Popüler Konu Sevgili günlük...

Bu nasıl bir yorgunluktur Allahımmmm...
Nasıl güzel bir gündü, dolu dolu, iş dolu, psikoloji dolu. Nasıl iyi geldi bu temsilcilik işi anlatamam. Allah razı olsun Gökhan' dan.
Bernardo'dan çok güzel yemek takımları ve kahvaltılık takımı beğendim günlük, ptesi bir an önce gelse de alsak onları

ay bu küçük sınıflar öldürdü beni aman allahım ne yaramazlar. Ben de test çözdürdüm kimin doğrusu çok çıkarsa ona browni dedim Hepsi bi azimle sorulara daldılar allahtan
Şimdi de film izliyorum ..Romantik komedi.Seni Uzaktan Sevmek ? Going the Distance izle, Seni Uzaktan Sevmek ? Going the Distance filmi izle,Seni Uzaktan Sevmek ? Going the Distance filmini izle ,Seni Uzaktan Sevmek ? Going the Distance online izle,Seni Uzaktan Sevmek ? Going the Distance fu

Yarın da 9 da etütte olucam 2 ye kadar.. Gelirim banyo yapar 1-2 saat uyurum artık
öptüm seni ben devam filmime

yine ben misafirleri yolladık mutfagı toparladım geldim yanına kadim dostum aşk arkadaşlarıyla dışarda kahve içmeye çıktı bana hediye bakarmı acaba bugün ya taaaaaaaa mayıs ayında fasıla gittik arkadaşının dogum günüydü hala fotograflarım elime ulaşmadı olcak şeymi en sinir olduğum şeydir hemde prof. makineydi sinirim bu sebeptenneyse baskı sonucu bi ay içinde almayı umuyorum

Ben geldim günlük... Hayatımda geçirdiğim en güzel doğumgünümdü bu

Başlıyorum hemen :)

Saat 1.30 sularında aşkım beni aldı.. Nereye gidiyoruz diyorum sabret diyo :) Neysee gittik gittik burda piknik yapılan yere gitik.. Tırstım uzakta bide ne işimiz var burda diye
Gözlerimi bağladı Bekle aşkım dedi.. Bu indi arabadan.. Pasta almış kola falan almış.. Bu soğuk havada mumları yakmaya çalışıomuş Açtı gözlerimi açıkcası hiç beklemiyorum pasta falan Çok sevindirik oldum tabi.. Yedik pastamızı..Hediyemi verdi sonra aşkım :) Annesi de bana hediye göndermiş onu verdi :)

Sonra avm ye gittik.. birşeyler atıştırdık günlük.. Ordan çıktık beyaz eşyalar için araştırma yaptık fiyat falan.. Benimki diyo beyaz ben diyorum gri olucak

Dahasonra ortak arkadaşımız ve onun kardeşiyle buluştuk güzel bir mekanda yemeğimizi yedik.. Dahasonra yine çok şık bir mekanda ( alkole karşıyız ) meyve sularımız içtik.. Bizimkiler şarap içti Fotoğraflar çekindik.. Sonra aşkım beni eve bıraktı ve şuan hala yolda evine gidiyor.. Şimdiden özledim sevglimi..Doyamadım be günlük.. Ne çabuk geçti

Günlük doğumgünümü kutlayanlara çok teşekkür ediyorum bu aradaa

Son düzenleme:
Günnüş;
Yazacak çok şey var ama susuyorum.Yakında patlarım merak etme

offff
akşama kadar canım çıktı. bebemle uğraştım. onu yatırdım giriştim temizliğe. sabah kahvaltıya misafirim gelecek de. daha yeni oturdum. bu topiği de yeni gördüm. hemen yazayım dedim. gözlerim kapanıyor ama ctsi ya erkenden uyumak istemiyorum. misafirlerime ne yapacağımı da planladım rahat bir uyku çekebilirim. sabah erkenciyim ama pazar sabahı hiç olur mu yaaa. neyse onlar gidince uyurum artık. sıpacık izin verirse.

slm sevgili günlük.yazacak cok seyim var ama gücüm mü yok ne? bilmiyorum be günlük yazamiyorum.icimde okadar cok patlayacak bombalar varki yazamiyrum.anlatamiyorum anlatmaya nerden basliyacagimi bilmiyorum... :44:
cok SIkildIM yalnizliktan,konusmak istiyorum,dertlerimi paylasmak istiyorum beni anlayacak bir dost istiyorummmm yok iste günlük kimsem yok
annemi babami cok özledim.cooookk bitsin istiyorum bu hasretlik. bitsiiiiinnnn aglamaktan yoruldum,gülmeyi unuttum.bede gülmek istiyoruuummm günlük.
cokmu sey istiyorum....???

