Sevgili istiyoruuum

Ozguneasik

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
6
0
16
Ankara
Arkadaslar, uzun suredir yalnizim, ve simdiye kadarda guzel ve adam akilli iliskiler yasamadim. Ama simdilerde bi ozlem cekiyorum. Beni adam gibi sevicek, yanimda olucak, basimi omzuna yasliyabilcegim bi erkek ariyorum. Acikcasi sevgili yapmak isiyorum ama yapamuyoruuum. Ne yapmaliyim?

bu şekilde ısmarlama olcak bi iş değilki bu bence acele ediyosun iyi bi ilşkin olması için doğru zamanı ve doğru kişiyi beklemelisin hiç beklemediğin bir anda karşına çıkar zaten

Yapman gerekn şey inanmak.
Hayallerindeki erkeğe kavuşacağına gönülden inanman ve hiç sekteye uğratmadan bu inancı sürdürmen gerek.
Eğer öyle yaparsan çok daha çabuk gerçekleşir.
Çekim yasası meselesi. :31:

Benim yakın bir arkadaşım da şu an bunu düşünüyor..
Ona da dedim, size de diyorum; olacağı varsa olur.
Sırf "sevgilim olsun" diyerek sakın yanlış bir adım atmayın,
Benden söylemesi çok pişman olursunuz...........:31:

Ama bekle bekle nereye kadar. Soyle bisey var, istedigimde olmuyor, istemedigim anda teklif yagiyor. Nasil olcak bu boyle hic bilmiyorum.

Öyle evde oturarak hayatının erkeğini ya da aşkını bulamazsın kendini hazır hissettiğin bi anda sosyal ortamlara karışarak karşına çıkıcak güzel fırsatları değerlendirebilirsin eminim aradığın sevgiliyi bulucaksın :)

ısmarlama aşk olmaz ki

bi anda karşına çıkar :3:

Arkadaslar, uzun suredir yalnizim, ve simdiye kadarda guzel ve adam akilli iliskiler yasamadim. Ama simdilerde bi ozlem cekiyorum. Beni adam gibi sevicek, yanimda olucak, basimi omzuna yasliyabilcegim bi erkek ariyorum. Acikcasi sevgili yapmak isiyorum ama yapamuyoruuum. Ne yapmaliyim?

yok öyle biri, ayakların yere bassın biraz.

Back
X