Sevgili Kaynanam:)

abartıyor muyum acaba bende kendimi sorguluyorum aslında. ancak kendimi karşı tarafa ne kdar değersiz hissettirirsem o kadar değer görülüyor gibi geliyor. yani bu olayda net bi tavır ile ilerideki olayları şekillendirebilirim , önünü kesebilirim gibi gibi..

insanlara eziyet ederek değerinizi yükseltmeyi düşünmeniz çok yanlış.

6 saatlik yoldan gelip, iki saatlik bi misafirlik yapip gecmis olsun diyip tekrar donsunler mi, bu mu makul olurdu sizin icin?

Ilgisiz kalsalar sonuna kadar haklisiniz. Bos kalinca sizin kafa gereksiz baglantilar kurmaya baslamis sanki.

Bu KK da da o bunu yapmazsa , şu şunu nasıl tavır sergilemeliyim? Lafından bıktık .insanlar birbirinden hoşlanmıyor tavır yapmak için bahaneler aryor. Neyiniz var ? Dermansız derdiniz mi var ? Ameliyat vs mi oldunuz ? Neden gelsin insanlar 6 saatlik mesafeden.Geçmiş olsun demiş üzerine düşen görevi yapmışlar.

Merhabalar, arkadaslar kalçamda yaşadığım çıkık problemi nedeniyle zor ve sıkıntılı günler yaşıyorum. ağrılı ve zor zamanlar benim için. ailem ve eşim her türlü destekler saolsunlar. 20 gün raporlu olarak evde yattım.

benim takıldığım şu; kaynanamlar bu zamanlarda beni sıkça aradılar, sordular. ancak ziyarete gelmediler. yaklasık 6 saatlik mesafe. kaynanam , esime gelir biz de bakarız demiş , esim de ameliyat vs şuan için yok, gerek olmaz demis. açıkçası insan bir geçmis olsun ziyareti , nasıl oldun görmeden yapamadık demelerini bekliyor.

sizce gelmezlerse nasıl bir tavır sergilemeliyim?uygun yer ve zamanda bu kırgınlığı nasıl dile getirmeliyim?siz bu ve benzeri bi durum ile karşılaştınız mı? süreci nasıl yönettiniz?

ya da cok mu büyütüyorum?
Herkes daha ne istiyorsun demiş ama tam tersini düşün. Kaynanan hasta ve sen 6 saatlik yola gidip geçmiş olsun denemişsin. Bence abartmıyorsun. Ama gelince sana yardımı olmayacaksa ya da başına kakacaksa yardımlarını gelmesin. Geçen sene ayağım 1 ay alçıda kaldı kızım da 4 yaşındaydı. Eşim 2 hafta idare etti. Sonra çok kötü üşüttü. Mecburen kaynanamı cagirdim. Bu arada annem de yaşıyordu o zaman ama biz küçükken ayrılmışlar babamla soğuk yani gelmezdi . Bana neler etti anlatamam. Sürekli laf soktu. Falandan ayağında böyleydi ama işini yapıyordu. Sen de dizinin üstünde yap. Kızım tuvalete gidiyor git altını sil diyor. Çocuk oyuncaklarını döküyor çocukla kavga ediyor. Hatta benim tarafimdan gelip bana bakacak kimse olmadığını da nispet yapar gibi zevkle yüzüne söyledi. Çok ağladım çok üzüldüm. Bu arada ayağımın açılmasını beklemedi. 15 gün sonra gitti. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Sadece geçici bir süre idi. Allah korusun kalıcı bir şey olsa kim bilir neler yapardı.

Merhabalar, arkadaslar kalçamda yaşadığım çıkık problemi nedeniyle zor ve sıkıntılı günler yaşıyorum. ağrılı ve zor zamanlar benim için. ailem ve eşim her türlü destekler saolsunlar. 20 gün raporlu olarak evde yattım.

benim takıldığım şu; kaynanamlar bu zamanlarda beni sıkça aradılar, sordular. ancak ziyarete gelmediler. yaklasık 6 saatlik mesafe. kaynanam , esime gelir biz de bakarız demiş , esim de ameliyat vs şuan için yok, gerek olmaz demis. açıkçası insan bir geçmis olsun ziyareti , nasıl oldun görmeden yapamadık demelerini bekliyor.

sizce gelmezlerse nasıl bir tavır sergilemeliyim?uygun yer ve zamanda bu kırgınlığı nasıl dile getirmeliyim?siz bu ve benzeri bi durum ile karşılaştınız mı? süreci nasıl yönettiniz?

ya da cok mu büyütüyorum?
siz gelinler hasta olunca kaynana dersiniz gelsin bana baksın istersiniz ama sağlıklı iken adlarını anmaz evinizde istemezsiniz...kaynanan 6 saatlik yolu tepip gelmesin zaten eşinde gerek yok demiş..

