- 19 Temmuz 2013
- 304
- 38
- 98
- Konu Sahibi peaceintheworld
-
bi de bağarma var ki o daha da irite edici ama hadi dertlidir üstüne gitmeyim dedimYa bu adamlara size bu kadar karışma Hakkını Nasıl veriyorsunuz bilmiyorum ki. Senin annen baban doğruyu yanlışı göremiyor da o mu görüyor. Ya Allah aşkına seni sevdiği kadını sokakta rezil eden adamdan sevgili öi olur,koca mı olur,çocuklarına baba mı olur. Bide nabayım değil ne yapayım yada napayım yaz Allah aşkına gözüme çok batıyor
Sen bu adamla gelecek görüyor musun? Bu ne? Giyimini beğenmiyorsan, giyimini begendiği birine gitsin. İnsanlar içinde rencide etmesi nahoş birşey. Karakteri burdan belli oluyor. Yarın öbür gün evlenirsen bin katı olacak bu davranışlar.
Şimdi bu fragman evlenince filmi göreceksin.
Ya bu adamlara size bu kadar karışma Hakkını Nasıl veriyorsunuz bilmiyorum ki. Senin annen baban doğruyu yanlışı göremiyor da o mu görüyor. Ya Allah aşkına seni sevdiği kadını sokakta rezil eden adamdan sevgili öi olur,koca mı olur,çocuklarına baba mı olur. Bide nabayım değil ne yapayım yada napayım yaz Allah aşkına gözüme çok batıyor
Hala nabayım mı diyosunmesaj atmış nabayım şimdi ben nedemek istedi o bana .
Sizin böyle olduğunuzu bilmiyor muydu ? İşte Erkek zihniyeti ben bu kızı değiştiririm ileride kapan dersem kapanır düşüncesiyle gözüne hoş gelen kızlarla birlikte oluyorlar sonrada kapan diye baskı uygularlar. Uzaklaş bu insandan.
Hala nabayım mı diyosun
Cevap mı yazmayı düşünüyosun
Ayrılman lazım tabi, ayrılmazsan da böyle ortalık yerde abuk subuk kavgalar edeceksiniz yine
Evlendiğiniz de sözünü geçirtemediğinde ne olacakları tahmin ediyor musun?. Şuan sevgilisiniz insanların içinde kolunu tutup kavga ediyorsa , aynı evde neler olur düşünemiyorum.Sözünü geçittiremiyor diye sinirleniyor zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?