Özledim artık annemi,babamı,kedimi,İzmiri,abimi..
Salı günü rapor alıyorum.Yani 3 gün önceden gidiyorum evime.
Pek keyfi rapor almak adetim değildir ama bayram kısa.İlçede memleketine en uzak öğretmen benim.
Ne sene basında ne sene sonunda rapor alıp gidiyorum evime.Mazur görsünler artık..
İyi oldu köyden ilçeye taşınmam.Tamam saat 6 bucukta kalkmak 1 saat o tehlikeli yollardan gitmek zor ama
güzel bi evde oturmanın keyfi başkaymıs.Hem soba yakma derdi de yok okuldan dönünce..Sabah titreyerek uyanma da..
Erteledikçe erteliyorum sınav kağıtlarını okumayı..bugun oturup hepsini okuyacagım ve e-okula giricem.Söz !
Nefes daralmalarım,gece ani nefes kesilmelerim iyice azaldı.Şükürler olsun..Bide şu sigarayı birakabilsem tamamen..
Harcama konusunda yine çok açıldım..gördüğümü alıyorum malesef.Maaş hemen bitiyor..Ek dersi 4 gözle bekler oldum..
Yavru Kartalın cinsiyeti belli olsun artık ta halası ona en en güzel kıyafetleri,oyuncakları,eşyaları,yatagını alsın.
Abimle yengemden çok daha heyecanlıyım sanırım bebe için.Her an sanki kötü bi haber alıcak gibiyim.Sakınan göze çöp batar ya.Allah korusun

3 sene boyunca tedavi,pes edip birakmak ve sonrasında gelen mucize olunca sanırım kaybetmek istemiyor insan.
Allah herkese nasip etsin inşallah..
Moralime gelecek olursak..Hiç bu kadar güçleneceğimi tahmin etmezdim.Çok fazla üzülmüyorum artık..
Bide Haziranda tayinim çıksa..O kadar sevinicem ki..İzmir olmaz tabiki ama en azından evime biraz yakın bir şehre olsa şu tayinim..Ailemi 2-3 haftada bir görsem yeter...Bir ihtimal var tabiki..Puanım o kadar az değil.Eh 3,5 sene köyde çalışmanın bir avantajı olucak ozaman da..İnşallah hayırlısıyla olur...
Bir diğer günlük raporum ne zaman olur bilmiyorum ama görüşmek üzere..