlüktoş ama tam 13 gün kaldı evlenmemize
yarın çeyizlerim gidiyor
yorucu bi gün daha bekliyo bizi:97:
ama çook mutluyum

Günlük biliyormusun burası hala benim evim:)ve yakında kk ile ilgili daha güzel haber var inş.

Son düzenleme:
küstünn bana biliyorum...
ama küsmee günlük kıyamam :76:
özledimm burayıııı.......aklıma geliyorda nedense yazasım gelmiyordu..

beni sorarsan iyim günlük....ful dışardayım akşamları...
pazartesi yalovaya gidicem birhafta kalmaya sora tekrar istanbul.
başka pek birşey yok herşy yolunda.
yalnzlığa devam güzel böylesi...
tüm burdaki dostlara slm olsun herkesi özledim

Evet günlüğüm, mavi gözlü Balık adam geldi, Beni aldı.. onu gördüğümde heyecanlandım biliyo musun ? demek hala insani duygular Besliyorum =)) yol Boyunca sustum, mal gibi kaldım.. neyin var diyip durdu..

sonra gittik yemek yedik.. nargile içtik ( Ben içtim o izledi ) elimi tutuyo yolda yürürken :76: tuhaf oluyorum yaa.. annesiyle telefonda konuşturdu.. Bütün sülalesine Bahsetmiş.. 1 seneye kalmaz düğünümüzü yaparız diyor.. Benle evlenecek Daha Benim aklımın dibini Bilmiyor ki tabi evlenmek ister.. normal Bi insan sanıyor Beni garibim o deil Ben de adamdan hoşlanıyorum.. yani sanırım.. hoşlanmasam adamın hayatını yakmıcam uzak durucam da çekiyo Bişeyler.. lokum gibi herif vesselam

Bu arada, anneme Bahsettirdi zorla kendisinden.. anlat diye yedi Beni.. annem zaten nedense ilk defa Bi damat adayından olumlu elektrk aldı daha görmeden konuşmadan. güzel şeyler hissediyorum diyor.. Bunlar yakacak Beni.. Bence evde kalmamdan korkuyo kadın Bişeyler ilk defa kontrolüm dışında bu kadar çabuk gelişiyor dostum.. Bilemiyorum.. sadece dua ediyorum.. kendim için, eski yaram için, yeni sayfam için.. herkes çok mutlu olsun..

Sonra Beni eve Bıraktı.. aBlamla tanıştırmak istedim ama işyerinde yoktu hanımefendi.. eve geldıkten sonra saatlerce nete takıldım.. msj attı , canım insan Bi merak eder, sağ salim vardın mı diye sorar.. hemen unutuyosun dedi.. harbiden odunluğumu tescilledi valla napim, elimde deil, incelikle alakam yok...

sonra aradı, özledim dedi şimdiden, Bayramda gelebilirim dedi.. Ben de uyumak üzereydim, içimde değişik Bi heyecan var.. allahım eksik etmeeeeeeeee.. Bi nargile içiim, sonra düşer yatarım.. yarın çoook işim var.. ev leş gibi. accık temizlik yapim, evlenip gidersem annem 30 sene Başıma kalkar, son günlerinde yardım etmedin diyee.. neyse BeBiş, ii geceler, öpüyorum, mucuk !

Ne zor şey günlük, deli gibi sevdiğin halde "seni seviyorum" diyememek!..
Ne zor şey sevipte kavuşamamak; vuslata erememek!
Ne zor
Ne zor

Son düzenleme:
Cok acıl uyumam lazım gunnukcugum
dolasırken yazmadan cıkmayayım dedım.

uykum geldı dıyıp yatıyorum uyuyamadım bı turlu
mutluluk ıstıyorum huzur ıstıyorum sonsuz huzur
suan gecenın bu saatınde olmasına bagladıgım bır yılgınlık var uzerımde:44:

ısteksız uykucu meraklı karman corman bır ruh halındeyım
ve yazdıkca sacmalıyorum hade kactım sekerım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…