Popüler Konu Sevgili günlük...

kalemlerimin ikisi de bozuldu iyi mi

yarın yeni kalem almam gerek..

uykum da geldi ama hala oturuyorum.

banner yapımı tamamlandı ama çok uzun sürdü toplam 6-7 saat onla uğraştım:111::111::111:

ama çok güzel oldu.. siteye konulacak bakalım nasıl olacak..

daha iş sahibi olmadan bundan para kazanmak çok güzel oluyo..

bide kpss yi kazansam ahh inşallah....

Günlük ben geldim bi arkadaşa bakıp çıkıcam hemen Şaka şaka uyumam lazım ya sabah okul var,okulda işlerim var. Üşütmüşüm galiba biraz tatsız tuzsuz bir haldeyim Bugün pinekleme günüydü günlük pek fazla bir şey yapmadım. Oturdum bol bol Akşam abim yüzünden soldan soldan geldiler ama neyse Gücü yeten yetene günlük var ya. Annemle babam onu didik didik ettikçe gelip bize çatıyo ya Altta kalmadım valla. Beni de böyle bi kız yaptılar ya helal olsun. Ben ne sessiz bi kızdım var ya. Bir şey olsun bi köşeye çekilir ağlardım,şimdi cevabım hemen hazır. Ağlamamak için sıkıyorum kendimi,ama sonra başıma ağrılar giriyo o ayrı Yapsınlar bakalım böyle zaten şurda kısa bi zaman kaldı. Kafalarına esince kızabilecekleri biri olmayacak artık. Neyse... Yarın okul var demiştim di mi? Sınav yapıcam çocukları. Okuldan sonra da kan tahlilimin sonucunu alıp sağlık raporunu tamamlıcam bürokrasinin izin verdiği ölçüde Öyle işte ne diyim ki hastayım,huysuzum şu an. En iyisi uyumak sanırım

Eşim gelmek üzere Sanki aylardır görmüyorum, altı üstü 3 güncük ayrıyız ama bu 3 gün bana 3 ay gibi geldi günlük. Çok heyecanlıyım

Son düzenleme:
Sevdalım döndü günlük
2 gün rüya gibiydi ama bitti..
Şimdi yolda gidiyor
Uzaklaştığı her km hançer gibi saplanıyor yüreğime.....

Günaydın sevgilim
Gözümü açtığımda yanımda yoksun; ama olsun kapattığımdada gitmiyorsun ya bunada şükür
Ve ben biliyorum ki bir sabah yanında uyanacağım
ve gözlerine bakarak günaydın diyeceğim sana
Koca bir pazarı miskin miskin öldüreceğim
Şimdi yoksun ama olsun
Ben u/mutluyum hala geriye kalan başka pazarlardan..
Elbet bir gün, dimi günlük ?

Son düzenleme:
evimi özledim beeeenn

huzuru özledm annemi özledim yeğenimi özledim sıcaklığı samimiyeti özledimmmm

buraya geldikten sonra yepyeni bi dünya, eskiye dair hiçbir şey yok.. 3 ay olcak nerdeyse, ama insan ara sıra eskileri özlüyor işte... öyle bi gecedeyim ben de, özlüyorum.. tüm sevdiklerimden uzakta........

italyada erasmus yapan bi arkadaşın babası vefat etti... apar topar türkiyeye gitti filan bi sürü sıkıntılı durum.. Allah esirgesinn çok kötü çookk.. çok korkuyorum bi şeylere yetişememekten.. 2 ayım kaldı Allahımm.. sağsalim dönmek, bıraktıklarımı da sağsalim bulmak istiyorum.. bugün babamın doğumgünüydü, tüm aile birlikte yine.. bi benim eksik..

bazen diyorum ne işim var burda.. anca gezip tozmaya bara gitmeye mi geldim buralara kadar.. kızıyorum kendime, hem de çok.

sınavlar ödevler bastırdı.. çok canım sıkkın çok.

Günaydın günlükcan

Yeni bir hafta yeni bir gün.. Günlük dün koca gün evdeydim.. Cumartesi akşamı eve girdim daha bu sabah çıktım Benim keçicanla barıştık.. Dün annesini arayıp bişey sordum günlük.. Ona kızmış.. En azından artık kiminle ne konuşup konuşmamam gerektiğini çok iyi biliyorum.. Ne demişler bir musibet bin nasihattan iyidir Ben işime dönim günlük byee

Günlük söylemeden geçemicem..
Burda tanıdığım ve hiç yanyana gelmememize rağmen en yakın arkadaşlarımdan biri gibi benimsediğim emoşumm dün nişanlandı.. Onun adına çok ama çok mutluyum günlük..Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah.. Eee darısıda bizim başımıza

Son düzenleme:
ben nerde hata yapıyorum biliyormusun günlük insanlar benı anlamak ıstedıklerı gıbı anlıyorlar ben haddımı asıyorum sanırım sevıyelı olmam lazım sevdıgımle bile işte bu yuzden cıktı kavgamız onun soyledıklerını haffıyyen uymam lazım ona kızdıgım zaman ıcıme atmam lazım ona zaten kızmamam lazım kızsamda bırsey soylemeyıp kendı kendıme onu affetmem lazım.

dün askım içinde ne varsa doktu bır nevı psıkolojık baskı yanı.neyse ben ıcıme attım bırgun bende patlıyacagım o zaman daha kotu seyler olacak.

o yuzden sadece sükünet.

