Popüler Konu Sevgili günlük...

Babamin kalkmasi bekliyorum beni doktora götürsün diye az önce annem sargilarimi degistirdi ellerimin hali berbat :14:Sagolsun aSk´ta sabahin 08:30 da kaldirdi birde 02:30 yatmistim kendisi nasil kalktiysa artik :26: Simdi temizlik yapiyordun kendisi :27: Canim benim kiyamam ben ona :31: on par,ak yazan biri icinde ne zor tek parmak yazmak yaw neyse bugünlük bu kadar yeter gelirim snra :32:

küfür yazmak yasak mı acaba bu forumda?

yoksa sıralayacağım o kadar çok küfür var ki şuanda, cayır cayır yanıyorum

Allah onun belasını versin, sürüm sürüm sürünsün üzerinden içinde fil dolu olan kamyonlar geçsin, kabusu olayım geceleri nefes alamasın, boğazına takılan ekmek olayım, hayatı boyunca huzur yüzü göremesin, mutluluk nedir bilmesin, Allah onu en sevdikleriyle sınasın, Allah onun bin beter cezasını versin.. Depremde göçük altında kalmış yetmemiş.. istediğim fiziksel acı çekmesi değil, bana yaptıkları yüzünden vicdan azabı yesin bitirsin onu, hiç rahat edemesin, sürekli cebelleşip dursun, son nefesini bile veremesin benden helallik almadan, hakkımı helal etmeden ruhunu teslim edemesin, Allah onu kahretsin

evlenmiş şerefsiz

hem de o or...spya

Allah evlerine dirlik mutluluk vermesin, en büyük dertlerle sınasın onları, bana yaptıkları yanlarına kar kalmasın

içimdeki kor öyle büyük ki

yıllar geçmesine rağmen sönmüyo içim

ilahi adalet yerini bulmadıkça bu ateşi içimden söküp atamam

mutluluk yüzü görmesin, hem bu dünyada hem diğer dünyada

ve en önemlsi

Allah onları benim elime düşürmesin, aklı varsa bunun için dua eder pislik mahluk

günlük kuş
yazamadım sana affet
bizde kız tarafı olarak erkek tarafına gittik bugün
aileler sevdi birbirini
her şey çok güzel olsun inşallah ablam için
cumartesi ya da pazar söz olacak
günü daha belli değil bakalım
başka başka ne vardı hatırlayamadım
her şey güzel yoğun bir şekilde ilerliyor
hadi bakalım sonra görüşelim yine :42:

Sınavlarım mükemmel geçti çalışmaların karşılığı alındı günlükcüm :29:
Darısı kpss sınavının başına...

Burdan da göründüğü gibi yazacak başka hiç bir değişiklik yok
Bu durum bazen üzsede çoğu zaman umrumda olmuyor
Onsuzluğa alışamam diyodum ama ne kadar özlesemde alıştım
Hatta yalnızlık o kadar iyi geldiki hep böyle kalabilirim gayet ciddiyim :31:
Rabbim sağlık versin gerisi boş...

Selam günlük
why_be nin selamını aldım ve aleykümselam :)
Yeni evi yeni yurdu hayırlı uğurlu olsun inşallah...
aşk-i nihan ve pamuk-helvaya çok geçmis olsun.
Şimdi yatmam lazım yarın yazarım sana. .
Biraz üşütmüşüm ama mutluyum çok şükür günlük :)

Ne cok ugramaya basladim sana sende fark etmissindir :16: firarpereste cok tesekür ettigimi birde gecmis olsun dilleklerimi illet olurmu:16:

Bana gelicek olursak yalnizca bilki cok ama cok mutluluyum uzun cok uzun zamandir olmadigim gibi. Ama herseyden önemlisi icimdeki yeseren umutlar, hayaller, sevgi ve ask...

