Şuanki eşimle 2 sene evlenmeden beraber yaşadık. Onun ailesi sorun etmiyordu ama benim ailem muhafazakar bir aile ve hoş karşılamıyorlardı. Yine de evlilik için direten erkek arkadaşım oldu hep. O da bana sizin saydığınız sebepleri saymıştı. Hastalansak, başımıza bir şey gelse birbirimiz üzerinde söz hakkımız yok gibi gibi... Bir müddet sonra bana da mantıklı geldi. İyice tanıdım. Varolan sorunları hallettik falan öyle evlendik.
Bazı ülkelerde sevgili olup beraber yaşayan insanların da bazı hukuki hakları oluyor. Keşke bizde de öyle olsa diyeceğim de tam tersi suç işliyor muamelesi görüyoruz.
Bu tarz ilişkide kadın olmak daha zor bunu bir kabul etmek lazım. Etraf rahat bırakmıyor, komşular laf çıkarıyor... Bana selam bile vermezdi komşular

alt komşum arayıp eşimin annesine şikayet etmişti. Sonra kadın beni kv ile beraber görünce dumur oldu

Hep gittiğim marketin kasiyeri ne zaman düğün diye sorar dururdu. Düşünmüyoruz derdim. Acır gibi bakardı. Çünkü adam beni kullanılmış bir mendil gibi sümkürüp atacak ona göre

neyse evlendik hayatımızda tek değişen şey:sevgiliyken birlikte yaşıyorduk, şimdi tayin dolayısıyla birlikte yaşayamıyoruz. Bi garip oldu
Bence siz beraber yaşamanın avantajını kullanıp biraz daha tanıyın erkek arkadaşınızı. Sonra hala evliliğe yanaşmıyorusa ve evlilik sizin için olmazsa olmaz ise yolları ayırırsınız.