Popüler Konu Sevgili günlük...

Kırgınım günlük... Kayınvalidem aradı ve annem ona kırılabileceği şeyler söyledi. Hiç gerek yokken,benim için önemli değilken... Hiç hoşlanmadığım şeyler bunlar hiç.. Takıymış bilmem neymiş umrumda değil benim. Ben kimseyi bu konuda kırmam,kırmıcam da.. Bi de annem beni düğünün yaza olması için ikna etmeye çalıştığını tam ikna etmişken nişanlımın vazgeçirdiğini söyledi. Niye yaptı bunu anlamış değilim. Neden kararlarıma saygı duymak bu kadar zor onun için? Ben istiyosam bu şekilde olması beni mutlu ediyosa bundan kime ne? Benim kurmadığım cümleler yüzünden mutsuz olmak zorunda mıydım şimdi?​

Sinir ediyor beni gelip neden bizde kalıyor ki , anlamıyor mu durum müsait değil .. Defol git ya dik kafa

bugün beni çok mutlu etti günlük
ama bunu ona hiç belli etmedim
nasılda güzel bakıyordu bana öyle...
yalvarıyodu onu bırakmıyım diye..
hiç kıyamam ben ona
seviyorumm hemde çok onuuuu

Son düzenleme:
ah ceydam ....
Allah rahmet eylesin sevdiklerimize hatırladıkça ruhlarına dua göndermek nasip olsun,Cennettedirler inşallah..

Tutamadım kendimi,ağladım işte !

İlerleyen saatlerde yazarım yine ,günlük...

Ceydacım başın sağolsun tekrar Rabbim sabır versin
Anneannemsiz bir hayat düşünemiyorum ikinci annem gibidir o benim
Ayrım yapmam asla

Çok kötüyüm günlük mesaj atmamak için bişeyler söylememek için zor duruyorum
Ama bu ben değilim yapabilirim güçlüyüm ben başarabilirim onsuzluğu
Şu günleri bir atlatsam yeniden mutlu olucam biliyorum
Rabbim hep yanımda benim hep yardımcı bana ona sükrediyorum
Bu günlerde geçicek öyle yada böyle

Günnüş;
Şu istediğim şey gerçekleşmeden ben mutlu olamayacam.
Bu hafta okula gitmicem.Evde yazarım tezimi güzel güzel ohhhhhh
Bugün annemle alışverişteydik.Yarında ablama gidecez
Aşkımıda çok seviyorum günnüş...

günlük gecenin bir yarısı uyandım bir dahada uyuyamadım kapı gıcırtısına uyandım ne kotu bısey sımdıde uyuklayıp duruyorum.hiç çalışma isteğim yok bugun gunluk aksama kadar okey ve tavla oynıyabılırım ama bakma calısıyormus gıbı yapıyorum ıslerı elemanlara yaptırcam gunluk calıs calıs cok bunaldım hakkım bıraz dınlenebılmek.

asklada aram iyi şükür dün kucuk caplı kıskanclık krızlerıne gırdı ama oldun cabuk atlattık.sivilcelerım kayboldu gunluk hafıf bellı oluyor eczacı bıle sende gordum hemen bende kızıma aldım dıyor sankı tenın acılmıs gıbı daha parlak yuzun dedı cok mutlu oldum.

günlük dün bir yazı okudumda dunden berı pozıtıf dusunmeye basladım.dıyorkı neden hayatınızdakı eksıklıklerı gorup hayıflanıyorsunuz sızdekı olumlu seylerı gorun ve mutlu olun beynınıze pozıtıf oldugunuzu yansıtın ve mutlu olun.dunden berı bunu dınlıyorum olumsuz bırsey dusundugumde yada aksam hafıf gobegım var dıye aynaya baktım sonrada dusundumkı az bır mucadeleyle ben bu gobışımı yenebılırım ve neden uzuluyorumkı sadece bıraz irade ve mucadele.

bugunluk bu kadar gunlukkk.iç huzurum ıcın cok buyuk bır adım attım Rabbımle benım aramda.hoscakal

Mutluluktan ağladığım günler de gelecekti demek.
Çok şükür. Çok şükür. !