günlük yaa ben sana 133 gün daha askerlikten söz edeceğim napim hayatım bundan ibaret suan ..
askerliğimiz bittiği zaman bizde nişanlanacagız inşallah öyle çok istiyorum ki :)
460la basladık 133 gün kaldı biter dimi günlük bitsin ya bitsin :14:

aşkımı çok seviyorum ona deliler gibi asıgım ben ... izne geldi biliyor musun söylemiş olmam lazım sana evimizede geldi babamla tanıstı hersey çok harikaydı..ilişkimiz nerdeyse 7 sene olacagı için herkes cok rahattı sanki kırk yıllık damatmıs gibiydi :nazar::nazar::nazar:
babam dile getirmesede onu seviyor biliyorum bakısları cok güsel ona :) azcık gıcıktır belki beni alacagı için ondan eee kız babası :27::27: he anneme begendiğini söylemiş müstakbel damadını :))

görüşürüz günlük sana nişan haberimi vermek istiyorum bu sene çok istiyorum hemde askım 4 ay 1 hafta 4 gün sonra gelecek :)

Son düzenleme:
canım günlük
güzel bi haftasonuydu (sen günlüksün ama ben yinede haftasonundan bahsedicem)
gezdim tozdum yedim içtim tüm haftasonu
walla günlük hayat çok zor:1:

en kötü haftasonum böyle olsun

şuan kendımı öyle kötü hıssedıyorum kı
kendıme kızıyorum
sabahtan berı sebepsız yere ağlıyorum, evdekılere trıp atıyorum ben mutsuzum onlarda sınır olsun dıye.
demın şöyle sessızce bı gezındım forumda..
ınsanların dertlerını okudum
bebeğını kaybedenler,anasını babasını kardeşını kaybedenler... ben şehıt eşıyım dıye haykıran bı kadının hıkayesını okudum
ben harbı gerı zekalıyım!!!!!!!
benımkısı dertse bunlar ne?

hayat bu kadar acımasız olmak zorunda mısın

bugün aşk günü :69:
çok neşeli bi şekilde uyandım hava her ne kadar bana eşlik etmese de :31:
yağmurlu bi hava var fakat sıcak bi hava..
aşk gelip öğlen beni alıcak sonra ver elini paris :27: demek isterdim :37: de değil bakalım bi sürprizler olucak :32:
o gelene kadar hazırlanmam lazım ben sana burda durup laf yetiştiriyorum dürtsene beni kalkayım :27:
kahvaltı yapayım hazırlanayım sonra vakit kalırsa o gelene kadar sana yine uğrarım :10:

dünden beri içim sıkılıyo günlük
yagmurdan dolayı heralde bana sıkıntı yaptı hayır olsun..
böyle içimde garip bişiler var acayip huzursuzum
kocam da öyle..
hiç bişey istemiyorum hiç bişeyde hevesim yok
eglenemiyorum filan. garip bi ruh hali...:15::15:

Yine geldim günlük,
Pek yazamıyorum artık, vakit çabucak geçiyo, fırsat olmuyo.
Cumartesi günü Bandırma'daydık saçlarımı kestirdim,birkaç parça kıyafet aldım,gezdik tozduk çok güzeldi.
Pazar günü sabah saçımı boyadım,eşim boyadı daha doğrusu :)
Sonra gündüz balık tutmaya gittik.
İlk defa denedim biliyo musun?
Tutamasak da çok eğlendim :)
Ve dün akşam ve bugün itibariyle hastayım günlük..
Havalar dengesiz olunca böyle oldum işte...
Öğleden sonra iki dersim var,bi de sınav yapıcam.
Çabucak geçse de eve gelsem...

