Popüler Konu Sevgili günlük...

Ayrılmadık bitanemle.
Çok iyiyim şimdi. Onu seviyorum.

Aralık'ta yanına gideceğim. İstanbuluma...
Beraber uyuyacağız. :69:

Son düzenleme:
günlükcan:69:
nasıl yorgun uyanıyorum sabahları gece geç yatıyoruz ondan mı ki:44:açlarımı boyadım gizemli kahveye ve terrakota yı karıştırdım güzel bi renk oldu ama bi zaman sonra y,ne açarım heralde açık kumral istiyorum çünki ben akşam bayramımıızı kutladık ne kadar engel olmaya çalışsalarda :72:aklıma geldikçe sinr oluyorummm ahhhh:51:neyse siyasete girmeyelim ban yemek istemiyorum çünki :18:ama yakıştı mı bize :19:akşam atatürkü anlattı bi kanal onu izledimm orda bile içkiye zevke çok düşkünlüğü ile anlattı Atatürk'ümğzü eşime dedim önceleri böyle anlatılmazdı :44:off neysee:25:birzdan markete giderim yemeklik alıcam akşam yemeğim yok :24:yarın alışverişe çıkıcaz bişeyler alıyım diyorum bu ara bissürü bissürü şey aldım kendime:21:ama daha hiçbirini giymedim alıp alıp koyuyorum dolaba :6:nabım dolapta görünce mutlu oluyorum eheheh:1:ay geçen biz rengera bindikk:52:birde yukarda kaldk iyimi döndürürken yukarda bekletiyolar bi kaç saniye:30:benimkine ne kadar korkmuyorum desemde nasıl korktum anlatamam:1:bayramda ailemin yanına ideceğimm orda kalırım bi kaç gün sevdiceğim döner çalışıyo çünki:69:dün kendime maskeler aldım avonu sevmem ama atık ordan da alışveri yapıyorum duş jelleri vücut losyonları mükemmell mis mis oluyorum:16:hadi ben kaçtım:10:paiii el sallayan smıley bulamadım:1:

ayrılığı hissetmeye başladım yavaş yavaş...
gözlerim doluyo,ama ağlamıcam diyorum.hareketli şarkılar zevk vermiyo,damara bağlıyorum paso:37:
deli gibi alışveriş yapıyorum.kuruşuma kadar harcadım!kendimi avutucağımı sanıyorum.
ölsem aramam!eğer doğum günümde aramassa bu ilişki tamamen bitmiştir.gidip kendime yeni bi hat alıcam:43:bak salak gibi ağlamaya başladım şimdi:57:kendine gel salak:57:
kendime harika ciciler aldım ama:17:aklına gelen herşeyden aldım:32:giyim kuşam,kozmetik,takı,çorap çamaşır,vs...:52:solaryumada girdim:12:barışırsak ne olur ne olmaz diye:23:ama barışıcakmıyızki:26::43::44:sapıttım :27:
niye böyle yapıyo,niye ağar takılıyo,sevdiğine hesap vermek,onu kaybediceği için korkmak kılıbıklık değildirki!bu kadar ağar takılmasın bana=(ben küsünce arasın,meşkule veriyim,açmıyım msj atsın yalvarsın aç diye=)telefonumu kapatıyım,açtığım zaman kim aramıştan msj gelsin,onun en az 45 kere aramış olduğunu göriyim felan:27:ya evet,sana itiraf ediyorum.sen günlüğümsün,sana içimden geçen duyguları söylüyorum.bana hiç böyle yaklaşmadı.gitmiceksin diyo!giderim:19:gidersen aramam diyo ama her seferinde yine arıyan o oluyo:23:
onla hiç kavga etmiceksin,herşeye eyvallah ediceksin,kopmıcaksın,tartışma yok bişey yok!aa bu ne ya!:30:hata yapma gitmiyim...üzme kırma gitmiyim.hiç bir kadın istiyerek gitmez:5:erkeksen sahip çıkıcaksın ilişkine,kadınına...
üstelik evlilik düşünen bi çiftiz biz zalak:57:canım sıkkın günlüğüm=(özledim onu=(ona şımarmayı,çocuk gibi konuşmayı,aptal aptal tiplemelerimi yapmayı=)onunla gülmeyi,uyumayı,dokunmayı=(((çok özledim nefesimi....ama ne kadar seversem seviyim olmaz günlük.sanıyoki asla gidemez!.hattını değiştirip izini kaybettiremez...işimi bile değiştiririm,hayatımı herşeyimi.eğer kafaya koyarsam yaparım ve nefesime hasret kalır!ama bunu yaptırmasın bana.barışalım günlüğüm olurmu:5:kendini bana affettirsin ve barışalım...

