günlükçüm bn geldim bu sefer aglamıcam sana mutlu geldim rabbime şükürler olsun 

gittigim doktor olumlu konuştu 100 de 100 şansın var dedi artık bebeklerim beni bırakıp gitmicek allahın izniyle ben senin gibi çok hastayı anne yaptım dedi
artık yavrularım için hayal kurabiliriim ve bu arada gene umutlanmayayım ben gen hüsrana ugrarsam 
neyseki sevindim ya doktorun öle konuşmasından dosyamı hazırlamışttım ay ay gün gün doktor tebrik etti ne güzel hazırlamısın dedi beni tebrik etti işte bu benim bilinçli hastan dedi
zaman zaman agladım tabi evlatlarımı kaybettigimi anlattırdı ne oldu nasıl oldu vs okadar mutlu ayrıldımki ordan sorma ama 70 düşmem lazım dedi yavrularım için düşücem bol bol yürüyüşe gidiyorum zaten diyet grubunada katıldım burda kkda onlar ban destek ben onlara yaşasın 7 takımmmmmm
sonra içiömi dökerim bir lare işlerimi halletmem lazım kaynıma kız bakmaya gidicez bela 1 ken 2 oldu anlıcagın yandımki ne yandım ilki gibi cadı olmasında razıyım sonra gelen gideni aratıyomuş 

herkeze güzel bir hafta sonları diliyorum 6 tane test bverdi doktor onları yaptırıcam sonra yanına gidicem sonra ver elini umudlar hayaller