Sevgili ile beraber yaşamak ve evlilik

cikolatakahveli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2021
30
10
3
33
Arkadaşlar erkek arkadaşımın üyelik adımı bilmesi sebebi ile yönetime haber vererek bu üyeliğimi açtım. Sitede yaklaşık 10 yıldır aktif kullanıcıyım.
Gelelim konumuza;

1 senedir sevgiliyiz ve yaklaşık 8 aydır beraber yaşıyoruz.
İkimizin de ailesi de bunu biliyor. Yaşlarımız ben 28 o 30
Ev icinde uyumluyuz, iyi anlaşıyoruz, birbirimizi seviyoruz. Ailelerimiz evlilik konusunda baskı yapmıyor ya da çok önem vermiyor evlensekte evlenmesekte artı ya da eksi olmaz onlar için..

Bizim aramızda tek eksik olan resmi imza.
Şuan iş konusunda pandemi sebebi ile evet gelirler bir miktar düştü fakat zaten bir evimiz var düzenimiz var evlilik yapsakta yeni bir seyler almayacağız imza atıp eve döneceğiz muhtemelen :)
Geçen gün biraz içimde tutamayıp patladım.
Nasılsa aynı evde yasıyoruz diye rahat mısın dedim garanti mi görüyorsun beni dedim. Hayır tabi ki dedi zamanı gelince herşey olur dedi.
Yapı olarak tezcanlı biriyim.
Ama sanki önümü göremiyorum
Evlilik meraklısı değilim fakat sorumluluğunu aldığım beraberliğin adını koymak isterim.
Bugün birimiz kaza geçirsek hastaneye bile aile olmadığımız için alınmayacağız.
Zoruma biraz da bu gidiyor.
Erkek arkadaşı ile yaşıyor izleniminden hoşnut değilim.
Açıkçası mutlu değilim.
Bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışık gemileri yakmak için sebep yok elimde ama böyle böyle de kendi kendimi dolduruyorum..

merak ediyorum yorumlarınızı iyiye de kötüye de açığım

Erkek arkadaşı ile yaşıyor izleniminden hoşnut değilim.

Aileleriniz dahi sorun etmiyorken tam olarak kimin, kimlerin izleniminden hoşnut değilsiniz?
Madem bu izlenim ve getirdikleri caninizi sikacakti niye ayni eve giriyorsunuz?

Boyle sevgili olup ya da ayni eve cikip
sonra elalem konusuyor diye karsidakini evlilige goturmeye calismak bana dogru gelmiyor. Rahatsizsan, insanlardan cekiniyorsan yapmazsin o şeyi.

Evet ona göre maddiyat durumuymuş olay pandemiden dolayı geliri düştü ama suan zaten bir düzenimiz var

gercekten sadece bu ise sebep, zaten pandemide dugunler falan iptal, ancak dediginiz gibi tek bir imza olacak, nazlanmasin beyefendi.

yok degilse de asil sebebini soylesin.

ancak bunlari ayni evde yasamaya baslarken konusmadiniz mi? ya da nasil anlastiniz, bir yil dolsun gorelim uyumumuzu dedi iseniz sizin de o 1 yili beklemeniz sonrasinda bu konuyu acmaniz dogrudur bana gore.

Eşimle ben ilk önce ev arkadaşı olarak ev tuttuk, sonra sevgili olduk 1 yıl yaşadık. ben açtım sizin gibi konuyu ama eşim itiraz etmedi ne zaman istersen evlenelim dedi.sizde usteleyin baktınız olmuyor yolunuza bakarsınız..

Aynı eve girdiğimizde de pandemi vardı ama iş durumu iyiydi son bir kaç aydır iş durumu bozuldu açıkçası
Evlilik konusunda görüşleri evliliği savunuyor farklı kişiler üzerinden konuşulduğunda bir ortamda evlilik olmalı gibi seyler söylüyor kendisi de fakat suan kendine maddi anlamda güvenmediğini öne sürüyor

Aslında sanırım çevremizde kimse bunu sorun etmiyor sorun eden ben olmaya başladım zamanla..
Apartmanımızda eş olarak biliniyoruz biz açıklama yapmadık hiç kendilerince bizi es olarak zannettiler sanırım gerçek öyle olmayınca bana bir haller geldi..

Aynı evde yaşayarak zaten almıs bir sorumluluk erkek arkadasınız, evlilik mi cok gelecek ya da bir zaman biçilecek? Yani sözüm size değil yanlıs anlamayın ama kadınla aynı evde yaşayacak g.t var ama evlenecek g.t yok öyle mi. Dedigim gibi biz kadınlar sevince her seyi yapıyor ve göze alıyoruz ama erkekler tam bir kaypak

sevgilimle ayrı şehirlerde yaşadığımız için dönem dönem beraber kalıyorduk... beni cepte gördüğünü hiç düşünmedim... belkide bana bunu hiç hissettirmedi çünkü benden çok o evlenmek istiyordu... ben ağırdan alıyordum... sizi bu şekilde yaşamak mutsuz hissettiriyorsa keşke hiç aynı eve çıkmasaydınız... yani aynı evde yaşayıpta evlenmek istemeyen sevgiliyi anlamakta pek mümkün değil... isteklerinizi bence net bir şekilde belirtin... kendinizi mutsuz etmeyin...

Bu denli bu derece açık olmadım. İmalarda bulundum konu açıldığı zaman. Evlilik için maddiyatı öne sürüyor

Ama sizin argümanlarınız maddiyatla ilgili değil ki.
Yani bu kısmı anlamamış olabilir bence.
Daha açık olmak, mevcut durumda çok bi değişiklik bekletinizin olmadığını bilmesi onu daha motive edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…