Popüler Konu Sevgili günlük...

Sana baktıkça şansa inanıyorum..
Sevgimi çok belli eden bir insan değilim ama
hayatta yaptıgım en iyi iş nedir diye sorsalar Seninle evlenmek derim!!!
Beni bir kere bile keşke dedirtmediğin için seni seviyorum...

Günlükoviçim ben geldiiiiimmm.
Tanıdın de mi beni Yeni bir isim, yeni bir umut yine gülecek günler lazım
Sevmiyordum artık eskisini iyi oldu bu.
Hayatta da şundan sıkıldım diyip hoop diye değiştirebilseydik bir şeyleri
Önümüzdeki pürüzleri siliverseydik birer birer mesela.
Gerçi şu an böyle bir imkanım olsa neyi değiştirirdim bilemiyorum
Hııımmm...En başta O'nunla aramızdaki engelleri ve mesafeleri silerdim.
Ve sonrada istediğim yere atanabilemeyi isterdim.
Ve belki ufak tefek birkaç şeyi..
Ay nerden geldik bu konuya bilmem ki. Aklımda başka şeyler vardı ya da yok muydu?...
Unuttum iyi mi:26:

Son düzenleme:
hayatın monotonluğundan sıkıldım ne zaman başlayacak sen'li anlar.. ya da hayallerin gerçek olacağına beni inandıracak zamanlarr...

sen bende alışkanlık oldun ya
üzüntümü,sevincimi hep sana anlatasım geliyo değişik bi bağ oluştu aramızda
sabahtan derse gittim hoca erken bıraktı kaldımmı tek başıma sokaklardakızları aradım onlarda pazara inmiş neyse dedim bende iniyim bari biraz dolandık sonra tekrar okula döndük onlar derse girdi ben yine tek kaldımneyse biraz oyalandım sonra aşkla buluştuk nasıl özlemişim nasıllcaddeye indik dolandık yemek yedik sonra arkadaşımız geldi birazda onunla oturduk:82: ordan bide avmye uğradık alcakalrı vardı..öyle gereksiz şeyler aldı ki beni sinir etti yani neyse 2 tane çeyrek bilet aldık birini o seçti birini ben:103:çıkarsa yüzde kaç komisyonum var diyorum ne kadar çıktıgına baglı diyoneyse çıkarsa napcaz onuda konuştuktek sorunumuz şuan bize çıkması çıkarsa para nereye gidicek belli çıkarsa hemen evleniriz okulun bitmesine gerek yok diyo eşşek , tabi dedim tutarım hizmetçi ben okula gider gelirim zenginim ya büyük ikramiyede gözümüz yok araba ev alalım yeter bize
yaza bi arkadası evleniyomuş 1.yıllarında evlenme teklifi edicekmişbizim 2 sene bitti arpa boyu yol katedemedikneyse eglence çıktı elbise bakınmaya başlıyım bende ama insanlar çabalamadan elde ediyo biz neden bu kadar çabalamak zorundayız diyede soruyorum bazen:26:
yarın boş günümm persembe sınavım var daha hiç çalışmadım ona bakarım artık bütün gün akşamda :118: bu arada hala hediyemi almamış ya :111: yarın alcak sanırım
ee ben gittim o zaman yeter bu kadar

not: Hiras aklımdasın canım ama bi türlü fırsat olmuyo konuşamadıkanlatıcak şeylerin çok olmalı :89:​

acıyor canım...dün kaçtın ya face den...biliyorum olmayacak...yine de dua ediyorum...tatildesin,beş yıldızlı otelde...ah hem de bana bir saatlik mesafede...hep şikayet ettiğin uzaklar,yakın oldu ama hayatından çıkardın beni...haklısın...senin açından...bilsen nasıl yandığımı...gerçi inanmazsın ama...bazen içimden bir ses diyor ki artık rahat ver ona,itiraf etsen ne olacak sevdiğini...bazense ümitleniyorum son bir kez alçalma pahasına söyleyeyim diyorum...tek bildiğim dikenlerimi kırdığım,kibirimin,gururumun cezasını çektiğim...ömür billah kim çıksa karşıma senle karşılaştıracağım artık...pişmanlıktan ölebilirim...hayatımda bu denli acı çektiğim başka bir dönem hatırlamıyorum...rezilliğime de yanıyorum...vazgeçemeyişime,kendimle kavgama...yapışıklığıma,laftan anlamazlığıma...

bugün misafirlerim vardı iki samimi komsu birbirleriyle samimilerdi yani ay çöpten sudan sebeplerle tam 2 saat tartıştılar bense ne yapacağımı ne diyeceğimi sasırsım kal geldi allahım ne insanlar var eee ne demişler çok muhabbet tez ayrılık getirir ben elimden geldiği kadar orta yolu bulmaya çalıştım ama ikiside çok cahil ne deir bu benim çilem bir tane adam gibi adam yok etrafımda hayret bişey günlük ya trajekomiklil buuuuu