Merhaba. Gelseler daha buyuk bir problem.Bu sefer yine bir başlik acacaktiniz eminim.Ziyarete geldiler.Hicbir iş yapmadilar.Hizmet beklediler diye.Dertsiz basiniza dert aramayin. Yatin,rahatca dinlenin evinizde. Gecmis olsun bu arada.:)

siz gelinler hasta olunca kaynana dersiniz gelsin bana baksın istersiniz ama sağlıklı iken adlarını anmaz evinizde istemezsiniz...kaynanan 6 saatlik yolu tepip gelmesin zaten eşinde gerek yok demiş..
Merhabalar, herseyin dozunda olması gerektiğini düsünüyorum. bence ziyaret için gelip desteği olması gerekir. gelirsede 4-5 günden fazla kalmamaları gerekir.

Bu KK da da o bunu yapmazsa , şu şunu nasıl tavır sergilemeliyim? Lafından bıktık .insanlar birbirinden hoşlanmıyor tavır yapmak için bahaneler aryor. Neyiniz var ? Dermansız derdiniz mi var ? Ameliyat vs mi oldunuz ? Neden gelsin insanlar 6 saatlik mesafeden.Geçmiş olsun demiş üzerine düşen görevi yapmışlar.
Size katılıyorum. çok detaya kapılıp problem cıkarmamak gerekir. ancak şoyle düsün arıyor açamıyorum müsait olmuyorum, hemen eşimi arayıp aradım açmadı raporu veriyor. bu kadar basit birseyde bile samimiyetsizlik var.bir çok adımı konuşması hesaplı. bende akıllı adımlar atma ihtiyacı duyuyorum.

Arayıp sormuşlar, gerekirse bizde geliriz demisler.
Siz tel görüşmelerimizde anne gelip bir kaçtın kalsan bana yardımcı olurmusun dediniz de gelmediler mi. Içinizden kendinizi dolduruyorsunuz gibi geldi bana.

Merhaba. Gelseler daha buyuk bir problem.Bu sefer yine bir başlik acacaktiniz eminim.Ziyarete geldiler.Hicbir iş yapmadilar.Hizmet beklediler diye.Dertsiz basiniza dert aramayin. Yatin,rahatca dinlenin evinizde. Gecmis olsun bu arada.:)
tesekkür ederim arkadasım.güncellemis yapmıs olayım, geldiler. sağolsun yemek temizlik herseyi yaptı. 3 gün kaldı dönüyorlar. olağan ve olması gerekendi.

Size katılıyorum. çok detaya kapılıp problem cıkarmamak gerekir. ancak şoyle düsün arıyor açamıyorum müsait olmuyorum, hemen eşimi arayıp aradım açmadı raporu veriyor. bu kadar basit birseyde bile samimiyetsizlik var.bir çok adımı konuşması hesaplı. bende akıllı adımlar atma ihtiyacı duyuyorum.
Bunu aslında şikayet anlamında söylemiyor, benimki de söyler aradım açmadı diye. Ama eşimi arayıp açmasa onu da bana söyler . Çocukları bir arayim diyordur arka arkaya arıyordur hususi aradım açmadı demek değildir maksat.bütün kv hesaplı siz de akılllı olun. Onlar yaşlı yarın hastalansa sizden de 6 saatlik yoldan gelmenizi bekler. O yüzden gelmesin . Sende ona göre davranırsın . Hesaplı davranmış olursun sende.

bence hassas düşünüyorsunuz. kötü niyet yoktur 6 saat yoldan geçmiş olsuna gelinir mi yapmayın.

Ben gözümdenn ameliyat oldum görümcem 20 dakikalık mesafeden geçmiş olsuna gelmişti, abartmayın demiştim bende :D enteresan geldiniz bana.

Ah 13 saatlik yoldan geçmiş olsuna gitmedim diye arkadaşımın bana küsmesi geldi şu an aklıma bir kez daha sinirlendim. Üstelik çalışan bir insanım, hamileyim ve çok bulantılı olduğum dönemlere denk gelmişti ben yataktan çıkamıyorum kız bana trip atıyor. Neyse.. Sizinkiler gelmiş de sorun hallolmuş neyse ki.

Back
X