Bir günlük çalışmaya göre sınavlar gayet iyi geçti günlük :37:
Perşembe de vizelerim var. Bir de yazılacak raporlar var.
Bugün epey çalışmam lazım.
Allah beterinden saklasın, ailece zor günler yaşıyoruz.
Dedem hala yoğun bakımda. Anneannem hastalandı, şu anda acildeler.
Kardeşimin gribi çok ağır geçer, sabah doktora gitti, yatıyor.
Sağlıkla sınanmak zor, bir an önce toparlanırız umarım.
Hastalıklar girdi araya biz hala nikah işlemlerine başlayamadık.
Annem vizelerini atlatınca git diyor ama bakalım zaman ne gösterecek.
Havadan mı, 10 gündür yaşadıklarımızdan mı ya da reglimin tam 9 gün gecikmesinden mi bilmiyorum ama içim öyle sıkılıyor ki kendimden bile kaçıyorum.
Off her ay aynı şeyi yaşıyorum. Sanırım bi doktora gitmem gerek :26:

Son düzenleme:
Sevgili Günlük
Söyler misin ne zaman yoluna girecek bu işler... İnan çok yoruldum, çok bıktım, sabır mabır kalmadı bende. Beklemek istemiyorum artık, herşey güzel olsun istiyorum. Hayallerim tek tek yıkıldı benim. Her gün bir kez daha yıkılıyorlar. Ben hiç mutlu olamayacak mıyım ya ? off .... :19::14:

sabahin 2sinde yatip 5:30 kalkip tekrar 6:30 civari yatip 10 da kalktim :15: uykum var biraz hic istahimda yok iki lokma bisiyi bile zor yedim ellerim sarili yazamiyorum :14::14::14:

birazdan annemle yürüyüse cikacagiz :8: canim Frappé cekti zaten bisi yemedim onu iceyim bari demi ama :ssz: sonra ders yapmaliyim :10: hicte yapasim yokki :36: neyse gelirmi sonra yine :27::27:

günlük ya aöf kalkıyormuş lisans tamamlama ya ben ne yapıcam?şimdi ne moral kaldı ne bir şey
bir yandan da ev huzursuz yine yoruldum yıprandım iş yerim de sorunlar var çıldırıcam artık ayyy ay
sabır diyorum artık lütfen güzel haberler duyuyım lütfen biraz olsun yüzüm günlük rabbim beni sınıyor mu acaba*:15:
neyse bir şekilde sorunlar çözülcek inanıyorum her ne kadar şu an öyle gözükmese de neyse günlük
hakkımız da hayırlısı olsun :72:

Dengesiz biblo geldi:3:
Artık laf yetiştirme gücüm olmadığından saldım çayıra mevlam kayıra gidiyorum:27:
Bahar çarptı bizi :37:
Dün kızlarla buluştuk uzun zaman sonra iyi oldu:31:
gezdik yemek yedik biton para harcadım elde var 0 :37:
evede geç geldim:ssz:canıma değsin oda çalışsın hahayt:27:
gerçi kıskancagı bi ortamda yok herkesi tanıyo zaten akşam arkadaşımn sevgilisi geldi yanımıza onuda biliyo:26:
olsun kavga ettik diye evde kalmadm :27:
zaten kavga dediğime bakma ben kendi kendime takılıyorum ona göre bi sorun yok:24:
neyseee
bugünde okula gidip geldim 2ders için zor geldi valla:9:
yarın boş günüm misss:16:akşamda survivor izlerm değme keyfime :27::27:

günlük ya evlilik yaklaştıkça garip garip şeyler hissediyorum :50:
hem mutlu oluyorum sevdiğimle birlikte olucam diye, hem üzülüyorum ailemden ayrılıcam diye :50:
üniversitede 4 yıl burnumdan geldi, hergün annemle en az 3 kez konuşmadan rahat edemezdim, millet dalga geçerdi :1:
şimdi temelli gidiyorum, günde 3 kez annemle konuşursam müstakbel eşim beni öldürür muhtemelen :52:
yani gerçek ayrılık üniversitedeki değil, buymuş..
keşke iç güveysi kurumuna babam ve nişanlım sıcak baksalar :31:
o zaman değmesinler keyfime :1:
neyse saçmaladım, akşama misafir var, biraz takılayım sonra doğru mutfağa :3:

Back
X