Abim İstanbul' a taşındı ya, yerleşti iyice, annemle babam da yarın ona gidiyorlar. Ablamla ben de artık ablamın evine geçicez, babam mutfağı doldurdu. 2 günde bir yemek yaparım artık. Evliliğe hazırlıkla geçen 2 hafta :) Perşembe gecesi de nişanlımcım geliyo ama onunla artık cuma görüşürüz. Gündüz çıkar nikah işlemlerini hallederiz sonra da eve gelir yemek yaparız. Akşam da ablamın arkadaşını çağırırız. Haftasonu eğitim var, akşam 6 ya kadar görüşemicez ama olsun biz de işim bittikten sonra ankamall falan yaparız. 1 ay oldu onu görmeyeli, çokkk özledim. Gelsin bir an önce Cuma günüüüüüü

Günlükcümmm.

Bu gün sevdiceğimle buluştuk.
Cevahire gittik dolaştık biraz. Onunla cevahirde en sevdiğimiz aktivite ünlü markaların mağazasına girip, alamayacağımız kadar pahalı elbiseleri deneyip kendimizce eğlenmek :) Beğendiğim, ama fiyatı çok çok yüksek elbiseleri o anlık deneyip mutlu oluyorum.
İş hayatına başladığımda veya evlenip kendi yuvamızı kurduğumuzda umarım maddi sıkıntımız olmaz ve fiyatını önemsemeden alışveriş yapabilirim. Tabi bu zor bir ihtimal ama.. Hayat ne getirir bilinmez.
Daha sonra yürüyerek taksime geçtik. Askerlik arkadaşı orada çalıştığı için ona da uğradık.
Yazık, çocukcağız 2 iş birden yapıyor. Gündüz başka, gece başka.
Ablasına bakabilmesi için paraya ihtiyacı varmış. Öyle üzüldüm ki.
Hayatta herşeye şükretmek gerek.

Sonrasında biraz vakit geçirip kuyumcuları dolaştık. Takılar (alyans, tektaş vb) için fiyat aldık.
İlk kez ciddi bir şekilde nişanımızın alışverişine başladık ve bu beni öyle mutlu etti ki :)
Çok çok güzel yüzükler gördüm
1 ay sonra net bir şekilde gidip alıcaz yüzüklerimizi.
Nereden nereye geldik aşkımla. Neler atlattık.
Şırnaktan asker yolu beklemiştim. Bu gün birazcık askerlik anılarını anlattı aşkım bana.
Geldiğinden beri uzun zamandır ilk kez askerlikten bahsetti.
Yeni yeni toparladı kendini, gülerek hatırlıyor o günleri.
Öyle zordu ki Şırnak denen yer.
O zamanlar gelemeyeceğini düşünür olmuştum.
Ama şimdi birlikte yüzük bakıyoruz..
Hiç bir zaman güzel günlere kolaylıkla ulaşılmıyor. En önemlisi sabır..
Gerçekten hayatımdaki herşeye şükürler olsun..

günlük
berbat şekilde yorgunum gece gece bi hevesle odamı boyadık
süper oldu değişikliğe ihtiyacım vardı sanırım ruhum sıkıldı da bi işe kalkıştım
birazdan da yeşil çay yapıp walking dead izlemeye gideceğim bu yorgunluğun üstüne zombileri görmek süper olur

İyi değilim ben günlük.. Hiç iyi değilim hemde.. Bak salya sümük burdayım..
Hayat.. Çok garip günlük çok..
Kendimi salak gibi hissediyorum.
Herşey iyi olsun diye fedakarlık yaptıkça kaybetmeye mahkum bir aptalım işte..
Öyle çok şey varki boğazımda düğümlü öyle çok şey ki günlük..

günlük aşımnan konuştum ve ağzım kulaklarıma varıyo şu an çocuğun sesi yetiyo gülümsememe yaa :) bana diyo ki sen benim yaşama tutunma sebebimsin.. yüzümün gülmesine tek sebepsin rüyamda erkek bebeğimiz oluyomuş.. o kadar tatlı bişi ki o yuyuo ve ben onu seyrediyordum... ona anlattım inşallah az kaldı diyo.... ben de az kaldı diyyerek avutuyorum kendimi günlük yaa... o kadar koca 4 sene geçti... daha da geçiyo ve geçicek ben inanıyorum.. daha dün liseden yeni mezun olup üniversite nasıl biticek derdik... yarıladık bile di mi bitecek bitecek... bitmek zorunda hem şunun şurasında da gitmeme 8 gün kaldı... ben çok özledim ki onuu bu kadar moralin ardından yarın bi calculus dersi iyi gider bana hem de zabahınan.. hatta gün yeni ağarıyorken neyse günlük saati kaç yaptım yine ben gidiyorum pembik yarın görüşmek ddileğiyle hoşçakalın mutlu kalıınnn

Günnükcan Sultanim yazinini okudum
Biliyorum ona ne desek bos, Baba bu sonucta, hangi zaman unutturabilir ki?
Ama alisacak cünkü insan hicbir aciyi unutmaz sadece alisir.
Dualarim onunla.
Beni sorarsan iki saatlik sinavdan sonra sanki dayak yemis gibi oldum haliyle.
Neyse sonuctan pek umutlu degilim ama görücez.
Öyle iste neyse ben gidim, görüsürüz.

