- 11 Ağustos 2022
- 1.100
- 1.835
- 53
- Konu Sahibi aslankralice
" Ama o kadar çok seviyorum ki, 31 yaşındayım daha böyle şiddetli sevmedim birini. Ben türkiyede yaşıyorum o avrupada. "Merhabalar,
Uzun zamandır üyeyim aslında ama bi gün burada konu açacağım hiç aklıma gelmezdi.
Benim 1,5 yıldır süren bir ilişkim var avrupada yaşıyor. Ama o kadar çok seviyorum ki, 31 yaşındayım daha böyle şiddetli sevmedim birini. Ben türkiyede yaşıyorum o avrupada. Şimdi benim sorunum şu ki benim burda bir şirketim var. Fakat ülkedeki durumdan kaynaklı işler de pek iyi değil ben de bi süre ofisi kapatıp evden yürütmeye karar verdim bi süre. Aslında karmaşada burda başlıyor. O avrupaya gitmemi istiyor ama evlenemeyiz bazı özel sebeplerden dolayı. Ben de ondan ayrı kalmak istemiyorum daha fazla. Ama çok korkuyorum. Gidersem kariyerimi şirketimi bırakıp dilini bilmediğim ingilizce de çok konuşulmayan bir yerde alışabilir miyim bilmiyorum. Sonbaharda giderim diye konuştuk. Ben şimdi önümü asla göremiyorum. Eğer gitmezsem eylülde bayiilik alıp kurumsala geçeceğim sektörde. Gitmek beni korkutuyor. Ailemden uzak prda sadece ona bağımlı yaşamak fikri korkutuyor en azından dil öğrenene kadar. Bir yandan da 17 yaşımdan beri çalışıyorum artık yoruldum. Ve ömür çok kısa birbirimizi severken neden ayrı kalalım diyorum. Ama oraya gidersem bu sefer de annemden ayrı kalacağım. Ayrılamıyorum çünkü onu çok seviyorum. Çok iyi anlaşıyoruz çok gülüyoruz. Bana bakabilir de durumu da kötü değil. Ama resmi bir bağımız olmadan da erkeklere ne kadar güven olur? Nolur akıl verin ama eleştirmeden siz yerimde olsanız naparsınız merak ediyorum. Tozpembe gözlüklerle bakacak yaşı geçtim doğru bi insan olduğuna inanıyorum.
Bu siddetli sevmenin nedeni, o sevgilinin Avrupa'da yasiyor olusu olmasin? Hani Burkino Faso'da yasasa , yanina gider miydin? Hic sanmam.
Ama Avrupa'ya acilmani desteklerim.
Hukuken evlenememek: muhtemelen o Su anda evli ama esinden ayri yasiyor. Avrupa yasalarina Gore bosanma 1 yil suruyor, 1 yil sonunda mahkeme ciftin 1 yildir hala ayri oldugunu ve bosanmak istedigini gorurse bosuyor. Bu tezimde yanlis oldugumu dusunmuyorum. Eger durum boyleyse, birak resmi olarak bosansin, bassin nikahi, aile birlesiminden gidersin.
Evlenmeye diger engel de olsa olsa suclu biri filan olmasi gerekir heralde ki sanmiyorum bu dogru olsun