Sevgili Günlük...

OoOturtleOoO

hedef 70!
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
1.575
1.149
248
bu gün başlayacaktım regl olunca (şişliği ağrısı huzursuzluğu...) hormonlarıma yenik düştüm erteledim ama biliyorsun bu kez karar verdim başarıcam.. tartıya çıktım ve hayatımın en yüksek rakamlarını gördüm 117.7..geçen sene bu zamanlar 89du.. bu gün gidip çay ve bi kaç light bişiler alıcam spor aletinede karar vermke üzereyim sende şaşırdın dimi.. EVET KARARLIYIM DİYET YAPICAM

yeni uyandım 1 dilim peynir ıkı ınce dilim ekmek yiyorum çay yapmaya üşendim :) evde domates de kalmamış ıkı dilim ekmek peynirle idare edicemm artık:))

kahvaltıdan sonra bişey yiyemedim bütün gün ayaktaydım akşam yemeğin de az bi çorba bir dilim ekmek 4 kaşık makarna yedim bu gün toplam da 2litreye yakın su içtim :))

elimde çayla yazıyorum bunu :)) sende hoşgeldin aramıza
Hosbulduk:) hangi çayları iciyosun? Ben siyah çayı oldum olası sevmezdim zaten:) ama diğerlerini de sevemiyorum mecburiyetten içiyorum çok etkililer ama. Beyaz çay, yesil çay, 5 i bir arada, 7 otlu çay falan iciyorum. Ha birde form çayları cok güzel kiraz saplı ve kayisili olani daha güzel.

şekersiz siyah çay içiyordum:)) formlar güzel bi ara hepsini denedim:) ama şimdi birde zeytinli biberiyeli bi çay buldum burda birisi yazmış onu denicem bakalım işe yarar mı
:2:

uyanınca1 bardak su içtim
1 yumurta (haşlanmış az tuzlu )
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
5 adet zeytin
domates ve kırmızı biber
iki dilim ekmek
çay:)

Selam canim, topigin hayirli ugurlu olsun.
1 senede o kadar kilo alman normal degil gibi, tiroyid bezlerini kontrol ettir bence. Bu yolculugunda sana basarilar diliyorum, sakin pes etme. Umarim en kisa zamanda hedefine ulasirsin

Yerki sen kilo vermek iste, Istedikten sonra verirsin
$ahit oldugum bir olaydan, esinlenerek yaziyorum, kilo vermek isteyen herkes kilo verebilir kararlilik ve azim olduktan sonra...
benim eltim 100 kiloyla dogum yapti. sonra bi diyete girdi, bi diyete girdi, saat 6dan sonra agzina salatalik domates bile koymadi...
10 ay icinde 40 kilo verdi masallah dogumdan 10 ay sonra 59 kilo hatun oldu

yeni uyandım 1 dilim peynir ıkı ınce dilim ekmek yiyorum çay yapmaya üşendim :) evde domates de kalmamış ıkı dilim ekmek peynirle idare edicemm artık:))

sabah haslanmis yumurta ye 2tane, hem tok tutuyor. Hemde karin yaglarini eritmeye yardimci oluyor.
Gercekten ise yariyor, denemelisin !!!

teşekkürler canım:)
pkoluyum da hormonlarımda sorun var da tiroid de sorun yok diye biliyorum yani en son yapılanlarda öyleydi 2013 başlarında 89dum sonra psikolojik sorunlardan dolayı kendimi yemeğe verdim o arada çok kilo aldım yemek yemek beni çok mutlu ediyor en büyük şanssızlığım bu sanırım ama az yyince kilo verebiliyorum bakalım inşallah bu kez bozmadan devam edebilirim

Bence tiroid bezlerine baktir canim sen. saat aksam 6dan sonra yememeyede özen göster. cok etkili oluyor
Hm talihsizlik iste, psikolojik sorunlarla bas etmek kolay degil... üstesinden gelebilmen bile cok super

Ben suan 6dan sonra yemiyorum, bide gun icinde ekmege dikkat ediyorum, sabahta yumurta yiyorum, abur cuburda yok
Kilo cizelgesi yapsana turtle

ya dünden beri çok denedim çizelge yapmayı ama beceremedim sen kaç kilosun canım ? ben ıkı öğün yiebiliyorumm okul başlayınca 3 yerim heralde dün gece çok acıktım bi tane domates yedim o kesti biraz

Cizelge icin: http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3
cizelge sec, next
ikonu sec, next,

choose a password: yaziyor ya , 1111 yaz
privacy: public data sec

Weight Measurements
Weight Units: kilogram sec
Your target weight: simdiki kilon
Your starting weight: baslangic kilon
Your current weight: hedef kilon

Waist Measurements: bu kismi bosver

Body Mass Index (BMI) - Optional
Height Units: metric SI sec
Your Height: boyunu yaz
NEXT butonuna bas

sonrada en alt kisimdaki, http/ ile baslayan adresi kopyala.

sonra o kopyaladigin adresi,

kendi kullanici kontrol paneline git
sol tarafta ayarlarim yaziyor, oraya bas.
Profil duzenlemeye bas,
ordada cizelge ye yapistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…