Popüler Konu Sevgili günlük...

Günnüş;
Son dk ları oynuyoruz artık.Benim sabrım falan kalmadı
SAdece DUA ediyorum

yine kötü bi haberle geldim sana dün gece uyku tutmadı bi face'e giriyim oyalanıyım dedim bu arada gece 1 olmuş..sayfayı açtım ve açar açmaz daha ilk haberde bi arkadaşımın vefatını okudum ne olduğumu şaşırdım ..hayat ne kadar acımasız daha 20 yaşındaydı usulsüz donüş yapan bi taksi çarpmış 2 yıldır görmüyorum ama öncesinde aynı mahalledeydik otururduk akşamları:26:ne kadar inanılmaz geliyo şuan öyle biri artık yok...Mekanı cennet olsun demekten başka bişey gelmiyo elimden..
bu yıl üzerimde bi ugursuzluk olduğuna eminim artık o yüzden yeni yıla çok mutlu girebilmeyi diiyorum
her aldığım kötü haberde artık küçük şeyler için üzülmicem-üzmicem diyorum ama bi süre sonra unutuyorum aldıgım bu kararı :44:
neyse dahada konuşmak istemiyorum bunla ilgili ,artık yavaş yavaş etrafımdakileri kaybetme korkusu yaşıyorum sanırım..
okula gittim her zamanki gibi ders aramız yine devasa boyutta olduğu için dolanmaya gittik ve sonunda çizme aldım :112: iyi bi marka outletten aldım hesaplıda oldu sonra yine derse gittim ,eve döndüm vs..

Sevgili günlükcüm öyle kötü bir ruh hali icerisindeyimki...Icim kan agliyor günlük yüregim aciyor...Dayanamiyorum icimdeki kanayan, beni uzun cok uzun zamandir tedirgin, mutsuz ve huzursuz yapan o yarama icimdeki o savasima...

Midem agriyor, bir yandan agizimin ici resmen savas alani heryeri yara oldu bugün isyerinde aglamamak icin zor tutuyorum kendimi...dayanamiyorum artik ne sabrim ne gücüm kaldi ne yapacagimi bilmiyorum....

sevgılı bık bıkım;
tam anlamıyla berbat bı gun olmasına ragmen hala nefes alabıldıgm ıcın sanslımıyım bılemıyorum.. en yakın arkadasmla tartıstım ama neysekı barıstık. 1 haftadır sevgılımle kavga edıyoruz ve dun aksam cok kotu kavga ettkı az kalsın ayrılıyorduk.. ne kadar uzucuuuu dun aksam agladım agladım sabah kalktım bı baktım gozlerım kocaman sısmıs... calısmaya gıtmıcektım ama son anda fıkrımı degıstırıp gıttım. eve geldım falan hala tam anlamıyla dınlenmıs sayılmam..

ahahahahaha
cecennimin yazdıklarına sesli güldüm resmen
hala da gülüyorum. canım beniiim güldürdü beni

günlük bazen onunla telefonda konuşmaktan sı-kı-lıyo-rum.
ama tabi sıkıldım kapatalım da diyemiyorum
perşembe günü izinli ama ben buluşmayı çok istememeye kadar verdim.
zaten çok özlemedim. görüşmeyi çok isteyince hep bi aksilik çıkıyor çünkü.
görüşmesekte olur yani bana göre hava hoş
bu arada o'nun arkadaşı sıkıntı da biraz.
birlikte yaşadığı kişi evi terketti vs. durumlar karışık.
o da her iş çıkışı gidip o'nunla oturup sonra da evine gidiyor
ne iyi kalpli aşkıımm benim ya
ama bazen de beni sinir etmiyor değil
neyse günlük buna şükür
bu arada nedense aklıma bu aralar eski sevgilim, birkaç hafta öncesine kadar görüştüğüm kişi geliyor :44:
hatta bazen kendimi onunla olsa nasıl olur diye düşünürken buluyorum.
o da msn'de kişisel iletisine buluşma günümüzün tarihini yazmış.
neyse gittim ben

Son düzenleme:
Uykum vaaar uyumamalıyım
Bugün konferans vardı gittik en arkada yer buldum amfi olduğu için herkesi kuşbakışı görme fırsatım oldu