Gece gece ben ağladım onu da ağlattım

Ortada bir sebep var mı; yok! "Niye ağlıyosun" diye soruyor cevap veremiyorum. Ben de bilmiyorum çünkü?

Nedir bu içimdeki sıkıntı?

Çok üzgünümmmmm günlükkkk ağlamak istiyorum resmennnnn
Bişeyi kırk kere söylersen olur diyorlar hadi ordannnnnnn Ben yılbaşı
planlarına aylar önceden başladım,, düşün yani kaç kırk oldu. Ama yılbaşını
uyuyarak geçiricemmmmÇok üzgünüm çokkkkkkkkk

İyi geceler günlüğüm Çocukluğumdan belli dersaneye gitmekten hep nefret ettim ama nedense kpss kursuna koşa koşa gidesim geliyor neden acaba?İnsanda azim olması gerekiyormuş be günlük, yoksa hiç bi halt olmuyor, inş. emeklerimin karşılığını alırımAy bu arada yüzüm sivilce tarlasına döndü günlük 22 yaşındayım ve hala deli gibi sivilce çıkarıyorum bu nasıl oluyor ki,sinir oluyorumm off of.Azıcık oyun oynayayım çok canım çekti :) Görüşürüz günlüğüm

Eklentiler

• $band.gif
    6,6 KB · Görüntüleme: 66
  • $img-fie.gif
    676 bayt · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
"Eğer kavuşamadan bana bir şey olursa...Ölürsem...
Seni Allah'ın huzurunda O'ndan isteyeceğim..."
Bu söze ağlanmaz mı günlük?
Ağlanır...Bıraksalar saatlerce ağlanır

Eğer ki dün gece bana yalan söylediysen ve Allah bunu benim karşıma çıkardıysa...
bu sefer gerçekten herşeyi sorgulamaya başlayacağım!!!
İşte o zaman bunca yaptığım şeye rağmen hakkımı helal etmeyip, arkamı dönüp gideceğim
Ve işte o zaman o arkadaşlarınla sana mutluluklar dileyeceğim...

Günnüüüüüükkkkkk
Sana ilk defa yazıyorum galibaaa:26:
benim kpds için ingilizce çalışmam gereeeeeennnnnnkkkk!!!!

Merhaba günlükcann ....

Bu sabah hattinden fazla mutlu huzurlu umutluyum allaha şükür evim huzur dolu , aşkımla aram mükemmel mutluyum gelecekte çok güzel şeyler olacak umutluyum :124::124: eee daha ne olsun demiiii

Bugün pineklicem de pineklicem iş yokkk yataktaaaa uyumasam da keyif yapcam azıcık keyif bnm de hakkım ama demi :78::78:

11 de uyandım kahvaltımı yaptım geldim yatağıma tekrar kk yı açtım kk yı açmazsam olmaz tabi günüm berbat geçer dimiii günlükcan soraa kankama bi mesaj attımmm hadi uyuşuk pinekleme de bugün dışarı çıkalım dieee şuan uyuşuk kankam dan cevap beklmedeyim :102: cvp olumlu olursaaa kop kop :118::118:

Daha duş almam lazım yeterince konuştum bugün sus bakim artık culiii hadi bana çavvvv bellaaaa

Son düzenleme:
günlük bu evden tasınalım artık ya dua et arsamızdan haber gelsin

selam selam selam günlük

gece baya geç yattım dizinin ilk sezonunu bitirmek istedim veeeee başardım
bugün aşkla buluşcam her gün olduğu gibi daha bi kokoş giyincem
yılbaşı için kafamda bir sürü şey var bakalım hangisi olucak bide hediye mevzusu var tabi ne alsam diye kara kara düşünmekteyim
neyse işte ben şimdi saçımı kurtumaya gidiyorum üstüne bide maşa yaparım oooohhhh
çav bella günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…