Popüler Konu Sevgili günlük...

Günnüş;
SEvgilimin çok ısrarı üzerine buluştuk.Bana cep telefonu almıştıya İphone onu veriyim dedi kaç gündür verirsin verirsin diye geçiştiriyordum neyse buluştuk akşamüstü yemek yedik kahvemizi içtik tabi ben konuştum konuştum hiç susmadım ben konuştukça aşkım dinledi dinledi.Sonra bana koccaman sarıldı sustum
Sonra sevgilim belin incelmiş saçların çoğalmış dedi ayyyyy çok mutlu oldum
Ewt günnüş KPSS'ye 7 ay var.Şimdi ders çalışcam hergün düzenli çalışırsam atanırım dimi.Gerçi M.E.Bakanı öğretmenler atanmayı beklemesin başka işlere baksın diyo ama bankalar bile Eğitim Fakültesi Mezunu almıyo.Öğretmen başka hangi alanlarda çalışır offffffff yaaaa

Vazgeçtim ben bu işten günlük.

Artık sıkıldım çünkü.

Zaten çabuk bıkan bir tipim, daha fazla uğraşabileceğimi düşünmüyorum.

Eskisi gibi olamıyorum.

Gelsin yeniler, yenilikler... Olmayınca olmuyor.

Ha cevap mı geldi, olmaz mı dedi diye sorarsan hiçbir şey demedi daha dünkü gelişmelerden sonra ama ben bittim artık.

Şimdi bir film izleyip kafa dağıtayım biraz.

Baydı bu mevzu cidden. Kendime gelmem gerekiyor.

Görüşürüz şekerim.

herşeyi oluruna bırakıyorum artık..
ne seninle oluyo nede sensiz
napıyım çok seviyorum onu günlük
ama bu kadar değiştiğini görmek beni çok üzüyor
umarım artık bütün sorunlarımızı aşıp
2 yıl öncesindeki gibi mutlu oluruz
hep güleriz birlikteyken
artık onunla tartışmaktan,mutsuz olmaktan öyle yoruldum ki...
lütfen artık mutlu oluyım bende günlük...

Günlük şafak attı yine

merhabayın günnük mahallenin delisi geri döndü...
özlediniz mi la beni...ehehu...en son buraya kocamla yaşadığım bi sorunu anlattım...sonra nevrim döndü, belki de kaçmak istedim o sorundan, forumu da geride bıraktım kafa izni yaptım kendime...ama sonra kademeler halinde düzeldim, en son da buraya dönmeye sıra geldi...beni merak edenler olursa diye size geniş özet şeyediyim yokkene neler oldu gibisinden...
ekim ayında, iyileştiğini sandığım pko tekrar bi yokladı...yani resmen bööle dürtüp kaçan mahalle delileri gibi, bi sarstı şööyle..sonra ileri derecede kilo takıntılı jinekoloğum, fazla kilolarımdn ötürü beni güzeeelce fırçaladı, ezdi halihazırda kocamla olan kırgınlık da olunca bana bi hırs geldi...üüüü...ama görsen günnük, hem spora hem diyete başladım...haftanın 7 günü SAT komandosu gibi kendimi yerden yere atarak ve resmen aç gezerek ( maalesef stresten sigaraya da başlayarak- ee toto korkusu gönül tortusu demişler, doktor fırçası malum ) 1.5 ayda 8 kilo verdim 2 beden de inceldim hacıt...ramazan bayramında kendimi zorla içine sokmaya çalıştığım kumaş pantolonlar şu an totomdan düşüyü...öyle ki, yılların heavy metalcisi ben rap dünyasına adım atmak üzereyim bu koleskiyonumla...normalde birbirimizi çok severiz ama majesteleri jinekologla seferoğulları ile tellioğullarına dönmüştük ben " tosun paşa " yım diye...çok şükür azar ve fırçalar bitti...ama zayıflamaya devam..çünkü bu pko denen itoğlu it tehdit ediyo beni...onun dışında dekolte özürlüsü, doğuma kadar 75 beden giyen bendenizin göğüslerinden zibilyon tane de kist var ve iki tanesi komplike çıktı ( yani ne olduğu belli değil..baba tarafında da kanser olduğu için tikkat edeceğiz işte )...
kocamla olan duruma gelince de....amaaaaaan ben günnük...olur öyle şeyler yahu...beni eni konu aldatmadğı ya da şiddet uygulamadığı sürece bu evlilik Allah ömür verdikçe bitmez...çok derin seviyorum ben onu, onu ve bana sunduğu hayatı, herşeyiyle çok seviyorum...
kızıma gelinceee....cadı 7 aylık olacak nerdeyse, zayıflığı dışında bi sorun yok maşaallah deyin, beni tanımaya başlamasından beri hayat hiç olmadığı kadar tatlı...
beni tanıyan eden, meraklanan, herkeslere selamlarrr sevgilerrr

Bugün onunla buluşucam..

