- Konu Sahibi umut_iklimi
-
kızlar artık içimi döküp rahatlamak istiyorum gerçekten patlayacam yoksa ya kaynanam her daim kızını övüyo , her daim onu savunuyo ve kızı benim yanımda kendi görümcesine kaynanasına atıp tutuyo ben onlara gitmem ,etmem , yapmam vs. ben bi gün kaynanaama gitmesem hemen surat yapıp laf sokuyo kendi kızı her gün kendinde zaten evinin dibinde oturuyo ama ben hergün gitmek istemiyorum bunlarıda geçtim görümcem herşeyime karışıyo bıktım artık ya ben uzak bi yerden geldim bunların yanına yemek düzenim bile degişti herşeyim deişti. bugun yine aradı neden gelmedin die arayınca cıktım gittim laf etmesin dıe yok göümcen bugun çok yoruldu , yok görümcen bunu yaptı onu yaptı aman da aman ay kızım sen yoruldun git içeri yat ben çoçuğa bakarım diyo benimde bebeğim var ve ben üç gündür gec uyumadım bunu bildği halde ver ben bi kaç saat tutuimde sen yat ddemiyor ve buna benzer olaylar silsilesi ben burdan uzak bi yere taşınmak istiyorum ama malesef kaynanam esşime baskı yapıor tasınamazsanız ızın vermem dior napçamı şaşırdım görümcemin çenesine vr kaynanamın sürekli kızını tutup beni dışlamasına tahmmülüm kalmadı
aynen valla bak durumlarımız sanki aynı ben ıkı hafta memlekte annmelerin yanına gitiim ağzımdan burnumdan getirdi ama kendi kızı hergün kendinde anlamıyorum ya bide sürekli kendi kızının çoçğuna mama alıo bez alıo herşey alıo benimkine hiç bişey ..kızına pazar alışverişi yapıo bana evinde eksiğin varmı demio ay geçrekten neden böyle ya eşimde anneci ve sürekli ona gitmemizi istiyo bıktım artık
Senin durumun daha zormus bence o nasil davranirsa sende ole davran sen o zaman iyi idare ediosum.bunlari ben bi tanesiyle zor bas ediom walla sana helal arkadasim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canim bence seninki en iyisi ne kadar uzakmo kadar iyi gercekten insanin yasama istegini curutuyolar bk evleneli 2 yıl bile olmadi hic basbasa ne dogumgunu yapabildik ne yilbasina birlikte girebildik hersey o kadar igrenc ki artik tahammul edemiorum buraya yazip rahatlamak istedim bu aksam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar artık içimi döküp rahatlamak istiyorum gerçekten patlayacam yoksa ya kaynanam her daim kızını övüyo , her daim onu savunuyo ve kızı benim yanımda kendi görümcesine kaynanasına atıp tutuyo ben onlara gitmem ,etmem , yapmam vs. ben bi gün kaynanaama gitmesem hemen surat yapıp laf sokuyo kendi kızı her gün kendinde zaten evinin dibinde oturuyo ama ben hergün gitmek istemiyorum bunlarıda geçtim görümcem herşeyime karışıyo bıktım artık ya ben uzak bi yerden geldim bunların yanına yemek düzenim bile degişti herşeyim deişti. bugun yine aradı neden gelmedin die arayınca cıktım gittim laf etmesin dıe yok göümcen bugun çok yoruldu , yok görümcen bunu yaptı onu yaptı aman da aman ay kızım sen yoruldun git içeri yat ben çoçuğa bakarım diyo benimde bebeğim var ve ben üç gündür gec uyumadım bunu bildği halde ver ben bi kaç saat tutuimde sen yat ddemiyor ve buna benzer olaylar silsilesi ben burdan uzak bi yere taşınmak istiyorum ama malesef kaynanam esşime baskı yapıor tasınamazsanız ızın vermem dior napçamı şaşırdım görümcemin çenesine vr kaynanamın sürekli kızını tutup beni dışlamasına tahmmülüm kalmadı
Doğum gunlerine özen gosteririm kocam sevmez biz 6yil ciktik oyle evlendik adam ozennmis bu yil bana bişeler hazirlamak istemis benim hamileligim sorunlu gectigi icin disarida degil evde kutlamk istemiş aksam olmadan gorumcem kaynim eltim gorumcemin cocuklari hepsi kaynanama geldi altli ustlu oturuyoruz ee pasta yemeye geldik dediler onlarla birlikte pasta kestik aglayacaktim ya. Gecen gunde kocamn doğum günüydu hediyesini aldim biselr yapacaktm gorumcem arams ee aksama ne yapiyonz dogum gunu ya dedi bende hic bise yapmayacam kocamin cani skkin arkadasi kaza yapti kutlama yapacak havada degiliz dedim oysa hep hayal etmistm dogum gununde yemek yapacaktm pasta basbasa kutlayacak tik yillarca hayal ettm ama mumkunmu. Bazen kiziyorum kendime benmi cok yuz veriyorum diye ama sizde aynisiniz huzur kacmasin diye alttan aldikca onlar ne huzur borakiyor ne bisey yemin ederm hasta oldum bende eskiden hic biseyi takmayan ben smdi defalarca dusunur oldum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?