olmuyor günlük , yürümüyor....
eşim artık eski eşim değil, bende eski ben değilim sayesinde...
dün akşam kalbimi çok kırdı. gece 4 oldu ağlıyordum hala. susup beni izledi.
aklıma geldikçe söyledikleri hala ağlıyorum. bütün gün ağladım.
bittim ben tükendim.
işi bırakalı 1 ay oldu ama yeniden iş aramaya başlıyorum.
böyle 4 duvar arasında kaldıkça daha çok üzüleceğim, yıpranacağım.
24 yaşındayım daha. gençliğim böyle tükensin istemiyorum.
belki de artık yolları ayırmanın vakti gelmiştir. ha ne dersin ?

canım günlük :38: sana yazmaktan baya bi zevk alıyorum artık şaka degil yani :9: bugün sabahın körü vaktinde kaldırıldım yine :53: ya niden yapıyolar bunu bana nidennnn :57: karşıya geçtik şimdi girdik eve :26: yarın sınavım varmı acabaa :44: olmasın ya çalışmadım çalışmıcamda :30: adam yeni öldü ne sınavı derse kim gircegi bile belli degil :19: böyle işte aşkı çok özlüyorum ben ya en azından ayda bi kere yanyana uyuyabilsek nolurdu no-lur-du :50: en son taaaaaaaaa temmuzda beraber uyuduk :17: ne zaman bizim bi evimiz olucak acaba ahh ahh bekleyelim görelim hep beraber :1:
çok fena sarhoş olasım var 7-8 tane tekila içip rahatlamaya o kadar ihtiyacım var ki :8: iki aydır çok gerginim heran patlıcak ve aglıcak pozisyondayım aşkım duy sesimi hadi içelimm :7:
daha yazcak bişey bulamadım ilerleyen saatlerde görüşmek üzere can dostum :27:

Kafamı yavaş yavaş topluyorum günlük. Evet çok şükür iyi hissediyorum.
Bu hafta işte son haftam. Çalıştığım işler bana o kadar çok şey kattı ki, nasıl bir iş yapmak istediğim çok daha belirgin artık kafamda.
Kısmetse aradaki boşlukta formasyonu bitirecek, ingilizce çalışacak, açık öğretimde son sınıfa geçecek ve çalışırken ertelediğim her şeyi yapmaya çalışacağım. :6:
Mali açıdan da çok kaygılı değilim.
Birikmişimi dikkatli harcar, annecimden de biraz destek aldım mı, oldu da bitti maşallah :34:
Bayramda da inşallah bitanemin yanındayım :38:
Bu gazla deli gibi çalışırım ben artık :24:

ders çalışırken onunla dinlediğim şarkı çıktı.
niye böyle oldum bilmiyorum ama dağıldım resmen.
bıraktım çalışmayı hemen koşup şarkıyı açtım.
salya sümük ağlıyorum şuan :14:
unutamayacağım o kadar çok anı varki. napıcam bilmiyorum :26:
şimdiden çok özledim.
ama onunlayken de olmuyo işte. Allah'ım sen dayanma gücü ver yalvarırım. :14:

Her an beni aradığını hayal ediyorum, o hiç beklemediğim anda arayıp beni şaşırttığı gibi şaşırtsın diye bekliyorum... Hatta öle bi durumda ne cevap veririm, nereye gidelim derim, ne giyerimi bile düşünüyorum.. Salağım di mi günlük, evet evet duyuyorum birileri bana söylüyo bunu.

Hala bekliyorum hala... Gözüm, kulağım, yüreğim ondan başkasını görmüyo, o da bunu istemiyo muydu?
Şimdi ne değişti, ne oldu ki...Herkes bana acır gözlerle bakıyo artık, senden umut yok dercesine, nasıl canım yanıyo tarif edemem. Elimden tutup iyileştiren, geçicek diyen yok,kimse yok yanımda kimse.

İnsanın sevilme ihtiyacı var ya günlük beni sevenler hep yüzeysel sanki. Akşam oldu mu yapayalnızım... Çok şükür ki bi işim var ya o da olmasaydı, çok şükür çok...

