Popüler Konu Sevgili günlük...

Hafta sonu mükemmeldi günlüğüm. Aşkımla gezdim dolaştım doğum gününü kutladık.
Dün çıktık birlikte ona hediye aldım :21:
Yeğenini sevdim bütün hafta sonu 11 aylık oldu allahım bu kadar tatlı bir kız çocuğu olamaz günlük ya:1:
Pepee nin battaniyesini aldık yere serdik üstüne yatıp öpüyo tabi biz de onuuu:16::16::16::16:
Yarın sabahın köründe oryantasyon var veee benim 1 de sınavım var offf günlük ya çakıştı ama ikisine de gidicem.
Oryantasyon bütün gün sınav 25 dk koşuşturmayla geçecek yarınım.
İyi geçen bir sınavım sınıfın notlarının düşük olması yüzünden iptal edildi ve pazartesi sınav var tekrar oooff stres stres stress... Please go home!!!

slm günnüş
yeni evimize geldik cok şükür 2 hafta oldu
hala bazı yerler düzeltilmesi gerekiyor
bize dolap tv sephası duşa kabin alıcaz çok iyi olucak o zaman bugun kablo tv ve net bağlandı çok şükür döndüm
net olmadAn olmuyor günnüşşş yaaa
beyim dün akşam eve bi geldi burnu sargı içinde çok oldum kaza geçirmiş burnu yarılmış ve kırılmış sabaha kadar uyuyamadı en son ağzına tahta spatula koyduda uyudu hali traji komik
bugun teyzem ve eniştem geldi bize teyzem ameliyat olucak bir süre bizdeler
beyim antalya ya gidicek belki bu akşam
inş ona aldıklarımı beğenir yaralı güvercinim
oğluş desen bir yüksek bir düşük allahım bir oturmadı dengesi
puff neyse görüşürüz günnüş paipai

sakinleştim sonunda, şu 2 gün boyunca düşündükçe fark ettim ki ben ona bela okuyarak kendi kalbimi kirletmeme gerek yok, her şey açık seçik.. bilen biliyor.. ilahi adalete de güvendiğime göre, Allah onu ıslah etsin demekten başka yol görünmüyor bana

ona küfrederek hayatına belalar okuyarak kendimi kaybetmeme hiç gerek yok, kaburgalarımı kırarcasına ağlamama da..

hatta acımaya bile başladım ona, ve karısına..

her işte var bir hayır, hak ettiği yeri bulmuş sonunda

kalbim ferahlıyor yavaş yavaş, çünkü hayatımda beni hakeden ve çok seven benimle evlenmeyi her şeyden çok isteyen bi sevgilim var:nazar: çok şükür geride kaldı eski günler

Selam günlük. Bu hafta çok üzüntülüyümm garip duygular içerisindeyim.Bu hafta sevgilim askere gidiyor ve benle ilgisi kesildi bir yandan düşünüyorum onunda koşuşturmaları vardır ama burda onun için düşünen bir, var vakit geçirmek istiyorum 5 ay yok burda. Beni düşündüğü yok. Yarın son olarak görüşcez ama birşey demedi.Görüşmede kısa sürecek akrabalarına gitcekmiş. 5 ay görüşemicez yani. Dünde ayakları yara diye görüşmedim onu düşündüğümden. Biraz benide düşünse keşkeeee oyuna gitmiş bak haberde vermemiş hiç böyle yapmıyordu. Derslerlede aram iyi değil bu aralar zoraki gidiyorum okula.Neyseee konuştukça üzülüyorum ama biraz rahatladım.Askere gitmese burnunda getirirdim ama askere gitcek diye pek birşey demiyorum.Neyse ben kaçar byeeeeeeeee

günlük bu aralar arı gibi çalışıyorum, dur durak ne zaman vereceğim bilmiyorum.
bugün bir hoca aradı yüksek lisansta çalıştığım konuyu çok beğenmiş, kendileride benzer çalışma yapacakmış,bana sorular soracakmış hemde hiç tanımadığım bir hocaydı, çok mutlu oldum, çalışmalarıma bakılıyor demekki :)

bu hafta vizeler dolayısıyla uzaklardayım günlük buradaki işlerimi hallediyorum,artık haftasonundan itibaren hızlanacak herşey çünkü 40 gün kaldı nerdeyse:)
bugün beraber gittiğimiz bir sempozyumda bir not defterine birbirimize birşeyler yazmışız günlük :)onları buldum tesadüfen oku oku gülüdm, hep böyle birbibirimize yazdığımız notlar var:)bütün bulduğum şeyleri bir kutuya toplayacağım, okur okur gülerim. bu arada yanlış anlamış boşa sinirlenmişim sevdiciğime...davetiyelerimizde gelmiş günlük paketlemek için sabırsızlanıyorum :) az mı kaldı ne
:1::nazar::32:

günl,ük günlükkk ne zmana bitecek bu adam ne zaman gidecek aklımdan kalbimden o çok büyük
sevgi oldu sana nefrettt yüzünü bile görmek istemiyorum birde özlü sözler yazıyoya hiçbirini üzerime
alınmıyorum tabi o kadar kızdan sıra bana gelir mi hiççç :52::52::52:tek duamm bensizligi hissetsin iligine kadar ki olmayacagım bidaha
hayat dönüyo onsuzda hemd eçok güzel huzurum var :37::37:neyse :51:hayırlısı

günnüş sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum...esmerimi özlüyorum,kovamı merak ediyorum,diyet yapmam lazım v.s.artık daha pozitif olcam söz...hayat çok kısa...üzmenin bir anlamı yok kendimi

ben umutlyum günlük :31: elbet bir gün anne olacağımm :nazar: artık buğulu gözlerimin yerini ışıldayan mutluluktan yüzü hep gülen biri olmak istiyorumm inşallah akşamlar geceler bana daha zor gelmez :5: ama içimdeki huzur bırakmıyor beni hiç :31: inşallah çok yakında müjdemi de paylaşırım :49::nazar:

dün aksam spor salonuna gıttım gunluk 1 ay yazılıyım dedım sonrada dusundum yarım saat ıcın aylık 80 tl vermeye degmez evdede yaparım ben o hareketlerı ne gerek var zaten 2 kılo fazlalıgım var verırım ben.canımlada aram ıyı aldı mercedesını havalı havalı gezıyor sıra bana geldı.ama once araba surmesını oğrenmelıyım.kız gunluk dogrumu yapıyorum yanlısmı bılemedım 900 tl maas alıyorum her ay keyfıme gore harcıyorum en azından bankaya borclanıyım bıseyım olsun diye dusundum iyi dusunmusum degılmı gunluk.

günlükk sabah erkenden kalkmak zorunda kaldımm :25:
bi gümbürtüyle uyandım babam veya annem düştü sandım yüreğim ağzıma geldi :18:
apar topar kalktım meğerse benim battaniyemin altına böcek girmiş :27:
uykmda birden korkmiyim diye canım babamda peşine düşmüş öldürmeden dışarı atmaya çalışıyomuş :17::17:
sonra bi daha uyuyamadım.. dün eski sevgilimin annesini çok ünlü bi iş adamının yanına yönetici asistan olarak aldırdım
kadın 3 aydır iş bulamıyodu :ssz:
oda eve davet etti x yok dedi sen gel buyur bende gittim oturduk konuştk oğlunun geçmişini anlattı içi içini yerken sana karışamıyo
bırakıp gidiceksin diye o seni gerçekten seviyo kaynanalık yapmak haddime değil ama sende biraz çabala dedi :26::26::26:
ben tam çıkarken o geldi ayakkabılarımı giyerken eğilip baktıı :69:
bende apar topar çıktım peşimden geldi herşeyde bu kdar basite alman yaralıyo beni yapma bunu bana ayaklarına kapanayım affediceksen dedi
bence o kadar düşmene gerek yok dedim.. tAm gdiyodum tuttu kolumdan sıkı sıkı sarıldı...
şimdi nolucak bilmiyorumm :25::26: bu dengesizliğimle beni çok seven değer veren birini üzmek istemiyorum günlük :44::44:
neyse bugünden itibaren evdede pilates yapıcam bugün doktoruma gidicem ameliyat gününü kararlaştrıcaz sanırım hadi hyrlısı :31::31:

günlük.. =(

Uyandım sabah pencereden dışarıya baktım hayat var
Ben ise çaresiz hapis kalmışım odamda inancım yok insanlara
Neden hayatım karamsar olmuş benim sordum kendime
Neden şeytani düşünceler beynimde hep gezinmekte
Baba parası yemek nedir bilmem
Acı verir her gün geçip gitsem
Gurbetin kölesi olmuşum, kaybolmuşum ben buralarda..
Gözümün içine bakıp yalanlar
Söyledi birileri hiç utanmaz
Israrın niye?
Güvenemem sana
Sığınırım ben bir tek Allahıma..

