günlük ne kötü bir hafta umarım sonu iyi olur.insanın öz kardesı sırtından bıçaklarmı he gunluk arkamdan neler soylemıs neler ne ısler cevırmıs ben daha safım yenı yenı öğrenıyorum neler yaptıgını öz kardes be arkadas buyudum ben onunla o ıyı olsun dıye ugrastım o benım kuyumu kazdı gunluk içim cok dolu birde grip oldum ıyıce sıstı her yerım.
ama günlük neymıs kardesınde olsa kımseye guvenme
ama gunluk neymıs kımseye degerınden fazla deger verme
ama gunluk neymıs her yuzune gulenı dost bılme
ama gunluk neymıs cok seymıs cok sey oğrendım sayesınde
sımdıde msj atıyor gezı var babamdan ızın alıverırmısın dıye.bunca seyden sonra bunca serefsızlıkten sonra konusulcak sey var içim doldu gunluk.ben mutlu oldukca neden cekemıyorlar.bak benım erkek arkadasım bulundugum sehırde üst rutbede bır ınsan yapamayacagı sey yoktur.1 ay once falan patronum yanına gıdıyor ve konus babam konus 3 4 saat havadan sudan konuswup bızım ılıskımıze gelıyor sıra yalaka bısey demıyorum snırım bozuldu hatırlayında.keza kardesım desen öyle.hayat bu aralar cok zorluyorsun benı kızıyorum ama.
Bayadır yazmıyorum sana gunluk
canım cok sıkkın sanıyorumkı bu benım kaderım mutlulugumun uzun surmesıne ızın verılmıyor...
huzurlu gunlerımın ardından mutlaka bır huzursuzluk bı vukuat olması mı lazım yaa.
zaten cok hastayım fena sekılde usutmusum ılaclarla anca toparlanıyorum..
ama umrumda bıle degıl hastalık felan.. allahım benı sureklı sevdıgımle sınama ısyan etmıyorum ama nıye bana bunu yapıyosun
hayatta senı en mutlu eden ınsan halıyle en mutsuz edende oluyor heralde anlamadım kı
ortada ıncır cekırdegını doldurucak sebep degıl ıncır cekırdegı bıle yok ben nerde hata yapıyorum ya
cok sevıyorum cok fedakakarlık edıyorum.. bılıyorum sıkıntıları var tek derdı ben degılım..
evlenıcez ne yapıcaz onları dusunuyor ama bende dusunuyorum ne olur aramız bozulmasın artık lutfenn:18:
allahım ne olur sınırını benden cıkarmasın askıma sabır ver ne olur bunaltma onu yanında olayım
Uzun zaman olmuş sana yazmayalı günlük
Yoğunluktan kk ya bile doğru dürüst giremiyorumki
Sana yazmadığım bu uzun süre içinde ;
Evimize taşındık , yerleştik , çevreye alıştık :)
Hoş önceki evimde sitedeydi ama , yinede insan ilk yerşleşen bir yerde yabancı oluyo :)
Bomboş binalar ...
Eşimle pazar günleri boş park yerlerini, boş daireleri sayardık, "bugün şuaraya taşınmışlar , şu gün şuraya " derken arabayı park eecek yer bulamadığımızı
Sitede cıvıl cıvıl çocuk seslerinin arttığını fark ettik
çok cici çok tatlı komşular edindim , güne bile başladık
Küçük paşam Anaokuluna başladı , çok güzel şeyler öğreniyor.
Bende ismek giyim kusuna başaldım , haftanın 3 günü oradayım ,
kursum çok keyifli geçiyo orada da çok iyi arkadaşlarım var :13:
Yani yeni ev , yeni hayat , yeni dostlar , çok iyi geldi bize.
Bu arada giyim ile ilgili bir meslek edinmek istediğimi çoğu yakınım bilir günük.
Hep Dua ederdim "Allahım hayalimdekini gerçeğe dönüştirmeme yardım et " diye ...
Ama bu kadar olacağını düşünmemiştim hiç ;
"karşı komşum giyim hocası olsun ,hem benim hocam olsun, hem de ileriye dönük aynı düşüncelerimiz olsun" diye dua etmek kimin aklına gelirki
Ben böylesini düşünmeden bana nasip ettin binlerce şükürler olsun sana Allahım .
İlk adımlarımı atyıyorum artık , bu sene Giyim , seneye Modelistlik ve Stilistlik kursuna , 3. sene Akedemi, sonra ver elini stejerlik ,
Allahım sağlığımı ve azmimi eksik etmesin inşaAllah.
Anlıyacağın mutlu huzurluyum Elhamdülillah Günlükcan.