Malesef sevincimi ve heyecanımı kaybetmiş durumdayım.
Haftalardır dünyanın en mutlu insanı modunda dolaşıp durdum.
Ne olursa olsun yüzümdeki gülümseme, heyecanım kaybolmadı.
Ama dünden beri öyle değil artık.
Neden böyle kötü oldum bilmiyorum.
Umarım tek nedeni o güne iyice yaklaşmış olmamdır.
Umarım bir öküzlük yapıp beni yarı yolda bırakmaz.
O zaman çok kötü olur işte.
Mutluluğum geri gelsin lütfen.

Bugün gidip çizme ve çanta da alacaktım.
Hiç içimden gelmiyor şimdi.
Bu korkudan acilen kurtulmam lazım.

Belki de çok değişken ruh halimin bir sonucudur bu da.
Öyle olsun.

Çekim yasasıyla ilgili deneyimleri okuyup kendime geleyim ben en iyisi.

Son düzenleme:
Ey Hayat
Tamam sevdiğim adamı aldın elimden, beceremedik biz sevmeyi, olmadı yürütemedik, hırpaladık birbirimizi.
Tamam mutsuz bi cocukluk geçirdim, hala evimde mutlu değilim.
İşyerinde adam yerine konmuyorum, umursanmıyorum tamam ne olur artık daha fazla gelme üzerime
Bende insan evladıyım kaldırmıyor bünyem, zor geliyor, yorgunum.
Tamam isteklerim hak ettiğimden fazlaymış , güzel bi iş ve sevdiğim adamla huzurlu bi yuva.
Hak etmiyorsam verme, daha fazlada gelme üstüme.
Ne istiyosun. Bigün evdekilere şöyle bi telefon mu gelsin , kızınızın bi köşe başında cansız bedenini bulduk. Gelin teşhis edin mi ?
Daha fazla üstüme gelirsen çarpmıycak bu kalp, yorgun, bitkin.
Döktürme artık gözyaşlarımı,güldürmüyorsanda ağlatma bari.
Ne olur yeter ARTIK!!!

Allahıma şükür,böyle bir ailem,sevdiğim..ve sevdiğim insanlar olduğu için

çok mutlu ve huzurluyum kendi içimde...

Son düzenleme:
günlük yorgunluktan öl-düm !
dün söylediğim birşey yüzünden başıma gelmeyen kalmadı.
sabah sabah babannemin evdeki hastane sonuçlarını götürmek için hastaneye gidiyordum birde baktım ki çantama koymamışım onları.
onca yolu geri dönüp aldım, götürdüm.
bi yandan da koştura koştura geri döndüm sonra.
babannemide hala çıkarmadılar hastaneden.
aslında durumu gayet iyi verilen serum ve kanlar işe yaramış ama niye hala çıkarmıyolar anlamadım :44:
sevgilimin izin günüde perşembe ve cumaymış.
galiba sadece perşembe görüşebilicez. o da ancak 1den sonra dershanem var çünkü.
aklımda saçma sapan şeyler var umarım yapmam hiçbirini. :18:
görüşürüz günlük.

sevgülllü günlük
bebeğimçok tatlı beni çok yoruyo ama onla olmak çok güzel yine yüzüme kustu çok iğrenç ama o bile güzel
banyo için babmızın gelmesini bekliyoruz ekşi ekşi kusmuk kokuyoruz

günlük hiç tahmin etmediğim bi zamanda ablasıyla konuştum
kendisinin kontörü yok ya ablamı arar mısın yol tarif edicem sende ona edersin dedi tamam dedim.
aradım ablasını hiçte tahmin ettiğim gibi değildi çok daha kasıntı biri gibi gelmişti ablası bana..
gerçi sadece yolu tarif edip iyi günler diyip kapattım.
dedesi,ikizi,kardeşi,ablası,halası derken sülaleyi tamamlamak üzereyim
şapşal nişan zamanı geldi diyo
ama daha bunun için en az 3-4 sene var.

Günlükcümm.
Tryamour arkadaşımın yazdıklarını takip ediyorum sürekli.
Gelişmeleri buraya yazması çok hoşuma gidiyor çünkü o kadar merak ediyorum ki yaşadıklarını.
Dua da ediyorum sıkıntıda olduğu zaman onun için. Çünkü o çok temiz kalpli bir insan.
Umarım çok çok güzel bir hayatı olur.

