- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Dev yanlış düşünüyosun TABİKİ.Bu kızın nişanlısı ona bellikii bunca şeye rağmen ''Kendine gel!'' demiyor.Çünkü kaynınızın bunları görmemesi İMKANSIZ.Bu durumda ben bundan nişanlısının kızın arkasında olduğu sonucunu çıkarırım.Ve yaptığı bunca şeye rağmen yaptığı herşeyin üstünün örtülmesi ve size karşı kızın savunulmasındanda kaynınızın başarılı olduğu sonucunu çıkarırım.Yani elin terbiyesiz deli kızı kıymetlide edebinizle oturan siz kıymetsiz misiniz? Nedemek eşler karışsın istemiyorum.Öyle bi salarımki kocamı üstlerine akılları durur korkularından.Başkada bişey demiyorum.Ömür boyu bu kızın ruh hastalıklarını çekip millete şikayet edincede ''yok o öyle biri değil aslında'' cümlesini duymak istiyorsanız o da sizin tercihiniz tabi bişey diyemem.
iç çamaşırı değiştirmek ne ayak ya!!! nasıl bir konuşma tarzıdır ona neymiş ki!! nasıl takip etmiş ne ayıp yahu daha neler duyacağız insanlarda mahrem diye birşey kalmamış.PESS
Valla kiz szin namusunuza kocanizin donuna kadar laf etmis siz hala hosgeldin desemiydim nasil davransaydim diyosunuz. Ben olsam o kizi evime bile sokmazdim istedigi kadar kendini yesin. Her sey anlattiginiz gbiyse o zaman kimse size baris diye israr bile edemez. Can cikar huy cikmaz demisler kiskanc ve cahil insanlarla muhattap olmayin.
ben senin yerinde olsam ondan çok ses çıkartırdım.. mesela bu don meselesi üstü kapanacak bi laf değil bi kere bu nişanlının mahremi .. şimdi bunun yankısını yapmazsan ilerde daha çok laf söylemelerine zemin hazırlamış olursun .
İyi de esin sana evlenme teklifi etmis bu hak meselesi degilki eger kaynin gercekten evlenmek istiyosa once o ederdi ne diye yarisa girmis bu kiz. Zorla kendini yamamaya calisiyo bi de. Cocuk yakinda ondan ayrilir suc yine sana kalir kiz sevgilimle arami bozdun der demedi deme
ayy bu resmen çok saygısız ve ayardan çıkmış, lafını söyle haddini bilsin, efendi duruyorsun diye artistlik yapıyor anladığım kadarıyla, eşine de söyle ben bunlarla muhatap olmak istemiyorum diye, ve de olma, laf söylerse sen de altta kalma
Kirli sepetine bakıp tek tek donları mı saymış bu terbiyesiz? Her şeyi manyakça ama en midemi bulandıranı bu oldu, bu olayın üzerine hunharca gidin!
Kıskanmış işte seni çekemediği içindir , bu tür insanlar aslında kendilerinin nasıl iğrenç bir mahluk olduğunu bildiği için,ki yaptıkları çirkin hareketleri sanki sizde o yanlışlıkları yapmışsınız gibi çamur at lekesi kalsın mantığı ile size sözlü saldırıyor kendisi bile kendine tahammül edemediğinden, batarken sana tutunup kendini ispatlamaya kurtarmaya meçbur hissediyor istediği kadar pisliğinde çırpınsın bulaşmayın hep söyledim yine söyleyeceğim denenmiş bir kimseyle samimi 1 daha olmayın 2 denemede dahada ağır hüsrana uğratırlar sizi herkese İyi hafta sonu dilerim
senin birazda kocandan destek alman lazım canım.senin kocanın senin arkdanda durması birazda onun seni savunması lazım.tek başına olcak iş değil çünkü bu.Sen hiç karışma olaylara o kız uğraşsın dursun senle.Sen kaynananla iyi tut aranı.kızın seni sinirlendirip kötü gibi göstermesine izin verme.Zaten bu kızın yüzünü anlamaları geç olmaz.Sen sadece oyununa gelme şu kızın
Elti muhabbetleri hep böyle ya ne kadar iç içe girmişsinizBen hep mesafeliydim en rahatı mesafenin seviyenin çözemediği şey yok haddini aşanda olmuyor
bende aynı şeyi düşünmüştüm.işi gücü bırakmış onu mu gözetliyormuş.pardonda senın nişanlının don değiştirmesınden ona ne?
Birdaha kv sana o şımardık eltiniz sana şikayet ederse o küçücük alltan alıver diye ağzına tıkıver kv ne hak edene ver cevabını canım.Mumkun degil kaynanam hep onu anlatiyo bana daha cok sinirleniyorum sanki.melek 2 gun once kv aramis bagirmis cagirmis ufacik konu yuzunden kadini yerle bir etmis... kv hala onla gezmeler dolasmalar banane gozum yok ama ne bu yani gozume soka soka bide anlatiyo biliyo bana yaptiklarini o da hep kzm o kucuk alttan al dddkleri icin bu haldeym kocamda arkamda ama oda annesini uzmek istemiyor cnku sorun birazda onun itaatsizligi
Senin kaynin bu kizla evlenmek istemiyor herhal...
ins hamil kalirim diye orda burda konustuguna gore...
Birdaha kv sana o şımardık eltiniz sana şikayet ederse o küçücük alltan alıver diye ağzına tıkıver kv ne hak edene ver cevabını canım.
Yani bu konu bana tek tarafli gelmedi
Karsi tarafida dinlemek lazim
bende ona takıldım harbi donlarını mı takip ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?