Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük yaa arkadaşıma hediye alıcam konu bilem açtım ne alsam die kimsecikler bakmıo biliomusun.. Ne alıcam ben :43: Sen yardım et günlük hadi tut şu işin ucundan :31:

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun günlükcan :72:

Yazamadım bir kaç gündür. Derse gittim perşembe günü, bu sabah döndüm. Tabi 2 hafta ders kaçırınca anca toparladım kendimi. Dünya kadar ödev var. Hala adam gibi çalışmaya başlamadığım 19 Kasım'da gireceğim uzmanlık sınavı var. KPDS'yi geçtim artık zaten, ona çalışmak imkansız oldu. Açıköğretim sistemi değişmiş. Bu sene nerden baksan 20 ders de ordan alacağım. Evet güzel bir sene beni bekliyor. İneklik günleri filmimin devamı bu sene sinamalarda :37:

Oraya yeniden dönüş umduğun gibi miydi dersen, hayır kesinlikle değildi. İnsanın kendisini bir şehire ait hissedebilmesi için orada kendisine ait en az bir yatağı olması lazım. Bütün planlarım değişti. Haftaya kadar aklımı toplayıp yeni kararlar vermem gerekiyor. Mayıs'a kadar istediğim hiçbir şey olmazsa diye bir B planı yaptım günlük. Ne diyim her şeyin hayırlısı. Van'a giden öğretmenler de eminim sevinmişlerdir atandıklarına. Allah gani gani rahmet eylesin ölen herkese. Hayat sadece bir durak. Ne zaman bilmiyoruz ama göçüp gideceğiz. Bazen hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyorum ama son zamanlarda fark ettim ki burası sonsuz değil. Ne işle uğraştığım, neye benzediğim, ne kadar okuduğum filan çok saçma geliyor bazen. Her şeyden elini eteğini çekmekten de bahsetmiyorum, üfff ya, bilmiyorum neden bahsediyorum işte. Boşluktayım. Yorgunum.:44:

Annem yok pazartesiye kadar. Akşama patates haşlayacağım. Tarhana çorbası, köfte ve salata var menüde. Aslında acıkmaya da başladım. Yavaştan yemeklere başlayayım ben. :42:

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsunnn forumca...:46::46::46:
Bugün evdeydim bir güzel dinlendim ama 2 gündür grip olmak üzereymişim gibi bir halsizlik var üstümde...:26:
8de sevdalım gelicek, arkadaşlarla bir şeyler yapıcaz dışarda Günnük.:32:
Hazırlanmaya başlasam ancak yetişirim haha
:27:

Günlük..
Bugünde diğer günlerden pek farkı yok aslında sadece biraz daha sessiz..
Sabah tommy hilfiger ın kampanya mesajıyla uyandım birdahada uyuyamadım.Sonra bian saatlerin geri alıncağı düşüncesi düştü aklıma bugünmüydü yok başka gündü diye düşünürken uykum kaçtı uyandım
yataktan kalkmadan yere bıraktığım kahrımı çeken bilgisayarcığımı açtım bilgisayarla yatıyom bilgisayarla uyanıyom günlük ya nolcak bu halim :31:
neyse açtm facebook twitter filan dolandım azcık hiçbişe yoktu.bizimkinin facebookuna girdim telden cık o da dün benle beraber yatmış anlaşılan hiiçbişe paylaşmamımıştı.bizimki bilmiyo faceine girdiğimi pcden girdiğimde kaldrmışrtı erişimi allhtan telden girmiştim onu kaldıramıyo onun haberi yok ama ben faceindeyim 7/24 :1:
sabah vakıfla birlikte çelenk koymaya gitmişler fotografnı eklemişler ordan gördüm :31:
saç bakımı için malzemeler almıştım dün onları uyguladım saçıma halada kafamda bekletiyom birazdan yıkıcam bakımlı olcak saçlarımm ohhh:21:
ayyy günlük birde saç bakım kürümü hazırlarken bemiksi kırmayı beceremedim elimde patladı :53: bütün camları parmaklarıma battı acıyo hala :5:
sooora yemek yapim dedimm bugun sucuklu kuru fasülye vee havuçlu soğanlı pilav yaptımmm mmm ellerime sağlık çok güzel oldu :21: aaaafiyetle ondan yedimm :56:
bide bizmkinin facesine bakayım dedm yeni mesaj gelmiş ama bakamadım çnkü anlar o , neyse snra bi baktm yok mesajı silmiş acaba kim attı neydi meraktan ölücem :53: hiç mesajları silmez çnkü çok canımı sıktım buna :26:
temizlik yaptm azcık günlükcüğüm temiz tertipli bir kızım beeeen :3: beni alıcak aşkım beni yaşadı valla hem yemekler hem temizlik ohh benden iyisinimi bulcak yahu :23:
böööyle evde geçti bütün günüm günlük ve o beni aramayarak.ama sanki gece arıcak yada mesaj atıcak gibi geliyo günlük yaa.valla benim hissettiklerim hep olur 6.hisimde kuvvetlidir hani :1:
veee günlük bu güzel önemli günümüzü bikaç kelimeyle noktalamak istiyorum

