- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Erken mi boşaliyo diye agzini mi aradi...ne çeşit biri bu:))
Pardon ama çarşaf bahane bana orda laf atiyor ne makum birlikte olmadiklari diye ben burda daha yalin bir dille anlattim. Kusura bakma ama çarşaf tabiki de yook. Ayrica işi pişirdiklerini tüm sülaleye kendi agziyla soyleyen birine bu söylenmezde kime söylenir asıl dar kafalı oldugum için bunu garipsedim
Ay öf size ne milletin pişirdiği isten ya hu , bin kere vurgu.
Sizin namusunuza soz edilse kiii allah korusun o zaman orda onun namusuna dil uzatmak oldugunu dusunmek yerine ne demek istedigimi anlardiniz
Bosanma olmasaydi 10 senekaç yıllık evlisiniz ne olur 30-40 filan diyin
Ben de bir portakal ebatlarindaydi. Karsimda ki hayvanat oluncaya sırf merakımdan soruyorum çarşafa baya kan oluyor mu?? ben de 1 damla olmuştu peçeteye geliyor o yani.. hatta bu çarşafa serenler ciddi mi acaba diye düşünmüştüm!
Oyle demeyin ben aglattigimda sanki siyasal kriz cikmis gbi oluyo eltim ne laflar soyleyip aglatiyo hemen ustu kapaniyor :)))) bu arada aglatma demisken yaa anne dugunumde su insanlar benimle arabada olsun dedmde o eltimide istedi ondan cingar cikti agladi
Ben de bir portakal ebatlarindaydi. Karsimda ki hayvanat olunca
Ağğlat kız o zaman acıma.Allah askına bu nedir ya.Lütfen eşinede söyle gerekirse annesinin ağlamasını gözardı edicek kadar dursun arkanda.Böyle manyak insanlarla başka türlü başedilmez.Ben o kızı yolarım valla bak el ayak titredi şuan.
Ben sorun ciksin esim mudahale etsin istemiyorum cnku o zaman kaynimla esim tartisacak yani bilmiyorm sacma bi dusuncemi ama bizim sorunlarimiz erkeklere yansisin istemiyorum yoksa yanlismi dusunuyorum
Birde nasil diyor ee senin nisanlında 1 günde 3 boxer degistiriyo ne yapıyoda bu kadar degistiryooo tovbe dedim ne diyor bu :)
Birsey demedim zamaninda agzimi acmadim evlenim biter dedim simdi ikiyuzluye oynuyor resmen anlamadim ki. Daha ne patavatsizlik yapti. Yok iste seni almicaklardi baskasini isticeklerdi de olmadi flan dedm ne diyor bu.
Kıskanmış işte seni çekemediği içindir , bu tür insanlar aslında kendilerinin nasıl iğrenç bir mahluk olduğunu bildiği için,ki yaptıkları çirkin hareketleri sanki sizde o yanlışlıkları yapmışsınız gibi çamur at lekesi kalsın mantığı ile size sözlü saldırıyor kendisi bile kendine tahammül edemediğinden, batarken sana tutunup kendini ispatlamaya kurtarmaya meçbur hissediyor istediği kadar pisliğinde çırpınsın bulaşmayın hep söyledim yine söyleyeceğim denenmiş bir kimseyle samimi 1 daha olmayın 2 denemede dahada ağır hüsrana uğratırlar sizi herkese İyi hafta sonu dilerimEmin olun çok denedim ablalik yaptim arkadaslik yaptim aramizin ennn iii oldugu zamanda bile o arkamdan konusup sanki ben onun hayatini cehenneme cevirmisim gibi konustu tek sorunu çokkk kiskancc. Beni insanlarin gozunde nefret edilsin diye trlu seyler yapiyor. Herseyi ustune aliniyo bunu bana mi soyledin bunu banami yaptin geldin beni neden opmedin flan flan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?