Bana gelince, bugün kursa gittik ablamla birlikte.
Daha binaya bile girmeden kızlar: "boş yere girmeyin" dediler. Hocaların hiçbiri yokmuş içerde.
Halbuki pazartesi 9:30da gelin demişlerdi bize. :S
Artık hiç ilgilenmemeye başladılar. Sinir oldum sabah sabah.
Daha sonra eve geldik, annemle birlikte evi temizledik.

Yarın AŞKla buluşma günü.
Ne giysem diye düşünüyorum. O'na soruyorum ne giysem diye.
"Bir pantolon bir kazak giy" diyor. Sorunda o ya zaten; hangi pantolon, hangi kazak
Alem bu çocuk ya, aşkım benim. Kendiside gülüyor sonra. :)
Her buluşma öncesi aynı şey oluyor. Artık o kendiliğinden soruyor ne giyeceksin yarın diye.
Alıştı garibim

Şimdi ben biraz düşünürüm, sonrada gerekli bakım işlerimi hallederim.
Baay.

Son düzenleme:
Bir fikir ver günlüğüm....
Aklımda yapmak istediğim bir şey var, daha doğrusu bir sürpriz
Ama nasıl yapayım, ne yapayım bilmiyorum.
Şu sihirli kupalara baktım,hoş bir fikir ama işe de yarasın diyorum. Bir çay tiryakisi olarak kupada içmeyi sevmiyor ki.
Şimdi ben binbir zahmet uğraşırsam ve kullanmazsa çok üzülürüm.
Ama şu ara bu tarz bir şey de çok manidar olurdu.
Bir gün tamam diyorum sonra vazgeçiyorum.
Hem kullanışlı hem de değişik...mi bilemedim yaaa:26:
Aman o da kahve içsin,ıhlamur içsin aaaaa

Bu telaşenin dışında iyiyim çok şükür. Kurs vardı bugün yine. Papatyalardan bir demet yaptım, hoca beğendi, tablo yaptır dedi
Temizlik de bana kaldı ve çok yorgunum şu an.
Akşama da dizim var, bir mani çıkmazsa ayaklarımı uzatıp izliycem ohh gel keyfim gel

Son düzenleme:
Günlükkkkkkkkkkkk bütün aksiliklerin beni bulduğu, bilgisayarı bozuk olan tek kişi olup sınavda on dk kayıp yaşayan tek kişi olarak sınavdan 100 almışımmmm ohaa bana Şu an notlarım çok iyi allahım bozmasın tütütütütütütütü

Heee bu aradaaa Rusça kursuna başlıyorum 3 ocakta başlıyomuş çarşamba yazılcammm

Son düzenleme:
Kız günnüş selamlar
Yorucu ama güzel bir gündü. Annemle bir güzel temizlik yaptık. Odam da mis gibi oldu. Az sonra kendim de banyoya gireceğim ben de mis gibi olacağım Yaklaşık bir buçuk aydır devam eden sınav maratonuma 1 ay kadar ara verdim 10 gün içinde de ödevlerimi bitirirsem biraz kendime vakit ayırabilirim sanırım

Anlatıp da kendimi sıkmak istemediğim şeyler var ama tutamıyorum artık içimde, yeterince sıkıldım zaten. Bazen yokmuş gibi davranıyorum, çünkü zaman geçtikçe büyüyor sanki sorunlar. Nişanlımın hala bir işi yok. Evdekiler artık bundan rahatsız olduklarını hissettirmeye başladılar. Bir yandan bunu hissettirmemeye çalışıyorum ona, bir yandan da başka alanlara da yönelmesi için sürekli teşvik emeye çalışıyorum. Ailemle nişanlımın arasının bozulmasını istemiyorum. Offf.... Yoruldum artık, Allah'ım yardım et

hahahaaaahahahahahahahhhhhhh

Günlük bu gülüşlerin sebebi sensin beni bazen çok güldürüyosun
Canım günlükkkkkk

Dün onunla konuştum hani kardeşim yüzünden muhattap olmak zorunda kalmıştım
Bana benimle derdin ne dedi bıraktın gittin hattını kırdın ne istiyosun falan dedi

Yani bunların koyduğunu biliyodum da böyle duymak güzel oldu
Üste çıktım tabi bende

Ve buraya gelceğini söyledi offffffffff!

Ayrılmama izin bile vermiyolar barışcaksınız diye diye barıştırıyolar bizi
Kader midir nedir bilemedim !

Onu görmeyi tabiki istiyorum bakalım nolucak ilerleyen günlerde...

Ayy bugün dışarı çıktım günlüküm herkesin gözü bende böyle bi çekemediler falan sanki
Çok mu güzelim ne zuhahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa

Bu son cümlelerimle de LadyEvil'ime ve Sg_ceyda'ma selamlarımı yolluyorum =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…