- 22 Ocak 2021
- 30
- 10
- 3
- 33
- Konu Sahibi cikolatakahveli
-
Zamanı gelince herşey olacak diyor bir zaman aralığı vs vermiyorBence doğru düşünüyosunuz zamanı için ne düşünüyo erkek arkadaşınız?
En azından net bişey söyleseydi bari ileriyi görememekte haklısınızZamanı gelince herşey olacak diyor bir zaman aralığı vs vermiyor
Evet ona göre maddiyat durumuymuş olay pandemiden dolayı geliri düştü ama suan zaten bir düzenimiz varEvlenmenin zamanını mı bekliyormuş sevgiliniz
Evet ona göre maddiyat durumuymuş olay pandemiden dolayı geliri düştü ama suan zaten bir düzenimiz var
Bu denli bu derece açık olmadım. İmalarda bulundum konu açıldığı zaman. Evlilik için maddiyatı öne sürüyorBu bunları bu samimiyette ifade ettiğiniz bi hayat arkadaşı için bi imza zor olmamalı.
Konuştunuz mu bu üslupla?
Ne zamana kadar maddiyat konusu..Bu denli bu derece açık olmadım. İmalarda bulundum konu açıldığı zaman. Evlilik için maddiyatı öne sürüyor
Aynı eve girdiğimizde de pandemi vardı ama iş durumu iyiydi son bir kaç aydır iş durumu bozuldu açıkçasıgercekten sadece bu ise sebep, zaten pandemide dugunler falan iptal, ancak dediginiz gibi tek bir imza olacak, nazlanmasin beyefendi.
yok degilse de asil sebebini soylesin.
ancak bunlari ayni evde yasamaya baslarken konusmadiniz mi? ya da nasil anlastiniz, bir yil dolsun gorelim uyumumuzu dedi iseniz sizin de o 1 yili beklemeniz sonrasinda bu konuyu acmaniz dogrudur bana gore.
Evet kafamı karıştıran bu..Ne zamana kadar maddiyat konusu..
Aslında sanırım çevremizde kimse bunu sorun etmiyor sorun eden ben olmaya başladım zamanla..Erkek arkadaşı ile yaşıyor izleniminden hoşnut değilim.
Aileleriniz dahi sorun etmiyorken tam olarak kimin, kimlerin izleniminden hoşnut değilsiniz?
Madem bu izlenim ve getirdikleri caninizi sikacakti niye ayni eve giriyorsunuz?
Boyle sevgili olup ya da ayni eve cikip
sonra elalem konusuyor diye karsidakini evlilige goturmeye calismak bana dogru gelmiyor. Rahatsizsan, insanlardan cekiniyorsan yapmazsin o şeyi.
Zaten hazırda olan bir ev var,kafasında başka sorunlar mı var acaba.Evet kafamı karıştıran bu..
hani aile evlerimizde olup sevgili olsak hak vereceğim sıfırdan eve girmek bu şartlarımızda zor bir durum olurdu
Bu denli bu derece açık olmadım. İmalarda bulundum konu açıldığı zaman. Evlilik için maddiyatı öne sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?