Resmi tören geçişlerini, okullarda Cumhuriyet etkinliklerini iptal etmek, Cumhuriyeti anlamamak demektir. Cumhuriyetin erdemlerini bilmemek demektir. Ne mutlu Cumhuriyetin erdemlerini bilene .Ne mutlu türküm diyene !:72:

ayrıca sunuda söylemeden geçemicem ben anlamış değilim canlarım ..
Deprem var acun var!
Deprem var maçlar var!
Deprem var haftasonu eğlenceleri var!
Deprem var cumhuriyet bayramı törenleri yok!
böyle zihniyetlere Allah Atatürk sevgisi versin.:72:

Çok sıkıcı. Iyyyykkkk! $sSic_yuk.gif $sSic_yuk.gif $sSic_yuk.gif $sSic_yuk.gif $sSic_yuk.gif

sevgili günlükkk..........uzun zamandır yazmadım sana..........sanada evdeki defterimede yazmayalı bayağı oldu......... inş bundan sonra bol bol yazarım defterime çünkü pazartesi iş uyerinde son günüm....işlerin durgun olması ve gıcık muhasebeci bi kızın gelip ben dururum yerinde demesi sonucu maalesef iş yerim işime hamileliğimin en ihtiyaçlı günlerinde son verdi....allah razı olsun maaşımı falan daha çıkmadan aldım içerden...müdürüm üzülüyor çıkmama arada o uyuzun izin günlerinde çağırırım seni durursun dedi..günlük paranı veririm en azından bebeğe bişeyler alırsın dedi....:emir_bebek:...oğluşuma... sağ olsun böyle demesi bile güzel..bu iş çıkışıyla bütün planlarım bozuldu günlük..aralığın sonunda doğum raporu alcaktım yani iki ay daha çalışacaktım burda..... bi maaşımla bebeğin kıyafetlerini alırım diğeriylede hastane param olur kenara koyarım sonra raporumu verip izne çıkarım diyordum.....amaaaaa olmadı...belki bu daha hayırlısıdır ne dim...allahlarından bulsunlar..tek tesellim sigortam devam edicek en azından hastaneydi doğum parasıydı onları inş bi aksilik olmazsa alacağım....üzülüyorum ama bi yandanda artık sıkıldım aynı yolu git gel 10 aydır..bide hamile hamile zor olmaya başladı sabah uyanmak:49:....:50:.... tek tesellim evladım oğlumun sağlığı yerinde..pıtpıtlarını duyunca dünyalar benim sanki..daha hiçbişeyi tam değil ama onun varlığıyla inş yavaş yavaş halledeceğim..napim...:43:..allah büyüktür...geçen sene en zor günleri geçirdim pazara bir ay gidemediğim oldu ama rabbimden ümit kesilmez asla...:50:inş bebekle evimizde berektlenirde herşey dahada iyi olur.....şimdi örgüye başladım:6: patikti yelekti derken zaman geçiririm evde..yeterki eşimin işi iyi olsun,sağlığımız iyi olsun..gerisi yalan...allahım vanda evsiz akrabasız kalanlarında yardımcısı olsun...kürt türk hepimiz kardeşiz..bende bi nebzede kıyafet yolladım en azından vicdanen rahatım...inş ihtiyaç sahiplerine gitmiştir....allah yardımcı olsun bütün sıkıntıdakilere....neyse günlük ben kaçarr..son kez yazdım sana...daha yazamam ama olsun.....kk yı seviyorummmmmmmmmmmm...:16::16:inş ara sırada olsa gelirimmmmmmmmmm....