Kardeşim dediğim canım dediğim insanla.. Eskiden dediğim yani.. Yani benim ona onun bana yaptıklarını düşündükçe.. Yazık ettik. Ama bi yerden tutmak gerekiyor ipi. Kaçırırsak hayatı kaçırmış olucaz belki de.. Yapma bee Canann.. Akışına bırak. Ne olması gerekiyorsa o olsun..

Çok özleedim çok... ama sarılmıyorum. Sarılmak istiyorum yapamaıorumm!! Offff off... Çokkk özledimm senii Can's. Bugün sarılıcam boynunaa..

selam günlük burnum şelale sanki hiç durmuyor yahu

3 gün boyunca taktığım protezi takamıyorum,sabah ağrıyla uyandım,öyle olunca çok üzülüyorum,ameliyat denilirse naparım ben benim bütün hayallerim yıkılır ,gözümden yas geliyor..

beyefendi hep o kız için yazılar yazıyor,banada sevmediğini ama birlikte olduğunu yazmıştı.o yzıları okuyunca içim cız ediyorben o kadar bekledim ,emek verdim ,ama hiç öle yazılar yazmazdı duvarınaöyle koyuyorki bu bana,kız ilişkişye girdiler kız yaranıyor,hayy anasını satayım he demekki buna ölesi yaranıyor. VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüse.

daha çok şey yazmak istiyorum ama banlanmak korkuyorumm..

sadece canım acıyor onun yazılarını okudukça

halil sezainin paramparça şarkısını dinleyip duruyorum

selam günlük.ne dengesızım gunluk yahu dun moralım sıfırın altındaydı bugun keyfım yerınde cok şükür.karnım aç diyete gırdım tekrardan sabah kepek ekmegı yedım işe gelıncede besi bir yerde cayı içtim bol bol su sabahta işe gelırken yurudum.şimdide simit yerım dısını yıyorum zaten hamurunu yemıyorum oda fazla kılo aldırmaz hedef 1 ayda 3 kılo umarım nefsıme yenık dusupte bozmazsam.

ssklar bitti sıra geldı stopajları yapmaya oda bugun biter yarından itibarende evrak işlemeye devam. 2 tane eleman var valla gunluk uyanıklık yapıcam artık yaptırcam cocuklara bende oturcam baslarında bıktım senelerc calıs calıs vala gına geldı zam dersen oda yok.yeter artık eşek yerıne koyuldugum artık ben eseklıgımı elemanlara devredıyorum.

dun babanem aramıs evı istanbuldan görücü gelecekmıs kız istıyorsa gelelım demısler babamla konustumda kültür sevıyelerı benım aılemınkınden cok cok dusuk ayrıca benım anname babam okumus ınsanlar ben okumus ınsanım cocuk ilkokul mezunuymus aılesı desem okumayı bılmıyor cocuk fabrıkada calısıyormus ben ondan daha fazla kazanıyorum cok mantıksız olur dıye konustuk ve ıstemıyorum dedım.ayrıca bulundugum sehırde dısarıdada evlılık dusunmuyorum aman buyuk konusmayımda

işte böyle günlük

bu insaların kendini kaf dağında görmesi kadar güzel bişey daha var mı acabasöyeleyecek şeyde bulamıyo insan hayretler içinde kalıyosun bazen bu hafta sonu annem ablam gelecekler bana ablamın sınavları varmış bende birazdan temizliğe başlayacağım tabi canım isterse olmadı yarın yaparımpai

tipik başaka burcuyum işte,pinpiriklenir abartırım çok şükür bişiy değilmiş,sandığım gibi yani...
şu yorgunlukla başetmenin bir çaresi var mı acaba,bu akşam tüm planları devirip erkenden gözlerimi yumsam ve yeni güne öyle mi uyusam acaba:26: olmaz ama bir yandan yaaa..napıyım bilemedim

Üüüüüffffff ayrıldığım şahsiyet de bir taraftan tutturmuş beni bırakma, senin hayalin bile çok mutlu ediyor beni, hayallerimin kadınısın, seni çok fazla seviyorum, günbegün artıyor bu, hiç bitmiyor, azalmıyor, sen bambaşkasın, büyüleyicisin ......