Rabbime dua etmekten başka bi şey yapamıyorum, yatıyorum kalkıyorum dua.. Dua, dua, dua...

Günlük...

Evlendım ben...

Yanımda kocamla antalyadayım bılıyormusun...

Hersey cok guzel...

Bıgun kocamlayım demeyı ıple cekıyordum oldu :DDD

Bugün o kadaaar sıkıcı ve kasvetli bir gündü ki günlük anlatamam!
Ders falan da çalışamadım.Sana hastalıklardan bahsetmekten bıktım ama gerçekten canım çok sıkkın şu aralar.
Bir kaç gündür kalbim ağrıyo.Çok aşırı değil ama o ağrıdıkça aklıma bin tane şey geliyo.
Daha kalbime yeni bakıldı günlük,kötü bir şey olabilir mi ki göremedikleri bir şey var mıdır ki???:5:
Hastalıklar o kadar bozuyo ki moralimi.Gerçekten sağlığın değerini anladım.
Allah'tan önce sağlık istiyorum bundan sonra.Her şeyin öncesinde sağlık.
O olduktan sonra gerisi elbet gelir.Ama o olmayınca ben gerçekten moralman çökük oluyorum.
Bayram geliyo günlük.İlk günü de bizim yıl dönümümüz.Ama nedense hiç heyecanım yok.
Bugün yine umutsuz konuşmalar yaptım onunla.
Gitmeye niyetlisin anladım artık dedi.Off inan ki hiç böyle konularla uğraşıcak halde değilim.
Şuan umrumda olan tek şey sağlığım ve derslerim.
Hepsi iyi olsun Allahçım noluuuuuuuuur:14:

günlük,
bu forumda yazılanları okuyorum... okuyorum...
bi anda eskisi gibi "beğen" seçeneğine ihtiyaç duyuyorum ziyadesiyle;
gözüm aşağıya kayıyo..
ve hatırlıyorumki artık yokkkk orda...
çok eksik hissediyorum...
editörlerden rica ediyorumm geri gelsin bu "beğen" yaa :43:

günlük merabaaa :))
ay bugün çok güzeldi, çok mutlu oldummmm :)
çok iyi güzel bir insanla tanıştım :)
umarım hayatımın sonuna kadar onun o dünyalar güzeli güleç yüzüne bakabilirim :)
hani kalbinin güzelliği yüzüne yansır ya öyle bir yüz bakmaya doyamıyorsun :nazar:
annesinden babasından Allah razı olsun nasıl bir evlat yetiştirmişler :nazar:

güzel bir günün ardından seninleyim günlükçüm:8:
kurs vardı bugün, sınıf gayet eğlenceli:8:
o 2 kız gözleriyle beni oyup, yaptıkları dedikodularla bile keyfimi bozamadı benim...
flört ettiğim çocuk yüzünden bunların hepsi...
ama ortada fol yok yumurta yok:19:
yinede arkamdan konuşmaya gülüşmeye devam etsinler Allaha havale ediyorum onları:19:
yinede kızamıyorum o kıza, sonuçta eski sevgillisiymiş yapıcak bişey yok :26:
onuda anlamaya çalışıyorum ve kızamıyorum işte, ama haksız yere arkamdan konuşmasın:20:
neyse işte buarada çocuk her yalnız kaldığımızda beni övüp duruyor :17:
ve yalnız kalmak için resmen fırsat kolluyo:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:
hakkımda hayırlısı olsun.... şimdilik hoşçakal günlük:3:

Son düzenleme:
Günlük bir zamanlar burada bir beğen butonu vardı hatırladın mı?
O gidince ne çok üzülmüştük,ne çok eksik hissetmiştik kendimizi.
Farkettim de alışmışız yokluğuna.
Vayy be beğen butonu! Ne çabuk unuttuk seni
Geri gelsen çok sevinirim çooook:70:

