Sevgili kayınvalideciğim ve sinsi eltim

Elti muhabbetleri hep böyle ya ne kadar iç içe girmişsiniz Ben hep mesafeliydim en rahatı mesafenin seviyenin çözemediği şey yok haddini aşanda olmuyor

Kesinlikle oyle olsun istemiyorum ben gerginligi seven biride degilim. Kaynaamla son kez konusucam ve tepkimi beliirticem dikkat edilmezse gorusmeyi kesecem

iç çamaşırı değiştirmek ne ayak ya!!! nasıl bir konuşma tarzıdır ona neymiş ki!! nasıl takip etmiş ne ayıp yahu daha neler duyacağız insanlarda mahrem diye birşey kalmamış.PESS

Malesef ona ben çok sasirdim o kadar sasirdim ki agzim acik kaldi bisey diyemedim bir sure. Buna dikkat eden daha nelere ediyordurrr

Ben artik onu takmiyorum dedikce ustume geliyor. Aslinda sorum baskaydi bana suan hep ii olalim biseyler icelm suraya gidelim flan diyor buna inanmalimiym diyorm

Oyle oldu zaten sustum evlendm daha kotu olduuu. Pisman oldm konusmadigima ama cazgir bir insan dglm ve yeni girmistim o zamanlar aileye cekinmistim acikcasi

Zamaninda ayrildilar nisan atildi tabi kaynim bu konulari tek benmle konusuyodu cnku hep huyuna gittim
Snra kiz cikti bizi ayirdin ddi halbuki ayrilma ddm kaynima hata yaparsinnn

Sivrilmek istemedim hic ama iii niyetinden hep suphe duydum dogruda cikti. Ama muhattap olinmayinca gececek bsey degilll. Ayar cekmek lazm

Kirli sepetine bakıp tek tek donları mı saymış bu terbiyesiz? Her şeyi manyakça ama en midemi bulandıranı bu oldu, bu olayın üzerine hunharca gidin!

Nisanliyken oldu evlendik ben gecmiste ve simdi yaptiklarini sindiremiyorum hep bi guvensizlik var diyorum sorun bendemi ama hyr degil...
Ben ii olnca daha cok cosuyoo

Gercekten evet beni anladiniz teskkurler. Cnku kendi yapmis yedirememis bana camur atiyo tam olarak buuu

Mumkun degil kaynanam hep onu anlatiyo bana daha cok sinirleniyorum sanki.melek 2 gun once kv aramis bagirmis cagirmis ufacik konu yuzunden kadini yerle bir etmis... kv hala onla gezmeler dolasmalar banane gozum yok ama ne bu yani gozume soka soka bide anlatiyo biliyo bana yaptiklarini o da hep kzm o kucuk alttan al dddkleri icin bu haldeym kocamda arkamda ama oda annesini uzmek istemiyor cnku sorun birazda onun itaatsizligi

Elti muhabbetleri hep böyle ya ne kadar iç içe girmişsiniz Ben hep mesafeliydim en rahatı mesafenin seviyenin çözemediği şey yok haddini aşanda olmuyor

Mesafe eminn ol cok sevdigm ve eltimde uyguladigim biseyyy. Iç ice de hic girmedik birgunden bir gune ozel hayatimi tartismalari kaynanamla muhabbetleri anlatmis degolim anlatmamdaaa. Mesafeli oluncada cazgirlik yapiyoo

Birdaha kv sana o şımardık eltiniz sana şikayet ederse o küçücük alltan alıver diye ağzına tıkıver kv ne hak edene ver cevabını canım.

Birdaha kv sana o şımardık eltiniz sana şikayet ederse o küçücük alltan alıver diye ağzına tıkıver kv ne hak edene ver cevabını canım.

Gerginligi hic sevmiyorum o yyzeen susuyorum ama sinirlenince gozum hicbosey gormuyo. Çok empati kurmayi denedm tamam ilk zamanlar yaptiklari normal olabilirdi ama suan degil hala hazmedememiş. Bana diyorduki nisanlimla arana mesafe koyacaksin yoksa sendende nefret ederim. Esimin eski sevgilisylede sorunlari olmuş hep. Yani oncekilerle de anlasamamiz ben ilk degilim

Hiç kafana takacak kadar değersiz biri için huzurunu inanki bozmaya değmez umursama böyle salak saçma insanları , en güzel intikam bence böyle aşağılk insanları kaale almamaktır dene ve rahatsız inanki sen değil o olacaktır

Yani bu konu bana tek tarafli gelmedi

Karsi tarafida dinlemek lazim

Oyle bir sansim olsaydi emin okun dinletir sonra hakliyi bulun derdim ama oyle bir sans yok. Tabikide bana inanmamaniz normal. Tek sorun beni kiskanmasi herkesten herseyden beni benim kocamdan bile kiskaniyor nisanlisindan kv. Kp. Den ortak arkadaslardan herkezden ve beni sevmesinler diye onlara hep biseylerimi anlatiyor. Ben bundan emin oldum cnku iki tarafli.oynuyor kv.deme gidip gelinim boyle dedi diyor banada gelip kv den boyle dedi diyor tabi kv deme soruyorum yok oyle bisey kzm sacmalama diyor. Gorumcemi dolduruyor surekli niye hizmet ediyorsun flan diye. Hala ayni seyleri yapmasi ve ustune ben bisey yapmiyorm ben hep ii olmak istyorum diyor. Kucuk bir ornek verim aileye girmissiniz kv.lerin uzaktan tanidiklarinin kizlari var. Kaynim onlari seviyor diye eltim cildiriyo ama kizlara gostermiyor bana anlatiyo surekli igrencler hic sevmiyorum nisanlimla samimiler flan diye. Iki gun sonra kiz beni ariyor diyorki nolmus oyle nisan atiyormussun bizim yuzumuzden bizi kiskanmissin ben şok...

bende ona takıldım harbi donlarını mı takip ediyo

Belki de o kadar çok değiştiriyor ki benim sevgilimin donlarını giyiyor sevgilim donsuz kalıyor diyordur.
Sevgilisinin donsuz olduğunu görebilmesi için de bir takım şeyler yaşamış olması gerekiyor ki yaşadığını da belirtiyormuş zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…