Aaaayyyyyyyyyyyyyyyy daha nelerrr nelerrrr...

Salak işte! Nefret ediyorum bu aptaldan! İğreniyorum her şeyinden!
Hala beraber olabileceğimi falan sanıyor gerizekalı öküzcan!!!
Pislik herif! Sapık!!! Iııııyyykkk!!!

Ben de reddettim tabi ki de! Eki Görüntüle 302057

Naber günlük

Cumartesiye çok az kaldı..Büyük bir heyecanla bekliyorum bakalım inşallah hayallerim suya düşmez günlük. Kayınvalide adayımla konuştum biraz önce bana hediye almış günlük.. Kızıyla aynı hediyeden almış bana.. Kızının doğumgünüde 1 hafta önceydi.. Ayırmak istemedim dedi Bilmiyorum ki günlük nasıl insanlar. Tabiki böyle uzaktan tanımak mümkün değil herşey içlerine girince belli olucak onlar beni ben onları tnaıcam..Rabbim inşallah birbirimize hayırlı akrabalar eyler bizi..Ben içimde kin tutan biri değilim onlar beni can-ı gönülden severlerse ben elimden gelenin fazlasıyla olurum yanlarında.. Hadi hayırlısı günlük

Benimki hediyemi almış ama hala ne aldığı konusunda en ufak bir fikrim dahi yok Yüzük falan almaz neticede evlenme teklifi ederken alıcaktır onu.. Kolye falan desem :26: Üff hadi gel cumartesi merakta bırakma beniii

Günlük saçlarıma cenaze namazı kılıcam bütün kk davetli.. 1 hafta içinde 3 boyama, 1 açma, 2 fön, 1 düzleştirici işkencelerine maruz kaldı cancazım.. İğrenç ötesi bir renge giren saçımı dün gittim koyu kahve yaptım yeniden.. Yediğim kazıklara mı yanayım yoksa saçlarıma mı.. Zira bu bir hafta sadece saçlarım bana 200 tl ye patladı.. Fazlası var eksiği yok sen düşün günlük

pamuk ppresensesimmm senin adına çok sevindim rabbim hayırlısını hakkında nasip eylesin:)

benimde perşembe günü bakalım sen sevgilinden beklerken bende kuzenlerimden bekliyorum ne hediye aldılar diye:)

Annemde çığrından çıktı artık tebrik ediyorum sizi değerli çevrem :26: sabah yetmedi öğlende pekmezle dolaşıyor peşimde , yahu sevgili çevrem size sesleniyorum yazın gördüğünüzde aa gamze fiziğin çok güzel hiç bozma bu fiziğini diyen siz değilmisiniz? peki ya kışın neden çok zayıfsın kilo al diyip duruyorsunuz söylermisiniz?? yaz ve kış değşiyormu yazın zayıf kışın kilolumu olmam lazım?? neyin peşindesiniz
hadi sizin düşüncelerinizi geçtim bari sevgili anneciğime aşılamayın şu fikrii sonra evde kovalamaca oynuyoruz bi elde pekmez diğerinde bal geceleri yatarken süt ANNEEEE BEN HASTA DEĞİLİM BAK KOŞTURA KOŞTURA ZAYIFLİCAM SONUNDA İYİYİM BEN ANNEEEE

bugün ne maceralı bir gündü yaa koptum dışarıda hava soğuk olmasına rağmen kuzenimle yerlere yattık gülmekten
ama yinede bi yanım eksikk

Günlük biliyorsun geçtiğimiz pazar bir kurumun uzmanlık sınavına girmiştim. 100 sorudan en az 70 doğru yapmam lazımdı. Kitapçığı yayınlamışlar dün. Cevaplarıma baktım ve 66 doğruda kalmışım. Gece sinirimden çatlamak üzereydim. Nedeni 70'i geçememem değil aslında, nedeni daha sınava girerken yapamayacağıma inanmış olmam. İşte bu inançla(ya da inançsızlıkla) bildiğim 5 soruyu(artık nasıl bir psikolojiyse) göz göre göre yanlış işaretledim ve treni kaçırdım. Neyse kısmet deyip geçmek istiyorum. Ama kendine inanmak çok çok önemli, bir kez daha anladım bunu. Bundan nefret ediyorum ama öz güvenim yerlerde galiba :26:

1 ay önce okul nedeniyle işten ayrılmıştım. Yerime yeni birini bulduk, ben de gitmeden işi öğrettim. Dün patronum aradı, maalesef hiç memnun kalmamışlar, bir sürü olay olmuş ve kızı işten çıkarmışlar :26: Çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Neyse patronum, aralık ayı boyunca gelip yeni gelen elemana işi öğretir misin dedi. Perşembe-cuma dersimin olduğunu biliyorlar zaten. 4 tane patronum var ve hepsini ayrı ayrı çok seviyorum. Kırmak istemedim, tamam dedim. Yani haftaya pazartesiden itibaren haftada 3 gün, aralık ayı boyunca toplam 9 gün çalışacağım. Hem sınavları da atlatmış olacağım. Ödevlerim var dedim, ofiste yaparsın dedi patronum

Dünkü sıkıntıdan dolayı bugün hiç çalışamadım. Kafamı toparlayıp oturmam lazım dersin başına. Sana havadisleri anlatmak için açtım bilgisayarımı. Yoksa başka ne işim olur di mi Hadi öptüm şeker

edit: kız günlük ya bi benim öz güven yerlerde galiba

Son düzenleme:
1 sene önce bugün.

telefon çalar.
ben: efendim anne.
kızım ananene gelin.(annemin sesi kötü gelir ama hiç ananemin ölmüş olma düşüncesi bile gelmez aklıma)
ben: tamam anne çıkıyoruz biz kardeşimle.
bineriz minibüse halam arar.
bizde ananene gelicez ama nerde inelim diye sorar.
tarif eder anlatır telefonu kapatırım.
aklımdan halamlar niye geliyorki diye düşünürüm ama yine ananemin ölmüş olma düşüncesi gelmez aklıma.
yol boyunca da hiç bunu düşünmemişimdir.
ineriz minibüsten babam bizi almaya gelmiş.
bineriz arabaya.
babam: kızım size birşey söylicem.(hala hiçbi şekilde ananemin ölmüş olma düşüncesi aklımda yoktur)
ben: söyle baba.
babam: ananenizi kaybettik !
ben : şaka de baba nolur.
ipler kopar bu dakikadan sonra. ben hala inanmamaya devam ederim. taki evin o kalabalığını görene kadar.
dedem kapıda bizi görünce ağlamaya başlar.
içerisi adım atamayacak kadar kalabalık.
gözüm hemen annemi arar. annem perişan halde. gözleri davul gibi olmuş. teyzem yarı baygın.
bense hala inanamam olanlara. ağlamaktan başkada birşey gelmez zaten elimden.
ananem artık yok düşüncesi kafamın içinde döner durur. yanında büyüdüğüm iyi yürekli ananem yok artık.
kanser aldı götürdü onu
gece olur ev sakinleşir. herkes ağlamaktan perişan olmuştur.
sabah ananem toprağa verilicek.
annem teyzem, ananemin annesi ağlamaktan helak olmuşlar.

diğer gün..
ananem sonsuza dek yok artık düşüncesi kafamın içindedir.
bu yaşıma kadar hiç ölüm acısı yaşamadığım için ölen birini özlemek nasıl birşeydir bilmem.
ananem toprağa defnedilmeden önce yıkanacak.
bekliyoruz...
açıldı o perde ve ananem bembeyaz örtü içinde karşımda.
yüzü bembeyaz ama yaşıyor gibi.
sanki kalk anane desem kalkıcak.
ananeme söyleyeceklerimi oluşturuyorum kafamda.
bu onu son görüşüm.
herkes su döküyor üzerine. o ise melek gibi uyuyor.
saçından öpüyorum önce. kulağına da 'anane seni çok seviyorum diyorum.
beni duyduğuna eminim.
ordan çıkmak çok zor geliyor sonra.
kalkta beraber gidelim nolur anane diyorum içimden ama kalkamıyor.
ananem tabuta konuluyor.
o tahta parçalarının arasında cansız bedeni.
yıkanırken öylesine güzel ki. melek gibi canım benim.
ananemi canımı koyuyorlar toprağa ve artık sonsuza dek orda...

nurlar içinde yat anane'm. Allah rahmet eylesin. seni çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…