Bunalımdayım
Ben bunalımdayım
Beni yalnız bırakın
Sokulmayın bana, karışmayın sakın ha
Ben isyanlardayım

:14: :14:

Günlük Istanbul´a gidip aSk´i görme ihtimalim dogdu iki haftaya kadar orda olabilirim ama yalniz bir sorun var ailemden nasil izin alacagim ben daha geleli 3 hafta olmus surda uff ne yapcam ben bi akil versene :18::18:

:3:
boş gün ne tatlı bi gün:16:
ama bu boşluk geçici haftaya full time sıkıntı stress mevcut hayatımda:31:
bugün proje için biraz araştırma yapsam çok iyi olcak yoksa hepsi üstüste gelcek böyle dolancam sokaklarda:37::27::36:
bi planlar halindeyim ki sorma:9:
inş kesinleşir şöyle bi uzaklaşırım 3-4 gün bi aksilik olmasa ya:24::nazar:
bide bugün bi arkadaşımın resmini gördüm burnunu yaptırmıştı nasıl değişmiş suratı begendim:17:
normalde estetik burunları hiç sevmem ama güzel olmuş gerçi şuan şiş inince daha şekil alır heralde..:26:
aa bide dün aşkla konuştuk düzgün düzgün hiç sinirlenmedim :24:
seni üzmek istemiyorum diyo ama çok bunalmış kızamıyorumda mezun olur olmaz askere gitti askerden döndü hemen işe girdi daha 24 yaşında :31:
2 yıldır tatile gidemiyo bunlar yüzünden patlamış durumda:ssz:işide rahat bi iş değil haftasonu çalışıyo haftada bigün izni var ondada dinlenemiyo :31:
haklı aslında ama napabilirm bende ilgi istiyorum o bana ilgi göstercekki bende ona huzur veriyim dimi:69:
bi tatile ihtiyacımız var bizim:23:

Ufff gördünmü bak geldi dengesizin biri canim cok feci s1kti :47::47::47:

Son düzenleme:
eve yeni geldim
dün harika geçti aşk'la :69:
tuz, limon, tekila üçlüsü :27: uzun zaman olmuştu tekila almayalı sınavların bitişini kutladık iyi hoş oldu.
en kısa zamanda tekrarlayalım dedik çünkü çok eğlenceli oldu :27: ve gece bütün tekila bitti manyak gibi içmişiz hasret kalınca tabi olacağı bu :37:
şimdi duşa giricem sonra bişiler yiyip kitap falan okurum yapcak bişiler bulurum elbet.
aşk dışarıda erkek erkeğe sohbette
herifin dün kafasını şişirdim tabi :51: :52:
hadi ben gidiyorum sonra gelirim yine :54::54:

ben hep aynı ezik lahana.
bir dikilemedim şöyle dimdik ,kalkamadım ayağa.
melankoli sevdalısı ruhum artık bir nefes al nolur.
beni ayağa kaldıracak şeyler hadi hücum edin nolurrrrrrrrr,noluuuurrrrrrrrrrrrrrr.
yoruldum...:ssz::ssz:

ya günlük tekila tekila deyip duruyorlar.
nasıl bişeydir bu tadı neye benzer
alkol ve türevleriyle pek aram olmadığı için hiç tadına bakma gereği duymadım :1:
neysem.. benim herüff te pek olumlu yaklaşmazdı zira :9:

can kuş :27:
ablam pazartesi yeni işine başlıyor
iyi bir firmada
yeri uzak servise yetişmek için 6 da kalkması gerek
7ye doğru serviste olması gerekiyor
bunu düşünüyor ama evet demiş zaten işlemlerini halletti bile
yani ablam için bu aralar dönüm noktası cumartesi sözü var
pazartesi işe başlıyor ohh
darısı benim ve diğer işsiz arkadaşlarımın başına olsun
kuaföre gidecektim bugün aslında saçımı boyatmaya ama canım istemedi
yarın dışarı çıkacağım
oradan koştur koştur gideceğim bugün keyfim istemediği için
neyse günlük O nu gördüm rüyamda ya hiç pas vermiyor adam
yüzüme bakmıyor bu 3 oldu ama ya 3 dür rüyamda adam yüzüme bakmıyor
bu ne şimdi canım sıkıldı vardır bir anlamı dimi yani 3 kere aynı şekilde görmemin de
öyle cicim hadi kaçtım ben

Kuşum benim:1:
Kafayı yememe az kaldı inan ne hastalıksa bu geçmedi gitti :2:
Kafamda şuan sinameki kürü oturuyorum bu kafamla da uğraş uğraş deliye döndüm :35:
Hastalıktan yapabildiğim birşey yok otur otur bir yerlerimi büyüttüm vallahi :27: Spora da gidemiyorum dondursam iyi olacak.
Aşk İstanbul yolcusu yolu açık olsun uğurlayamadım hastayım diye aklım kaldı görenler dua eder dimi günlük ?:43:Zaten hava yağmurlu çok korkuyorum çooook. İlk uzak kalış bu insanın içi bir kötü oluyor.:5:

Neyse dizi izliyim ben gene kafayı dağıtırım hem. :43::43:

Back
X