Günlükcüğüm sabah ki bunalım ağlamaklı halimden eser yok

Boya almaya dışarıya çıkmıcam demiştim ya hani sinirlendim bunaldım evde ve çıktımm ohh nede iyi yapmışım kendi kendime işkence yapıyorum resmen bundan sonra eski ben olmucam artık

hobiye tekrar gittim altın karamel geldimi diye cıkk gelmemiş sinir oldum

bir önceki gelişimde alamadığım şampuanını, temizlik mendilni filan aldım.çatlayan ojeyi çok merak ediodum uzun zamandır sürdüm baktım hiç hoşlanmadım almadım tam istediğim bir kırmızı oje aldım.böyle ufak şeylerden bile mutlu olabiliyorum ya ne güzel dimi

ahh ahh sonra altın karamel saç boyası kalmıştı geriye tansaşa gittim cıkk ordada yoktu

sonra kipaya gittim orda kesin vardır diye ama cıkk ordada yoktu allahım nasl sinir oldum bugn boyamam gerek çnkü yarn o gelecek

hoş gerçi ben onunla görüşmücem kararlıyım ama offf yinede bi umut işte

o siniirle altın parıltılı çikolata aldım evdeki altın karamelle karıştırp boyarm diye aldım.eve gelir gelmez hemen kk ye konu açtım altın parıltılı çikolata ile altın karameli karştrsam nasl olur diye 57 kişi konuma bakmasına rağmen kimsecikler bişi yazmamış

benim kafa yine attı gittim boyadım
güzel oldu yaaa saçlarım tam kurumadı ama nefis bir renk çıkıcak tahminimce :78:
buarada günlükcüm aramadı o dün gece hislerim bu sefer yanıldı

bugün hiç aramıcak biliyorum ama buraya geldiğinde buluşmak istediğinden adım gibi eminim .o zamanda ben hatırlatıcam ona telefonunu ısrarla aramama rağmen açmadığı zamanları

yine mutsuzluk çöktü üstüme akşam oldu ondan mı bilmem

kabussuz uykular dile bana günlük mckk