Sevgili günlük senden sonra evimi temizledim namazlarımı kıldım eşimle pazara gittim sonra eyübede gidicektim malesef yattı kışlık için dpndurucuya bişeyler aldım barbunya uçmuş be günlükçümFasülyeyide barbunyayıda açık gözlülük yaptım ucuza aldım şimdi sahura kadar onları hazırlıcam kışa rabbim agız tadıyla yedirmeyi nasip etsin işşalah eşim bana ciciler aldı bir eşarp aldım pek dadlu görsen günlükçüm harika bayram hediyesi olarak parası içime oturdu ama boşver ilk defa beyendigim bişey çıktı karşıma bu arada günlükçüm kardeşim 23 haziranda evlenmişti hanımı 6 haftalık hamileymiş hala oluyorum rabime şükürler olsun artık kimse den kormucam esirgemezler benden başkaları ölemi günlük vebalı gibiyim gibi bebeklerini benden saklıyolar ama kardeşiminki ölemi severim koklarım herşey alırım ona yeterki benim bebeklerim gibi gitmesin bir yere dünyanın kıyafetleri var yavrularımınkiler ona götürürüm kardeşime feda olsun ikinci anneside ben olucam ne güzel hayalini bile kurdugum ama kavuşamadıgım bir bebek evlat neyse günlükçüm benim işlerim çok var allah yardımcım olsun kocişi acaba kandrırımıyımda bana yardım etsin kafayı yormak lazım :44::44::44:hadi bismilah diyeyim namazımı kılıyımda başlıyım işlere sonra gene görüşürüz günlükçüm bak bunlar aramızda kalsın aman diyim kimselere deme daha kimsenin haberi yok sadece bana dediler ablararımın haberi bile yok çok sevilen ailede oldugum için galiba bahsızımya ondan annem aglayarak dedi yavrum yengen hamile diye dedim neden aglıyosun nasıl aglamayım dedi senin yok onun var olsun anne dedim takdiri ilahi gerçekten neden benim yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?