Bugün evimle ilgilenmem lazım biraz :)
HAdi bayyyy yine uğrarım ben ,
Günlük bir kaç gündür niye kendimi güzel buluyorum ki ben
Evet sanırım kendiliğinden kaybolan sivilcelerin rolü var bunda
Sivilcelerime sizi umursamıyorum mesajı verdim onlar da çekti gitti
Ya günlük yine de bir nazar boncuğu koyalım buraya
Belli olmaz onların işleri, yeniden çıkmak için pusuda bekliyor hainler
Bugün yine ders çalışma günü
Yavaş yavaş kendime geliyorum be günlük, şu uyku problemini de çözsem biraz daha yoluna girmiş olacak her şey :80:
Bugün benim doğum günüüüümmm
İyi ki doğdum di mi günlüüükk
Biliyorum kutladığını gördüm mailini, teşekkür ederim efendim
Ama böyle kuru kuru olmaz kiii...
Hediye neyin göndermeni beklerdim aziz dostum
Zaten bu sene herkes kuru kuru kutluyor yaşlandıkça hediyeler de azalıyor galiba
Daha doğum günüme 1 dk. kala arkadaşım mesaj çekti :)
Ve tabi ki tam vaktinde O
Mutlu oldum mu tabi kii eveeettt
Hayat sevince güzel la la la la laaa
Sevilip sevince güzel la la la la la laaaa
Sabah da annem öpücüklerle kutladı...Ama babacım hala kutlamadı:44:
Gerçi kursa gittim görüşemedik pek ama neeyse.
Kurstada duramadım, belim ağrıdı, kerecin de nasıl kokuyordu bugün bir bilsen.
Papatya yaptım bir tane aldım geldim. Kendi kendime hediyem olsun.
Taktım ben bugün hediyeye...Ona da dedim zaten, ilerde bunun acısını çok fena çıkartıcam
Hadi görüşürüz günlükoviç...Dolanayım ben biraz buralarda.
Günnükcüm dün askimi cok güzel bir sekilde sinir ettim.
Iyi oldu haketti cünkü, güzel bir sok bile yasadi hatta.
Gayet soguk ve kararli davraninca sasirdi, iyi tamam dedi sadece.
Eve geldigimizde tekrar öyle mi diye sordu, bende deli misin öyle degil tabi diyince kendine geldi siskom.
Persembe günü dogum günüm hala ne diliyorsun sana ne alayim diye soruyor, hicbir sey istemiyorum diyorum üzülüyor ama öyle. :26:
Oysa bizimkiler ne istiyorsun diye sorduklarinda siraliyorum cok güzel bir sekilde.
Ama onda bunu yapamiyorum, ne bileyim bana ters öyle seyler etrafimda cok öyle kizlar var yok bunu aldirdim sunu aldirdim diye.
Yanlis buluyorum öyle seyleri, cok sükür calisiyorum, eger bir ihtiyacim olursa gidip aliyorum zaten kendime, neden ona muhtac olayim ki.
Neyse gecelim bu konuyu, üc gün üst üste sinavim var günnük :105: üstelik yarin is yerimin noel kutlamasi var sinav cikip oraya gidicem.
Bizim burda noel kutlamazi sirketler noelden önce yapiyorlar, noelde herkes ailesiyle beraber oluyor cünkü.
Bakalim sevgili patronumuz bu sene ne almis bize.
Hadi ben kactim ders calismam lazim görüsürüz.
Günnüş;
KPSS'ye hazırlanmaya karar verdim.Bu şehirden gitmem için tek sebep bu....
Bişeylerin yoluna girmeyeceğine, düzelmeyeceğine eminim.Bu zamana kadar kendimi kandırmışım.
Bunları anlatsamda anlamıyo bıktım onun doğrularını kabullenmekten.
dünyanın en romantik şehrinde başbaşa gircez yeni yıla.. :103: 5 aydır öyle soğuk ve uzak zamanlar geçirdik ki, yeni yıla girerken toparlayalım her şeyi.. bu sefer çok kararlı adam olmaya, düzelmeye, beni mutlu etmeye.... bakalım görcez..
huzuru çok özledim. burdaki hayatım öyle hızlı akıyor ki, çok eğleniyorum ama insan tanıdık bildik huzurları özlüyor.. 2,5 ay oldu, geriye kaldı bir bu kadar daha.. türkiyeye dönüş ve sonrası için güzel hayallerim var, sırada son bir dönemimi tamamlayıp üniversiteyi bitirmek var.. sonrasıysa istanbul
kafamda havada asılı olan bi çok şey yerine oturuyor artık
bi de hava burda 3te kararmasa çok iyi olcak yaaa güneş 3te batar mı arkadaş.... nerde benim güzel memleketiiiiimmmmmmm
bu saatten sonra bi de derse gitcem off..... akşama akşam ders hiç çekilmio.. öğlenki dersi ektim yine zaten
Selam günlükcük nasılsın şekerim :119:
Bugün akşam halılarımı almaya geliyorlar oh be temizlensin artık her gün yollayacağım diyorum.
ya aramayı unutuyorum yada 1-2 gün sonraya misafir geliyor gönderemiyorum
bu halıların gitmesi eşime yaradı hafta sonu eşim kendisine uzaktan kumandalı profesyonel araba aldı
artık bu akşam evde şenlik var alır eline kumandasını zart zurt sağdan sola gider durur
Günlük
9 günlük istanbul gezisinden sonra cok fena grip oldum..
