- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi peaceintheworld
-
İçindeki canavrı önceden frenliyomuşAy valla kusura bakmayın lütfen ya hızlı yazayım diye öyle oluyor . İlk defa bu kadar bağardı insanlar içinde asla bu şekilde davranmazdı ben bazen arkadaşlar içinde boş bulunup bişey desem sadece dik dik bakardı ağzını bile açmazdı sonradan kimse yokken söylerdi . Ne oldu bu adama ya !
Konuya hemen gireyim . Az önce yürüyüşe çıktım altımda taytım üstümde fermuarlı hırkam içimde kısa kollu tişörtüm dün akşamda giydiğim elbise yüzünden tartıştık yok boyu kısaymış sevgilisine baktıramazmış falan filan elbiseninde boyu kısa falan değil dizlerde neyse bugün koşuyorum mesaj atmıştı öncesinde cevap vermedim sonra aradı açtım nabıyosun falan dedi iyiyim koşuyorum falan dedim sinirlimisin dedi hayır dedim sinirlenmeden koşmassın sen dedi. Değilim dedim tekrar kapadım sonra bi baktım 5 dk. Sonra yanıma geldi altımda taytı görünce bağarmaya başladı çok sefer kıskançlık yaptı ama bu farklıydı Deniz kıyısında bir sürü insanlar içinde sessiz ol diyorum ne sessizi ya deyip birsürü söz söyledi bağardı çağardı arkamı dönüp gitmek isteyincede kolumdan tuttu sıktı canım acıyo Deyincede sen benimkini çok daha fazlasıyla acıtıyorsun dedi ben bağarmaya başlayıncada kendini insanlara gösterince çok merak ediyorum noluyo dedi terbiyesiz nedemek istiyosun falan dedim giymiceksin dedi sen bana karışamassın neyimsinki sen benim dedim önce sen konuştuğun laflara dikkat et dedim döndüm arkamı koştum taksi geçiyodu bindim gittim çok kırıldım nedemek şimdi o laf kendini insanlara gösterince noluyo demek nabmışım ben ne var tayt giymekte sanki hiç giymedim mi aradı şimdi açmadım lütfen yazmış mesaj atmış nabayım şimdi ben nedemek istedi o bana .
Kendimi insanlara göstermişimde nabmışım ? En çok da bunu merak ediyorum neyimi görmüş acaba !!
İçindeki canavrı önceden frenliyomuş
Baktı sen hala aynı giyiniyosun daha fazla kendini tutamadım
İlk milk değil yani özü bu
Hatta sonra kapan bile der
Benden demesi
Bi daha karşıma çıkma diyeceksen araNederse desin arıyor kaç oldu açıp versemmi ağzının payını ?
poponu ortaya cikariyordur oda ona gosterme gibi geliyor iste ayril gitsin yaa ne ugrasiyorsun kendine hakaret ettiriyorsun su adama
ama bak şu an sinirden ne söylediğini bilmiyorsun. Benim giydiklerimin hiçbiri popomu örtmüyor, ben gerizekalı mıyım şimdi? sen de erkek arkadaşın gibi düşünüyor olabilir misin? kendime baktırmak için mi giyiyorum mesela bunu? yoksa bunlar sinirden şu an için sağlıklı düşünemediğinden mi?Giydiğim hırka popomu örtüyor o kadar da gerizekalı değilim kendime laf ettirmem baktırmam da .benim kendimi bildiğimi benden iyi biliyor fakat kıskanmaktanda vazgeçmiyor kıskansın kıskansın da o laf neydi öyle .
Giydiğim hırka popomu örtüyor o kadar da gerizekalı değilim kendime laf ettirmem baktırmam da .benim kendimi bildiğimi benden iyi biliyor fakat kıskanmaktanda vazgeçmiyor kıskansın kıskansın da o laf neydi öyle .
Konuya hemen gireyim . Az önce yürüyüşe çıktım altımda taytım üstümde fermuarlı hırkam içimde kısa kollu tişörtüm dün akşamda giydiğim elbise yüzünden tartıştık yok boyu kısaymış sevgilisine baktıramazmış falan filan elbiseninde boyu kısa falan değil dizlerde neyse bugün koşuyorum mesaj atmıştı öncesinde cevap vermedim sonra aradı açtım nabıyosun falan dedi iyiyim koşuyorum falan dedim sinirlimisin dedi hayır dedim sinirlenmeden koşmassın sen dedi. Değilim dedim tekrar kapadım sonra bi baktım 5 dk. Sonra yanıma geldi altımda taytı görünce bağarmaya başladı çok sefer kıskançlık yaptı ama bu farklıydı Deniz kıyısında bir sürü insanlar içinde sessiz ol diyorum ne sessizi ya deyip birsürü söz söyledi bağardı çağardı arkamı dönüp gitmek isteyincede kolumdan tuttu sıktı canım acıyo Deyincede sen benimkini çok daha fazlasıyla acıtıyorsun dedi ben bağarmaya başlayıncada kendini insanlara gösterince çok merak ediyorum noluyo dedi terbiyesiz nedemek istiyosun falan dedim giymiceksin dedi sen bana karışamassın neyimsinki sen benim dedim önce sen konuştuğun laflara dikkat et dedim döndüm arkamı koştum taksi geçiyodu bindim gittim çok kırıldım nedemek şimdi o laf kendini insanlara gösterince noluyo demek nabmışım ben ne var tayt giymekte sanki hiç giymedim mi aradı şimdi açmadım lütfen yazmış mesaj atmış nabayım şimdi ben nedemek istedi o bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?