Sevgili hamişler kaç kilo aldınız 🙂🙂

Zaten çok zayıfmışsın canım ben 53 le hamile kaldım
Ama şimdiden sonra çok dikkat et ani kilo imişsin gebelik şekeri vs çıkmasın
24. Haftamda çağırdı şeker yüklemesi için, gidip göreceğiz. Ben biraz şüpheleniyorum aslında. Ağzım çok kuruyor. Diğerlerinde yaşamadım bunda da yaşamam inşallah. Hamur işi yemiyorum, tatlı yersem 1dilim, o da çok ısrar üzerine kırmamak için. Ona rağmen 6 kilo aldım.
Çorba, sebze ve bakliyat yemeği yapıyorum. Aşırı yemiyorym onu da. Salata, cacık yiyorum. Meyvelerden de ekşi olanları az az yiyorum.
Ne yapsam, nasıl yesem bilemiyorum artık.

Ben zayıf değildim 54 kilo ile hamile kaldım ama çok kilo aldım neyden kaynaklı acaba bu kilolar
Bilmiyorum vallahi, çok yediğim bir şey de yok. Dün kv. Elmalıkurabiye göndermiş. Küçücük şeyi yiyene kadar öldüm. ısırdığıma da pişman oldum. Yiyemiyorum. Ne kilo aldırıyor bilmiyorum. Şeker var mı diye korkuyorum aslında içten içe, ağzım çok kuruyor çünkü. Sonra yok yok, ne yiyorsun ki şeker yapsın diyorum. Pirinç yok, patates yok, un yok daha ne korkma diyorum, kendime

19haftalık hamilesin, 6kilo normal değil mi

Bilmiyorum ki 10gün önce doktor fazla dedi. 10günde artış olmadı. Şeker çıkmazsa umursamam zaten kiloyu. Yeter ki sağlıklı olalım bebişimle. Derdim kilo olsun, 3 çocukla veririm onları :)
Heralde canım, kilo verilir.. Bende 15+3üm 4-5kilo aldım.. Ama ben hiç mi hiç dikkat etmiyorum ya.. Gece gündüz hsmurişi yiyorum

İlk başlarda pek anlamıyordu ama artık o da alıştı uzakta olduğu için pek bişey düşünemiyor ama olsun ben iyi bi baba olacağını düşünüyorum kız babası olacak biraz deli yanı var ama bakalım psikopat olmaz inşallah

Heralde canım, kilo verilir.. Bende 15+3üm 4-5kilo aldım.. Ama ben hiç mi hiç dikkat etmiyorum ya.. Gece gündüz hsmurişi yiyorum
Ohh yarasın hamurişini bende severim ama artık dikkat ediyorum hem şeker çıkmasın diye hemde beni kilo zorlamasın diye çünkü 3 kilo almamla bile yoruluyorum merdiven vs çıkarken sağlık için Yoksa zaten verilir önemli değil

Şeker benim babamgilde var genetik olabilir diye korkuyorum ben de şekere hiç dayanıklılığım yok sevmiyorum arada bi canım isterse belki üniversite yıllarımda doktorum şeker yüklemesi istemişti ama içtiğim suyu geri çıkardığım için teste bakılamadı şu an doktorum şeker yüklemesini çok önemsiyor ama bu defa da nasıl girecem bilmiyorum korkuyla o günü bekliyorum inşallah girebilirim ve bi sorun çıkmaz yarın da detaylı ultrason var çok heyecanlıyım

Eşim hep benden daha hevesliydi :) İlk öğrendiğinden beri erkek olucak diyordu. Hisleri çok kuvvetli.. Kız babası olacaksa biraz psikopat olsun canım ne olcak, baba kız birbirine başka bir düşkün olur :)

Doğrudur canım.. Ben aynıyım sadece karnım ve göğüslerim büyüdü...

Eşim hep benden daha hevesliydi :) İlk öğrendiğinden beri erkek olucak diyordu. Hisleri çok kuvvetli.. Kız babası olacaksa biraz psikopat olsun canım ne olcak, baba kız birbirine başka bir düşkün olur :)
Benimkinin de hisleri kuvvetlidir hep çıkar ama erkek diyodu olmadı ben hep kız hissediyodum cinsiyeti öğrenmeye boşuna gitmeyelim dedim zorla götürdü beni kız olduğunu duyunca şaşırdı ama sevindi de ilk ya hiç farketmez sağlıklı olsun da dedi benim eşimin tarafında kızlar babaya aşırı düşkün ondan korkuyorum şimdi ben taşıyorum beni daha çok sevsin noooooluuurr

Tabi ki seni Daha çok sevecek kuzum orası Allahın emri bak biz 3kız 1erkek 4kardeşiz,hrpimiz de büyük olduğumuzdan mütevellit babam anneme kızamaz bile, özellikle ablamla ben babama kızarız ne oluyo diye

Selam hamisler bende 8 kilo ald.ama bu haftalardan sonra tehlike canlari calabilir cunku bu haftalardan sonra haftada 500 gr aliyorsum benim sadece karnim buyuyor
Aynen ben bu hafta bır kıloya yakın aldım on gunde. Az kılo ıle geldım sımdıye kadar 4 kılo bıle degıl. Artık hafta 1 kılo alırsam sasırmam

Tabi ki seni Daha çok sevecek kuzum orası Allahın emri bak biz 3kız 1erkek 4kardeşiz,hrpimiz de büyük olduğumuzdan mütevellit babam anneme kızamaz bile, özellikle ablamla ben babama kızarız ne oluyo diye
Aynen biz de 3 kız 1 erkek inşallah dediğin gibi bana düşkün olur yaa ben anneme çok düşkünüm mesela o da öyle olsun istiyorummm babacı olmasın lütfennn

Aynen biz de 3 kız 1 erkek inşallah dediğin gibi bana düşkün olur yaa ben anneme çok düşkünüm mesela o da öyle olsun istiyorummm babacı olmasın lütfennn
Tabi babacı da olacak ama anneye daha düşkün olurlar :) :) :) benim oğluş şimdiden babacı. Babasına kızayım beni tekmeliyor

Tabi babacı da olacak ama anneye daha düşkün olurlar :) :) :) benim oğluş şimdiden babacı. Babasına kızayım beni tekmeliyor
Aman Allahım aynı ben işte o yüzden endişeliyim zaten geçen gün mesaj attı kızım anneyi güzel tekmele harçlığına zam yapcam diye çocuk iki gün üst üste deli etti beni kesin babacı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…