Sifayi tam anlamiyla kaptim, dün gece hareket edemeyen yasli nineler gibiydim.
Insanin sagligindan olmasi ne kötü, kiymeti elden gidince anlasiliyor yine..
2 gündür asiri derecede limon suyu tüketiyorum hem severim hemde gribe iyi geldigi icin
yakinda icimde limon agaci cikacak :)
Umarim yarin daha iyi olurum, iyi olmam gerek.
...
Günlükkkkk ben geldim. Son günlerde alışıldığı üzere panik haldeyim Yok yok panik az kalır bunun yanında bildiğin tutuşmuş vaziyetteyim Ne mi diyorum? Bennn evleniyoooorummmmm günlük Valla bak... Biliyorum inanması zor ben de idrak edemedim henüz ama evleniyorum galiba Ben ya ben çıtı pıtı minnak 6 senedir aşık ben firarperest evleniyooooo Baktık bekle bekle bi şey olduğu yok atama da yok zaten. Uzaklık da canımıza tak etti. Kar kış demiyoruz evleniyoruz günlük Bugün düğün salonumuz tutulmuş ben kına gecesi mekanı ayarlamaya çalışıyorum. Gelinlik bakıcam cuma günü arkadaşımla Öyle işte yapacak çok iş var,çok tedirgin ama çok mutluyum. Okuyanlar dua etsinler nolur her şey çooookkk güzel olsun Allah seven herkese sevdiğiyle birlikte olabilmeyi nasip etsin
hiç kavuşmuyacağım aklım idrak etti...say ki öldü...say ki çok sevdiğini Allah aldı elinden...toparlanmalısın temmuzsendromu....aynı acıyı daha önce de yaşadın sen...bak o zaman öldün müydü...tek fark onda hiç umut yoktu...bunda kaznacakken kaybedişim koydu...
fstklkurabye'nin doğum günü kutlu olsun günlükcan :119::119:
Ben daha iyiyim sanki
Çok şaşırıyorum bu halime inşallah daha sonra bi patlama yaşamam
Ama annemin kardeşimin kuzenimin siz barışcaksınız demesi beni sinir ediyor
Aklıma sokmasalar olmuyo yani
Bırakında unutım alışim artık onsuz yaşamaya
OFFFFFFFFFFFFFFFFF !
ohh atlattım bu sınavı bi hafta rahatım :81: gerçi güzel geçtiği söylenemez hatta kötü ama bitti geçtii eve geldim içim huzurla geceye kadar tv izleyebilirmmm aşkla konuştum doğum günümde izin alması çok zormuş bari pers alabilsee geçen sene üzgün girdim doğum günüme bari bu sene mutlu oluyım :103: neyse ananemler geliyomuş haftaya gelsinlerde dedem burdayken ben nası gece çıkıcam onu bilemedim halletcez bi şekilde artık
ya bu arada avukat davayı kesin kaybediceksin demiş babama nası ödicez onca tazminatı biz haklı olduğumuz halde kaybedicez ya karşı dava açmak içinde 12 bin yatırmamız lazımmış işler karışık anlıcagın :44: babam evi satmak istiyo zaten kirada oturuyoruz başka şehirde bi evimiz var onuda satıp işe yatırcak batarsa nolcak peki ?. hayırlısıysa olsun ne diyim artık babamın bu inadı bitirdi yani bizi anladıgın gibi bu okulu biran önce bitirmeliyim bak bunları anlattım içim sıkıldı yineee :95: dahada yazasım gelmedi şuan
aşkaşkaşkaşkaşk özledim senideeeee
sabah sabah minübüste teyzenin bir tanesi kızım sen ne kadar güzelsin saçın,yüzün gözün diyerek bir başladı muhabbete yol boyu genç kızlık fotoğraflarından tut da komşularından çocuklarından anlattı bol bol.He he en son demez mi oğlum pilot-bilgisayar mühendisi kızım sen kaç yaşındasın ben seni çok sevdim..
-24 yaşındayım teyzecim
*tühh keşke biraz daha yaşın büyük olsaydı seni istemeye gelirdik kzım
Sabah sabah neşe oldu teyze bana.Maşallah 81 yaşındaymış ama hiç göstermiyordu