Şimdii ilk giriş:Herkes dimdik oturuyor dikkatle dinliyor,salon dopdolu

Yarım saat kadar sonra: (ben dahil) çoğu kafa görünmemeye başladı herkes kaykılmış vaziyette,arada saatlere bakılıyor

1-1.5 saat sonra: Bazı kafalar ellerle desteklenmiş bazıları hafiften kaymaya başlamış,dik duranlar kaymış birkaç kişi ortamı terk ediyor,kalanlar da yanındakilere kaçta biter acaba soruları yöneltmekte

2 saat sonra: Çoğu koltuk boşalmış,boşalmayanlarda da insan yok gibi zira herkes kapaklanmış dizleri üstünde uyuyor,bazıları arkadaşının omzuna başını koymuş uyumakta
Bir süre ben de uyumuşum anlamadım nasıl olduğunu başım ani bir şekilde öne düşünce uyandım

Orhun abidelerinden başladı konuşma,tanzimata kadar geldi,yanımdaki arkadaşım kendi kendine aklınca kaç saat kaldığını hesaplıyor:
Tanzimat 5 dk. sonra bitse,serveti fünun,fecri ati,milli edebiyat ... :44:

Ama güzeldi gerçekten,ilgimi çeken detaylar oldu

Not:
cecennim,ceydam

Son düzenleme:
sevgili günlük.. benim neyim eksik ben de yazayım bari.. ne yapsam bilemiyorum herşeyi hali yoluna koymaya çalıştıkça zart diye bişey oluyo tepetaklak gidiyorum.. sabır .. sabır... sabır... hayatım beklemekle geçiyor... hep mutluluğa ulaşmak için beklemem gerekiyor ve ama mutluluk beni beklemiyor ki.. geldiğimde gitmiş oluyor... yine bir dağ var önümde tırmanıyorum da tırmanıyorum.. ardında ne var acaba huzur mu yoksa bir dağ daha mı??

günlük bakıyorumda bu KK kızlarının aşklarıyla problemleri diz boyu bu aralar :26:
bi uğursuzluk var ama hadi hayırlısı
bende her zamanki gibiyim işte..
artık bazı şeyleri dert etmemeyi öğrendim..
biraz kaderci ve teslimiyetçi bi kişiliğe büründüm ki olması gerekende budur benim fikrime göre..
elimden geleni yaptığıma yürekten inanıyorum; kalbim, vicdanım rahat..
gerisi içinde Rabbim hayırlısını ver diye dua ediyorum..
biliyorum ki bi kapı kapanırsa diğerini açar Rabbim..
ayrıcada aşkıma çokkkkkk kızmakla beraber onu herşeyden çok seviyorum

Cüppeli hocaa bakın neler yapmış paşam
bide millete ahlak dersi vermeye çalışır kendini bilmezler ...Yetmezmiş gibi kadınlara verdigi paraya anlaşılmasın diye tel konuşmalarında 'zekat' diyomuş Sen kimsin pis işlerine karıştırırsın bu kelimeyi !..
hala şu adama inananlarda var ya ben daha ne diyim..
Gazianteptede başı kapalı ilkokul ögrencileri derslere alınıyomuş ,üniversiteleri geçtik ilkokula düşmüş süper gidiyo ülkemde herşey

Thetis çok teşekkür ederim.

Keşke güzel bir şeyler olsa günlük.
Ama yine aynı çıkmaza girildi galiba.
Çok sıkıldım bu saçmalıktan.
Köprüyü geçene kadar hiç ses etmemek lazım biliyorum.
Ben de öyle yapıyorum.
Buna rağmen bugün ağlamama mani olamadım.
Farkında bile olmuyorum ağladığımın.
Göz yaşları elime düştüğünde anlıyorum ancak; "aa ağlıyormuşum" diyorum.

Böyle b*k gibi bir durumdayım işte.

5 gün kaldı. Bu 5 günün sonunda onu göremezsem naparım ben yazıyordum kiiii mail geldi.

