sevgili kıskançlığı

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
98
Konuya hemen gireyim . Az önce yürüyüşe çıktım altımda taytım üstümde fermuarlı hırkam içimde kısa kollu tişörtüm dün akşamda giydiğim elbise yüzünden tartıştık yok boyu kısaymış sevgilisine baktıramazmış falan filan elbiseninde boyu kısa falan değil dizlerde neyse bugün koşuyorum mesaj atmıştı öncesinde cevap vermedim sonra aradı açtım nabıyosun falan dedi iyiyim koşuyorum falan dedim sinirlimisin dedi hayır dedim sinirlenmeden koşmassın sen dedi. Değilim dedim tekrar kapadım sonra bi baktım 5 dk. Sonra yanıma geldi altımda taytı görünce bağarmaya başladı çok sefer kıskançlık yaptı ama bu farklıydı Deniz kıyısında bir sürü insanlar içinde sessiz ol diyorum ne sessizi ya deyip birsürü söz söyledi bağardı çağardı arkamı dönüp gitmek isteyincede kolumdan tuttu sıktı canım acıyo Deyincede sen benimkini çok daha fazlasıyla acıtıyorsun dedi ben bağarmaya başlayıncada kendini insanlara gösterince çok merak ediyorum noluyo dedi terbiyesiz nedemek istiyosun falan dedim giymiceksin dedi sen bana karışamassın neyimsinki sen benim dedim önce sen konuştuğun laflara dikkat et dedim döndüm arkamı koştum taksi geçiyodu bindim gittim çok kırıldım nedemek şimdi o laf kendini insanlara gösterince noluyo demek nabmışım ben ne var tayt giymekte sanki hiç giymedim mi aradı şimdi açmadım lütfen yazmış mesaj atmış nabayım şimdi ben nedemek istedi o bana .

Sen bu adamla gelecek görüyor musun? Bu ne? Giyimini beğenmiyorsan, giyimini begendiği birine gitsin. İnsanlar içinde rencide etmesi nahoş birşey. Karakteri burdan belli oluyor. Yarın öbür gün evlenirsen bin katı olacak bu davranışlar.

Şimdi bu fragman evlenince filmi göreceksin.

Adam kıskanmış şimdi, boyutu ağır olmuş tabi daha kibar bir dille anlatabilirdi.
Bunu da siz genel anlamı ile değerlendirin enine boyuna ölçün tartın eksileri ve artılarını.

Ya bu adamlara size bu kadar karışma Hakkını Nasıl veriyorsunuz bilmiyorum ki. Senin annen baban doğruyu yanlışı göremiyor da o mu görüyor. Ya Allah aşkına seni sevdiği kadını sokakta rezil eden adamdan sevgili öi olur,koca mı olur,çocuklarına baba mı olur. Bide nabayım değil ne yapayım yada napayım yaz Allah aşkına gözüme çok batıyor

gereksiz kıskançlık dediğin aslında özgüvensizliktir. demek ki sevgilin olacak adam baya baya özgüvensiz bi tip. makul kıskançlığa saygımız var elbette ama çirkinleşmek başka bir şey. kimsenin vebaline girip ayrıl demem ama böyle devam edecekse senin de devam etmen ne kadar mantıklı görünüyor bence onu bi düşün derim.

bi de bağarma var ki o daha da irite edici ama hadi dertlidir üstüne gitmeyim dedim

Daha önce birsürü kıskançlık kavgamız oldu ama bu çok farklıydı dün akşamla birleşince mi böyle oldu acaba eve geldiğimden beri ağlıyorum nedemek ti o laf öyle .

Kusura bakamayın lütfen sinirden Nasıl yazdığımın farkında değilim şimdi farkettim

bu kadar aşırı kıskançlık hastalık boyutunda olan hayatı zehir eder insana, görüşmeyin bence

Sizin böyle olduğunuzu bilmiyor muydu ? İşte Erkek zihniyeti ben bu kızı değiştiririm ileride kapan dersem kapanır düşüncesiyle gözüne hoş gelen kızlarla birlikte oluyorlar sonrada kapan diye baskı uygularlar. Uzaklaş bu insandan.

Ya dediğim gibi kızlar kıskanma sürekli vardı ama bu kadar olmadı hiç giydiğim kıyafetlerde öyle abartılı açık kısa falan değil nedense ona hep açık kısa yanındakine baktıramazmış sürekli arıyor mesaj atıyor ne yapayım ben bilemedim .

Sözünü geçittiremiyor diye sinirleniyor zaten .

Hala nabayım mı diyosun
Cevap mı yazmayı düşünüyosun
Ayrılman lazım tabi, ayrılmazsan da böyle ortalık yerde abuk subuk kavgalar edeceksiniz yine

Ay valla kusura bakmayın lütfen ya hızlı yazayım diye öyle oluyor . İlk defa bu kadar bağardı insanlar içinde asla bu şekilde davranmazdı ben bazen arkadaşlar içinde boş bulunup bişey desem sadece dik dik bakardı ağzını bile açmazdı sonradan kimse yokken söylerdi . Ne oldu bu adama ya !

kim ne derse desin, böyle adamlar benim için özgüvensiz adamlardır arkadaşım. Arkana bakmadan kaçarak uzaklaş. İsterse kendisine mini eteklerimden hediye edebilirim. dikkat çeken başka kıyafetler buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…