10 gün sonra sevdiğimin yanındayım günlük. :))))

Son düzenleme:
hava yağmurlu olunca ne kadar kasvetli sıkıcı oluyor kendi sıkıcı bide insanın içini de sıkıyor..
her neyse ben güne güzel başladım
akşam sevgilimle maçı izlemeye gideceğiz eee ne de olsa büyük derbi bizden kaçmaz
akşam güzel görünmek için şimdiden başladım kafamda plan yapmaya ne giysem nasıl makyaj yapsam diye
aslında en doğal halimi biliyor ama olsun ben onunla ilk kez buluşacakmışım gibi heyecan sarıyor içimi
bu heyecanımız hiç bitmesin :98::98:

gittiim geldim bile,başvurumu da yaptımm ohh kafam rahat.. :128:

"Amann yaa ,puanım düşük bana mı kısmet olucak ki "demiyorum bak :101: Pozitif düşünüyorum..Ben oltamı sallayayım da denize , balık takılırsa kısmetime olsun :104:
Kpss den 26 ile atanan kişiden sonra artık tamamen inaıyorum bu işler kader kısmet.Bi nevi yılbaşı bileti aldım diyelim ; ) Ya bana çıkarsa ..Neden olmasın.Bak ezan okunuyor şu an .Allahım hayırlı ise benim için başvurum kabul edilsin.. :116:
Amin !

Şimdi mutfağa gireyim bi mantarlı börek:125: bi de aşure yapayımmm

selam günlük,

bu akşam maçı izlemek istiyoruz ama Denizli'de gidebileceğimiz uygun mekan var mı bilmiyoruz.
netten de baktım pek bişey bulamadım.
ee ben maçı izleyemeyecek miyim :26:

günlük yaz gelsin aşkım gelsin ya ne biçim onsuz hayat yetim kaldım öksüz kaldım gibi
üşüyorum onsuz sırtım üşüyorum o benim arkamda duran kocaman dağ
güven ve huzur verenim
çok özledim
çok özledim
çok özledim

Biz neden aynı takımı tutmuyoruz :88: bi kere beni fenere götürmedin derbi izlemeye diyorum derbi hemde fenerde hemde ben diyo :111: off off bu çocugu nası fenerli yapabilirim acaba hey gidi biblo nerde senin asiliğin nerde fener için çektigin çileler şimdi dünyadan bi haber yaşıyorum nerde kombine alıcak kız :84: maçı bile izleyemicem bugün düşün yani
boş günümdü bugün 12e kadar yattım :129: dün bi yüzük görmüştüm harfli ama aşkın harfi kalmamıştı çok begendim istiyodum ben onu :78: şimdi gidip almanca notlarımı geçirmem lazım kaç hafta gitmedik derse bişey anlamıyorum şimdi yarın sevmedigim ders var daha dogrusu dersteki insanları sevmiyorum neyse az kaldı 4 kere daha görücem onları biticek fin2 dersini öbür dönem kimin vercegi belli olmuş bittim ben bittim adam çok zorluyo sıınıfın yarısıda kalıyo hep planlarımı altüst edicek ya
ben artık gidiyim

Ben geldiiiiimmmm.....
Yine bitkinim valla günlük.
Hat yazıcam diye iki büklüm oldum yani sanat mı icra ediyoruz işkence mi çekiyoruz bilemiyorum
Sırtım ağrıyor şu an.
Aslında bu kadar yorulmuyordum, dinlene dinlene yapıyordum ama yazdığım şey uzundu.
Ne mi yazdım :
"Günler geçtiyse, geçip gitsin ne gam!
Ey temizlikte benzeri olmayan aşkımız, yeter ki sen kal."
Tabi farsçası, işte bu yüzden şu an acılar içindeyim
Bu ne sevgi aaahhh bu ne ızdırap

Onun dışında bir şey yok günlük, rüyamda kına gecemde bol bol döktürüyordum Rüya olduğu ne kadar belli değil mi?
Şu an bana o günler gerçekten çooook uzak geliyor doğrusu.
Neyse ben gidip doğum günü pastamdan kalan son dilimi yiyeyim
Zaten doğum günüm tek hediyesi de oydu. Küçücük bir paket bile açamadım düşün yani.
Küçük Emrah moduna bağlamayayım şimdi...
Neyseki dostlarım uzaktan da olsa kutladılar ve çooookk mutlu ettiler beni.
Hediye alan da almayan da sağ olsun deyip geçtim günlük napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…