merhabayın günnük mahallenin delisi geri döndü...
özlediniz mi la beni...ehehu...en son buraya kocamla yaşadığım bi sorunu anlattım...sonra nevrim döndü, belki de kaçmak istedim o sorundan, forumu da geride bıraktım kafa izni yaptım kendime...ama sonra kademeler halinde düzeldim, en son da buraya dönmeye sıra geldi...beni merak edenler olursa diye size geniş özet şeyediyim yokkene neler oldu gibisinden...
ekim ayında, iyileştiğini sandığım pko tekrar bi yokladı...yani resmen bööle dürtüp kaçan mahalle delileri gibi, bi sarstı şööyle..sonra ileri derecede kilo takıntılı jinekoloğum, fazla kilolarımdn ötürü beni güzeeelce fırçaladı, ezdi halihazırda kocamla olan kırgınlık da olunca bana bi hırs geldi...üüüü...ama görsen günnük, hem spora hem diyete başladım...haftanın 7 günü SAT komandosu gibi kendimi yerden yere atarak ve resmen aç gezerek ( maalesef stresten sigaraya da başlayarak- ee toto korkusu gönül tortusu demişler, doktor fırçası malum ) 1.5 ayda 8 kilo verdim 2 beden de inceldim hacıt...ramazan bayramında kendimi zorla içine sokmaya çalıştığım kumaş pantolonlar şu an totomdan düşüyü...öyle ki, yılların heavy metalcisi ben rap dünyasına adım atmak üzereyim bu koleskiyonumla...normalde birbirimizi çok severiz ama majesteleri jinekologla seferoğulları ile tellioğullarına dönmüştük ben " tosun paşa " yım diye...çok şükür azar ve fırçalar bitti...ama zayıflamaya devam..çünkü bu pko denen itoğlu it tehdit ediyo beni...onun dışında dekolte özürlüsü, doğuma kadar 75 beden giyen bendenizin göğüslerinden zibilyon tane de kist var ve iki tanesi komplike çıktı ( yani ne olduğu belli değil..baba tarafında da kanser olduğu için tikkat edeceğiz işte )...
kocamla olan duruma gelince de....amaaaaaan ben günnük...olur öyle şeyler yahu...beni eni konu aldatmadğı ya da şiddet uygulamadığı sürece bu evlilik Allah ömür verdikçe bitmez...çok derin seviyorum ben onu, onu ve bana sunduğu hayatı, herşeyiyle çok seviyorum...
kızıma gelinceee....cadı 7 aylık olacak nerdeyse, zayıflığı dışında bi sorun yok maşaallah deyin, beni tanımaya başlamasından beri hayat hiç olmadığı kadar tatlı...
beni tanıyan eden, meraklanan, herkeslere selamlarrr sevgilerrr