- 19 Ağustos 2008
- 3.334
- 382
- 398
- Konu Sahibi OoOturtleOoO
-
yaptım bu kez hata vermedi
ya dünden beri çok denedim çizelge yapmayı ama beceremedimsen kaç kilosun canım ? ben ıkı öğün yiebiliyorumm okul başlayınca 3 yerim heralde dün gece çok acıktım bi tane domates yedim o kesti biraz
25 yaşım senin kaç? bu kez oldu sanırım ama ben göremiyorum imza altta olmuyor mu?Hee ben 71.5 ciktim sabah
yas kac turtle?
25 yaşım senin kaç? bu kez oldu sanırım ama ben göremiyorum imza altta olmuyor mu?
şekersiz siyah çay içiyordum:)) formlar güzel bi ara hepsini denedim:) ama şimdi birde zeytinli biberiyeli bi çay buldum burda birisi yazmış onu denicem bakalım işe yarar mı
:2:[/QUOTE
Cnm biberiye çayının yag yakıcı özelliği varmış. İç iç iyi olur:)
anlamadım niye olmuyor kafam karıştı ama bu kez oldu altta gözükmüyor kiturtellllll,
target hedef kilo
current simdiki kilo, pardon canim benim hatam, alttaki aciklamamda yanlis yazmisim:26: :18:
hoşgeldinn::)) beraber verelim gel diyet arkadaşım olKiloma yakın bir arkadaş bulduum:) ben de senin gibi aldım kiloyu bir baktığımda 96ydım kafamı çevirdim 126 olmuşum tövbe tövbe sanki 2 kilodan bahsediyorum dimiinşallah vereceğiz hep beraber:)
bende varım 89kilo yum boy 1.55
pazartesi başlıcam 10 günlük kür halinde o :)şekersiz siyah çay içiyordum:)) formlar güzel bi ara hepsini denedim:) ama şimdi birde zeytinli biberiyeli bi çay buldum burda birisi yazmış onu denicem bakalım işe yarar mı
:2:[/QUOTE
Cnm biberiye çayının yag yakıcı özelliği varmış. İç iç iyi olur:)
hoşgeldinn::)) beraber verelim gel diyet arkadaşım ol
öyle oluyor alırken fark edemiyor insan kıyafetler sıkıp içine giremeyince anlıyorsen nasıl diyet yapıyorsun ? ben bu gün birde spor aleti sipariş verdim bakalım ne zaman gelir
ayy inşallah işe yararhoşbuldukk :) rus diyeti yapacağım yarından itibaren:) protein ağırlıklı bir diyetolalım ama benim de günlüğüm var:) her gün ne yediğimizi yazarız bakarız durumumuza eliptik bisiklet istiyorum ben dee:26:
ayy inşallah işe yarar
eliptik almayı bende düşündüm de bacağı kalınlaştırıyormuş o yüzden şu tvde çıkan şınav aleti var ya ondan aldım yarın gelir dediler bakalım:))
benmde göbek 9aylık gibi duruyor benim diyetimin özel bi adı falan yok daha önce diyetisyene gitmiştim ona başladım tekrar tüm listeler elimde hala belki yeniden gitmeye başlarım diyetisyene sınav döneminde çok kilo alıyorum bakalım başladım nasıl olacakinşallah canımyaa o zaman tam benlikmiş ben de göbek var bacaklarım kiloma göre zayıf. tamamen zayıf olduğumda etli bacaklarım olsun istiyorumm sen ne uyguluyorsun diyet olarak
anlamadım niye olmuyor kafam karıştı ama bu kez oldu altta gözükmüyor ki
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?