Günlükcüğüm sabah ki bunalım ağlamaklı halimden eser yok :40:
Boya almaya dışarıya çıkmıcam demiştim ya hani sinirlendim bunaldım evde ve çıktımm ohh nede iyi yapmışım kendi kendime işkence yapıyorum resmen bundan sonra eski ben olmucam artık :63:
hobiye tekrar gittim altın karamel geldimi diye cıkk gelmemiş sinir oldum :47: bir önceki gelişimde alamadığım şampuanını, temizlik mendilni filan aldım.çatlayan ojeyi çok merak ediodum uzun zamandır sürdüm baktım hiç hoşlanmadım almadım tam istediğim bir kırmızı oje aldım.böyle ufak şeylerden bile mutlu olabiliyorum ya ne güzel dimi :16:
ahh ahh sonra altın karamel saç boyası kalmıştı geriye tansaşa gittim cıkk ordada yoktu :47: sonra kipaya gittim orda kesin vardır diye ama cıkk ordada yoktu allahım nasl sinir oldum bugn boyamam gerek çnkü yarn o gelecek :69: hoş gerçi ben onunla görüşmücem kararlıyım ama offf yinede bi umut işte :31:
o siniirle altın parıltılı çikolata aldım evdeki altın karamelle karıştırp boyarm diye aldım.eve gelir gelmez hemen kk ye konu açtım altın parıltılı çikolata ile altın karameli karştrsam nasl olur diye 57 kişi konuma bakmasına rağmen kimsecikler bişi yazmamış :43: benim kafa yine attı gittim boyadım :47:
güzel oldu yaaa saçlarım tam kurumadı ama nefis bir renk çıkıcak tahminimce :78:
buarada günlükcüm aramadı o dün gece hislerim bu sefer yanıldı :43: bugün hiç aramıcak biliyorum ama buraya geldiğinde buluşmak istediğinden adım gibi eminim .o zamanda ben hatırlatıcam ona telefonunu ısrarla aramama rağmen açmadığı zamanları :20::19:
yine mutsuzluk çöktü üstüme akşam oldu ondan mı bilmem :14:
kabussuz uykular dile bana günlük mckk :31:

bugun sabah yukardan bir gürültü geliyor..alla alla dedim yoksa sonunda taşınıyorlarmı?yukarıyı tutalı neredeyse 4 ay oldu bugun yarın derken pencereden bir baktım kamyon gelmiş.sonunda taşındılar.sıra bize geldi.haftaya da aynı terane bizde olacak..

herşey çok değişti günlük çookk..çok garip 1 hafta oldu daha alışamadım yeni durumlara..akışına bıraktım gitti..bakalım ne olacak kendimde merak ediyorum..

Ne yazsam bilemedim çok da yazasım var yahu :27:
Bugün sıkıcı bir gündü
Sanırım doğru düzgün anlaşabileceğim bana uygun arkadaşlar bulana kadar çok sıkıcı olacak hafta sonları
Bir an önce İzmir'e dönüp arkadaşlarımla buluşmak istiyorum
Hepsini çok özledim onun yüzünden konuşmadığım ilişkiyi kestiğim arkadaşlarım canlarım
Bana hiç kırılmadılar darılmadılar
Halbuki ben onun yüzünden onları çok ihmal etmiştim resmen onun için arkadaşlarımı silmiştim
O kişi yüzünden arkadaşlarımı reddettiğim görüşmediğim vakit geçirmediğim her an için çok pişmanım
Ron'uma irmik tatlısı sözüm vardı bir türlü yapıp götüremedim gittiğimde hemen arkadaşıma irmik tatlısı yapacağım :66:
Mert'imin kaç tane konseri oldu hiçbirine gidememiştim onun yüzünden sorayım bakayım bir dahaki konseri ne zaman
Ankara'da olsam bile 1 günlüğüne dönüp gideceğim
Ayy zaman bir an önce geçsin düşündükçe heyecanlanıyorum çok özledim herkesi her şeyi :16::16:

Günnüşş;
Bugünde temizlik yaptık annemle offffff ne kadar sıkıcı şeymiş evde oturup temizlik yapmak.
Çamaşır suyu ellerimi mahvetti yaa.
Sevgilimde özledim görüşelim diyo ama erteliyorum...Ohhhhh olsun...Güzel keyfimin kahyası ne zaman isterse o zaman görüşürüm:27:
Sevgilime çokkkk kızgınım çokkkk :5: Gönlümü alması imkansız ötesi :14:

Babamla kavga ettim günlük. B.ktan bir sebep yüzünden. O bana bağırdı, ben ona bağırdım. Sonra çıktım gittim evden. Kardeşimde geldi benle. Bi kafede oturduk yarım saat. Sakinleştim sonra eve döndüm. Çok başım ağrıyor günlük.. Sonra dertleşelim:(

Back
X