Yoğun bir gün, dersler beni bekler günlükcan.
Birazdan hazırlanıp çıkacağım.

Çizme, çanta, çorap, rimel eksiklerimi de tamamladım Allah'ıma bin şükür.

Ona kavuşmama son 2 gün.
Çok seviyorum çok çok.

Bay!

selam günlükk..

saçlarımın uzadıgını gordukce mutlu oluyorum gunluk duzlestırıcı falan surupte kıyamıyyorum sacıma mutlu oldum.rejime aynen devam gunluk ya bu sirke denılen sey ne ıllet bısey iğğğ aklıma geldı mıgdem bulandı ama cok fena yag erıtıyormus zorlada olsa ıcecem gunluk sadece zayıflamak ıcın degıl grıbe dıger hastalıklarada sıfaymıs.ama 2 gundur dıkkat edıyorum yedıklerıme 300 gram falan vermısım zaten ıse yuruyerek gıdıp gelıyorum aksamlarıda kendı capımda plates yapıyorum beklesın benı ıncecık göbek

ayın yarısı oldu be gunluk zaman ne cabuk gecıyor bu senede bitti dusunuyorumda 1 sene boyunca hep aynı yerdeyım ne ılerı gıtmısım ne gerı hala borc oduyorum hala askımla ugrasıyorum hala aynı patron buna şükür.şu anda evde seda sayanıda izliyor olabılırdım bır askım sevdıgım olmadıgı ıcın kuş mısalı daldan dala ucuyorda olabılırdım borcumu odıyebeıldıgıme gore benım kendıme aıt param var kımseye muhtac degılım ay gunluk ne polyana gıbı oldu ama ınsan kotu seylerın ıcınden mutlu olmayı bılmelı ben bılıyorum.

işler benı bekler gunluk hoscakall :))

günaydın
bu aralar uyku sevmez oldum sanırım gece yatamıyorum sabah dikiliyorum ayagadersim sabahın körü olsa kalkamazdım yataktan o ayrı meseleboş günüm bugün ne güzel bütün gün ders çalışmak zorundayım hep hayalim buydu zaten boş günüm olsun ben sınava çalışıyım:111:tahmin edersinki şu saate kadar hiçbişey yapmadımo yüzden şimdi sana planımı aktarcam ki akşam olduğunda bakıyım ne kadarını uygulamışım
kalktım kahvaltımı yaptımsana uğramadan olmaz :126:şimdide seni kapatcam ve derse oturcam yarın muhasebe sınavım var ve daha hiç çalışmadım akşama kadar ona çalışcam sonra yarın ne giycegimi ayarlıcam:118:sonrada yatıcam :117: ne kadarda uygulanması zor bi plan dimi nası yetişcem bu aktivitelere bilmiyorum

Sana bağımlı olanlar kervanına beni de ekle günlük
Bak kahvaltımı eder etmez sendeyim..Kıymetini bil
Bir sürü işim var, yarın dedem için mevlüt vereceğiz, evi kaymak gibi yapmam lazım.
Yorucu bir gün beni bekliyor yani.

Dün bir öğretmen olduğumu hatırlattılar bana biliyo musun?
Komşunun kızı geldi,sınavı varmış. Hem de ne anlattım biliyor musun? Matematik
Kpssye kızıyordum ama bak işe yaradı kırk yılın başında, rezil rüsva olmadan anlattım bir şeyler, soru çözdük.
Kız bizim hocadan iyi anlatıyorsun demez mi
Şaştım kaldım doğrusu:44:
Öyle işte, anlatacak başka bir şeyim de yok. Planlarımı hala hayata geçiremedim. Ve telefonumda eksilerim bile bitmiş durumda. Yine başladı hasret günleri. Bize bir sponsor lazım ama yaa

Son düzenleme:
günlük sana güzel haberlerle gelmedim malesef.

cumartesi günü kaan kaza yapmış ,suvardaki yazıları görünce içim acıdı,bana çok acı çektirdiği için beddua ettim ve ertesi günde böyle bir haber duydum,kötü oldum ,varlığıda ,yokluğuda bana acı çektiriyor,

ne yapıcam bilmiyorum..

ve bizim oraya taşınma ihtimali yüksekmiş,onların oturduğu yeri toki alıcakmış,

ama onu ben hergün görürsem içim gider,niye bizim oraya taşınıyor ki,koca istanbulda başka semt mi kalmadı,oturmak için ya..

o hayatına öyle güzel devam ediyor ki,hayatında hala o kızla,ama ben hala onunlayım malesef.

ne olacak böyle,ben onu unutamıcak mıyım ,hep böyle acı mı çekeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…