:80::80::80::80::80:​

günlükkkkk çok yalnızımmmmm çok canım sıkılıyor
off ya niye hep böyle oluyor yalnızlıktan nefret ediyorum ama hep yalnız kalıyorum ben
4 duvar ve ben :(
bi de yarın muratla buluşcaz ilk defa çok heyecanlı sesinden anladığım kadarıyla ben daha ne giycemi bile ayarlamadım ona haksızlık etmek istemiyorum çocuk kaç aydır bugünü bekliyor ortaköyde kahvaltı (!) aklımdan bile geçmezdi tarzı hoşuma gitti umarım ona hak ettiği gibi davranabilirim kendi mutsuzluğumu ona yansıtmak istemem
keşkeler var dilimde günlük keşke bazı şeyleri çok daha farklı yapsaydım
seçimlerimin bedelini ödüyorum
Allahım bana yardım et senden başka kimse derdimi anlamıyor ...

Günnnüşşş;
Bugün annemle temizlik yaptık.Evde ne kadar dolap çekmece varsa temizledim offffffff.Bizim evde ne kadar çok dolap olduğunu farkettim bu sayede:27:
Yarında odamı temizleyecem:24:
Günnüş kafam allak bullak ne yapmak istediğimi bile bilmiyorum :19:
Bayrama 1 hafta nefret ediyorum bayramlardan:43::43:

off günlük ya dolabımdaki tayt yok hepsi var bir tek aradığım yokkkkkkk arkayı da yokladım yok yok yokkkkkk

sabah erkenden kaldırdılar beni demişmiydim sana :44: annem babama kaldırsana bibloyu dedi babamda off huysuzlancak şimdi dedi uykumda güldüm valla :27: uykumdan uyanınca baya huysuz oluyorumda :17: neyse işte yorgundum koltukta uyuyakalmışım kestirdim bi bibuçuk saat ohh :21: yarın yine karşıya geçicez :31:
geldigimde muhasebe dersine bakmam lazım hiç anlamadım ya :51: zaten çok mutsuzum artık okulda canm hocam gitti :26: yerine gircegini tahmin ettigim hocalarda kötü :15: okulu erken bitirme hayallerim heran uçabilirr :50:
Ama yok olumlu düşünmem lazım :emir_bebek:

soru çözüyorum bugün harıl harıl aşk geldi matematiğe boğdum kendimi.Hem de olasılık permütasyon sorularıı ıykkk !!!

Yaa günlük ben ne yapcam yüksek lisans bitince :DD kendi kendime gülüoorumm ee bu da biticek yumurta kapıya gelicek yine ... Yavaştan şöle bi kafanda planlar yapsan iyi olur diyorum kendime :31:..Diyorum da ne yapıyorumm hiiiç :/ !! İstediğim şeylerin ucunda hep bi sınavlar var.ALES,KPSS,KPDS ... üff ya her geçen gün zorlaşıyorlar zaten :s:41:
Ben fabrika ortamlarında çalışmak istemiyorum :( Ben akademisyenlik istiyorum ya da öğretmenlik...

aşk,meşk yok tabi .. neyse aramıyor allahtan benim yakışıklı kırocum :)

