Sevgili kayınvalideciğim ve sinsi eltim

Ay öf size ne milletin pişirdiği isten ya hu , bin kere vurgu.

Sizin namusunuza soz edilse kiii allah korusun o zaman orda onun namusuna dil uzatmak oldugunu dusunmek yerine ne demek istedigimi anlardiniz

Ben olsam direkt karşıma alır konuşurum açıkçası. O sizin eşinizin donuna, siz onun bel altına takmış durumdasınız. Bence saplantılı bir cinsellik var ailede.

Neden bu namus konusuna bu kadar takildiniz kiz once ortamda nisanlisiyla yaptiklarini anlatiyo tepkiler olunca lafi bana ceviriyo ne biliyonuz onlarinda olmadigini diyor sizin burda soylediginiz seye bak sanane bu mu yani ??? Beni tanimayan insanlarda eltim beni yatakta bastida bunu soyluyo sanacak inanamiyorum size ya piskin piskin tabikide ifşa etmiyorm kendimi hakli cikarmak icin. Neden anlamak istemiyorsunuz. Banane yani tek diyeceginiz bu mu evet biri size surekli yaptiklarini anlatsn ama sizene yani bumudur hangi devirde yasiyoruz evet burun sokma diil bu zaten olaylar gozumun onunde yasaniyo kiz rahat kv bugun jartiyer bakmaya gttm flan muhabbetleri donuyo siz halaa sanaanee tabikide bananee. Umarim basiniza gelmez. Namusuma laf uzatti ve kiz diilde benmi suclu oluyorum ??? Bumudur yani

Ağğlat kız o zaman acıma.Allah askına bu nedir ya.Lütfen eşinede söyle gerekirse annesinin ağlamasını gözardı edicek kadar dursun arkanda.Böyle manyak insanlarla başka türlü başedilmez.Ben o kızı yolarım valla bak el ayak titredi şuan.

Ben sorun ciksin esim mudahale etsin istemiyorum cnku o zaman kaynimla esim tartisacak yani bilmiyorm sacma bi dusuncemi ama bizim sorunlarimiz erkeklere yansisin istemiyorum yoksa yanlismi dusunuyorum

Ben sorun ciksin esim mudahale etsin istemiyorum cnku o zaman kaynimla esim tartisacak yani bilmiyorm sacma bi dusuncemi ama bizim sorunlarimiz erkeklere yansisin istemiyorum yoksa yanlismi dusunuyorum

Dev yanlış düşünüyosun TABİKİ.Bu kızın nişanlısı ona bellikii bunca şeye rağmen ''Kendine gel!'' demiyor.Çünkü kaynınızın bunları görmemesi İMKANSIZ.Bu durumda ben bundan nişanlısının kızın arkasında olduğu sonucunu çıkarırım.Ve yaptığı bunca şeye rağmen yaptığı herşeyin üstünün örtülmesi ve size karşı kızın savunulmasındanda kaynınızın başarılı olduğu sonucunu çıkarırım.Yani elin terbiyesiz deli kızı kıymetlide edebinizle oturan siz kıymetsiz misiniz? Nedemek eşler karışsın istemiyorum.Öyle bi salarımki kocamı üstlerine akılları durur korkularından.Başkada bişey demiyorum.Ömür boyu bu kızın ruh hastalıklarını çekip millete şikayet edincede ''yok o öyle biri değil aslında'' cümlesini duymak istiyorsanız o da sizin tercihiniz tabi bişey diyemem.

iç çamaşırı değiştirmek ne ayak ya!!! nasıl bir konuşma tarzıdır ona neymiş ki!! nasıl takip etmiş ne ayıp yahu daha neler duyacağız insanlarda mahrem diye birşey kalmamış.PESS

Valla kiz szin namusunuza kocanizin donuna kadar laf etmis siz hala hosgeldin desemiydim nasil davransaydim diyosunuz. Ben olsam o kizi evime bile sokmazdim istedigi kadar kendini yesin. Her sey anlattiginiz gbiyse o zaman kimse size baris diye israr bile edemez. Can cikar huy cikmaz demisler kiskanc ve cahil insanlarla muhattap olmayin.

Birde nasil diyor ee senin nisanlında 1 günde 3 boxer degistiriyo ne yapıyoda bu kadar degistiryooo tovbe dedim ne diyor bu :)

ben senin yerinde olsam ondan çok ses çıkartırdım.. mesela bu don meselesi üstü kapanacak bi laf değil bi kere bu nişanlının mahremi .. şimdi bunun yankısını yapmazsan ilerde daha çok laf söylemelerine zemin hazırlamış olursun .

İyi de esin sana evlenme teklifi etmis bu hak meselesi degilki eger kaynin gercekten evlenmek istiyosa once o ederdi ne diye yarisa girmis bu kiz. Zorla kendini yamamaya calisiyo bi de. Cocuk yakinda ondan ayrilir suc yine sana kalir kiz sevgilimle arami bozdun der demedi deme

Birsey demedim zamaninda agzimi acmadim evlenim biter dedim simdi ikiyuzluye oynuyor resmen anlamadim ki. Daha ne patavatsizlik yapti. Yok iste seni almicaklardi baskasini isticeklerdi de olmadi flan dedm ne diyor bu.

ayy bu resmen çok saygısız ve ayardan çıkmış, lafını söyle haddini bilsin, efendi duruyorsun diye artistlik yapıyor anladığım kadarıyla, eşine de söyle ben bunlarla muhatap olmak istemiyorum diye, ve de olma, laf söylerse sen de altta kalma

Kirli sepetine bakıp tek tek donları mı saymış bu terbiyesiz? Her şeyi manyakça ama en midemi bulandıranı bu oldu, bu olayın üzerine hunharca gidin!

Kıskanmış işte seni çekemediği içindir , bu tür insanlar aslında kendilerinin nasıl iğrenç bir mahluk olduğunu bildiği için,ki yaptıkları çirkin hareketleri sanki sizde o yanlışlıkları yapmışsınız gibi çamur at lekesi kalsın mantığı ile size sözlü saldırıyor kendisi bile kendine tahammül edemediğinden, batarken sana tutunup kendini ispatlamaya kurtarmaya meçbur hissediyor istediği kadar pisliğinde çırpınsın bulaşmayın hep söyledim yine söyleyeceğim denenmiş bir kimseyle samimi 1 daha olmayın 2 denemede dahada ağır hüsrana uğratırlar sizi herkese İyi hafta sonu dilerim

senin birazda kocandan destek alman lazım canım.senin kocanın senin arkdanda durması birazda onun seni savunması lazım.tek başına olcak iş değil çünkü bu.Sen hiç karışma olaylara o kız uğraşsın dursun senle.Sen kaynananla iyi tut aranı.kızın seni sinirlendirip kötü gibi göstermesine izin verme.Zaten bu kızın yüzünü anlamaları geç olmaz.Sen sadece oyununa gelme şu kızın

Ay çekirdek çıtla gül geç cahille uğrasılmaz ..muatap almazsan çatlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…