Ohhhhhaaaaaa

Aaaayyy tamam tamammmm. Oleeeyyy. Aayyy çok mutluyum ya.
Bugün çok ağlamıştım bea.

Bir daha şükürler olsun günlük.

Çok seviyorum onu.

Hadi ben kaçtım.
Hemen arkadaşıma da haber vereyim bari.

Bugün ne biçim bi gün günlük ya... Hiçbi şey anlatmak istemiyorum. Sadece uyumak istiyorum.​

İnsanlar ne kadar vefasız olmuşlar.Değer bilmez olmuşlar.Ahh ahh

Hareketli bir gündü yine ama gözüme noldu anlamadım. Nazar nazar Bir tanıdığım var, kıza ne zaman bir şey olsa 'ay nazar değdi valla bak' der :)
Neyse konumuz bu değil, dedikodu yapmayalım şimdi:) Bugün kendime nevresim takımı almıştım ama abim de yeni ev kurdu one hediye ettim 2 tane. Paraları paraları saç saç saç :)))
Kayınpederim niye bu kadar uğraşıyor Ankara' da kalalım diye niye? Ya istemiyorum işte burayı, ben İstanbul'da yaşamak istiyorum. Niçin sorulmuyor nerde oturmak istediğim? Offfff

sevgili günlük bugün gene çok yoruldum. zaten ne zaman yorulmuyorum ki. mesai günleri işte diğer günler evde... acaba ben kendi kendimi mi yoruyorum? izin günlerimde ptt yapma hayalleri kuruyorum ama hiç olmuyo. bu sefer söz veriyorum pazar gününü ptt günü ilan ediyorum. evde tek başına huzur... tabi gene çat kapı misafir gelmezse:))

günlük 45 dk sonra aşkmın yanına gitmeme 9 gün kalmış oluyo
ama ben çok özledim onu ve zaman niye hiç geçmiyo yaa
sıkılmaya başladım amaa

Bize bakıp herkes iç çekip kıskanırdı Fala bakıp eş dost hep bizi yakıştırırdı

Sarılıp uyurduk her gece aşk bizimle
Herkese duyurduk bu sevda ölümüneÜstüme düşeni yaptım

Kimseyi koyamadım yerine
Sevmedim sanki taptım
Sadık kaldım yeminlerime

Gerçek şu ki

Biz aşkın cennet haliydik
Bak bize kader bile kıyamıyor
Artık barışmamız için MELEKLER İMZA TOPLUYOR ...

Son düzenleme:
selam günlüğüm.
daha demin çok şaşırdığım birşey oldu
benimkiyle telefonda konuşuyoduk. baya kötüydü.
arkadaşının birlikte yaşadığı kişinin evi terkettiğini söylemiştim ya sana.
işte benimki bu olay hakkında bişeyler öğrenmiş.
kadının evi terketmesinin nedeni başka birine aşık olmasıymış
aslında kadında öyle bir potansiyel seziyordum ama günahını almak istememiştim.
yoksa erkeklerle çok samimi olmasından belliydi.
neyse bizim ki arkadaşı için baya üzüldü, ağladı hatta canım benim
bide kadın 5bin liralık borcu çocuğun üzerine yıkıpta gitti.
olan geride kalan çocuğa oldu yani.
çocukta öyle saf ve temiz yürekli ki hala o beni seviyor diyomuş.
aşkımın iyi yürekli olduğunu biliyordum ama bu kadar yufka yürekli olduğunu tahmin etmemiştim.
sonra ben 'Allah iyileri sınarmış belki şimdide o'nu sınıyordur dedim.
birden peki bizim ilişkimizin sınananı ve iyi yüreklisi kim dedi.
bende ikimizde belli ölçülerde sınandık dedim.
o da hayır bence 'sensin' dedi.
ilk defa söyledi bunu, kabullendi.
başta bi hata yaptın ama çok iyisin dedi.
nasıl mutlu oldum anlatamam.
bunu ondan duymak öylesine iyi geldi ki
sonrasında onlarca defa seni çok seviyorum dedi.

böyle işte günlük. demek ki çoktan biliyormuş bana neler yaşattığını, nelere katlandığımı bunu öğrenmiş olmak bile büyük birşey benim için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…