Günlük naber ya ben geldim. Ne sıkıcı gündü ya :30: Niyetim alışverişe gitmekti güya ama annem kardeşim hasta ben de hafiften olucam gibi,hava da kötü olunca çıkmadım bi yere. Sıkıldım,bunaldım falan.. Bugün ne oldu biliyo musun? Bi dershaneden iş için aradılar,çok şaşırdım :53: İlk defa oluyo da ondan yani. Dershane öğretmenliğini hiç düşünmemiştim ama kendi işimle ilgili böyle bi gelişme yaşamak hoşuma gitti ne yalan söyliyim. Evet de demedim hayır da... Atama beklediğimi ve ücretli öğretmenlik yaptığımı söyledim. Sonra şöyle bi düşündüm de burada kalacağım bile belli değil ki,evlenicem falan diyorum. Hem dershane işi zordur di mi? :26: Öyle işte...

Yarın okulda veli toplantısı var. Pek halim yok yarın karnım da ağrır şimdi benim malum meseleden dolayı :14: Okulla ilgili yapmam gereken bi iş var şimdi ama hiç içimden gelmiyo. Beynim durdu sanki aklıma bi şey gelmiyo ya napsam ki :37: Neyse kardeşim saçlarımı düzleştirdi Allah'tan sabah da kıyafetlerimi ütülerim toplantı öğlen zaten. Sonra da eve gelirim heralde ne biliyim.

Bazen onu daha bi çok özlüyorum günlük ya... Son gelişinde bi parkta oturmuştuk. Karanlıktı,sadece parkın ışıkları vardı. O hiç gözlerini ayırmadan gözlerimin içine bakmıştı. Ne güzel gözlerin var demişti,çok utanmış çok heyecanlanmıştım. İlk günkü gibi,bana söylediği ilk güzel sözmüş gibi heyecanlanmıştım. O gün geldi akşam aklıma,gözlerim doldu. Sonra Balıkesir'e gidişimiz geldi,hayatımın belki de en güzel anlarıydı. Şimdi resmen gün sayıyorum günlük... Artık ayrı olmak istemiyorum. Onunla çok ama çok mutlu olmak istiyorum. :17:

günlüğüm olanları bilmiosun özet geçmek istiyorum sonunda amleiyata karar verdim anneme açıkladım çok sevinmesede ikna ettim :9:
ama onun dışında perşembe gecesi balkonda kahve içiyordum biliosun eski sevgilimle karşılıklı oturuyoruz saat iki gibi falandı kendi kendime şimdi napıodur kesin o kızla mesajlaşıyodur diye kıskançlık krizine girerken :47: bi gürültü koptu otomobil direğe çarptı eyvah diye koştum indiğimde çok kötüydü günlük yaaa benim sevmeye kıyamadığım daha doğru elinin ucuna ble dokunamayacağım kdar uzak olan tek aşkım kanlar içindeydi sonra millet geldi koştum annesine falan haber verdim apar topar aşağı indiler :14: sonra acile götürdüler hep yanındaydım elini bile bırakmadım :14: hastanede başında bekledim allahtan kaburga kemiği kırılmış bide alnını çarpmış bişiyi yoktu sevgilisi sabah geldiğinde bni kovmaktan beter etti bende çektim gittim sessiz kaldım :59: ben haketmedim be günlük herneyse b daha onu görmücem annesi teşekkür etti gözümün önünden gitmiyo offfffff :S :( şimdi iyiymiş ama bugünde iş buldum orda başlıcam pazartesi iki kızla tanıştım olan biten herşeyi anlattım bence hala o çocuk seni seviyo dediler :26: gerçek midir günlük :( keşke olsaaa tek o olsa yeter bana :S :( :14::14::14: öle işte neyse az kitap okuyımmm :113:

Canım çok sıkkın günlük. İlişkiyi bitirdik galiba. Hiçbir şeyden haberim yok.

Sinirlendi belki de, artık tahammülü kalmadı ve çekildi bi kenara. Ona aşık değilim zaten ama her şeye rağmen ayrılıklar acı veriyor. Bu ayrılık da acı veriyor bana şu an. Biliyorum ki mutlaka yarın öbür gün bitecekti bu iş. Şimdi bitmesi biraz beklenmedik oldu gibi, ondan bu huzursuzluğum...

