sevgili kıskançlığı

İçindeki canavrı önceden frenliyomuş
Baktı sen hala aynı giyiniyosun daha fazla kendini tutamadım
İlk milk değil yani özü bu
Hatta sonra kapan bile der
Benden demesi

Kendimi insanlara göstermişimde nabmışım ? En çok da bunu merak ediyorum neyimi görmüş acaba !!

zihiyet meselesi kafa yapina uymuyorsa ayril derim yoksa daha cok kavganiz rezilliginiz olur simdiden gormezden gelirsen ileride cok buyuk problem olur. ya yavas yavas tavzi vereceksin yada ayrilacaksin
kendi kafa yapinda birini bul derim

poponu ortaya cikariyordur oda ona gosterme gibi geliyor iste ayril gitsin yaa ne ugrasiyorsun kendine hakaret ettiriyorsun su adama

Giydiğim hırka popomu örtüyor o kadar da gerizekalı değilim kendime laf ettirmem baktırmam da .benim kendimi bildiğimi benden iyi biliyor fakat kıskanmaktanda vazgeçmiyor kıskansın kıskansın da o laf neydi öyle .

Arkana bakma kaç bacim kaççççç. bendede vardi bu kisilikten. ben sustum sustum sineye çektim o kizdikça agladim, kizdikça dedigini yapmaya çalistim. sustum sustum nisanliliga kadar geldi ama patladi sonunda. ayrildik. o herkesi kendisi gibi goruyor. insan baskalarini kendisi gibi gorurmus derler bu tiplerde oyle.

Nabayim ne ya ? Hangi dilde bu Allah askina ? Aman be bütün yorum yapma sevkim kirildi suan. Neyse ya nabiyosaniz yapın.

birseylerden rahatsız olunsa dahi uygun dille soylenmesi lazım hayatım tayt giyeceksen kalcanı orten birsey giyermisin gibi mesela ben karıstırtmam diyorsanda herkes yoluna bakacak bu kadar basit o kendine gore birini sen kendine gore birini bulacaksın hep boyle devam etmez

ama bak şu an sinirden ne söylediğini bilmiyorsun. Benim giydiklerimin hiçbiri popomu örtmüyor, ben gerizekalı mıyım şimdi? sen de erkek arkadaşın gibi düşünüyor olabilir misin? kendime baktırmak için mi giyiyorum mesela bunu? yoksa bunlar sinirden şu an için sağlıklı düşünemediğinden mi?

ya demekki adam o kadarina bile katlanamiyor ister hirka giy ister giyme kimse karisamaz ki sana senin bedenin senin popon yani. Burda sorun sen degilsin adamin asiri kiskanc olmasi ve sana saygi duymamasi.
Adam bu lafiyla pek oyle senin kendini bildidigini falan dusundugunu sanmiyorum acikca sana kendine baktirmaktan zevk aliyorsun suursussun cahilsin hoppasin demeye getirmis. Daha ne duyacaksin ayrilmak icin su adamdan sana saygisi yok iste. Senin bir erkegin gozetimine ihtiyacin oldugunu dusunuyor usturuplu giyinip sokaga cikabilmen icin

Taytıma da şortuma da bikinime de kimse karışamaz.Net.
Beğenmeyen gitsin yenisini bulsun.
Lafa bak lafa! Ne kadar avam bir laf .
Kendimi gösteriyorum ben ne olacak?
Başka türlü bir giyim tarzında kendimizi göstermiş olmuyor muyuz?
Başaksının bedeni mi oluyor?
Taytsız bir yaşam düşünemem ben
Ayrıl gitsin.

O anda bu adamdan ayrılmadıysan ayrılmazsın sen. İki gün sonra özür dileyecek sen de taam aşkitom daha dikkat ederim giydiklerime diyeceksin barışacaksınız.

Ayrıca giydiğin şey poponu örtmese de kimsenin sana bişey deme hakkı yok. Ben popomu örtmüyorum (örtecek popo yok gerçi) şort da giyiniyorum mini etek de bırak sevgiliyi eşimin bile karışmaya hakkı yok. Ne münasebet. Bunları giyiniyorum diye yollu mu oluyorum şimdi?

Herkezin içinde bu kadar şiddetli davranıyorsa , aynı evde neler olur düşünmek bile istemiyorum. Bu kadar kıskançlık insanı katil yapar ya hiç iyi bişe değil . Bence ayrılmalısın arkadaşım ay Allah korusun kıskançlıktan size zarar verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…