Sevgili Günlük...

yeni uyandımm
uykulu günler bitiyorr artıkk okul başlıcak :18:
portakal sıkıcam canım meyve suyu çekti
1 yumurta
az bi peynir
domates salatalık
iki dilim ekmek:)

oh sonunda oldu :)) ben göremiyorum ama yaa pazartesi diyete başladım canım ben pazartesi olunca tartılcam bakalım ne çıkacak sonuç

Oldu valla oldu, güle güle kullan cizelgeni sen neden göremiyorsun? telefondan mi giriyosun KK ya?
hadi ALLAH yardimcin olsun, umarim istedigin sonuclari görursun pazartesi tartida

Oldu valla oldu, güle güle kullan cizelgeni sen neden göremiyorsun? telefondan mi giriyosun KK ya?
hadi ALLAH yardimcin olsun, umarim istedigin sonuclari görursun pazartesi tartida

günaydın yok bilgisayardan giriyorum da gözükmüyor bende anlamadım neden
inşallah bakalım merak ediyorum bende ne çıkacak:) pazartesi tam diyet gibi olmadı ama onun dışında iyiydi spor yapmadım hiç bakalım ne çıkacak

1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 parça kırmızı biber
1 yumurta
iki dilim ekmek
portakal sıkmaya üşendim:) onun yerine 1 kupa şekersiz çay

eeuuuhhh ilginc, nasil göremiyorsun, benim cizelgemi goruyomusun peki?
yok zaten ilk 1-2 hafta spor yapma, vucudun yeni beslenme tarzina alissin sonra basla spora

pazartesi sabah kesin kilonu yaz haaa günluge, ben bile merak ettim. Ama gördugum kadariyla iyi gidiyosun canim masallah

yok seninde göremiyorum benimkinide göremiyorum bu hafta bi geçiş gibi oldu azaltarak yedim hep sigara bırakır gibi oldu zaten şu tvde çıkan şınav aleti var ya onu siperiş verdim bugüm gelir dediler ama bakalım kilomu bende çok merak ediyorum tartı odamda yerde duruyor üstüne çıkıp bakmamak için zor tutuyorum kendimi sen ne zamandır diyet yapıyorsun kaç günde bir tartılıyorsun

Turtle, günde 5-6 ögun yiyorsun demi? iyi hadi gözun aydin diyelimde, bugun gelsin aletin hemen hihoooyytttt

Benim diyet 2 hafta oldu, ilk haftasi cokta fifi yapmadim aslinda
gecen hafta iyi agzimi tutabildim, onuda 5ten sonra bir sey yemicem diye yemin ettim oyle tuttum agzimi.
Ben gunle 3 ögün tartiliyorum

ayy maşallah bende görsem bi iki hafta falan sonra zaten insan alışıyor mide küçülüyor falan:) benim öğün sayım biraz karışık sabah geç kalkıyorum kahvatı ediyorum sonra süt içiyorum meyveli o zaten 200 kalori falan öğle yemeği yerine geçiyor sonra birde meyve yiyorum akşam da çorba ve yanında bi yemek oluyor salatalık domates doğruyorum ama çok az tuz atıyorum ona yağ falan yok yoğurt oluyor birde 9 gibi midem kazınmaya başlayınca meyve yiyorum
okul başlayınca daha düzenli olur öğle yemeğide yerim öyle işte bolca su içmeye çalışıyorum hafta sonu zeytin biberiye çayına başlıcam 10 gün içiliyormuş
hesap seçeneklerinden baktım düzelttim artık görüyorum çizelgleri

Evet canim aynen dedigin gibi, 1-2 hafta sonra mide kuculuyor. zaten ilk haftayi atlatmak en zoru, gerisi geliyor
zeytin biberiye cayi mi, ne ise yariyor o cay peki?
Bide gecen bi yazida okudum, duzenli beslenmek, ayni saatlerde yemek yemekte kilo vermede cok etkiliymis.

Doktor ayca kaya nin diyeti var, cok guzel ve zor degil.
haftada ortalama 3-3.5 kilo verdiriyor, bende pazartesi ona baslicam, bi göz at istersen, olmazsa onu beraber yapariz.
aahhh tamam sevindim cizelgeyi halletigine.

burda okumuştum birisine diyetiseni önermiş yağ yakıcı etkisi varmış 10 gün içiliyormuş sıcak suya 3 4 zeytin yaprağı 1tatllı kaşığı bibebriye 10 dk demleyip içiyorsun öğle akşam yemeklerindne sonra bunu denicem bakım bi ayça kaya diyetine spor aletimde geldi şimdi çok sevindirik oldum

yuppiiiiiii simdi gercekten gözun aydin o zaman, güle güle kullan aleti, kazasiz belasiz
hmmm, hadi insallah ise yarar zeytin biberiye cayi, umarim tadi guzeldir

yuppiiiiiii simdi gercekten gözun aydin o zaman, güle güle kullan aleti, kazasiz belasiz
hmmm, hadi insallah ise yarar zeytin biberiye cayi, umarim tadi guzeldir

yanında zayıflama kemeride geldi göbekte benim en büyük sorunum onuda kullanırım gitsin yağlar kilolar
tadı güzel demişlerdi ama bakalım hafta sonu başlıcam onada yihuuuu sevindirik oldum yaa birde pazartesi eksi olursa daha ne istimmm:))

hahaha sevindirikkk
insallah pazartesi gunude sevindirik olursun

Ha bide turtle, simdi sen spor yapmaya aliskin degilsin, birden yaparsan hamlarsin. Hamladigin zamanda kaslarin su tutuyor, pazartesi gunu ayni veya az fazla cikma ihtimalin yuksek olur.

Bende simdi yesil cayimi iciyim, biraz devam calisicam

dyanamadım tartıldım 115.5 görüldü pazartesiden bu yana pazartesi bu saatlerde tartılmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…