Sevgili Kv.

İlk zamanlar boyle olur canim sonra anlarsin en iyi kaynana gelip gitneyen kaynana:) belki herkes icin ayni degikdir ama benimki oyle herseye burnunu sokar sevgili oglunu oper koklar yere goge sigdiramaz laf sokmada ustune yoktur surekli gelse senunkide boyle olur emin ol

Eşiniz söylemiştir muhtemelen, geldiğinde bize de gel evi çekip çevir diye.

Daha önce kapının önünden geçmeyen kayınvalideye zembille inmemiştir.

Ama eşinizin isteği ile yaptığını size yansıtmadığı sürece sıkıntı olmaz bence. Siz yine de tekrar istemeyin eşinizden, "bir kere yaptık daha ne" diye itici olmasın.

Eşim söylese bile isterse gelecek bi tip. Canı istemezse yapmaz.

Her zaman gelip evime iş yapmasını bende istemem.

3 yıllık evliyiz ilk defa böyle bir şey yaptı zaten ondan şaşkınım :)

Denize dusup yilana sarilmak... insallah bu gostermelik sey devam eder sonuc ta belliki sizin kocaniza aglamaniz ve kocanizin annesine soylemesiyle olmus seyler bunlar..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/miras-sevdasi.943571/#post-47395243

Ona kalsa her şey onun. Babam evlatları için değil sadece annem için çalışmış.
İsterseniz Göz gezdirin bir.
Tamam okudum şimdi ama yine de kanunlar var diyorum.
İstediği kadar o vermesin zaten alacaksınız hakkınız bu sizin.
Ki bence alın hakkınızı bırakmayın.
Konuyu sabote ettim ama yazmadan duramadım :)
Bir de bence kv çok iyi yapmış evet ama yerinizde olsam pek bir şey istemezdim küçük şeyler dışında tabi.
Yoksa jestten çok görev gibi olur tatsız durumlar olur.

Benden sana abla tavsiyesi:
Sakin eşine ve kayinvalidene annenden yana dertlenme, ve anne sıcaklığını kayinvalidenden bekleme, bir an önce annenle konuş ve aradaki buzları erit. Bu kadın yarın bir gün bunu sana koz olarak kullanıp, seni kırabilir

Kaynanadan medet umacaginiza annenizle arayi duzeltin bence
Hicbir kaynana anne gibi olmaz,olamaz
Sasirdim
Ne yaparsa yapsin annenizi kenara atip kaynana derdinde olmaniz yani ne bileyim
Allah yardim etsin
Olabilir. Bazen kayınvaldemi annemden çok sevdiğim zamanlar olmuştur. Kendi annemden daha verici fedakar bir kayınvalidem var.

Okuduysanız o zaman şunu söylüyorum evler babamın üstüne değil.

Rahmetli gitmeden evi başkasının adına yapıp ipotek ettirip kredi çektirmişti.

Gitmeden 4 ay önce araba alıp annemin üstüne yapmıştı.
annemde o arabayı takasa verip 96 bine son model bir araba aldı( banada hayırlı olsun demek düştü )
Sonradan babamın arkadaşına olan 30 binlik borç birden " Taksitle istiyormuş her ay 1000 tl vericem" demesiyle şimdilik üstü kapandı. Banka ekstrelerini isticem 2-3 ay sonra.

Babamıın üstüne olan sadece 1 arsa var. Evet o arsada 8/3 gibi bir hakkım var onun konusu bile geçmiyor şu anlık.
Şu anlık para etmiyor. Mahkemeye versem alamam.. Evin kredsinin bitmesini bekleyip sonrasında tapuyu hisseli tapu yapmayı planlıyorum. Şu an konuşmadığımızla kalıyoruz sadece

Son düzenleme:
Olabilir. Bazen kayınvaldemi annemden çok sevdiğim zamanlar olmuştur. Kendi annemden daha verici fedakar bir kayınvalidem var.
Ne mutlu sana nilcim
Ama yine de insan kendi annesi gibisini bulamiyor bence
Ha vardir iste seninki gibi
Ama kac tanedir
Allah bozmasin bu arada

Ahh canım o kadar istiyorum ki annemin gelmesini gitmesini.
Aramıza miras konusu girdi. Babam vefat etti. Ve annem her şey benim baban bana bıraktı herşeyi diyip mirasdan pay vermiyor. Yoksa bende onu çok özledim..
O kısmı Allah a havale edin ama annenizle mal mülk yüzünden küsmeyin..

annemlerin de oturduğu evle birlikte 3 tane evleri var. Bi de kardeşim var.. kv zamanında çok eziyet etti bana yalvardım o dönem birini bana verin evlerin o kadının yakınında oturmak istemiyorum diye ama vermediler.. ama kardeşim he dese o girip oturcaktı içine o da istemedi zaten..

kırgınım evet ama onlar benim anne ve babam.. ne zorluklarla büyüttüler beni.. haklarını ödemem mümkün değil.. hem yarın hepimiz ölüp gidicez kime ne kalıcak Allah aşkına?? Allah gecinden versin annenizi kaybettiniz diyelim bu pişmanlıkla yaşayabilecek misiniz?? Aldığınız nefes bile ızdırap olur.. daha fazla uzatmayın da orta yolu bulup barışın annenizle.. çok samimi olamasanız da siz yine de hoş tutmaya bakın..

Iyi de anneniz ölmemiş daha bu kadar miras derdine düşecek ne vardı. Benimde babam ölse annem sağ olsa hiç de malların peşine dusmezdim bu kadar mı paraya ihtiyacınız vardı. Ayrica annem cok uzulurdu bankadaki parayi evi araziyi bana ver babam öldü miras hakkimdir desem. Asil anneniz için sizin sizin davranisiniz hayal kırıklığı olmuştur bence gidip Özür dileyin affetmesini isteyin.

Sizin düşünceniz. Sizin kararınız.

İleride sizde aynı durumda kalırsanız kendi düşündüğünüz gibi yaparsınız.
Benim doğrum bu.
Kanunların bana verdiği, hakkım olan da 8/3 paydır.

Tabi ki kendi düşüncemi yazıyorum herhalde hakkım hakkım diye diye kv sevgisine muhtaç kalmanız kv ilgi göstermiyor diye aglamaniz konusunda da umarım kanunlar yardimci olur size.

Canım en ıyı kv , en kotu anne kadar olamaz ıkısını aynı kefeye koyamazsın sen kyarsan bıle o koymaz fazla annenın yerıne kyma yarın kazıgını yıyınce cok uzulursun mesafe herzaman ıyıdır

Eşin söylemiş yardım etmiştir Allah Mutlu etsin aranızı bozmasın iyi bir kayınvalide annen sayılır zaten ama annen le Aran'ı bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…