Dediğim gibi aslında bitti denilmedi. Denilse nolur ki... Yine aynı çarkın içine giriyorduk dönüp dolaşıp. O yüzden galiba en iyisi böylesi. Sessizce çekip gitmesi...

Kinyas ve Kayra'yı bi daha okuma zamanıdır şimdi aslında. Her şeye boşvermek için... Ama onu okuyamayacağım ders kitaplarımı okuma zorunluluğum dururken... :(

Neyse işte aklıma geliyor biraz biraz kitaptan bazı kısımlar. Altını çizdiğim cümlelere de bakayım; beni yoran, sıkan, endişelendiren, bazen de mutlu edip, heyecanlandıran bu durumdan kopmanın hem sıkıntısını hem de yarattığı boşluğu daha az umursamak için... :(((((

Mutlu olmak için Gülmeyi beklemicem artık

Herşey yolunda çok şükür ... :31:

çok hastayım günlük. hapşırmaktan bıktım ! :2:
burnum 1 saniye olsun durmuyor. öksürmeye de başladım. grip oldum işte ! :2:
o kadar şeyin üstüne bi de bu çıktı. ailem de de bir soru işareti var ama bugün yarın çözürlür sanırım :44:
beni sorarsan kendime yabancı olmayan duygular yaşıyorum :1: artık ağlanıcak halime gülüyorum.
ağladığımda da birşey değişmedi ki zaten günlük. gözlerim şişene, nefesim kesilene kadar ağladım. noldu peki ? olan bana oldu yine. :22:
her ayrılıkta onun aramasına alışmıştım. :102: bu sefer bi garip eliyor.
ama iyiki numaramı değiştirmişim. aslında bu ayrılıkta iyiki dediğim biçok şey var.
iyiki dershane var iyiki :69: kafamı o kadar meşgul ediyor ki dershane, dersler...
zaten artık kendimi sadece derslere vermeliyim. çok şükür ki bu konuda zorlanmıyorum :nazar::nazar:
artık etüdlere de kalıcam. o kızıyo diye kalmayıp evde kendim çabalıyodum ama o yok artık.
bana ulaşmaya çalışcağına eminim. dershaneye falan gelir büyük ihtimalle, ama yüzüne bile bakmıycam.
ona yürürken bak bu yolun sonu demiştim. o da korkmuştu nasıl yani diye. bundan sonrası olmıycak dedim. ama ciddiye almamış belliki. şuan ne durum ne düşünüyor bilmiyorum :44: hala ceyda bana döner diyordur eminim.
daha çok bekler :37: her akşam yatmadan önce Allah'ım bize tekrar barışmayı kısmet etme diyorum :26:
istemiyorum çünkü artık. unutmak istiyorum sadece. onu her halini, tavrını, unutmak istiyorum :14:
ne kadar sevdiğimi göremedi ya ona yansın. ayrıldıktan sonra ağlamadım hiç. oysa kavga ettik diye bütün gece ağlamıştım. dershaneye de sabah şiş gözlerle gitmiştim. ama ağlamadım daha. gerçi sende öğrendin artık ben 1 hafta sonra hissedebiliyorum ayrılığı.
16 aylık bi ilişkide insan da derin yaralar bırakır mı acaba ? yaşayıp görücem.
görüşürüz günlüğüm. iyiki varsın :54::54:

Son düzenleme:
günlüük.. sana sabahın kör bir vaktinde yazmak istemezdim ki bu pazar sabahı 7.30 da uyanıp bi film izledim. hatta dün gece de 2 tane izledim. sonra dün oduncuğum 3 tane profil fotosu koydu faceye. onlardan bi tanesini beğendim hem gerçekten çook beğendim hemde beğen butonuna basarak :) bunlardan sonrada bu sabah erkenden kalktım güne erken başladım. hüzünlü slow şarkılarla kendimi bi yıkıma hazırladım. ama bu slow şarkıların sonu gelmedi biri bitip biri başladı. sonra hayatımda yapmadım şeyi, günlükten farklı birşey yapıp kalemi kağıdı elime alıp birşeyler yazıp çizmek istedim. tabi bunu yurt odasında yapacağım için sıcacık yatağımdan kalkmak yerine bi world belgesi açarak bütün duygularımı o an ne hissediyosam onun içine yazdım. bugün öyle bi günümdeyim ki iki kelimeyi bir araya getiremeyen ben bile bi sayfa birşeyler karaladım. ve hiç bi şekilde delete tuşunada basmadım ne geliyosa anlamlı anlamsız yazdım. akşama gelişmeler olursa ( ki sanmıyorum ) duygularımı ilk yazacağım yer olacaksın günlük..

günlük güne böyle başlamak neden :43:
bugüne kötü başlamaya uykuda başladım .günlük kabuslar gördüm ama çok kötüydü hayatımda görmek istemediğim tüm şeyler oldu resmen.hatta okadar kürkunçtuki sabah uyandığımda çok etkilendim ağladım ve halende ağlıyorum:43: içimi sana dökmek istedim kimseyle konuşmak istemiyorum.dışarıya çıkıp saç boyası alıcaktım yarın o geliyo ama lanet olsun dedim çıkmıcam sinirlerim çok bozuk :43: böyle kabuslar görmemek için napmam lazım bilmiyorum :43:

selam günlük..

nasıl mıyım iyi gibiyim sanki.. babam hastanede,dedemin yanında.

bugün de orada kalacak.umarım bir an önce ayağa kalkar da dedem.kimse daha fazla zorluk çekip üzülmesin,en başta da kendisi...

teyzemler burda,azıcık nete giriyim dedim.oturduk muhabbet ettik,benim yaptığım çokokremli tatlımdan yedik:8::8:

mmm... süper bi lezzet yok böyle bişey yaniii:31::31::31:

öyle işte.bugün babam evde olmadığından bi değişiğim:50::50: dışarı da çıkamıycaz,oysaki dağ tepe gezesim,biraz üşiyesim vardı... serin havanın tadına varmak...

Akşam Cumhuriyet bayramımızı da kutlamış olduk bir güzellll Günlük oh, dostlarla bir arada eğlenmenin değeri çok büyük, o neşe paha biçilemezzz...:nazar::nazar::nazar::nazar: :42: :32:
Kurban Bayramından sonra annemler gelorrrr Günnükkk, yehuu! :52::52: 3 gün filan kalcaklarmış ama olsun :52:
Kurbanda ise bizim grubun İstanbuldaki son temsilcileri :1: çoooooook sevdiğimiz dostlarımız geliyor :52: bir deee canımın içi görümcem geliyorrrrrrrrr :52::52: :31:
Çok özledim görümcemi Günlük, keşke yakın oturabilseydik şu hayatta uzak düştük...:5:
Onunla da aramızda 800 km filan var...:5:
Bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor be Günlük...Valla! :14:
Annem babam ablam yani biricik ailem ve çoğu akrabam İstanbul'da...Bana 750 km uzaktalar...:14:
2 sene aynı evi paylaştığım, bir dönemimin tek arkadaşı, canım görümcem (böyle demek te çok garip ya :27:) Adana'da.
Güzel teyzem,dayım ve aileleri Tekirdağ'da...:2:

Hüzünlendim şimdi dur bi kadeh şarap içeyim :7: eh bugün Pazar ve evdeyim. :51: Derslerimi de bitirdim, nasıl vakit geçiricem şimdi tek başıma...Sevdalım işte.
Bir banyo sefası filan mı yapsam...:31:
Öncesinde evi temizleyeyim mademse. :6: Zaten çamaşır filan attım yıkanıyorlar, bu demek oluyor ki, akşama ütü var :50::50: :25:
hahhhaaa :27:

Çenem düştü ben kaçim en iyisi...
:3:

Back
X